2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Slm kizlar bayadir giremiyorum hepinizi ozledim :) benim kizin sonunda disi cikti. Sadece ust kesici disleri gozukuyor ben alttan beklerken ustten cikti :) yaklasik bi aydirda yurumeye basladi cok sukur. Zaten hareketliydi su an hic durmuyor odalari geziyor. Bende arkasinda geziyorum. Yoruluncada kucak istiyor. Sizin bebisler nasil kizlar ins herkes iyidir :)
Hayırlı olsun dişiniz canım ayrıca maşallah fıstığa senide özledik tabi

Masallah canim kizin ne kadarlik oldu benim kizimda vugun artik ellerini birakip durmaya basladi koltuk kenarlarindan tutup yuruyo ama elini birakica dusuyodu durmuyodu artik bayagi duruyo 1 dk kadar hicbir yerden tutunmadan
Masallah kizina canim az kalmis yurumesine :) 5 haziran dogumlu benimki. yuruyunce de zor oluyor cok dusuyor. Ama cok tatli oluyorlar yururken :)
Hayırlı olsun dişiniz canım ayrıca maşallah fıstığa senide özledik tabi
Saol canim benim :) sizin dis de cikmisti dimi. Hangi disleriniz cikti. Miranin istahi nasil oldu. Benimki hala istahsiz. Su bile iciremiyorum. İshal olmus bugun. Halsizdi biraz :(

Yigitde yirtmiyo ama direk yiyo kitabın uçlarını:) ablasının hikaye kitaplarının kenarları hep yenmis halde:)
Bizimki de ayni abiler isyanlarda kitapların kapaklarını yirtiyor hep bir de yerlerini öğrenmiş çantanın içi açık buldu mu çantaları dalıyor içine:)))

Eki Görüntüle 1516059 Eki Görüntüle 1516060 şimdii ben bu şker hamurlu kurabiyeden yaptım sorularım var :)
hamuru unla mı açcaktım unsuz açtım
ne kadar kalın yapmam gerekiyodu fotoyu koycam uygunmu daha mı kalın olcak
böyle kıtır kıtır oldu ağızda dağılıyo olması gereken bu mu unu mu az geldi

Unla actk biz de canm.azck daha kalin olabilir hamuru yapistirirken catlamasn.evet kitir kitir oluyo 1 gece dolapta bekletip hamur yapistirirsan daha iyi oluyo

O neki canım yaa anlayamadım. Ama yutmusmu tukurmustur bence etrafa bak istersen parçaları varmı. Tukure tukure gezdiyse evde.yigitde peçete yi almış o gün islatip islatip tukurmus ağzından.

Tv unitesinin korumalgi canm.koparmis kasla goz arasinda.aradm o kadar bulamadim.oksurdu bir ara ama yuttu sanrm:(

Huyu huyuna damat iste benimki de ne bulsa yiyo bulmus bublar birbirini :)

Ay alemsin ya:))))

Z
Unla actk biz de canm.azck daha kalin olabilir hamuru yapistirirken catlamasn.evet kitir kitir oluyo 1 gece dolapta bekletip hamur yapistirirsan daha iyi oluyo

Tv unitesinin korumalgi canm.koparmis kasla goz arasinda.aradm o kadar bulamadim.oksurdu bir ara ama yuttu sanrm:KK43:

Zaten bunlar denemelikti 1 kalip alcam onla yapcam kac derecede pisiricem 200 de pisirdim rengi donunce cikardim firindan

Maalesef uyumuyo canim 10 kere en az kalkiyoruz
@yazyagmuru benim kadin dogumcum gunde 2 tane majezik alabilirsin bi sakincasi yok demisti
@Apriori hersey harika olmus elinize saglik
@aysegul8901 Maşallah umutada cok guzel olmuş
isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim valla karpuzmu yemekmi sanirim hepimiz karpuz deriz bu beisler buyumuste küçülmüş
cilek31 cilek31 . Bende bi kere cilek denedim ama beyzanin vücudu alerjik her tarafi kabardi :KK43:
@oslew canim amway avon yada buna benzer seylerin satis danismani olabilirsin komsularinla iletisimin nasil bilmiyorum ama onlara satabilirsin akrabalarindanda belki almak isteyen olur az yada cok katkin olur evde yapilacak baska işlerde var tabi ama bebekle biraz zor olur hosgeldin bebek susleri yapan yerlerle konusup onlarin istediklerini evde hazirlayip belki bi miktar ucrete satabilirsin bende arada bisiler yapmayi dusunuyorum acikcasi
gecmıs olsun canım , neysekı yaz geldıı baska meyvelerı denersın, işallah onlarda bır sorun cıkmaz :(
malesef yazlık yer oldugu için hep sezonluk veya esyalı kiralık yıllık bulmak çok zor

bizimki de çileğe aynı karpuz yemedi daha çok pahalı almadım

malesef 2 sene olcak evleneli ama ne doğru düzgün akrabalarla görüşüyolar ne de çevre edinebildim bakalım düşünüyorum bende bişeyler denicem
hımm anladım canım , yazlık yerde sorun tabı, ama ıst dada ole vallaa en kıytırık eve adam 800 900 dıyor :(:(
karpuzun fıyatına bakmadım hıc, almayı dusunmedıgımden ama yazlık yerde pahalıdır tabı
Çileği Gökçe çok seviyor. Küçük bi çileği bi lokmada yiyo :) ben hamileyken çileği çok yemiştim kızımda çok sevdi çileği :)
bende hamıleyken yedım ama sımdı hanım zar zor yıyor, bı taneyı ellı parcaya boluyorum da ole yıyor
Bende ramazani karpuz la geciririm nerdeyse iftardada sahurdada peynir karpuz yeter bana.bakalım oruç tutanilecekmiyiz bu ramazan emzirirken biraz zor bide sıcaklar. Ama deniycem insallah dayanabilirimde hepsini tutarım. Geçen sene logusaligimiza denk geldi sanırım hepimizin.
evde olsam bende tutmayı dusunuyordum ama hem calısıp hem emzırme zor olur gıbıme gelıyor.

ooo maşalalhh abı yeee yaaaa:) aysegulcum senın 2. cocuk vaktın gelmıss, bu kuzu abı olmus artık yaaa :):)

Tv unitesinin korumalgi canm.koparmis kasla goz arasinda.aradm o kadar bulamadim.oksurdu bir ara ama yuttu sanrm:KK43:

emınmısın canım kuzunun kopardıgınaa o kadar yetısıp ısıracak zaman kadar ayakta duruyor mu oleee ???

Z
Zaten bunlar denemelikti 1 kalip alcam onla yapcam kac derecede pisiricem 200 de pisirdim rengi donunce cikardim firindan

175-180 derecede pisirdim ben canm.rengi donunce cikardm

gecmıs olsun canım , neysekı yaz geldıı baska meyvelerı denersın, işallah onlarda bır sorun cıkmaz :KK43:

hımm anladım canım , yazlık yerde sorun tabı, ama ıst dada ole vallaa en kıytırık eve adam 800 900 dıyor :KK43::KK43:
karpuzun fıyatına bakmadım hıc, almayı dusunmedıgımden ama yazlık yerde pahalıdır tabı

bende hamıleyken yedım ama sımdı hanım zar zor yıyor, bı taneyı ellı parcaya boluyorum da ole yıyor

evde olsam bende tutmayı dusunuyordum ama hem calısıp hem emzırme zor olur gıbıme gelıyor.

ooo maşalalhh abı yeee yaaaa:) aysegulcum senın 2. cocuk vaktın gelmıss, bu kuzu abı olmus artık yaaa :):)

emınmısın canım kuzunun kopardıgınaa o kadar yetısıp ısıracak zaman kadar ayakta duruyor mu oleee ???

Normalde oyle durup tv izliyo ve kemiriyo arada.ama bugun yurutecteydi.kemirdgni gorunce eline oyjncak verdm o ara kapi caldi kapiya gitmeden bi baktm kopuk orasi.parcayi hicbir yerde bulamadim yuttuysa da nasl yuttu taneli yerken bile öğürür bu cocuk:(

Normalde oyle durup tv izliyo ve kemiriyo arada.ama bugun yurutecteydi.kemirdgni gorunce eline oyjncak verdm o ara kapi caldi kapiya gitmeden bi baktm kopuk orasi.parcayi hicbir yerde bulamadim yuttuysa da nasl yuttu taneli yerken bile öğürür bu cocuk:KK43:
Belki yutmamistir canım köpüğü yutmak ta zor olur bir yere düşmüş olabilir biz de gardrop aldık geçenlerde montaja geldiler o kadar acemiler miski koridorda köpükten çıkarıp vidaladilar bütün koridoru köpük içinde bıraktılar bizimde hatta nişan vardı hemen evden çıktım supuremedim ertesi gün Ece yi birakamadik yere salonun kapısını kapatıp supurduk ama duvarlara bile yapışmış köpükler benim görmediklerimi kızım görüp ağzına atmış sonra fark edip aldım ağzından ama sonra gördüm duvarlar köpük dolu temizledim benimde en büyük sorunum kızımın herşeyi ağzına atması abileri var bazen birşey unutuyorlar ben görmüyorum ağzına atıyor kaç defa çıkardım ağzından geçen gün abisi koltukta silgi unutmuş bir baktım ağzına atmış çıkardım hemen söylüyorum hep ortada birşey bırakmayın diye yine yapıyorlar özellikle küçük oğlum Allah korusun hepsini her an her şeyi takip edemiyor insan

Cildirmamak elde değil şu saate kadar gozumu kapamadim sabaha kadar yanımda emziriyorum uyumuyor uyutuyorum uyanıyor ensesini kasiyor sürekli sinirlendim tam o esnada esimin ameliyatli burnuna kafami carptim sizlandi o da sinirimden oturup ağladım artik bunyem kaldirmiyor saat 7 ye on kala oğlum okula gidecek

Cildirmamak elde değil şu saate kadar gozumu kapamadim sabaha kadar yanımda emziriyorum uyumuyor uyutuyorum uyanıyor ensesini kasiyor sürekli sinirlendim tam o esnada esimin ameliyatli burnuna kafami carptim sizlandi o da sinirimden oturup ağladım artik bunyem kaldirmiyor saat 7 ye on kala oğlum okula gidecek
Ne derdi varki Ecenin. Bi derdi mutlaka vardır ama söyleyemiyorlar maalesef :( seninse Allah yardımcın olsun.

Belki yutmamistir canım köpüğü yutmak ta zor olur bir yere düşmüş olabilir biz de gardrop aldık geçenlerde montaja geldiler o kadar acemiler miski koridorda köpükten çıkarıp vidaladilar bütün koridoru köpük içinde bıraktılar bizimde hatta nişan vardı hemen evden çıktım supuremedim ertesi gün Ece yi birakamadik yere salonun kapısını kapatıp supurduk ama duvarlara bile yapışmış köpükler benim görmediklerimi kızım görüp ağzına atmış sonra fark edip aldım ağzından ama sonra gördüm duvarlar köpük dolu temizledim benimde en büyük sorunum kızımın herşeyi ağzına atması abileri var bazen birşey unutuyorlar ben görmüyorum ağzına atıyor kaç defa çıkardım ağzından geçen gün abisi koltukta silgi unutmuş bir baktım ağzına atmış çıkardım hemen söylüyorum hep ortada birşey bırakmayın diye yine yapıyorlar özellikle küçük oğlum Allah korusun hepsini her an her şeyi takip edemiyor insan
Bizde en çok silgi yakaliyoruz ağzında bende milyon kere söyledim silgilere dikkat edin en çok onu ağzına atıyo görünce diye ama yine atıyorlar yine buluyo yine ağzından alıyorum ben yiğidin bu böyle sürekli devam ediyo. Sürekli yerde emrklerken gözüm üstünde ağzında bisey mi var diye .

Allah allah ece geç uyuyodu ama hiç bu kadar az uyuduğu olmuyodu gece sanırım dimi.neden böyle bi huy yapti ki.inşallah şimdi uyuyodurda sen de biraz dinleniyosundur uyuyup canım.

Slm kizlar bayadir giremiyorum hepinizi ozledim :) benim kizin sonunda disi cikti. Sadece ust kesici disleri gozukuyor ben alttan beklerken ustten cikti :) yaklasik bi aydirda yurumeye basladi cok sukur. Zaten hareketliydi su an hic durmuyor odalari geziyor. Bende arkasinda geziyorum. Yoruluncada kucak istiyor. Sizin bebisler nasil kizlar ins herkes iyidir :)
maşallah canım yürüyen bebekler arasindasiniz sizde o zaman. Disiniz de hayirli olsun.

kafa göz carpmasin diye korumalik takiyoruz bu seferde yiyerek tehlikeli hale getiriyolar. Ne zor bu kipirdaklari tehlikelerden korumak.

Normalde oyle durup tv izliyo ve kemiriyo arada.ama bugun yurutecteydi.kemirdgni gorunce eline oyjncak verdm o ara kapi caldi kapiya gitmeden bi baktm kopuk orasi.parcayi hicbir yerde bulamadim yuttuysa da nasl yuttu taneli yerken bile öğürür bu cocuk:KK43:
Himm anladim canim bi anda neler oluyor yaa,ama yutmamistir ya zor o kesin bi yere dusmustur o merak etme
distir belki canim allahtan evdesin bi ara yatarsin canim bebis uyududugunda

Kizlar pazar günü anneler günü ondan hemen sonra 13 Mayıs evlilik yıldönümümüz iki hafta sonra 1 haziran benim doğum günüm eşim diyoki ne kadar çok kutlama işimiz var hepsi bi kaç gün arayla biz bunları bi güne mi sigdirsak acaba diyo akşam:) bende olmaz hepsine ayrı ayrı kutlama isterim dedim şaka bi yanada anneler günü hediyemi çok merak ediyorum kızlar aralarında fıs fıs konuşup duruyolardi dün. bide 19 unda yigitin doğum gününü 29undada büyük kızımın doğum gününü kutluycaz Eşim haklı sanırım biz bunlari Kutla Kutla bitiremeyiz sanırım haziran sonuna kadar:)))

Back
X