2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
biz oksuruk icin almistik annemde kullandik devamli degil yani simdi getirdim eve her sabah icircem bugun basladim cok pis kokuyo ama oyku siseyle dokuyorum agzina biraksam hepsini iccek :) sise delisi

Benmki de bardak delisi:))

benimkide köşeli Karacanın ben memnunum sadece masada biraz saha yer kaplıyo gibi geliyo bana ayrıca çok zarif görünüyo canım

Ben de bunu cok begendm canm tesekkurler cevabin icin:KK19:

Hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleri ♥
Cilegim 60 kisiydik diyebilirim...
Evde yaptim normalde mekan tutmayi dusunuyordum fakat sadece 1. Derece akrabalari cagirdik ...
Ev yeterli diye dusundum fakat oldukca fazlaydik masaallah...
Sunnetine kesin dis mekanda yapacagim ama ...
Asagi yukari 800-900 lira gibi bir masrafimiz oldu...
Pufpufum instagramdaki nickim "azerikiziysn" dogru tahmin etnissin canim...
Goldum evet sukur buyudu minik sehzadem...
Cok sukur nereden nereye Rabb'im yavrumun
her ilklerinde yaninda olmami nasip etsin ....
Emiragam ins. Sizlerinde istediginiz sekilde gecer dogumgunleriniz...
Cok sukur benin aklimda keske suda olsaydi dedigim hicbirsey kalmadi....
Darisi hepinize ♥♥♥

Nice senelre insallah canm.ne cabuk buyudu kuzular bizmkine de az kaldi 28 mayis:KK68:

Kizlar alakasiz olck ama bi sorum olck size ya:)su yemek takimiyla ilgili dusuncelernzi alabilrimym?etrafinizda veya aranizda kullanan var mi?almayi dusunuyorm da size de soraym dedm
Ay bu benim yemek takımım. Ben çok severek almıştım. Halada severim pek kullanamasamda:KK53:
Kare olduğu için bulaşık makinasına yerleştirmek biraz zıor oluyo. Onun dışında bi ekssini görmedim. Bi kaç kez de düşürdüm hatta bi tabağını. ELimden fayansa düştü eğildim aldım ödüm patlayarak. Oh bişey yok dedim. Tam o sırada eşim arkamdan sesilendi duymamıştım geldiğini. Korkudan bi daha düşürdüm:KK53: yine bişey olmadı:KK53: sağlamda yani:))

bayadır giremiyodum kızlar burya oyle çok yoğundumki
annemle babam geldi memleketten bi taraftan iş güç derken baya telaşım vardı
dün bizimkileri yolcu ettim tabiki binbir hüzünle çok zor aileden uzakta olmak
onları yolladıktan sonra utanmadan hüngür hüngür ağladım
sanırım çocukluğumu ve anne baba kardeşlerle yaşadığım o günleri özledim
burda yalnız kalmak zor geliyo artık
neyseki kızım var ve ayın 27 sine doğum günü var hazırlık yapmaya çalışıyorum
siz neler yaptınız doğum günü için kıyafetler konseptler hazırmı kızlar???
Allah kavuştursun cnm. Uzakta olmak gerçekten zor. Rejim nasıl gidiyor ?
Kızlar bişi sorcam size.bugün baston bebek arabası almaya gittim chipolino markalı kullanışlı bi baston aldım.ama 400 verdik.eve geldim ve pişman oldum baston için o fiyat bide bu marka avrupada çok yaygınmış kanz ve chicco gibiymiş.bilen varmı chipolino diye marka.internettende baktım iyi şeyler yazıyo.ama farklı bişe alınca kafam takıldı.bide oğluşuma babymaxın ittirmeli bisikletini aldık.okadar hoşuna gittiki çok mutlu oldum.oda 250ydi almayı düşünenlere tavsiye ederim hemde beşiktaşlı bisiklet siyah beyaz
Güle güle kullanın. Bu markayı hiç duymadım ama bi bastona göre fiyatı çok iyi demekki iyi bi marka. Bizde joie kullanıyoruz bizimkide 400 civarıydı çook da memnunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar alakasiz olck ama bi sorum olck size ya:)su yemek takimiyla ilgili dusuncelernzi alabilrimym?etrafinizda veya aranizda kullanan var mi?almayi dusunuyorm da size de soraym dedm
Aynısı bende var cnm ve sadece misafirlerime kullanmama rağmen çizgilerinde silinme oldu. Bardakları da öyle. Elde yıkarım dersen al çok şık duruyo.

Ay bu benim yemek takımım. Ben çok severek almıştım. Halada severim pek kullanamasamda:KK53:
Kare olduğu için bulaşık makinasına yerleştirmek biraz zıor oluyo. Onun dışında bi ekssini görmedim. Bi kaç kez de düşürdüm hatta bi tabağını. ELimden fayansa düştü eğildim aldım ödüm patlayarak. Oh bişey yok dedim. Tam o sırada eşim arkamdan sesilendi duymamıştım geldiğini. Korkudan bi daha düşürdüm:KK53: yine bişey olmadı:KK53: sağlamda yani:))
Biz alırken satıcı kırılan parça olursa getirin yenisini veriyoruz demişti. Satmak için mi söyledi bilemiyorum.

güzelmiş canım benim takımım yuvarlak ama bu da kibar bi modelmiş

Biz alırken satıcı kırılan parça olursa getirin yenisini veriyoruz demişti. Satmak için mi söyledi bilemiyorum.
Evet canım 10 yıl boyunca 15 parçaya kadar ücretsiz ondan sonra ücretli teminat garantisi var dediler banada. Ama sosluk çorba tenceresi dahil değilmiş özel parçalar olduğu için.
Görümcemde kırılırsa parçalarını görmek istiyolar görmezlerse değiştirmiyoşar dedi. Bana öyle bişey dememişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum ama

Günaydın kızlar hafta ortasıda geldi çok şükür bide cumayı görsek ne güzel
bu üç gün direktörüm yok nispeten daha rahat geçer günler
bu arada gece suyu denedim içmesine içti ama değişen bişi olmadı yine kıpır kıpır huysuz ve saatbaşı kalkmalı geçti gecemiz

Evet canım 10 yıl boyunca 15 parçaya kadar ücretsiz ondan sonra ücretli teminat garantisi var dediler banada. Ama sosluk çorba tenceresi dahil değilmiş özel parçalar olduğu için.
Görümcemde kırılırsa parçalarını görmek istiyolar görmezlerse değiştirmiyoşar dedi. Bana öyle bişey dememişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum ama
Evt banada parçaları getirin demişlerdi. Ben aldığım zaman 2 kere sürahisinin baş kısmını kırmıştım yıkarken kırdığım sürahiyi götürüp yenisini verdiler.
Gerçekten mi:KK43: daha toplasan 10 kere kullanamadım ben. Bişey olmaz demişlerdi birde alırken :KK43:
Ben çok yüksek derecede yıkıyorm bulaşıkları belki ondan da olmuş olabilir.

bu arada gece suyu denedim içmesine içti ama değişen bişi olmadı yine kıpır kıpır huysuz ve saatbaşı kalkmalı geçti gecemiz
Günaydın cnm. Son 3 gün.. Gece uykusuz kalıp sabah işe gelmek ne zordur. Gerçi aren de ortamızda yattığı için uyuyor bu aydan sonra yatağına alıştırıcam ama sanırım bizde saatbaşı kalkıcaz.

Ay ne guzel olumlu bisey duydum:))Zahmet olmazsa 1 foto atarmsin canm magazada yoktu siparis vercm.sadece netteki fotodan gordumo_O

Aynısı bende var cnm ve sadece misafirlerime kullanmama rağmen çizgilerinde silinme oldu. Bardakları da öyle. Elde yıkarım dersen al çok şık duruyo.

güzelmiş canım benim takımım yuvarlak ama bu da kibar bi modelmiş

Tesekkurler kizlar:)gunluk yemek takimim tencerem falan karacadan ve tas gibiler hic de bisey olmadi.ama nette o kadar olumsuz yorum okudum ki kararsiz kaldim.

Gunaydin canm iyi bari daha rahat olursn hafta sonuna kadar.emre de onceki gece oyleydi.burnu tikanikti 40 kere kalkti sersem oldm.annemdeym bi de ilac falan getirmemstm.dun aldk neyse ki dun gece normale dondu.2-3 kere kalkti en azindan.darisi basina insallah

Ay ne guzel olumlu bisey duydum:))Zahmet olmazsa 1 foto atarmsin canm magazada yoktu siparis vercm.sadece netteki fotodan gordumo_O

Tesekkurler kizlar:)gunluk yemek takimim tencerem falan karacadan ve tas gibiler hic de bisey olmadi.ama nette o kadar olumsuz yorum okudum ki kararsiz kaldim.
Benimde tencerem kaşık çatallarım hep karacadan çok memnunum. Birde her markanın kendi içinde kalite kalite ürünleri var. Şikayetler onlardanda kaynaklanıyo bence.
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 113
Evt banada parçaları getirin demişlerdi. Ben aldığım zaman 2 kere sürahisinin baş kısmını kırmıştım yıkarken kırdığım sürahiyi götürüp yenisini verdiler.

Ben çok yüksek derecede yıkıyorm bulaşıkları belki ondan da olmuş olabilir.
Hmm olabilir canım.
Bana demedikleri için görümceme inanmamıştım. Kendisi uydurmayı biraz severde. Başıma gelirse atmayayım o zaman

Evlilik teklifide konuşulmuş hazır fırsat bulmuşken yazayım hiç teklif falan olmadı bizde hatta ilk buluşmamızda eşim muhallebıcıye götürdü sütlaç söyledi içinede kurupastaları elıyle ezip kaşıkla karıştırdı kendisi öyle sevıyomuş benımde seveceğimi düşünmüş yani sevdiğini ıspatlıyo gıbı bişey içimden ıyyyyy bu ne dedim midem bulandı yemedım niye yemiyosun dedı bide canım istemiyo dedım aldı benımkinide yedı soğumuştum kendisinden ay yok bu ne ya dedım evlenmem ben bununla dedim ama bugunlere geldik A apriori11 sizinki çok romantikmiş
Tuhaf olmus biraz harbiden bnmde tepkim iyyyyy olurdu:))
bnm ceyizimdeki herseyde karaca yemek takimimi misafirlere kullaniyorm bitekte kahvalti takimimi kullaniyorm bazen oda kare cok memnunum kalitede cok iyi bide bu desendecok hos gormystm dga once

Günaydın cnm. Son 3 gün.. Gece uykusuz kalıp sabah işe gelmek ne zordur. Gerçi aren de ortamızda yattığı için uyuyor bu aydan sonra yatağına alıştırıcam ama sanırım bizde saatbaşı kalkıcaz.
ben emzirdiğim sürece ayıramıycam yanımdan gibi çünkü birde yataktan kalk al bak derken iice halim kalmaz böyle en azından yatarak emziriyorum

benimde tencere çatal kaşık kahvaltı yemek takımı karaca hep ve çok memnunum günlük yemek takımım da bernardo ondan da memnunum aslında :))

Gunaydin canm iyi bari daha rahat olursn hafta sonuna kadar.emre de onceki gece oyleydi.burnu tikanikti 40 kere kalkti sersem oldm.annemdeym bi de ilac falan getirmemstm.dun aldk neyse ki dun gece normale dondu.2-3 kere kalkti en azindan.darisi basina insallah
aman çok şükür dönmüş normale inşallah bizde gece 2-3 kalkmayla sabahı ederiz artık on aylık oldu yahu bunlar ne zaman uyucaz deliksiz

Dün babası bakmıştı oğluma. Tüm gün herşeyi itirazsız yemiş, 3 kez uzun uyumuş, 3 kez kaka yapmış. Uslu durmuş mama sandalyesinde eşim evden çalışabilmiş falan. Bugün bende ise uyandığından beri mızmız, zorla kahvaltısını yaptı ve iki dk dibinden ayrılmıyor yatağı bile zor topladım sürekli ağlıyor. Atıcam kendimi sonunda şu camdan ya :(

Back
X