Bütün çocuklar hasta gene. Tekrar çok gecmiş olsun öykücüğe.
Bir haftadır kabız ve bir haftadır senin Dediğin gibi yaptırıyordum canım ama hatta öyle yaptıktan sonra cıvık geliyordu arkasından ama dün o yöntemde işe yaramadı. Gökçeyi hiç öyle hıçkıra hıçkıra ağlamazdı. Doktorda gelmiş bişeyi yoktur belki dio. Insan bi muayene eder. Hiç bakmadı gerizekalı. Ordaki hemşiremi neyse bi salak daha vardı. Ona dedim. Ilk kez fitil Yaptım ben. Acaba yanlış mı uyguluyorum geri çıktı fitil. Nasıl yapılacak bi söylermisiniz dedim. Verdiği cvp fitil fitildir.
Bugün iş çıkışı kendi doktorumuza gidicem. Esime de gıcık oldum. Burda mikrop kapacak Gökçe diyorum. Heryer grip nezle dolu, ilgilenen yok bunları zaten evde Yaptım diyorum, bi de o salak hemşireye söylendim. Eşimde bana kızıyor amma söyleniyormuşum. Bende o lafından beri konuşmuyorum. 23,30 a kadar beklemezdim ben orda. Eşim bekletti. Hasta olmayan gökçem onun Yüzünden hasta olursa sorarım ben ona. Hayır kakasını gene tam olarak yapamadı bide. Gelip soran bile olmadı çocuğu. Ben dedim ona özele gidelim diye ama orda çocuk doktoru olmazmış acilde Pratisyen olurmuş. Sanki orda çocuk doktoru vardı da bi baktı çocuğuma.