2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Diş buğdayımız bitti ama ev mahvoldu ben de doğduğuma pişman oldum :KK43:
ama değmiş herşey Şahane sizde öyle maşallah

Merhaba arkadaşlar bende haziran annesiyim sizi sürekli okuyordum yazmak bugüne kısmet oldu birçok bilginizden faydalandim tesekkur etmek istedim inşallah bundan sonra bende sizin gibi güzel paylasimlarda bulunurum
Hoşgeldin Aramıza :KK49:

Doğumgünü organizasyonundan kesin biçimde ve eşimle oynşrliğiyle vazgeçtik :/ bugünün yorgunluğunu 1,5 ayda ancak atlatırım zaten bi daha da bulaşman avde bu kalabalığa. doğumgünü aynı zamanda bizim tanışma yıldönümümüz olduğu için eşimin önerisiyle güzel bi yere yemeğe girmeye karar verdik :KK66: superman konseptini de sadece üçümüz anı olsun diye pasta patlatmada kullanacağız

Kizlar dogumgunu hazirliklarinizi gorunce bende heyecanlandim ama esimin tarafi yuzunden bir sey yapmiycam ben:KK14:kendi aramizda ole bir pasta aluriz poto falan.amasizin resimleri muhakkak bekliyoruz.
Bu arada artik maleaef arafa bir bakip okuyup ara ara sayfalari yalnizca gorduklerimden begeniyorum.hepsini okumam munkun degil gunde 30 sayfa gidiyorsunuz kizlar. Beni unutmayin sakin:KK61::KK14:

Kizlar dogumgunu hazirliklarinizi gorunce bende heyecanlandim ama esimin tarafi yuzunden bir sey yapmiycam ben:KK14:kendi aramizda ole bir pasta aluriz poto falan.amasizin resimleri muhakkak bekliyoruz.
Bu arada artik maleaef arafa bir bakip okuyup ara ara sayfalari yalnizca gorduklerimden begeniyorum.hepsini okumam munkun degil gunde 30 sayfa gidiyorsunuz kizlar. Beni unutmayin sakin:KK61::KK14:
Unuturmuyuz canım okuyamasanda yaz sen arada

IMG-20150502-WA0031.webp
IMG-20150502-WA0002.webp
] bizden kareleböyle fotolar makinada hep tek cekinmemisim simdi bakinca fark ettim:)

Kızlar spiral taktirdiktan sonra ilk reglimi oluyorum çok sancim var nefes alamiyorum yemek yedik bulasiklar kaldı mutfakta kemik kaynattim buzluga konulacak süt kaynatılıp yoğurt mayalanacak nasıl yapcam bunları ağrı kesici icsem mi acaba kanamam da çok oluyor

Kızlar spiral taktirdiktan sonra ilk reglimi oluyorum çok sancim var nefes alamiyorum yemek yedik bulasiklar kaldı mutfakta kemik kaynattim buzluga konulacak süt kaynatılıp yoğurt mayalanacak nasıl yapcam bunları ağrı kesici icsem mi acaba kanamam da çok oluyor
Benim dişim o gün çok ağrıdı ben dayanamayıp içtim canım eczacının bebege zarar vermez dediği bi ağrı kesiciydi bi sıkıntı olmadı. Parol da çok etkili olmuyo ama yine bi içip dene onu istersen belki bi süreliğine keser ağrını islerini yapana kada r en azindan parolun hiç zararı yok Süt verirken öyle biliyorum ama.

Back
X