2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Emziren anneler bebeği emzirdikten sonra su verilmiyor, çünkü sütle ağızda oluşan koruyucu tabaka yıkanıyor:)
o yüzden mümkün olduğunca emzirmeden daha sonraya ya da önceye salın su vermeyi:))

Emziren anneler bebeği emzirdikten sonra su verilmiyor, çünkü sütle ağızda oluşan koruyucu tabaka yıkanıyor:)
o yüzden mümkün olduğunca emzirmeden daha sonraya ya da önceye salın su vermeyi:))
Banada hastanede emzirme eğitimi veren heemşire her emzirmeden sonra bir iki damla su vermemi söylemişti. Süt çok çabuk bozulan bişey ağız içi de bakteriler için öok uygun bir ortam diye. Hemde pamukçuk oluşumunu engeller dedi.
Dişler çıktıktan sonrayaa özellikle her enzirmeden sonra ağzın yıkanması gerektiğini dişlerde siyah benekler oluşur ya çocuklarda. Onun engellenmesi için.
Bu dediğinizi ilk defa duydumo_O

Banada hastanede emzirme eğitimi veren heemşire her emzirmeden sonra bir iki damla su vermemi söylemişti. Süt çok çabuk bozulan bişey ağız içi de bakteriler için öok uygun bir ortam diye. Hemde pamukçuk oluşumunu engeller dedi.
Dişler çıktıktan sonrayaa özellikle her enzirmeden sonra ağzın yıkanması gerektiğini dişlerde siyah benekler oluşur ya çocuklarda. Onun engellenmesi için.
Bu dediğinizi ilk defa duydumo_O
Ama ictigi sut anne sutu canim bence mantiksiz geldi tamam bakteri urer de cekip yutuyo sonucta

Bende istiyorum anneler günü hediyesi:KK66:bu arada cok güldüm hepimizde konusarak evlenmiş iz ve eblenme teklifi laf arasinda gecistirolmis tipki benimki gibo:KK43: A apriori11 seni bu snifin disinda tutuyorum ve sayhiyla egiliyorum:KK52:
Bende evlenme teklifi aldim universite balosunda pist bos ken sadece ikimiz dans etmeye ciktik arkadaslarimiz hocalar hepsi orda bi anda muzisyenin mikrofonunu aldi seni cok seviyorum benimle evlenirmisin herkes evet evet diye bagiriyor gül kutusu icinde tek tas hemde universite harcliklarini biriktirerek almis. Tek tasimin kenarlarindada 7 ser tane taş var 7. Ayimizdi onun icinmis ben hic beklemiyodum saskinliktan dondum kaldim esim hem teklif etti hem bana sarilip agladi :))

ben suyla karnı dolmasın diye hep sonra veriyodum ama bunu ilk kez duydum

Ayy iyice kudurdu bu cocuk :) damacanaya tutunup ayaga kalkti elimi yikayip alana kadar hopp damacanayla yere bos damacanaya tutnursan oyle olur tabi sehpaya tutunup tutunup kalkiyo bi de artist ellerini birakiyo yapiscak :)
hayy allahım kendilerini bişi sanma tiripleri yok mu bunların popo üstü oturmalarda yetmiyor
Selam güzel anneler ve bebişlerikaç gündür sadece okuyorum pek yazamıyorum...
ayşegül ve apriorinin dişbuğday fotoları çok güzeldi..ben de çok heveslendim.ama hala dişi yok kızımın
benim arkadaşımın oğlunun dişi doğum gününe on gün kala çıktı o da bir hafta arayla ikisinide yaptı içimde kalmasın diyerek :)) bizim dişte sekizinci ayda çıktı zaten doğum gününe az kaldı diye yapmadım ben ama burada hazırlıkları görünce bi heveslenmiyor değil insan :))

ben suyla karnı dolmasın diye hep sonra veriyodum ama bunu ilk kez duydum

hayy allahım kendilerini bişi sanma tiripleri yok mu bunların popo üstü oturmalarda yetmiyor
benim arkadaşımın oğlunun dişi doğum gününe on gün kala çıktı o da bir hafta arayla ikisinide yaptı içimde kalmasın diyerek :)) bizim dişte sekizinci ayda çıktı zaten doğum gününe az kaldı diye yapmadım ben ama burada hazırlıkları görünce bi heveslenmiyor değil insan :))

Yanlış yaptım çok pardon cevapsız alıntıladım sanırım
@minnakkartal bende hevesleniyırum sadece..artık beklemekten de vazgeçtim sanki hiç çıkmayacak dişleri
Buarada sen evde tadilat mı yapıyorsun anlamadım?

l
Yanlış yaptım çok pardon cevapsız alıntıladım sanırım
@minnakkartal bende hevesleniyırum sadece..artık beklemekten de vazgeçtim sanki hiç çıkmayacak dişleri
Buarada sen evde tadilat mı yapıyorsun anlamadım?
bizde ikide kaldık başka çıkmıcak gibi geliyor :))
evet canım bizim yerler nasıl diyim mermer gibi bişidi eskiden iş yeri olarak kullanışmış mira iki kez falan düşüp yanağı morarınca eşim olmıcak böle dedi bugün laminant yaptırıyor annemde mirayı alıp onlara gitti sabah artık duruma göre bizde oraya geçicez heralde iş çıkışı evi bi toparlamak gerekecek çünkü ben izinde alamadım

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama ictigi sut anne sutu canim bence mantiksiz geldi tamam bakteri urer de cekip yutuyo sonucta
Öyle canım ama süt sonuçta üstelik çiğ. Normal çiğ inek sütüyle saklanma süreleri bile hemen hemen aynı. Direk çekip yutuyo diye düşünürsek ağzı koruması durumuda mantıksız oluyo.
Bilemedim o yüzden. Ama bana hemşirenin anlattığı daha mantıklı geliyo açıkcası

C
Selam güzel anneler ve bebişlerikaç gündür sadece okuyorum pek yazamıyorum...
ayşegül ve apriorinin dişbuğday fotoları çok güzeldi..ben de çok heveslendim.ama hala dişi yok kızımın
Canım bizimde yok hala:))
Bi ara çıkcak gibi oldu kabardı kabarıklık geri indi:)))
Dişsiz nene diyorum artık ne zaman çıkcaksa.

Herkezlere meraba kızlar.burayı ıssız bırakmıyosunuz helal size.ben de arada girip slm verebiliyom ancak.ahhh ahhhhh eskiden sabah uyanır uyanmaz gece gözümü kaoayana dek yazardım.arada okuyup kaçıyorum şimdi de.ama seviyorum sizleri beni unutmayın canlar:))):-):-):-):-):-)

Herkezlere meraba kızlar.burayı ıssız bırakmıyosunuz helal size.ben de arada girip slm verebiliyom ancak.ahhh ahhhhh eskiden sabah uyanır uyanmaz gece gözümü kaoayana dek yazardım.arada okuyup kaçıyorum şimdi de.ama seviyorum sizleri beni unutmayın canlar:))):-):-):-):-):-)
unuturmuyuz şeker sadece özlüyoruz sınavın varmıydı seninde canım sonuçlar açıklanmış bi arkadaşım söyledi

Selam kızlar nasılsınız özledım sizleri hasta bebişlere şifalar olsun bu aralar çok yoğunum oğlum 6.dişinide çıkardı tabıkı yıne hastalanarak mızmız kucak devam.ev gezmesı yada dışarı çıktığınızdan çocuklar mutlu oluyolar ya benım ki ev gezmelerınde kıyametı koparıyo sürekli aplıyo dışarda bebek arabasında surekli gezdırırsen iyi ama durduğun an ağlıyor yanı hastalıkla ilgısı yok hep böyle o yüzden çoğu yere götürmüyorum ev daha rahat sizinkiler nasıl gezmede rahat edebılıyomusunuz

l
bizde ikide kaldık başka çıkmıcak gibi geliyor :))
evet canım bizim yerler nasıl diyim mermer gibi bişidi eskiden iş yeri olarak kullanışmış mira iki kez falan düşüp yanağı morarınca eşim olmıcak böle dedi bugün laminant yaptırıyor annemde mirayı alıp onlara gitti sabah artık duruma göre bizde oraya geçicez heralde iş çıkışı evi bi toparlamak gerekecek çünkü ben izinde alamadım
Tadilatın kolay gecsin cnm iştahınız nasıl oldu?

Geçmiş
Cok giremedm bugun hatunlar.cocuk felci asisi yaptirdk bugun salgin varms buralarda:KK43:burnu tikandi oglumun halsiz gibi asidan mi acaba bilemedim:KK43:

Bu arada dun parca yedi demstm ya bezini takip ediyodm cikti bugun:KK43:nasil yuttun sen onu cocuk ya kaldircm o korumaliklarn hepsini
olsun cnm bu aşı var mıy dı ? Ben yaptırmadım

Tadilatın kolay gecsin cnm iştahınız nasıl oldu?
canım öncelikle altıncı dişinizde hayırlı olsun maşallah koca adam oluyor yahu gezmeler bizde de sıkıntı ama kucakta ve sokakta olurs aeve gelmek istemiyor :))
sağol canım iştah ne yazık ki yerlerde artık neredeyse hiçbişi yemiyo sürekli öğürüyo doktor zorlamalarım yüzünden olduğunu düşünmüyor nereye kadar böyle devam edicez içim kararıyor valla

Back
X