2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar Eminönü'ne gittim herşeyi aldım pestilim çıktı çok yorgunum kelebekli konsepte uygun bişiler bulmak zor oldu bazıları sade beyaz ve pembe aldım kendim süslicem şimdiden stres oldum bide melisacıkkk la karşılaştık burdan Daha çok instagramda vardır bilenler o kadar Tuhaf oluyo ki o beni tanıdı ve miraya o kadar benziyorsun ki dedi çok Hoşuma gitti daha sık gir dedim bakalım :)) keşke Hepinizle Tanışma şansım olsa

Ne guzel bi tesaduf olmus oyle:)benm sizinle karsilasma ihtimalim % 0:63::KK70:

@kmltm aslında mesele sarisinlik esmerlik değil ki bebeklerin her hali ayrı güzel. Mesele kimin tarafina benzeyecegi:)))

@Akaibu teşekkür ederiz canım, bu arada pastan süper oldu ellerine sağlık:KK66: acaba şeker hamuru yeniliyor mu? Ben de pastamizi kendim yapıcam ama ben sadece süsleme amaçlı sanıyordum. Bir de pandispanya tarifini ve buzlukta nasıl sakladığını verirsen sevinirim:))

S sailormoon123 teşekkür ederiz canım. Bu arada instagramda sen ben de ekli misin acaba. kubra_sshhnn ben ekli degilsem eklermisin:))
ben seni takip etmeye başladım. duygununhobileri

Bahsettiğin kişinin kim olduğunu hatırlayamadım ama anaaa tesadüfe bak..Üstelik bide o kadar kalabalık bir yerde tanımış seni..Bravo valla :KK9: Eminönü işinide çıkardın aradan,hadi hayırlısı..keşke dediğin gibi herkesle tanışma imkanı olsa :KK37:

Evet bide yarattığı his çok güzel umarım bi gün daa kalabalık bi buluşmamız olur

A apriori11 in yontemini dene ise yariyo mu :KK9: ayrica melisacik la karsislaman ne kadar ilginc olmus acaba bizde @oslew @yazyagmuru ile karsilasirmiyiz bi iki kisi daha vardi sanirim @stepfordk ve @Cancancan35 yanilmiyorsam
Gerçekten çok ilginçti vede güzel karlılaşmasanızda bebişler Büyüyünce bir araya gelirsiniz belki

Ne guzel bi tesaduf olmus oyle:)benm sizinle karsilasma ihtimalim % 0:63::KK70:

Benim oğlan büyüdüğünde niyetim var Mardin'e gelmeye ben bulurum seni :KK66:

Valla bizde düşünüyoruz bide üçlü orda karşılaşırsak bomba olur

Ya kizlar en son prs de kalmisim masallah 45 sayfa.ben simdi bunlari okuyana kadst yine prs olur sonra yine bi 50 sayfa ben yine cts okumaya baslar yine prs bulurum.bu bole akip gider sisyghos durumu gibi.yavas gidin kizlar.
Kuzum zaten hasta neyi var anlamiyorum atesi cikiyor hep agliyor yemekte yemiyor.uyumuyorda anlamadim gitti.pzt asida var ama;(

Benim oğlan büyüdüğünde niyetim var Mardin'e gelmeye ben bulurum seni :KK66:

Karaoglani nerde gorsem tanirm zaten:)))

Evet bide yarattığı his çok güzel umarım bi gün daa kalabalık bi buluşmamız olur

Gerçekten çok ilginçti vede güzel karlılaşmasanızda bebişler Büyüyünce bir araya gelirsiniz belki

Valla bizde düşünüyoruz bide üçlü orda karşılaşırsak bomba olur

Gelin valla cerkez yemekleri mardin yemekleriyle birlesirse bomba olur:)sismanlatip gonderirim sizi:))burasi tam azadin damak zevkine gore:)))

Eki Görüntüle 1550408
Benim küçük meleğimin doğum günü bu gün teyzeleri:)
Geçen sene bu gün. Kontrole diye evden çıktık. Bir sürü de plan yaptık çocuk doğunca gidemeyiz diye. Sinemalar yemekler felekten bi gün geçirecektik.
Doktorun karnıma bakmasıyla beni yukarı doç. Yanına göndermesi bir oldu. Meğer suyum neredeyse tamamen bitmiş. Biraz daha geç gitseymişim. Hayati tehlike başlayacakmış. Kv dem marmariste annem yok. Konyadakimsem yok.
Daha çantası bile tam değil herşeyini aldım ama yerleştirmedim. Nasılsa 24 ünde doğcak ya. Akılsız kafam sanki erken gelemez.:KK53:
Normal doğum istiyorum deli gibi ama bekleyemeyiz dediler. Serumlar takıldı deli gibi korkuyorum kızıma bişey olcak diye. Kendi canım aklıma bile gelmedi. Nasıl gelsin? Acilen girdim ameliyata belimden uyuşturdular. Doktorlar başımda haberleri tartışıyolar bi yandan. İşinize baksanıza ya ne konuşuyosunuz diye azarladım:KK53: hepsi birden kahkaha attılar. Meğer işleri bitmiş küçük sıpamı çıkartmışlar. Nasıl çığlık atıyodu ya ömrüm boyunca unutmucam o anı.
Allahtan annem ankarada ben doğumdan çıkmadan gelmişti. Eşim evde çocuğun ne kadar eşyası varsa lazım olur diye hepsini 2 valize doldurup getirmişti:KK70:
Sıpam benim ya. 1 sene geçmiş inanamıyorum hala. Allah tüm bebişlerimizi bize bizi onlara bağışlasın inşallah.
Canim iyi ki dogmus Gokcecik nice cok guzel yaslara :KK200:
Eki Görüntüle 1550562 Teşekkür ederiz:)
Buda pastamızın son hali:)
Canım çıktı bitirene kadar. Ufak tefek kusurları var ama güzel oldu sanki :)
Ellerine saglik canim harika :kk77:
Kizim yurumeye basladi kizlar.ayrica bugun dogan tum bebislerin dogum gunu kutlu olsun.Benim kizda mama onlugu takinca soyleniyor sabki kufreder gibi bi hali var:KK66:
Masallah :nazar:adasimiza darisi bizim kuzulara
Ya kizlar en son prs de kalmisim masallah 45 sayfa.ben simdi bunlari okuyana kadst yine prs olur sonra yine bi 50 sayfa ben yine cts okumaya baslar yine prs bulurum.bu bole akip gider sisyghos durumu gibi.yavas gidin kizlar.
Kuzum zaten hasta neyi var anlamiyorum atesi cikiyor hep agliyor yemekte yemiyor.uyumuyorda anlamadim gitti.pzt asida var ama;(
gecmis olsun canim insallah distendir

birşey olmaz canım. ama keşke gelmeseymiş seni se boşuna tedirgin etmiş oldu

Canım çocuktaki su çiçeği bittiyse tamamen bulaşmaz.

kuluöka süresi bitmiştir canım geçmez sanırım. Çünkü ben doğum yaptığımda kadının biri yeni su çiçeği geçirmiş çocuğuyla geldi bide gökçeyi sevdirdi üstüne. Benim haberim yoktu kv de görünce kızdı da çocuk çekildi yanından

canım şeker hamurundan 1 tane beşli renk, 1 tanede beyaz aldım birer kiloydu bunlar 30 lira tuttu. Hepsi harcanmıyo ama daha küçük miktarda satılmıyodu. Pandispanyası içinin kreması üstüne çikolatalı ganaj. 1 kilo kadar çilek ve muz ekledim. O da bi 15-20 lira tutmuştur. 50 liraya mal olsa gerek.

yeniliyo canım bende süs sanıyodum hiç yememiştim. Hatta marsmelowdan evde yapım tarifleride var internette.
Bu günü bir atlatayım akşam yada yarın ayrıntılı yazayım canım
insallah gecmez kizlar rahatladim biraz ama cok fazla cikmis cocukta kafasinda bile kabuklar dolu kollari annem simdi iyi dedi ilk ciktiginda yuzunde bos yer yoktu dedi

valla ben haftasonu zor okuyorum diye bgn girip bakınıyorum yarın giremem belki en azından bi gğn biriksin
Bu arada kuzucuğa geçmiş olsun klasik olcak ama belki diştir
insallah gecmez kizlar rahatladim biraz ama cok fazla cikmis cocukta kafasinda bile kabuklar dolu kollari annem simdi iyi dedi ilk ciktiginda yuzunde bos yer yoktu dedi
ayy canım kime ne oldu ben kaçırmışım sanırım

valla ben haftasonu zor okuyorum diye bgn girip bakınıyorum yarın giremem belki en azından bi gğn biriksin
Bu arada kuzucuğa geçmiş olsun klasik olcak ama belki diştir

ayy canım kime ne oldu ben kaçırmışım sanırım
Bana bugun misafir geldi de canim cocugu su cicegi olmus gerci bayagi olmus cikarali ama izleri vardi cok fazla korktum Eceye gecermi diye de arkadaslar iyilesmis gecmez dediler rahatladim biraz

Beni de eçen gün eski adresimdeki aile hekimi aramıştı dönüş yapmadım. Yeni adresinde de kayıt olmadım daha zaten asm leri kullanmıyorum diye. Ne olacak şimdi benim durum? Bu arada bilen varsa söyleyebilir mi, bu asm lere kayıt yaptırmak sorumluluğunda mıyım? Yaptırmazsam hizmet alamamak dışında bi sorun Yaşar mıyım? Baya prosedür çıkardılar bana kayıt için ben de çocukla uğraşmamam zaten kullanmıyorum diye sallamadım açıkçası
Asm lere kayıt yapilmali diye biliyorum. Biz tasinirken eski asm bize tasininca hemen yeni adresinizdeki asm ye kaydinizi aldirin demisti. Biz aldirdik. Ayrica asm ye kayitli degilsen asilarinizi nerde oluyorsunuz?

off cok kotu bi gece daha benim acimdan 1 de atesi 38 oldu calpol verene kadar 38.3 tu sonra uyandi biraz yattik beraber neyse uyudu ben biraz daha kontrolde kaldim sonra uyumusum sabah 7 de kalkti yine yukselmis atesi verdim calpol simdilik bisey yok bakalim bugun nasil gececek kac gun surer ki ates distense aricam bakalom doktor varsa bugun sorcam o da baglamiyolar ya insani sinir ediyolar
Canim gecmus olsun bugunde bizim atesimiz var pedifen verdim dis galiba

Back
X