Ben de ogretmwnim canm ve ucretsiz izindeym eylulde baslycm insallah.merkezde oturuyodm okulum da orda.emreyi bakiciya birakmamak icin ilceye kv nin yakinina tasindik.ama ise baslamadan once tekrar merkeze tasincm.kv ye baktirmycm cunku sacma sapan yetistrcek cocugu.gecenlerde hastaydm bikac gun kaldi bizde o zaman bile cocugu bana vermek istemyodu.smdi bile emre onun kucagndayken bana gelmek istedgnde baska seylerle oyalamaaya calisiyo ya da baska bir yere goturuyo cocugu.ben de onun bakmasini istemiyorum adamakilli bakici bulursam caliscm bulamazsam bir sene daha evde oturcm sonra da krese veririm zaten insallah.zaten calisma sartlarm agir degl zorlanmam diye dusunuyorm.kv ye birakirsam sinir harbinden catlarm artik
Oyleyse haklisin sen de canm nasl guveneceksin ki.tam gun calisacaksn sanirm bence de su an calisma buyuynce dedgn gbi kpss yi falan denersn
Sartlarini bilemyoruz ki canm.erkekler kendilerine bile bakamyolar cogu zaman.belki adam da cocugunun bi duzeni olsun istemistir.sonucta vefat eden onun esiydi tabiki zor gunler gecirmistir.dusunsene o kadar hazirlik yapilsin esi doguma girsin ve 1 saat sonra vefat etsin.ne hale gelmstir adam

onun icin de uzuldum valla ne yalan soylym.kendmden pay biciyorum ben olmasam esim ne halde olur kaldi ki bebekle dusunemiyorum bile.Insallah evlendigi kadn vicdan sahibidir de elife iyi bakar
Gecmis olsun canm ben kullanmadm o ilaci bilemedim.
Gecmis olsun canm.biz de coldmix kullandk iyi geldi.ihlamur falan da icir keciboynuzu pekmezi ekleyip.ne bileym oksuruk surubu icirmeyn dyolar ya mecbur kalmadkca o yuzden dedm.boyuna kilosuna da masallah kuzunun.