2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Allah kavuştursun cnm. Uzakta olmak gerçekten zor. Rejim nasıl gidiyor ?

Güle güle kullanın. Bu markayı hiç duymadım ama bi bastona göre fiyatı çok iyi demekki iyi bi marka. Bizde joie kullanıyoruz bizimkide 400 civarıydı çook da memnunuz.
saol canım rejimmiii biri rejimmi dedi:KK47: malesef canım 2 kilo verdim onun havasıyla bıraktım şuan toparlama modundayım bi silkelenmem lazım senin nası gidiyo tilya kürü

Kızlar girmeyeli çok uzun zaman oldu, oğlum artık bi yere tutunmadan yürüyo evin içinde fink atıyo resmen, bu pazar değil öbür pazar doğumgününü kutlamayı düşünüyoruz kısmetse hazırlıklara henüz başlamadık. Ikramların bir kısmını hazır Alıp bir kısmını kendimiz hazırlamayı düşünüyoruz, burda çok bahsedilmiş ama ben Oğluma konsept bi Kıyafet giydirmicem papyonlu şık bi şey almayı planlıyorum eşimle kendimiz de normal şık bireyler giyicez,
Oluşum uğurlu geldi galiba Arabamızı değiştirdik daha üst model bişey aldık kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah, bizden haberler bu kadar inşallah hasta bebiş yoktur hepsi turp gibidir, çok okuyamadım geçmişi

Kızlar girmeyeli çok uzun zaman oldu, oğlum artık bi yere tutunmadan yürüyo evin içinde fink atıyo resmen, bu pazar değil öbür pazar doğumgününü kutlamayı düşünüyoruz kısmetse hazırlıklara henüz başlamadık. Ikramların bir kısmını hazır Alıp bir kısmını kendimiz hazırlamayı düşünüyoruz, burda çok bahsedilmiş ama ben Oğluma konsept bi Kıyafet giydirmicem papyonlu şık bi şey almayı planlıyorum eşimle kendimiz de normal şık bireyler giyicez,
Oluşum uğurlu geldi galiba Arabamızı değiştirdik daha üst model bişey aldık kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah, bizden haberler bu kadar inşallah hasta bebiş yoktur hepsi turp gibidir, çok okuyamadım geçmişi
maşallah oğluşuna ay her geçen gün yürüyen bebişlerimiz artıyo ne güzel arabanızda haıylı uğurlu olsun iyi günlerde keyifle kullanın

ayy bu çok tatlıymış benimde anlatmak istediğim böyle bişi aslında bunu yapan butiklerde var instagramda ama nasıl olur emin olamıyorum görmek istiyorum
cnm ben ozel kiyafet almicam ama mesela beyaz tshirt kot gibi ayni kiyafeti giyicez bu haftasonuda artik herseyi alicam insalalhhhhh :)
bende çook beğendim ama güvenemedim olurmu olmazmı diye tereddüt ettim ya ben tütü etek süslü badi giydireyim dedim dünde süslerini aldım bikaç bişeyleri bakalım nası bişey ortaya çıkcak

Evet yaaaa nerelerdesin sen :KK11: görünce sevindim valla..bu arada Allah kavuştursun canım..bizim doğum günümüz 13 haziran ama biz 14'ünde kutlayacağız..konseptimiz belli,kıyafet daha bakmadım ama konsepte uygun olacağı için aşağı yukarı o da belli..ben herşeyi instagram'da biyerden alıp yaptıracağım..1-2 gün içinde siparişimi vereceğim..çok heyecanlıyım..
geldimmmmmmmm canım :KK39:
saolsun alminanın telaşesinden hiçbişeye vakit bulamıyorum üst dişeleri çıkardı ve çok zorlandı iştahsızlık huzursuzluk diz boyu toplamda 6 dişimiz oldu çok zorlandı kuzum
bi tarafatan annemle babam geldi memleketten onlara vakit ayırdım derken buralara giremez oldum canım
bende çok heycanlıyım canım doğum günü konusunda herşey güzel olsun istiyorum konsept belirlemedim daha senin ne konseptin pufpufcum?
buarada benimki dillendi kızlar sizinkiler ne alemde bana taatlım diyo anne baba dede gel gel dayıya dagı papağan oldu hatta annem geçen tükürdü diye edepsiz dedi oda dönüp anneme birden edepp diyip sustu şok olduk:rolleyes:

Maşallah oğluna ya.akifciği 7. Ayda yürür dedim ama umrunda deil yürümek emekleyerek her işi görüyo.hala tay tay modundayız.bende doğum gününde şık bişi giydirmeyi düşünüyom.konsept yapamıcam.ama bahçede yapıcam doğumgününü.arabanız da hayırlı olsun.kazasız belasız günlerde kullanın

Slm kizlar az once ufak bi ev kazasi yasadik halen elim ayagim titriyo kizim yurutecten dustu hem de yanimda arkami donmemle dusmesi bir oldu banyodan domestos alacaktim aldim sirada yuzunun ustune devrilmis yurutecle hemen aldim kucagima az agladi nasi bi paniklediysem elimdekileri her bi tarafa savurmusum insallah bisey.olmamistir baktim yuzunde falan bisey yok
Çok geçmiş olsun. Çok canı yansaydı çok ağlardı. İnş. basit bi düşmedir.
saol canım rejimmiii biri rejimmi dedi:KK47: malesef canım 2 kilo verdim onun havasıyla bıraktım şuan toparlama modundayım bi silkelenmem lazım senin nası gidiyo tilya kürü

Bende 56 da kaldm. Ama azimliyim son 4 kiloyu da vericem. Ya 2 haftadır altınotum bitmişti her yere baktık bulamadık. Dün tesadüf gördüm aldm bugün başladım tekrar. Biden alırken kilosu 100tlydi şimdi 250tl olmuş.

Sagolun.kizlar sukur bisey yok keyifli uyaninca da keyifliydi:7: yanaginda hafif kizarik vardi gecti yurutece koymam bi daha yere koydum kendi halinde oynadi is yaparken koyardim o zaman da koymam artik evi supurdum pesimde emekleyerek gezdi yoorulunca oturup kendi halinde oynadi hatta daha kolay oldu yurutecte ben supururken biraz miziklanirdi onu da yapmadi ben ev isi yapamam diyodum tersi cikti :7: az sonra parka cikacaz biraz serinlesin diye bekliyom artik havalar cok isindi hele izmir kayniyo resmen

Ayrılmama anlaytığım biçimde canım düşkünlükten değil. İkimizsek bana hiçbir iş yaptırmaz dibinde oturayım istiyor. Babası ya da benim babamı gördüğünde anında satar beni, emmek istemedikçe yanıma bile uğramaz çıkarcı oğlum
Aynı akifcik.zavallı anasını wc ye bile göndermez yanından kıpırdayamam:))evin içinde ya kucağımda yada ben onu takipte.ama anneanneler halalar dedeler gelsin öyle duruyoki onlarla.herkez ne güzel oynuyo kendi diyo.birde yalancı çıkıyorum,hiç durmuyo diyince:(((:-):-)

Arabanız hayırlı uğurlu olsun. Bizim konsept korsan ama bende korsan kıyafeti giydirmicem kendim de öyle. Gerçi dün dayanamayıp korsan bandanası ve göz maskesi aldım ama ne yaptıysam bağlatmadı.

geldimmmmmmmm canım :KK39:
saolsun alminanın telaşesinden hiçbişeye vakit bulamıyorum üst dişeleri çıkardı ve çok zorlandı iştahsızlık huzursuzluk diz boyu toplamda 6 dişimiz oldu çok zorlandı kuzum
bi tarafatan annemle babam geldi memleketten onlara vakit ayırdım derken buralara giremez oldum canım
bende çok heycanlıyım canım doğum günü konusunda herşey güzel olsun istiyorum konsept belirlemedim daha senin ne konseptin pufpufcum?
buarada benimki dillendi kızlar sizinkiler ne alemde bana taatlım diyo anne baba dede gel gel dayıya dagı papağan oldu hatta annem geçen tükürdü diye edepsiz dedi oda dönüp anneme birden edepp diyip sustu şok olduk:rolleyes:
mirada baya çeneye vurmuş durumda bazen anlamlı konuşuyo bazen gın gıngın falan diyo :) ama bu ara en çok bu ne demeye taktı özelliğe göbeğimi açıp diyince eşimde sana mesaj var diyo :))

Back
X