- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
Benim coook vaarEnerji patlamasi yasiyo o yuzden uyumuyodurbenim de kiz uyud u bende uyku yok iyimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim coook vaarEnerji patlamasi yasiyo o yuzden uyumuyodurbenim de kiz uyud u bende uyku yok iyimi
Orası öyle tabi. Alex. gidiyormuşsun bence diode git. Ben hem alex. gittim hem diode da. Diode gerçekten çok etkili.igneli kesin cozum onu da herkese yaptiramiyon isin uzmani olacak yoksa kalici izlere sebep oluyo yada o kilin kokune desgil bos yere atis yapilinca da yarari olmuyo lazerden sonra cogu pek bi olmuyo diyo olsa da ayva tuyu seklinde oluyomus igneli genitalin ic taraflarina yapmiyolar dudak bolgesine sinirlerin yogun oldugu yer icin o bolge icin felc riski olur hissizlik olurmus
Benim gittigim hastanede alex var cynosure apogee diote tuyler incelunce oneriyolar ona da ben gidemem yakinim da yok zaten gittigim hastane evimin yakinin da 300 metre kadar anca markete gider gibi gidiyom diotte soprano ica cihazini ovuyolar yeni cikmis sen hangisine gittim bu cihaza baktim izmir de bikac yerde var oralar da bana uzakOrası öyle tabi. Alex. gidiyormuşsun bence diode git. Ben hem alex. gittim hem diode da. Diode gerçekten çok etkili.
Ben epilasyona başlamadan önce çoğu insan çok acıdığını söylüyordu. İlk seansımı oldum ve bumuymuş acı dedim. Bu işte çalışan bi ark. vardı ona sordum oda en düşük seviyede yapmışlardır dedi. Sonra polikilinik değiştirdim ve diode devam ettik. (Ütüleme) o zaman ciddi bi acı hissettim. 10 seans kadar gittim(kontrol atışları hariç). Cihaz sopranomuydu hatırlamıyorum ama her atış da bu son sistem mak. diye anlatıyordu kız. Belki de oydu. Çünkü tüylerim bitti denecek kadar azlar.Benim gittigim hastanede alex var cynosure apogee diote tuyler incelunce oneriyolar ona da ben gidemem yakinim da yok zaten gittigim hastane evimin yakinin da 300 metre kadar anca markete gider gibi gidiyom diotte soprano ica cihazini ovuyolar yeni cikmis sen hangisine gittim bu cihaza baktim izmir de bikac yerde var oralar da bana uzak
Geçmiş olsn cnm. Havalardan da olabilir geçiş dönemleri hastalıklar çok oluyor. Bize bu aşıdan hiç bahsedilmedi ben hiç hatırlamıyorum yani.Cok giremedm bugun hatunlar.cocuk felci asisi yaptirdk bugun salgin varms buralardaburnu tikandi oglumun halsiz gibi asidan mi acaba bilemedim
Bu arada dun parca yedi demstm ya bezini takip ediyodm cikti bugunnasil yuttun sen onu cocuk ya kaldircm o korumaliklarn hepsini
Hahahaa çok güldüm :) makarna bende veriyorum arada ama öyle koca bi çatalla değil minik minik Parçalar halinde :) köfteyide 2 den fazla yiyemez kızım :)Akşamları Arda ile parka çıkıyoruz iş dönüşü. Bugün tam boyu boyuna bir kız buldu parkta kıza gülücüler felan kız Arda'ya cici felan yaptı, benim oğlanda gitti kızın saçına yapıştı, haşin erkek
Parkta hergün ilginç şeylere tanık oluyorum bugün bahsettiğim kızın annesi koca bir çatala doladığı çubuk makarnayı kızının ağzına soktu benim ağzım açık kaldı :S biz bu çocukları çok mu nazik yetiştiriyoruz ne akşam 3 köfteyi bilmem kaç parçaya bölüp yedirdim.
Teyzelerrrr cok sukur Ali Yasin im artik 1 yasinda....
Rabb'im daha nice yaslarini da ailecek kutlamamizi nasip eder ins. ♥♥♥
Eee darisi sizlere artik
Sadece yakin akrabalarimiz arasinda kutladik 55 kisiydik ...
Masaallah cok guzel gecti...
Instagrama resimlerimizi attim
Herkes nisan gibi gecti bir gelinimiz eksik dediler
Rabb'im o gunleride gosterir ins.![]()
Geçen internette bi haber gördüm. Adamın biri her alışverişe gittiğinde artan 1 liraları biriktirmeye başlamış. Hatta şu mama kavanozu kutularında biriktirmeye başlamış. Bir süre sonra bankaya gidip tümletmek istemiş. Çok fazla olunca görevli çok vakit alırız deyip tümlememiş.
Adamda biriktirmeye devam etmiş. 6 sene sonra 27 bin lira mıydı neydi öyle bir para biriktirmiş. Ev almak için peşinat yapmayı düşünüyolarmış
Bendeno şekil yaparsam bi iki senede biriktirir alırım. Onu
Tabi kıyıpta kendime harcayabilirsem.
Ben de aylarca doğumgünümde yılbaşında falan sürekli evlenme teklifi bekledim. Adam elini her cebine attığında yüzük çıkacak sanırdım ya sigara ya telefonu çıkardıartık beklemekten vazgeçtiğim ve salaş biçimde ofiste dilekçe yazdığım bi haftasonu, arkadaşıma aratıp onunla buluşmamı sağladı. Arkadaşım da bana bi paket verip gitti. Paketten adil ışıktan alınmış bir abiye ile bir çift ayakkabı vardı. Onları giyinip verdiği adrese gittim ve aürprizzzz :)
Ilk görüştüğümüz yerde ünlü bi otelin suitini tutmuştu. O otelin restoranı evlenme teklif edilebilecek en iyi 10 mekandan biri olarak geçiyor zatrn ama benimki restoranda teklif etmek istememiş, camı ilk gittiğimiz yere bakan bi süit tutmuş ve Gül kurularıyla süslemişti, yemek masasını odaya kurdurmuştu. Benim sevdiğim bi Arjantin şarabı vardı ondan da getirtmiş yurtdışından :) gel de hayır de![]()
Kızlar eşimin odunluğunun kanıtını paylaşıyorum sizle.
Ipl lazer cihazları var ya onlardan istiyorum ben. Ama almamız mümkün değil. Ah keşke derim sürekli evde reklam çıktıkça. Biraz önce whatsapta istediğin bişey vars söyle dedi. Bende önemli olan senin benim neye mutlu olacağımı düşünüp bulman dedim.
Adam ciddi ciddi param olsa ne istediğini biliyorum ama alacak gücüm yok dedi ya. Tencere alaa daha iyiydi. Karıaına epilasyon aleti almayı düşünmüş anneler gününde(Eki Görüntüle 1516675
Anaa en ince benim eşimmiymiş ne ama yine de bana göre az daha yontulmalı :) bizim sevgiliyken yaptıkları hele bana evlenme teklif edişi romantizm ötesiydi, o kadar ki teklifi duyan erkek arkadaşları eşime kızmıştı çıtayı yükseltiyorsun diye![]()
Benim esimde universitedeyken acayip romantikti yurttaki dolabim aldigi gullerle doluydu bi defter almisti ayri kaldigimiz zamanlarda icine bisiler yazmisti arada okuyorumda defteri o adam bu adammi bilemiyorum hatta arkadasimada cok az okutmustum ne kadar aşıkmis sana dedi yaslandikmi ne oldu bilmiyorum
öyle canım ama philipsin ki 140 bin ışık atımı yapabiliyo rowentanınki 6 bin miş:))) 1.500 lük yedek lamba 90 lira . Philips ucuza bile geliyo.Philips de öyle atış bitince yenisini alıyorsun. Gerçi bi insanın tüm vücudu bitirebilecek şekildeymiş. Ama ben daha önceden polikinlikte yaptırdım hep öyle acıyordu ki anlatamam. Bunda en üst seviyede bile öyle bi acı yok.
Canım benim için sıkıntı olan genital bölge onada gidemem utanırımBu asiyi iptal ettirme gibi durumun yokmus siparisi verince bide asiyi alinca hemen vurdurtacaksin yoksa bozuluyormis eczaci oyle dedi eger ogleden sonra geliyosa alinca hemen vurdur zaten buzlu bi kutunun icinde vurdu asm de bikac sira vardi ebe hemen vuralim dedi yogundu bozulmasina karsi ona gore aklinda bulunsun ayrica 11.ayda yaptiriyo musun arada 3 ay olacak 14 aylikken yapilacak 13.ayda degil canim
Ya sen bu makineye alacagina git bi merkeze orda yaptir ben gidiyorum lazere 2.seansima bir ay once yaptirdim simdiden memnunum iyi ki basladim diyom puruzsuz 20 gunde bi agda derdinden kurtuldum koltualti bikini bolgesini yaptiriyorum koltukalti 140 genital 50 alt bacaga baslayacaktim makine gormedi seyrek ve ince bacagim kadinda gerek yok dedi zaten alt bacaga sir yapinca 1.5 ay agda yapmiyom bacak onemli degil benim icin kizimi da yanima aliyom 10 dk da bitiyo iki yer ayrica esimin haberi bile yokkac kere diyodum simdu degil parayi sorun ediyodu bende kenara atiyom iki ayda cikartiyom lazerin parasini zaten 2. seansdan falan sonra 3 4 ayda bi oluyo seans araligi o makineye verecem paraya benim gittigim hastane de paket var komple ben 1350 tl yi pesin veremem diye almadim ayrica gerke yok dediler ben bi ana seans bi de 20 gun sonra kontrol seansina gidiyom kontrol seansinda da atis yapiyolar
canım geçmiş olsun inşallah aşıdandır hemen geçer biz altı aylıkken olmuştuk ama ağızdan o mu acaba başka bişi mi malum biz fatihte Suriyelilerle iç içe yaşıyoruz ödüm patlıyo bişi olcak diyeCok giremedm bugun hatunlar.cocuk felci asisi yaptirdk bugun salgin varms buralardaburnu tikandi oglumun halsiz gibi asidan mi acaba bilemedim
Bu arada dun parca yedi demstm ya bezini takip ediyodm cikti bugunnasil yuttun sen onu cocuk ya kaldircm o korumaliklarn hepsini
hem gözün aydın hem iyi yolculuklar canımSabah 4 te kv gitti, eşim onu havaalanına bırakıp döndü. Şimdi de ben çocuğu eşime bırakıp yollara düştüm, şehir dışı yolculuk :/
Azıcık romantik olsun istiyorum ya:))) çok mu şey istiyorum:))Kızzz daha ne istiyosun be..ne hediye olduğunun ne önemi var..gücüm olsa alırdım demiş seni düşünmüşte..hemde çok istediğin bişey yani,sıradan bişeyde değil..
Yontmak mı?Bence sen kafanı kırmamızı istiyorsun..bulmuşsun da bunama istersen..
Köprüyü geçene kadar!!![]()
Canım miraya suyu denedin mi? Emziriyorum suyu veriyorum üstüne direk kapıyo gözlerini yavrum sususzlujtan kırılıyomuş. Rahat ettim bunun aayesindecanım geçmiş olsun inşallah aşıdandır hemen geçer biz altı aylıkken olmuştuk ama ağızdan o mu acaba başka bişi mi malum biz fatihte Suriyelilerle iç içe yaşıyoruz ödüm patlıyo bişi olcak diye
hem gözün aydın hem iyi yolculuklar canım
yok canım ya dün öyle bi telaşeydiki ev bgn yerler yapılacak diye salonu fln boşalttık bi yorgunluk yatmışım suyu almayı unutmuşum hatta su verceğimi bile unutmuşum sabah aklıma geldi eşime söyledim hatta direk bu gece sakın unutturma diye çünkü yine perişanlardaydık özellikle sabaha yakın daa bi huysuzlanıyor belkide iice susuyo inşallah bu geceden sonra bize de çözm olmuş olurCanım miraya suyu denedin mi? Emziriyorum suyu veriyorum üstüne direk kapıyo gözlerini yavrum sususzlujtan kırılıyomuş. Rahat ettim bunun aayesinde
Anladım canım. Gökçede bi 1 gibi kalkar emer hemen uyur 4 gibi kalkar 3 gündür su içiriyorum direk dalıyo.yok canım ya dün öyle bi telaşeydiki ev bgn yerler yapılacak diye salonu fln boşalttık bi yorgunluk yatmışım suyu almayı unutmuşum hatta su verceğimi bile unutmuşum sabah aklıma geldi eşime söyledim hatta direk bu gece sakın unutturma diye çünkü yine perişanlardaydık özellikle sabaha yakın daa bi huysuzlanıyor belkide iice susuyo inşallah bu geceden sonra bize de çözm olmuş olur
Garanticiymiş seninki 1 hafta kalmış düğüne sanki teklife hayır diyebileceksinBenim ki de düğünümüze 1 hafta kala beni eve bırakırken arabada nerdeyse ayaküstü edilmiş bir teklif..ne bir çiçek,ne bir hediye,ne bir yüzük vs..
Hatta o kadar sıradandı ki,o an laf gevelemeye başlayınca ve cümleye "aslında biliyorum bunu daha önce söylemem gerekirdi" diye girince ödüm patlamıştı 3.5 atmıştım..aha dedim kesin beni aldattılan dedim kaldı 1 hafta ne yapcam ben..ben o düşüncelerle boğuşurken meğer herifim gelenektir hesabı düşündü heralde öylece bi teklif ettiydi
![]()
Sağol canımcanım geçmiş olsun inşallah aşıdandır hemen geçer biz altı aylıkken olmuştuk ama ağızdan o mu acaba başka bişi mi malum biz fatihte Suriyelilerle iç içe yaşıyoruz ödüm patlıyo bişi olcak diye
hem gözün aydın hem iyi yolculuklar canım