2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bayadır giremiyodum kızlar burya oyle çok yoğundumki
annemle babam geldi memleketten bi taraftan iş güç derken baya telaşım vardı
dün bizimkileri yolcu ettim tabiki binbir hüzünle çok zor aileden uzakta olmak
onları yolladıktan sonra utanmadan hüngür hüngür ağladım
sanırım çocukluğumu ve anne baba kardeşlerle yaşadığım o günleri özledim
burda yalnız kalmak zor geliyo artık
neyseki kızım var ve ayın 27 sine doğum günü var hazırlık yapmaya çalışıyorum
siz neler yaptınız doğum günü için kıyafetler konseptler hazırmı kızlar???

cnm ben ozel kiyafet almicam ama mesela beyaz tshirt kot gibi ayni kiyafeti giyicez bu haftasonuda artik herseyi alicam insalalhhhhh :)

@Akaibu sizin diş çıktı mı?
@kmltm inş aşıdandır geçmiş olsun
A apriori11 sana kolay gelsin
@ mutube eşinin teklifi çok hoşmuş @apriorininki gibi
Buarada bende teklifsiz evlenenlerdenim

Saol canim asi mi dis mi anlamadim:(

Geçmiş

olsun cnm bu aşı var mıy dı ? Ben yaptırmadım

Bizm burda suriyeliler cok canm cocuk felci asisi yapiyolar damla seklnde

@minnakkartal ben dogdugu ilk hafta yaptirmstm.dun aradm hemsireyi yine yaplck dedi.dun yaptrdk iki damla.1 ay sonra ikinci doz varmis.menenjiti de yaptirmam lazim daha:(iyilessn de haftaya falan yaptririm artik.

cnm ben ozel kiyafet almicam ama mesela beyaz tshirt kot gibi ayni kiyafeti giyicez bu haftasonuda artik herseyi alicam insalalhhhhh :)

Bzim de denzci konsepti olck kirmizili falan.kirmizi elbise giyerm herhalde ogluma da kirmzi gomlek ya da tisort alcm.babamiz kirmiziyi sevmez hic onu nasl ikna etcm bakalm:)ya da aileccek lacivert giycez:))

anladım canım dur bakalım bide şöyle bi şey gördüm markafonide
1ef63d4181c7d_0.jpg

ayyyyyy cok guzel bbuuuuuu.

Merhaba kızlar iştah açmak için keçi boynuzu özü kullanıp memnun olan var mı? Kızım bütün gün ne kahvaltı ne yemek 1 tane cici bebeyle günü geçiriyor yarın tam 10 aylık olacak Kafayı yicem bintürlü yemek yapıyorum yok

Kizlar bu dis atesi ne kadar surer ya:(dusup dusup cikiyo:(37.5 oluyo en yuksek ama cocugumun hali yok ya:(gozu burnu akiyo:(

Ben dopumgünğnden vazgeçtim diş buğdayı yorgunluğum daha geçmedi. Sadece anı olsun diye kendime eşime ve oğluma superman tişörtü yaptırıcam ve süpermN logolu pasta yapıcam ve oğluma pastayı paylattırcam. Sonra da ailecek yemeğe gidicez çünkü oğlumun doğumgünü atnı zamanda bizim de birlikteliğimizin yıldönümü ;)

Merhaba kızlar iştah açmak için keçi boynuzu özü kullanıp memnun olan var mı? Kızım bütün gün ne kahvaltı ne yemek 1 tane cici bebeyle günü geçiriyor yarın tam 10 aylık olacak Kafayı yicem bintürlü yemek yapıyorum yok
Ben pekmezini aldım ama baya öğürdü içirdiğimde ben de tekrar vermeye korktum. Sadece 1 kez verdiğim için iştahını etkiledi mi anlayamadım

Sahi bende bunu sorcaktım. Eşim kendine almış mide problemi için eczaneden. Carob-in hatta adı. Keçiboynuzu özü yazıyo. Bebeklere kullanılıyo mu ki. Pekmeziyle özü aynı şey mi? Vermek istiyorum ama doktora sormadan denemek istemedim gitmeme de bir ay var.

Birde kuzenim çocuğuna cici bebe tatlı muhallebi yedirmeyi bıraktıktan sonra çocuğa yemek düşeni oluşturmayı başardı. Cicibebe tatlı olduğu için çocuk sebzeyi yoğurdu reddediyodu. Hep ondan yemek istiyodu. Doktorun önerisiyle cici bebeyi kesti. Bir kaç gün zorluk çekti ama emzirerek idare etti sakinleştirdi çocuğunu. Sonrasında yavaş yavaş alıştılar yemek yemeye. Yine aynınolacak diye korkudan yemeğini yemeden çocuğun önüne meyve bile vermiyo.
Daha küçük sayılır unutması kolay olur gibi geliyo. Deneyin dicem ama çocuğa yedirmeden durmakta zor oluyo anne için:( inşallah bi çözüm bulursunuz

Aynı bizim durum ben Keçiboynuzu pekmezi denedim bir iki kez çok zor yedirdim ama bişi değişmedi durumu kabullenmiş haldeyim yemiyo ne denersem ne yaparsam yapim yok

Kizlar bu dis atesi ne kadar surer ya:KK43:dusup dusup cikiyo:KK43:37.5 oluyo en yuksek ama cocugumun hali yok ya:KK43:gozu burnu akiyo:KK43:
Cnm hayırla çıksın zahmetsız inş bana hıc sorma benımki kadar zor çıkaran yoktur heralde öksürük hapşırık burun akıntısı ates hepsı oluyo yıne 7. Diş zorluğu var bızde diş 37,5 gecmezmiş ama bız grıple çıkardığımız için ates yuksek oluyo şurupta içıremıuırum fitil le düşüyo ama normali 1 yada 2 gun düşük ates olması gerek uzamaz yanı

Ben başta keçiboynuzu pekmezi vermiştim şimdi makarna lutfen den organık dut pekmezı verıyorum

azerikizi91 azerikizi91 cnm doğum gunünüz kutlu olsun bundan sonraki ilk yaş günü sanırım bizim 25 mayıs heyecanlıyım şimdiden sen atlattın darısı başımıza ben dışarda yapıcam yağmur yağarsa ne yaparız inş yağmaz

Allah kavuştursun cnm mesafe zor oluyor evladın var şükür

Lazerden konuşulmuş ben tam 10 yıl önce henuz 1 merkez varken yaptırmıştım komple 7 yıl rahat ettım 3 yıl ufak çıkmaya başladı hamilelikle arttı tam olmasada yıne rahatsız edıyo alex di makınanın adı çok acılıydı hatta gitmeden emma dıye bır krem vardı acıyı hafıfletmek için sürüp öyle başlıyodu tabı o zamanlar ilk olduğu için çok pahalıydı şimdi bitene kadar aldıkları ücret benim bir seansım kadardı ama 7 yıl rahat ettım karı o oldu yani

Evlilik teklifide konuşulmuş hazır fırsat bulmuşken yazayım hiç teklif falan olmadı bizde hatta ilk buluşmamızda eşim muhallebıcıye götürdü sütlaç söyledi içinede kurupastaları elıyle ezip kaşıkla karıştırdı kendisi öyle sevıyomuş benımde seveceğimi düşünmüş yani sevdiğini ıspatlıyo gıbı bişey içimden ıyyyyy bu ne dedim midem bulandı yemedım niye yemiyosun dedı bide canım istemiyo dedım aldı benımkinide yedı soğumuştum kendisinden ay yok bu ne ya dedım evlenmem ben bununla dedim ama bugunlere geldik A apriori11 sizinki çok romantikmiş

Back
X