2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu adam beni delirtcek anasını getirmek istiyor hayır yanı faydasını beklemiyorum da zararından korkuyorum kulağı duymuyor bağıra bağıra konusuyor hiç susmuyor kızım uyurken yanina gidip elliyor uyandırıyor yapma demekten anlamıyor herşeye karışıyor gelse en az 3 gün kalır hayır yani ben işe gideyim kolaysa kendi anasını ve çocuklarını bir arada idare etsin yani beni anlaması gereken tek kişi esimken anlamıyor iste daha dün aksam gördü anasını
Allah kolaylık versin canım.

kurabiye tarifini attm hanimlar:KK52:
Kurabiyeleri 1 seklinde yapcm ben de:KK68:denizci yapamycm cok ugrastirir

Eklentiler

• 2015-04-15 12.41.37.webp
    2015-04-15 12.41.37.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 68
Bu adam beni delirtcek anasını getirmek istiyor hayır yanı faydasını beklemiyorum da zararından korkuyorum kulağı duymuyor bağıra bağıra konusuyor hiç susmuyor kızım uyurken yanina gidip elliyor uyandırıyor yapma demekten anlamıyor herşeye karışıyor gelse en az 3 gün kalır hayır yani ben işe gideyim kolaysa kendi anasını ve çocuklarını bir arada idare etsin yani beni anlaması gereken tek kişi esimken anlamıyor iste daha dün aksam gördü anasını
ay canım Allah kolaylık versin inşallh bi işi bişi çıkarda gelmez gelirsede hemen gider

Yahu hic niyetim yoktu yaptırmayı düşünüyorum ama bi bende denicem ne kdr beceriksizim görmem lazım :KK28:
Hediyelikler icin neler dusundunuz?
ay benim kafam karışık bi kere bir yaş hatırası magnet çerçeve biblo ne bilim böle şeler düşünüyorum kızlara toka erkeklere Papyon olabilir kral kraliçe tacı olabilir eminönünede gidip bakıcam

Ben magnet yaptircm sadece.az mi oluro_O

ay canım Allah kolaylık versin inşallh bi işi bişi çıkarda gelmez gelirsede hemen gider

Yahu hic niyetim yoktu yaptırmayı düşünüyorum ama bi bende denicem ne kdr beceriksizim görmem lazım :KK28:
ay benim kafam karışık bi kere bir yaş hatırası magnet çerçeve biblo ne bilim böle şeler düşünüyorum kızlara toka erkeklere Papyon olabilir kral kraliçe tacı olabilir eminönünede gidip bakıcam

Ben de pek beceremem canm kurabiywe falan ama cok zevkli yapmasi:)

Senın msj ın üzerıne pançoyı aradım 3 yastan başlıyo dedı senın gordüğün küçük müy dü cnm
5yas gbiydi cnm ama belki kaliplari kucuktur bakmakta fayda var

Sagol canm

kolanya, resim magnet,su suan hazir olanlar yarin sabh eminonune gdip alicagim seyler var

Bayaaannnlllaaaarrr

Elektrikli izgara kullanan var mi memnunmusunuz markasi nedir almayi dusunuyorum ozellikle balik icin

Bikaç Kafe'den fiyat aldım, ortalama 500 -750 civarı :KK43: yiyecek içecek süsleme de bana ait. Bu durumda evde yapıcam ben de
Benim tuttuğum yerde 2 çeşit börek salata içecek yer pasta 15 tl kişi başı. Çocuk da 10 tl. Ama pastayı istedigim gibi yapamıyorlar onu dışarda yaptırcam. O zamanda kişi başı 13tl. Pastayı yaptıracağım yerle konuştum dilim başı 10tl istedi. Çok pahalı. Organizasyona da 200 300tl. Yani bin tlyi bulacak.

5yas gbiydi cnm ama belki kaliplari kucuktur bakmakta fayda var

Sagol canm

kolanya, resim magnet,su suan hazir olanlar yarin sabh eminonune gdip alicagim seyler var

Foto atabilirmisn canm:KK22:

Bayaaannnlllaaaarrr

Elektrikli izgara kullanan var mi memnunmusunuz markasi nedir almayi dusunuyorum ozellikle balik icin

Ablam arcelik kullanyodu dunur.ben de yok ama.lava nin izgara tavasini aldm gecenlerde herkes cok memnunmus.denycem bakalm

yaaa bende doğum günü icin cok heves yaptimburda da cçok bi secenek yok:KK43:

Netten bak sen de:cool:

image.webp image.webp Bu arada konsepten vazgeçtim ay sürekli değiştiriyorum ama bu iki pastadan birini istiyorum sanırım. Sizce hangisi ?

Allah kolaylık versin canım.

@yaz yagmuru arada bırakıp tek takılmak gerekiyo bencede. İyi yapmışsın. Kv geliyormuş inş. çok fazla kalmadan hemen gider.
@minnakkartal aynı gün yapıyoruz doğumgününü :) ama sen gündüz yapıcan dimi ben akşam yapıcam nasipse.
bu hafta işlerim var dışarı cikcam getirme dedim eşime KV yi gecistirdim çünkü geldiğinde evde yalnız duramiyor yaninda oturacaksin eşim de birşey demedi simdilik

@yaz yagmuru arada bırakıp tek takılmak gerekiyo bencede. İyi yapmışsın. Kv geliyormuş inş. çok fazla kalmadan hemen gider.
@minnakkartal aynı gün yapıyoruz doğumgününü :) ama sen gündüz yapıcan dimi ben akşam yapıcam nasipse.
evet gündüz yapıcam kısmetse canım akşam daa Pahalı oluyo mekan :)) artık gecesi patlatırız fotoları :)

Eki Görüntüle 1509025 Eki Görüntüle 1509024 Bu arada konsepten vazgeçtim ay sürekli değiştiriyorum ama bu iki pastadan birini istiyorum sanırım. Sizce hangisi ?
bende sürekli değiştiriyorum öyle mi böylemi bakalım sonunda ne olcak birinci pasta renkli bir yaşa daha güzel gibi ama ikinci pastada bıyık çubuklar hazırlayıp fotolarda çekebilirsiniz

Back
X