Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne ise yatiyor canim cok cahilim bu konudaEki Görüntüle 1507598 Hazirliklara basladim nasil olmus kizlar disi suslenicek dha
Bnde yapicam dis bugdayi kendim yapicam pastayi bn bitane pandispanya yapip iple ikiye bolup meyveli yapicam hazir pasta kremalari var hc riske grmeye gerek yok kullaniyorum genelde onlardan tavsiye ederim canm icine surmek icin.ustinude krem santiyle kaplicam bnde seker hamuru aldm ama kullanmicam hcguzel olmuyo sert sakiz gbi oluyoOğlumun diş buğdayı malzemeleri tamamdırÇarşamba itibariyle hazırlıklara başlıyorum ve 2 Mayıs'ta diş partimizi yapıyoruz :)
Daha önce diş şeklinde pasta yapan annelerden yardım istiyorum. Pandispanyaya nasıl diş şekli verdiniz? Hazır diş kalıbı kullanımı işime gelmedi açıkçası zor geldi. Ben iki tane kare ince pandispanya yapıp diş şeklinde kesip aralarını krem şanti ve meyve ile doldurmayı düşünüyorum.. Yardım kızlar
Sus canm masanin yanina koyucambu ne ise yatiyor canim cok cahilim bu konuda
Sağol teyzesi :)Ecenin iyi olmasına çok sevindim. Minanında boğazına inmemiş iyiki. Bizde o korkuyu yaşamıştık. Doktorun sırtını dinlemesi bana saatler sürdü gibi gelmişti:)
Gökçeninde hakikaten maşallahı var annesi. Herkese söyleme nazar değdirmesşnler:)
Bizim kızada ben nazar değdirdim heraldeağzından yemek biriktiriyo yutmuyo
sabah çorba yedireyim dedim. Ağzına veriyorum daha önceki verdiğimi yutmamış ama yinede ağzını açıyo sıpa. Ağzından dökülüyo. Zar zor yedirdim bi şekilde onuda kustu. İnşallah hastalık başlangıcı değildir. Hiç böyle yapmazdı
Bu arada semizotunu denedim ama benim kıza pek yaramadı sanırım kakasına bi etkisi olmadı. Ama karadut bi harika gerçekten. Bol bol alırım artık rahatlasın yavrum.
anladim canim susleyincede bekliyoruz son halini degisik fikirmisSus canm masanin yanina koyucam
Dünde aynı şeyi yapınca sevmedi heralde dedim bende. Sebze çorbasını çok gzüel yer severdi yine yemedi. Meyveye bile aynı şeyi yaptı. Yemek yer bide üzerine emerdi şimdi sadece emdi uyudu aç aç mı uyudu diye içim içimi yiyo ya. Dişlerde de hiç kabartı falan yok gibi tam bakamadım ama inşallah diltir dediğin gibiSağol teyzesi :)
gökçede ağzında çok tutar sevmediyse ya da toksa. Bazen Ağzına emzik verip yutturuyorum bazende dökülüyor ağzından :) diş çıkarıyor olabilir Gökçe diş çıkarırken çok iştahsız oluyor. Inşsllah hastalık falan değildir.
Ben geçen hafta bimden hazır pandispanya alıp arasına krem şanti ve muz koyup üzerini de şeker hamuruyla kapladım denemek için küçük bi diş pastası yaptım ama diş şeklini güzel veremedim, şekil dışında başarılı oldu pastam . Şimdi daha büyüğünü yapıcam şeker hamurlarını da aldım ama tek sorun keke diş şeklini nasıl vericem kalıpsızBnde yapicam dis bugdayi kendim yapicam pastayi bn bitane pandispanya yapip iple ikiye bolup meyveli yapicam hazir pasta kremalari var hc riske grmeye gerek yok kullaniyorum genelde onlardan tavsiye ederim canm icine surmek icin.ustinude krem santiyle kaplicam bnde seker hamuru aldm ama kullanmicam hcguzel olmuyo sert sakiz gbi oluyo
3gundr butun hazrladiklarim cope gdiyo nerdeyse bitek sabh zorla kahvalti yapiyo. Sevdgi corbalariyemiyo heraksam yedigi muhallebiyi bile yemiyo yeni dis cikardi ikitane var baskada belirti yokDünde aynı şeyi yapınca sevmedi heralde dedim bende. Sebze çorbasını çok gzüel yer severdi yine yemedi. Meyveye bile aynı şeyi yaptı. Yemek yer bide üzerine emerdi şimdi sadece emdi uyudu aç aç mı uyudu diye içim içimi yiyo ya. Dişlerde de hiç kabartı falan yok gibi tam bakamadım ama inşallah diltir dediğin gibi![]()
bnde onu dsunuyorum :)) yarin bimden kek alcam bnde calismalara basliyimBen geçen hafta bimden hazır pandispanya alıp arasına krem şanti ve muz koyup üzerini de şeker hamuruyla kapladım denemek için küçük bi diş pastası yaptım ama diş şeklini güzel veremedim, şekil dışında başarılı oldu pastam . Şimdi daha büyüğünü yapıcam şeker hamurlarını da aldım ama tek sorun keke diş şeklini nasıl vericem kalıpsız
Bnce azad tam bi supermanBu arada doğumgünü konsepti olarak da kararsız kaldık babasıyla. Süperman mi, winnie the pooh mu yoksa uçak mı yapsak diye :/
Bu kadar zor olcağını hiç düşünmemiştim ya. Dişse tabi.3gundr butun hazrladiklarim cope gdiyo nerdeyse bitek sabh zorla kahvalti yapiyo. Sevdgi corbalariyemiyo heraksam yedigi muhallebiyi bile yemiyo yeni dis cikardi ikitane var baskada belirti yok
bnde onu dsunuyorum :)) yarin bimden kek alcam bnde calismalara basliyim
Gökçe yapar ama sadece geceleri. Doyduğunda yalancı emzik gibi kullanıyo beni biraz. Ama belli oluyo normal bi şekilde emmediği. Dikkat ettin mi hiç ona?Bazen emzirirken cok yutkunuyo bazen hc yutkunmuyo byle olan varmi
insallah distr hasta olmasinlar.Bu kadar zor olcağını hiç düşünmemiştim ya. Dişse tabi.
Gökçe yapar ama sadece geceleri. Doyduğunda yalancı emzik gibi kullanıyo beni biraz. Ama belli oluyo normal bi şekilde emmediği. Dikkat ettin mi hiç ona?
Bazende sütüm az sa bi kaç çekişte bir yutkunur. Sütün az mı geliyo acaba
Oluyo canım. Biraz gözlemle sen. Ben çok yorulduysam o gün az su içmişsen direk seyrelir gökçenin yutkunması.bende sütün azalmasına yordum bunu. Çünkü bi ara sütüm cidden çoktu göğüs pedini sık sık değiştirmek zorunda kalırdım. Bazen azıcık ıslanırdı. Yeşil mercimek benim sütümü çok arttırıyo hemen yeşil mercimekli bulgur pilavı yaparım stil tea içerim 4-5 saat sonra emzirdiğimde yine eskisi gibi yutkunmaya başlarinsallah distr hasta olmasinlar.
Bazen her emdgimde yutkunuyo bazen uc dort kerede bir yutkunuyo bazende hc yutkunmuyo sanki. Bazen az bazen cok olabilrimi sut
3gundr butun hazrladiklarim cope gdiyo nerdeyse bitek sabh zorla kahvalti yapiyo. Sevdgi corbalariyemiyo heraksam yedigi muhallebiyi bile yemiyo yeni dis cikardi ikitane var baskada belirti yok
bnde onu dsunuyorum :)) yarin bimden kek alcam bnde calismalara basliyim
Bizim de 5. Diş eliyor ve ne uyku ne yemek rezillerdeyizBnce azad tam bi superman![]()
haklisin bazi yiyecekler ve su farkettiriyo bide duzenli yemek. B sadece dogumdan snra bir kac hafta gogus pedi kullandim hc cok sutum olmadi bnm ama bazen her cekiste yutkunmasi sut var demek oluyomus yani sevindim:)Oluyo canım. Biraz gözlemle sen. Ben çok yorulduysam o gün az su içmişsen direk seyrelir gökçenin yutkunması.bende sütün azalmasına yordum bunu. Çünkü bi ara sütüm cidden çoktu göğüs pedini sık sık değiştirmek zorunda kalırdım. Bazen azıcık ıslanırdı. Yeşil mercimek benim sütümü çok arttırıyo hemen yeşil mercimekli bulgur pilavı yaparım stil tea içerim 4-5 saat sonra emzirdiğimde yine eskisi gibi yutkunmaya başlar
masallah pespese cikiyo disler. Bizim konseptte minniemause.. ayyy dogdularda bir yasinda oluyolar. Cok sukur bu gunleride gordukBizim de 5. Diş eliyor ve ne uyku ne yemek rezillerdeyiz
Bimden almama rağmen baya güzel oldu pasta ki 15 dk da yaptım, amacım şeker hamurunu kullanıp kullanamayacağımı görmekti, ilk kez kullandığım için deneyim oldu .
Ben de süperman konsepti istiyorum hem hazırlığı rahat pastası kurabiyesi kolay, hem de eşime ve kendime de superman tişörtü yaptırmayı düşünüyorum , resmen kendimize yapıyorum partiyi
Eşim uçak konsepti istiyor , tüm odası uçak konsepti olduğu için ama onunla uğraşmamam vakit de az . Ama madem oğlumun kv si de superman demiş, konseptimiz budur
Bu arada bizimki de bazen çok yutkunuyıt, sütün azlığı çokluğuyşa ilgili bence o
OLur tabi Canım ya psikoloji çok önemli bence. Yeşil mercimekli erişte çorbasıyla, yeşil mercimekli bulgur pilavı benim süt yapan yemeklerim ne zaman azaldığını görsem bunları yaparım.haklisin bazi yiyecekler ve su farkettiriyo bide duzenli yemek. B sadece dogumdan snra bir kac hafta gogus pedi kullandim hc cok sutum olmadi bnm ama bazen her cekiste yutkunmasi sut var demek oluyomus yani sevindim:)
masallah pespese cikiyo disler. Bizim konseptte minniemause.. ayyy dogdularda bir yasinda oluyolar. Cok sukur bu gunleride gorduk