2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim bi foto paylasabilirmisin elifin bakiim giremiyorum ne yazikki babasida gecen ay evlenmis bu arada gunduz babanne bakiyor gece onlara birakiyor babasida rahmetli anneside ingilizce ogretmeniymis bi foto atsana canim sana zahmet cok merak ettim
Erkekler nasıl bu kadar çabuk unutabiliyolar:(
İnşallah evlendiği kadın iyi davranır yavruya:(

Erkekler nasıl bu kadar çabuk unutabiliyolar:KK43:
İnşallah evlendiği kadın iyi davranır yavruya:KK43:
Erkekler hormonlarin etkisiyle boyle yapiyorlar sanirim;)Doganin kanunu bu galiba nasil biz bebeklerinizden ayrilamiyorsak hormonlarin sebiyle onlar da horminlarin kurbani:(

günaydın kızlar,
çok keyifsizim eşim onunla geleceğimi söylememe rağmen hala gıcık gıcık geziyor evde,sanki sen tek git biz oğlumla burda kalalım dememi daha çok istiyor gibime geliyor,hadi hayırlara bu durum inşallah,nazarmı değdi bize
Canim esinle tekrar konus bence bazen kafamizdan gecenker bizi yaniltabiliyor

kızlar kendimi iyi hissetmiyordum revire indim ateşim 38 çıktı acayip üşüyorum doktor kongest forte verdi emziriyorum dedim bişi olmaz dedi kullanan var mı aranızda abimide arıyorum ulaşamadım eve de gitmek istemedim dinlenemem mirada oynamak ister fln diye ay şu hastalık evimizden çıkıp gidemedi

günaydın kızlar,
çok keyifsizim eşim onunla geleceğimi söylememe rağmen hala gıcık gıcık geziyor evde,sanki sen tek git biz oğlumla burda kalalım dememi daha çok istiyor gibime geliyor,hadi hayırlara bu durum inşallah,nazarmı değdi bize
Canim bence de esinle konusmalisin belki tedirgindir o da hayatinizda değişiklik olacağı için

Aynen canım ya erkekler niye böyle cabuk evlenmiş
Canim cevremde gordugum kadariyla erkekler kirk yillik karilari olonce bile kirki cikmadan evlilik arayisina giriyor o yuzden dedim zaten kadi kendi ayaklari uzerinde durmali hayatta hersey var maalesef o yuzden kizini elimden geldigunce meslek sahibi yapmaya cslisacam Allahin izniyle.

günaydın kızlar,
Benim de kv sürekli oplunun yurtdışında çalışmasını isterdi, dün yine konusunu açtı, sen git düzenini kur apriori ile bebek sonra gelir falan dedi. Ben köpürdüm tabi kendi eşi 15 yıl önce gitti ne kendi geldi ne onu aldı. Üçbeş yılda bi izne gelir. Ben de ben size benzemem, oğlun bizsiz bi gün bile gidemez, sonum sana mı benzesin ben yapmam senin gibi anında boşarım dedim. Sustu bozuldu. Canım sonuçta sin aranızda ama eşin kesin gidecekse orda sıkılma pahasına sen de onunla beraber git. Gıcık gezmeleri de iki üç güne belli olur, benim eşim de öyle, ben anlayayım diye tripten çatlar, benden tepki alamayınca da oturup anlatır :)

kızlar kendimi iyi hissetmiyordum revire indim ateşim 38 çıktı acayip üşüyorum doktor kongest forte verdi emziriyorum dedim bişi olmaz dedi kullanan var mı aranızda abimide arıyorum ulaşamadım eve de gitmek istemedim dinlenemem mirada oynamak ister fln diye ay şu hastalık evimizden çıkıp gidemedi
Sana geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah ve bulaşıcı bişey değildir inşallah :/

Geçmiş olaun canım. İlacı bilmiyorum ama ıhlamırun ateş düşürücü etkisi varmış. Ben ateşlendiğinde kızıma içiriyorum hep etkisinidr gördüm. Ihlamur iç istersen

Canim cevremde gordugum kadariyla erkekler kirk yillik karilari olonce bile kirki cikmadan evlilik arayisina giriyor o yuzden dedim zaten kadi kendi ayaklari uzerinde durmali hayatta hersey var maalesef o yuzden kizini elimden geldigunce meslek sahibi yapmaya cslisacam Allahin izniyle.
Kesinlikle öyle canım benim annem 25 yasında dul kalmis biz 3 kardeşiz bizi büyütmeye adadı kendini babaannem ve dedeme baktı sırf bizi buyutebilmek için ve hem psikolojik olarak hem de bedenen çok yoruldu dediğin gibi annemin bir mesleği olsaydı bu kadar yipranmazdi

Canim geçmiş olsun cabuk atlatirsin inşallah

Sana geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah ve bulaşıcı bişey değildir inşallah :/
sağol canım virüs gibi değil soğuk algınlığı dedi doktor ama kan tahlili falan yapılmadı sonuçta
inşallah bulaşıcı değildir mira zaten yeni iileşti ona bulaştırırsam çok üzülürüm
Geçmiş olaun canım. İlacı bilmiyorum ama ıhlamırun ateş düşürücü etkisi varmış. Ben ateşlendiğinde kızıma içiriyorum hep etkisinidr gördüm. Ihlamur iç istersen
sağol canım biraz evvel ballı limonlu içtim bi tane inşallah etkisi olur
Canim geçmiş olsun cabuk atlatirsin inşallah
sağol canım inşallah

sağol canım virüs gibi değil soğuk algınlığı dedi doktor ama kan tahlili falan yapılmadı sonuçta
inşallah bulaşıcı değildir mira zaten yeni iileşti ona bulaştırırsam çok üzülürüm
sağol canım biraz evvel ballı limonlu içtim bi tane inşallah etkisi olur
sağol canım inşallah
gecmis olsun canim

Merhaba anneler, oğlum üst yan kesici dişlerini çıkarıyor ve inanılmaz huzursuz, uykuya dalamıyor, geceleri inliyor, ilk dişlerini çıkarırken böyle değildi, siz de benzer durum yaşadınız mı neler yaptınız bu süreçte, bir annenin onun ağrısı konusunda çaresiz olması çok kötü:((

Sonunda betülde hasta oldu grip başlangıcı dedi dr

46 cm baş
77cm boy
8500 kilo

Hiç kilo almamış

Peditus 5 gün
Tantum boğaza sıkılacak geniz akıntısı varmış

Bi de öksürük başlarsa diye öksürük şurubu verdi

Burnunu elletmiyo hiç betül coldmix aldık dr kullanabilirsiniz dedi

Benim de kv sürekli oplunun yurtdışında çalışmasını isterdi, dün yine konusunu açtı, sen git düzenini kur apriori ile bebek sonra gelir falan dedi. Ben köpürdüm tabi kendi eşi 15 yıl önce gitti ne kendi geldi ne onu aldı. Üçbeş yılda bi izne gelir. Ben de ben size benzemem, oğlun bizsiz bi gün bile gidemez, sonum sana mı benzesin ben yapmam senin gibi anında boşarım dedim. Sustu bozuldu. Canım sonuçta sin aranızda ama eşin kesin gidecekse orda sıkılma pahasına sen de onunla beraber git. Gıcık gezmeleri de iki üç güne belli olur, benim eşim de öyle, ben anlayayım diye tripten çatlar, benden tepki alamayınca da oturup anlatır :)
Kayin validen yurt disinu o kadar seviyorsa esiyle gitseymis ya.Kayin oeder orada kenfine baska bir hayat kurmus anlasilan;)

Geçmiş olsun canım

Merhaba anneler, oğlum üst yan kesici dişlerini çıkarıyor ve inanılmaz huzursuz, uykuya dalamıyor, geceleri inliyor, ilk dişlerini çıkarırken böyle değildi, siz de benzer durum yaşadınız mı neler yaptınız bu süreçte, bir annenin onun ağrısı konusunda çaresiz olması çok kötü:KK43:(

Gece bağıra bağıra ağlıyodu bi de bi anda başlıyodu ğlamaya hel filan sürsen belki rahatlar uykuya dalar

Sonunda betülde hasta oldu grip başlangıcı dedi dr

46 cm baş
77cm boy
8500 kilo

Hiç kilo almamış

Peditus 5 gün
Tantum boğaza sıkılacak geniz akıntısı varmış

Bi de öksürük başlarsa diye öksürük şurubu verdi

Burnunu elletmiyo hiç betül coldmix aldık dr kullanabilirsiniz dedi
Geçmiş olsun canım cabuk atlatır inşallah Betül

günaydın kızlar,
Eşini denemek için fikrini değitirdigini onunla gelmiyeceğini söylesen. En azından tepkisini ölçersin. Belki de sıkıntısı çok başka sebeplerdendir. Ama ne olursa olsun bencede eşinle git çok istekli olmasa bile..
çok geçmiş olsun. Üşütmüşsün sanırım. Bol bol terlet kendini. Sıcak bişeyler iç. İnş. çabuk geçer.

Back
X