2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Anaa en ince benim eşimmiymiş ne ama yine de bana göre az daha yontulmalı :) bizim sevgiliyken yaptıkları hele bana evlenme teklif edişi romantizm ötesiydi, o kadar ki teklifi duyan erkek arkadaşları eşime kızmıştı çıtayı yükseltiyorsun diye :KK66:
ayy benim eşimde incedir akşam yemekleri falan ayarlar tatil sürprizi yapar arada ben hatırlatmalar yapsamda hakkını yemiyim sadece hediye seçmekten pek anlamaz :)))
Maşallah size :KK66: allah bozmasın
sağol canım benim

Ne güzel canım Allah daim etsin bizimki de nadiren alır hatta bu eve ilk tasindigimizda çiçek göndermiş ilk kez göndermişti hep kendi getirirdi kapıyı açtım çiçekçi ben adama ondan önce yanlış geldiniz galiba dedim sonra benim adımı söyleyince şaşırdım üst kattaki komşu da yeni evlenmişti balkondan görmüş cicekciyi kocası ona gönderdi sanmış onun eşi fazla romantiktir de ama bana gelmiss:KK71:
sağol canım ay bende öyle elinde çiçekle gelsin çok isterdim ama hep çiçekçiden aldım :))

Ay taşınıyorum hafta içi yazdıklarınızı tam okuyamadım. Öncelikle A apriori11 şuan seni çok iyi anlıyorum ne zormuş taşınmak:KK43:
@minnakkartal çook güzelmiş çiçeklerin. aynısı bende de var çiçekler ölünce dibine taşlar koy içinede kuru dallar yerleştir çok şık duruyo :) bu arada eşin gayet romantikmiş.
@Akaibu bende aldm o lazerden aylar oldu daha bi kere yapabildim. Nedense tamamen tüyleri biterebilecegini düşünmüyorum. O paraya değermiydi bence değmezdi. Gerçi tam verimli yapamadım ama yinede öyle düşünüyorum.
canım kolaylıklar Allah yardımcın olsun önerin içinde çok sağol değerlendireceğim

Ay taşınıyorum hafta içi yazdıklarınızı tam okuyamadım. Öncelikle A apriori11 şuan seni çok iyi anlıyorum ne zormuş taşınmak:KK43:
@minnakkartal çook güzelmiş çiçeklerin. aynısı bende de var çiçekler ölünce dibine taşlar koy içinede kuru dallar yerleştir çok şık duruyo :) bu arada eşin gayet romantikmiş.
@Akaibu bende aldm o lazerden aylar oldu daha bi kere yapabildim. Nedense tamamen tüyleri biterebilecegini düşünmüyorum. O paraya değermiydi bence değmezdi. Gerçi tam verimli yapamadım ama yinede öyle düşünüyorum.
Epey araştordım canım ama zaten bitirme değil kıl köklerini uyutma yöntemiymiş o. Yani ilk başlarda bu şekilde düzenli kullanıcaksın. Sonra 6 ayda bir anca çıkacak. Ayda bir epilasyon değilde çıktıkça yılda bir iki kez kullanacaksın.
Yani sistem buymuş en azından. Şuan sıpa yüzünden yapmakta çok zorlanıyorum vakit açısından. O yüzden epey heves ettim. Gerçekten pahalı bizi aşıyo zaten. Faydasını görürsün inşallah

Kızlar eşimin odunluğunun kanıtını paylaşıyorum sizle.
Ipl lazer cihazları var ya onlardan istiyorum ben. Ama almamız mümkün değil. Ah keşke derim sürekli evde reklam çıktıkça. Biraz önce whatsapta istediğin bişey vars söyle dedi. Bende önemli olan senin benim neye mutlu olacağımı düşünüp bulman dedim.
Adam ciddi ciddi param olsa ne istediğini biliyorum ama alacak gücüm yok dedi ya. Tencere alaa daha iyiydi. Karıaına epilasyon aleti almayı düşünmüş anneler gününde:KK43:(Eki Görüntüle 1516675
seninki tam bombaymis ya:) anneler gününde lazer:) cok guldum.bizde esimle onceden arkadastik bende evlilik teklifi gormedim.evlenirsem seninle evlenirim demisti taa o zamanlarda meger benimde evlilik teklifim buymuso_O

coresatin krem ben de oğluma 4 aylıkken kullandım ve çok memnun kaldım, doktorumuz önermişti, alnındaki kızarıklık için

Bu arada anneler günü için konuşulmuş, anneler gününde neden eşlerden hediye bekliyorsunuz kızlar:)) hiç beklemeyin:))

seninki tam bombaymis ya:) anneler gününde lazer:) cok guldum.bizde esimle onceden arkadastik bende evlilik teklifi gormedim.evlenirsem seninle evlenirim demisti taa o zamanlarda meger benimde evlilik teklifim buymuso_O
Aynı kafa:))
coresatin krem ben de oğluma 4 aylıkken kullandım ve çok memnun kaldım, doktorumuz önermişti, alnındaki kızarıklık için

Bu arada anneler günü için konuşulmuş, anneler gününde neden eşlerden hediye bekliyorsunuz kızlar:)) hiç beklemeyin:))
ben aslında beklemiyorum. Bekliyorumda kızımın eline minik bi çiçek verip yanıma gelip şirinlik yapmalarını bekliyorum sadece.
Eşime ima bile etmedim hediye diye kendi kendine beklentiye gireceğimi düşündü sanırım.:KK53: arkadaşları yapıyosa.

Ben de aylarca doğumgünümde yılbaşında falan sürekli evlenme teklifi bekledim. Adam elini her cebine attığında yüzük çıkacak sanırdım ya sigara ya telefonu çıkardı :( artık beklemekten vazgeçtiğim ve salaş biçimde ofiste dilekçe yazdığım bi haftasonu, arkadaşıma aratıp onunla buluşmamı sağladı. Arkadaşım da bana bi paket verip gitti. Paketten adil ışıktan alınmış bir abiye ile bir çift ayakkabı vardı. Onları giyinip verdiği adrese gittim ve aürprizzzz :)
Ilk görüştüğümüz yerde ünlü bi otelin suitini tutmuştu. O otelin restoranı evlenme teklif edilebilecek en iyi 10 mekandan biri olarak geçiyor zatrn ama benimki restoranda teklif etmek istememiş, camı ilk gittiğimiz yere bakan bi süit tutmuş ve Gül kurularıyla süslemişti, yemek masasını odaya kurdurmuştu. Benim sevdiğim bi Arjantin şarabı vardı ondan da getirtmiş yurtdışından :) gel de hayır de ;)

Ben de aylarca doğumgünümde yılbaşında falan sürekli evlenme teklifi bekledim. Adam elini her cebine attığında yüzük çıkacak sanırdım ya sigara ya telefonu çıkardı :KK43: artık beklemekten vazgeçtiğim ve salaş biçimde ofiste dilekçe yazdığım bi haftasonu, arkadaşıma aratıp onunla buluşmamı sağladı. Arkadaşım da bana bi paket verip gitti. Paketten adil ışıktan alınmış bir abiye ile bir çift ayakkabı vardı. Onları giyinip verdiği adrese gittim ve aürprizzzz :)
Ilk görüştüğümüz yerde ünlü bi otelin suitini tutmuştu. O otelin restoranı evlenme teklif edilebilecek en iyi 10 mekandan biri olarak geçiyor zatrn ama benimki restoranda teklif etmek istememiş, camı ilk gittiğimiz yere bakan bi süit tutmuş ve Gül kurularıyla süslemişti, yemek masasını odaya kurdurmuştu. Benim sevdiğim bi Arjantin şarabı vardı ondan da getirtmiş yurtdışından :) gel de hayır de :KK66:
Vay be. Helal olsun. Enişteye odun dersen karşında bizş bulursun bundan sonra haberin olsun:KK53:

Ben de aylarca doğumgünümde yılbaşında falan sürekli evlenme teklifi bekledim. Adam elini her cebine attığında yüzük çıkacak sanırdım ya sigara ya telefonu çıkardı :KK43: artık beklemekten vazgeçtiğim ve salaş biçimde ofiste dilekçe yazdığım bi haftasonu, arkadaşıma aratıp onunla buluşmamı sağladı. Arkadaşım da bana bi paket verip gitti. Paketten adil ışıktan alınmış bir abiye ile bir çift ayakkabı vardı. Onları giyinip verdiği adrese gittim ve aürprizzzz :)
Ilk görüştüğümüz yerde ünlü bi otelin suitini tutmuştu. O otelin restoranı evlenme teklif edilebilecek en iyi 10 mekandan biri olarak geçiyor zatrn ama benimki restoranda teklif etmek istememiş, camı ilk gittiğimiz yere bakan bi süit tutmuş ve Gül kurularıyla süslemişti, yemek masasını odaya kurdurmuştu. Benim sevdiğim bi Arjantin şarabı vardı ondan da getirtmiş yurtdışından :) gel de hayır de :KK66:
ohaaaa dicem yani boyle teklif mi olur yazik bize bosbeles gitmisiz :)))

ohaaaa dicem yani boyle teklif mi olur yazik bize bosbeles gitmisiz :)))
Bu teklifi yakın bi erkek arkadasıma anlatmıştım, ben bile cinsiyet değiştirip evet derdim diye bi yorum yapmıştı :)))))) ama işte benim adam da böyle bir giriş yaptı bende beklentiler tavan ama olmuyor yani bi daha öylesi :/ gerçi bebek olana kadar yine iyiydik ama doğumdan sonra romantizm öldü baby :(

Canım nikahda keramet varmış canım artık sadece ya haftasonu kahvaltıya ya da yemeğe gidebiliyoruz ve o cebinden yine sigara ve telefon çıkıyor :KK43:
Daha başka ne çıkabilir bilemedim. :KK53:
Benimki anca süpriz yumurta falan getirsin bana:KK53: allahtan çikolata seviyorumda yırtıyo ordan:KK53:

Çok hossunuz hepiniz çok Guldum :KK70:gercekdende banada eşimin aldığı bircok hediyeyi degistimisizdir gidip taki alıyor mağazada adamlar kandiriyo esimde cok saf inaniyor hemen sana bidaha bise almicam beraber alalım diyor o zaman simdi artik söz degisrirmicem sürpriz yap diyorum bakalım ne yapacak birde nikah günümüze denk geliyor

Ben beğenmesem bile değiştirmem ama zevklidir mağazadakilere kanmaz takı grnelde kurtarıcıları heralde

Aynı kafa:))

ben aslında beklemiyorum. Bekliyorumda kızımın eline minik bi çiçek verip yanıma gelip şirinlik yapmalarını bekliyorum sadece.
Eşime ima bile etmedim hediye diye kendi kendine beklentiye gireceğimi düşündü sanırım.:KK53: arkadaşları yapıyosa.

Valla bencede bi iki çicek kopartıp bbile gekseler olur hazır almalarına gerek yok biz çocukken bahçeden annemin güllerini kopartıp sabahtan yatağının başına giderdik hatta hatırlıyorum kardeşim doğduğunda babamla belediye parkından çicek toplamıştık hani şu turuncu çicekler varya genelde parklarda olur anneme hastaneye götürmüştük şimdi yazarken bile gözlerim doldu babamın o zaman parası yoktu huzurumuz vardı sonra da allah yürü ya kulum dedi ama huzurumuz kaçtı

He bi de geçen eşimle betülü siz çıkın ben geliyorum dedim tam evden çıkarken bahçeden bi çiçek kopartmıilar bana getiriyolarmış kapıda karşışaştık çiceğin tepesi yok sapı kalmış eşim diyoki getirebe kadar betül yedi :KK53:

N11 e baktım demin anneler günü hediyelerinde %11 indirim diye. Bi bakayım dedim. Hep tabak çanak tencere süpürge. Sinir oldum bizim ev işinden başka vasfımız yok mu gerçekten ya. Evde yemek pişen tencere niye anneye hediye alınır. Evin ihtiyacı o.

Epey araştordım canım ama zaten bitirme değil kıl köklerini uyutma yöntemiymiş o. Yani ilk başlarda bu şekilde düzenli kullanıcaksın. Sonra 6 ayda bir anca çıkacak. Ayda bir epilasyon değilde çıktıkça yılda bir iki kez kullanacaksın.
Yani sistem buymuş en azından. Şuan sıpa yüzünden yapmakta çok zorlanıyorum vakit açısından. O yüzden epey heves ettim. Gerçekten pahalı bizi aşıyo zaten. Faydasını görürsün inşallah
Kizlar lazer aleti fln konuşulmus benim Kardesim de e ticaretle ugrasio n11 de fln dükkanı var Philips lumea bide silk n glide okdr cok satiyoki alanlar hep olumlu yorum yapmslar bende almayi dusunyrm , kardesmn reklamı da olms oldu ;) güvenle alisveris yapablrsnz cok sey var hepsi orjinal ve piyasaya gore uygun fiyatlidir

Kizlar lazer aleti fln konuşulmus benim Kardesim de e ticaretle ugrasio n11 de fln dükkanı var Philips lumea bide silk n glide okdr cok satiyoki alanlar hep olumlu yorum yapmslar bende almayi dusunyrm , kardesmn reklamı da olms oldu :KK66: güvenle alisveris yapablrsnz cok sey var hepsi orjinal ve piyasaya gore uygun fiyatlidir
Bi yerden ikramiye falan bulursam çalarım kapınızı:KK53:

Seninki gene iyiymiş. Biz lisedeyken bana onunla Evlenip evlenmek istemediğimi sordu bende istediğimi söyledim (18 Yaşında ergen biriyken :KK53:) benim evlenme teklifimde oymuş

Bende istiyorum anneler günü hediyesi:KK66:bu arada cok güldüm hepimizde konusarak evlenmiş iz ve eblenme teklifi laf arasinda gecistirolmis tipki benimki gibo:KK43: A apriori11 seni bu snifin disinda tutuyorum ve sayhiyla egiliyorum:KK52:
Burda anlatmadım ama kendi hakkımı da yemem yani ben de ondan aşağı değildim romantiklikte. Ama şimdi azad yedi mi kustu mu S.çtı mı muhabbetlerimiz :( Ben de eski fotolardan bi slayt mı hazırlasam ne yapsam eşime , belki mesajımı alır :KK66:

Geçen internette bi haber gördüm. Adamın biri her alışverişe gittiğinde artan 1 liraları biriktirmeye başlamış. Hatta şu mama kavanozu kutularında biriktirmeye başlamış. Bir süre sonra bankaya gidip tümletmek istemiş. Çok fazla olunca görevli çok vakit alırız deyip tümlememiş.
Adamda biriktirmeye devam etmiş. 6 sene sonra 27 bin lira mıydı neydi öyle bir para biriktirmiş. Ev almak için peşinat yapmayı düşünüyolarmış:KK53:
Bendeno şekil yaparsam bi iki senede biriktirir alırım. Onu:KK53:
Tabi kıyıpta kendime harcayabilirsem.

Burda anlatmadım ama kendi hakkımı da yemem yani ben de ondan aşağı değildim romantiklikte. Ama şimdi azad yedi mi kustu mu S.çtı mı muhabbetlerimiz :KK43: Ben de eski fotolardan bi slayt mı hazırlasam ne yapsam eşime , belki mesajımı alır :KK66:
bende cok sey yaptim hos esim evlenmeden once romantikti git gide azaldi umuttan sonrada hepten gitti:)

Back
X