2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleri ♥
Cilegim 60 kisiydik diyebilirim...
Evde yaptim normalde mekan tutmayi dusunuyordum fakat sadece 1. Derece akrabalari cagirdik ...
Ev yeterli diye dusundum fakat oldukca fazlaydik masaallah...
Sunnetine kesin dis mekanda yapacagim ama ...
Asagi yukari 800-900 lira gibi bir masrafimiz oldu...
Pufpufum instagramdaki nickim "azerikiziysn" dogru tahmin etnissin canim...
Goldum evet sukur buyudu minik sehzadem...
Cok sukur nereden nereye Rabb'im yavrumun
her ilklerinde yaninda olmami nasip etsin ....
Emiragam ins. Sizlerinde istediginiz sekilde gecer dogumgunleriniz...
Cok sukur benin aklimda keske suda olsaydi dedigim hicbirsey kalmadi....
Darisi hepinize ♥♥♥

Peki neden bende ekli değilsin :KK11: hemen ekliyorum..

geldimmmmmmmm canım :KK39:
saolsun alminanın telaşesinden hiçbişeye vakit bulamıyorum üst dişeleri çıkardı ve çok zorlandı iştahsızlık huzursuzluk diz boyu toplamda 6 dişimiz oldu çok zorlandı kuzum
bi tarafatan annemle babam geldi memleketten onlara vakit ayırdım derken buralara giremez oldum canım
bende çok heycanlıyım canım doğum günü konusunda herşey güzel olsun istiyorum konsept belirlemedim daha senin ne konseptin pufpufcum?
buarada benimki dillendi kızlar sizinkiler ne alemde bana taatlım diyo anne baba dede gel gel dayıya dagı papağan oldu hatta annem geçen tükürdü diye edepsiz dedi oda dönüp anneme birden edepp diyip sustu şok olduk:rolleyes:

Anaaaam hey maşallah..aay ne güzel :KK15: bizim konsept BJK canım..daha ortada Efe yokken bile belliydi..babamız hasta Bjk'li..

Dilekzey banada istek göndermiş ama sanırım burdan değil bebek bizimkilerden küçük gibi geldi. Yada önceki resimlerinden.

Herkese yollamış galiba merak ettim bakıcam.. :KK45:

geldimmmmmmmm canım :KK39:
saolsun alminanın telaşesinden hiçbişeye vakit bulamıyorum üst dişeleri çıkardı ve çok zorlandı iştahsızlık huzursuzluk diz boyu toplamda 6 dişimiz oldu çok zorlandı kuzum
bi tarafatan annemle babam geldi memleketten onlara vakit ayırdım derken buralara giremez oldum canım
bende çok heycanlıyım canım doğum günü konusunda herşey güzel olsun istiyorum konsept belirlemedim daha senin ne konseptin pufpufcum?
buarada benimki dillendi kızlar sizinkiler ne alemde bana taatlım diyo anne baba dede gel gel dayıya dagı papağan oldu hatta annem geçen tükürdü diye edepsiz dedi oda dönüp anneme birden edepp diyip sustu şok olduk:rolleyes:
Bnm kizda buaralar ckk konusuyo gel gitti hadi anne baba abiyyy dede anane bitti bunlark cok net syluyo iki gndrde atta diyo ama dada diyo genelde. Bn ckk konusuyorum onunla butun gun konusuyorum. Geceleride uykusunda konusmaya basladi pekistiriyo sanirim:)

hayır burdansa ben feci küsücem beni niye eklemiyo :KK11: :p
bnide eklememis. Burdan biri sanirm
@hiraysen cnm1rakamini susledin mi ? ben basladim. aksam resmini gonderecegim size once mavi kagitla sonrada mavi tulle suslemeye basladim. guzel oluuo gibi bakalim :)
bn tul almayi unuttm cnm gcenlerde konseptimize uygun sticker aldm yapistrdm ustune

Giremedim bende bi iki gündür dolap içlerini düzenleyim dedim kışlık lari kaldırdım yazliklari cikarttim. Yıka ütüle Katla yerlestir iki gün sürdü. :KK76:
aynen bnde ugrastim koca gun

Ya minnakkartalın fotoda gördüm bugün dışarda bikaç kişi de de gördüm bebeklerinize evde çorap giydiriyormusınuz uyurken veya evde dolaşırken

Kızlar doğumgünün de pinyata yaptırmayı düşünüyorum. Güzel olur sanki.
açık havada güzel olur ama ben biraz Büyüyüp kendi anlayacağı zamn yapcam

Giremedim bende bi iki gündür dolap içlerini düzenleyim dedim kışlık lari kaldırdım yazliklari cikarttim. Yıka ütüle Katla yerlestir iki gün sürdü. :KK76:
oh ne güzel eline sağlık benimde yapmam lazım ama bakalım ne zamn

Ya minnakkartalın fotoda gördüm bugün dışarda bikaç kişi de de gördüm bebeklerinize evde çorap giydiriyormusınuz uyurken veya evde dolaşırken
canm fotolardan anlaşıldığı üzere elbise şort fln giydiyse kilotlu giydiriyorum ama tayt Eşofman varsa kısa Çorap giydirmiyorum giydirsemde çıkarıyor :))

Teyzelerrrr cok sukur Ali Yasin im artik 1 yasinda....
Rabb'im daha nice yaslarini da ailecek kutlamamizi nasip eder ins. ♥♥♥
Eee darisi sizlere artik :KK36:
Sadece yakin akrabalarimiz arasinda kutladik 55 kisiydik ...
Masaallah cok guzel gecti...
Instagrama resimlerimizi attim :KK66:
Herkes nisan gibi gecti bir gelinimiz eksik dediler :rolleyes:
Rabb'im o gunleride gosterir ins. :KK36:
Canım hayırlı olsun yaşınız. Maşallah sonunda Ali Yasin'ide senide gördük. Ali Yasin'in artık bir yaşı var.
Hadi bakalım sıra Emre'de : )

bana yollamamış beni beğenmiyor demek ki :P
Bana da yollamamis beni de begenmiyo olabilir
Slm kızlar okuyamadim geçmişi inşallah sizler ve bebisleriniz iyisinizdir okuyacagim boş zamanımda biz hastaneye gittik bugün Ecenin ensedeki kaşıntı ve kızarıklığı için Dr alerjik bünyeye sahip bir çocuk dedi evi sürekli havalandirin hali kullanmayın tozdan mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışın dedi bir şurup ve krem verdi alerji testi için kan verdik sonucu yarin alcaz abisinde de alerji var maalesef Ecede de var ana Ece de daha erken başladı abisinde 6 yasında dokuntuyle başlamıştı üzgünüm ama yapacak birşey yok Allah beterinden korusun bizden haberler böyle kızlar:(
Eceye gecmis olsun canim alerjik zordur bende 2 sene once bi urtiker cikti alerji kelimesinden bile nefret ederm aksam oldugu zaman kasin kasin vucudum gozum heryerim kabarir siserdi dr gittim tahlil veriyim falan derken hamile oldugumu ogrendim kendiliginden gecti allah bi daha vermesin ya dr lara gidyordum bunun tedavisi yok diyodu ne zamana kadar surerse allah bitti dusmana verilecek beddua da bi illetti

Benim oğlumda işten eve gidiyorum hiç umrunda değil kuzunun:(
Acıkmadın mı sen gel diyorum yok nazlı içiyor sütünü de
Kucağıma almak istiyorum gelmek istemiyor, alıyorum hemen babaanneye atılıyor.
O baktığı için onların evde ben de katiyen uyumuyor..
Dedesi geliyor ona atılıyor, paşa bana atılmıyor...:/
Bir de böyle bir durum var bizde, bu çocuk beni sevmiyor mu diyorum çoğu zaman:SS

Canım bir dönem böyle oluyorlar, sonra sana bağlanacak merak etme. Demekki anne olarak hepimiz aynı şeylere üzülüyoruz ilk işe başladığımda bende çok kafama takmıştım sonra bir dönem bana bağlandı şimdide babasına düşkün kapının anahtar sesinden onun geldiğini anlıyor.

İki gece önce bütün gece uyanıktık, alt 3 dişinde nasıl çıktığını anlamadık, üst dişlerin üçüde mahvetti gece sanki etinden et koparıyorlar gibi her 5 dakikada bir 10 dakikada bir ağladı. Bugün patlamış diş. Allah'ın işine karışılmaz ama şu dişler uzayana, kendini toparlayana kadar 15-20 gün yeni dişimiz çıkmasa iyi olacak :)

Ben giydiriyorum parmak uçları soguyo çıkartıp biraz çıplak gezince daha. Gecede giydiriyorum üstünü çok aciyo.

yaz yağmuru çok geçmiş olsun. arkadaşımın kızına doktor bir spreyden al demişti yatağına vakit geçirdiği yerlere sıkıyor.

bn gydiriyorum corapsz durmuyo hc. Bazen gundz uyurken cikartiyorum. Arkadsim surekli kisin gydrmis parmaginda mantar olmus oglunun havasz kalmaktan. Allahtan olmadi bizdede

20150506_214924.webp
Yarenhelin Yarenhelin Byle oldu ama usenmezsem tulle kapliycam:)

Kzlar bisey sorcam hiranin ilk ust disleri cikmisti hmen uzadilar. Alt disleri bir haftayi gecti cikti ama uzamadilar otekiler birhaftada kocamn olmuslardi szlerdede bylemi oldu

Kzlar bisey sorcam hiranin ilk ust disleri cikmisti hmen uzadilar. Alt disleri bir haftayi gecti cikti ama uzamadilar otekiler birhaftada kocamn olmuslardi szlerdede bylemi oldu

Bizimkiler yavaş yavaş uzuyor. 1 haftada çok hızlı uzamış onların çıktığını geç görme ihtimalin var mı? Ben damağı patladığı andan itibaren takip ediyorum alt dişler 6. aydan beri yakın zamana kadar yeni uzaması bitti.

Bizimkiler yavaş yavaş uzuyor. 1 haftada çok hızlı uzamış onların çıktığını geç görme ihtimalin var mı? Ben damağı patladığı andan itibaren takip ediyorum alt dişler 6. aydan beri yakın zamana kadar yeni uzaması bitti.
yok canm patladilar hmn uzadilar. Busefer uzamiyo

Ya bnm bu esim hasta olmasn hc cekilmiyo hastayken snrlerm bozuldu aglicm sinirden uyuyo hep buda bna batiyo yoruldum kollarim agirdi bn hastayken ayakta geciriyorum gerci ben dogurdgumdada o lohusaydi

Cok giremedm bugun hatunlar.cocuk felci asisi yaptirdk bugun salgin varms buralarda:KK43:burnu tikandi oglumun halsiz gibi asidan mi acaba bilemedim:KK43:

Bu arada dun parca yedi demstm ya bezini takip ediyodm cikti bugun:KK43:nasil yuttun sen onu cocuk ya kaldircm o korumaliklarn hepsini
gecmıs olsun canımm , bende yarın menenjıtı yaptırcam onu ıhmal etme hemen yaptır bak.

Banada hastanede emzirme eğitimi veren heemşire her emzirmeden sonra bir iki damla su vermemi söylemişti. Süt çok çabuk bozulan bişey ağız içi de bakteriler için öok uygun bir ortam diye. Hemde pamukçuk oluşumunu engeller dedi.
Dişler çıktıktan sonrayaa özellikle her enzirmeden sonra ağzın yıkanması gerektiğini dişlerde siyah benekler oluşur ya çocuklarda. Onun engellenmesi için.
Bu dediğinizi ilk defa duydumo_O
bana degısık geldıı, sut emdıkten sonra nıye agzını yıkıyım cocugun vıtamnlerımı gıtsın alhalahal:KK64::KK64:

Herkezlere meraba kızlar.burayı ıssız bırakmıyosunuz helal size.ben de arada girip slm verebiliyom ancak.ahhh ahhhhh eskiden sabah uyanır uyanmaz gece gözümü kaoayana dek yazardım.arada okuyup kaçıyorum şimdi de.ama seviyorum sizleri beni unutmayın canlar:))):-):-):-):-):-)
bende artık cok gıremıyorum canımm, arada ole bır kac sayfa okuyabılıyorum, bugun sımdı ama 30 sayfayıda okudum :KK3:

Evlilik teklifide konuşulmuş hazır fırsat bulmuşken yazayım hiç teklif falan olmadı bizde hatta ilk buluşmamızda eşim muhallebıcıye götürdü sütlaç söyledi içinede kurupastaları elıyle ezip kaşıkla karıştırdı kendisi öyle sevıyomuş benımde seveceğimi düşünmüş yani sevdiğini ıspatlıyo gıbı bişey içimden ıyyyyy bu ne dedim midem bulandı yemedım niye yemiyosun dedı bide canım istemiyo dedım aldı benımkinide yedı soğumuştum kendisinden ay yok bu ne ya dedım evlenmem ben bununla dedim ama bugunlere geldik A apriori11 sizinki çok romantikmiş
ayhhh bende olsam mıdem bulanırdı bu ne öleee sutlaca kurupasta koyuyor hadı kendıne yapmıs bıde senınkıne yapyor :KK57: sende ılk bulusmada demek evlılıgı dusunmusun canım, tepkın "ben bu adamla evlenmem " demek olduguna gore :p
Hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleri ♥
Cilegim 60 kisiydik diyebilirim...
Evde yaptim normalde mekan tutmayi dusunuyordum fakat sadece 1. Derece akrabalari cagirdik ...
Ev yeterli diye dusundum fakat oldukca fazlaydik masaallah...
Sunnetine kesin dis mekanda yapacagim ama ...
Asagi yukari 800-900 lira gibi bir masrafimiz oldu...
Pufpufum instagramdaki nickim "azerikiziysn" dogru tahmin etnissin canim...
Goldum evet sukur buyudu minik sehzadem...
Cok sukur nereden nereye Rabb'im yavrumun
her ilklerinde yaninda olmami nasip etsin ....
Emiragam ins. Sizlerinde istediginiz sekilde gecer dogumgunleriniz...
Cok sukur benin aklimda keske suda olsaydi dedigim hicbirsey kalmadi....
Darisi hepinize ♥♥♥
ev cok buyuk herhalde canım nasıl sıgdıınız ole 60 kısı:KK57:

Back
X