Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım 12 tane resimli 12 tane yazılı yaptım bugün anca bu oldu bakalım haftaiçi azar azar Diğer şeyleri yapıcam artıkOfff ne güzel olur, 2 kg verip 3 kg alınc eşim fıççına pek sıcak bakmadı zatrn bi tarafım şişecek yeminlezaten biz de gıda turizmi olarak düşünüyoruz :)))
Biz her ay kontrole gidiyoruz aşıları da hastanede yapılıyor gitmişken.
Süper olmuş fotolu olan daha şirin sanki :)
Oh afiyet olsun canımKizlar esimin teyzesi manti yapmis annesi de oradaymis bizim isyerine buyuk kaseyle gondermisler icine bir tane de kasik koymuslar ama canim kocisimin bogazindan bensiz gecmemis eve getirmis beraber yedik onlari gorunce elinize saglik cok guzeldi diycem![]()
Sağol canım sanırım benim sonum da aynı olacakBen dun ilk kez gunluk sutu kaynattim esit olcude su ile karistirdim pek icmek istemedi ac ac uyudu sonrada gogsumde sabahlayarak benide uyutmadi![]()
Sağol canım muhtemelen azad da sevmeyecek yarın sabah deneyeceğim ben deBen günlük süt değil pınarın devam sutunu verdim. Ilıştıracak kadar ısıttım, 2 kere denedim hiç sevmedi![]()
İçmezse brn de muhallebide denerim artıkCanim ben yari yariya sut ve su karıştırarak muhallebi yapiyorum giderek suyu azalticsm ama böyle muhallebi yi daha cok sevdi kizim @Apriori
Ne ayıp ya, eşine de bravo :))Kizlar esimin teyzesi manti yapmis annesi de oradaymis bizim isyerine buyuk kaseyle gondermisler icine bir tane de kasik koymuslar ama canim kocisimin bogazindan bensiz gecmemis eve getirmis beraber yedik onlari gorunce elinize saglik cok guzeldi diycem![]()
Ayyy izletme canım ya mira cadısı yine ne talimatlar veriyordur bizimkilere kim bilir :)))))@minnakkartal video yu actim öykü sesini duydu hemen geldi yanima izliyo guluy yandik :)
cok guzel olmus eline saglik nice mutlu yillaraEki Görüntüle 1550562 Teşekkür ederiz:)
Buda pastamızın son hali:)
Canım çıktı bitirene kadar. Ufak tefek kusurları var ama güzel oldu sanki :)
Canım ben instagram kullanmıyorumA apriori11 in yontemini dene ise yariyo muayrica melisacik la karsislaman ne kadar ilginc olmus acaba bizde @oslew @yazyagmuru ile karsilasirmiyiz bi iki kisi daha vardi sanirim S stepfordk ve @Cancancan35 yanilmiyorsam
Çok fenalar çoookEki Görüntüle 1551117 Benim haydut pirizi keşfetti güya kapak yaptik![]()
bizim ulasabilcegi yerde yok. annemde var hic hayir dinlemiyo ama hep gitmek istiyoÇok fenalar çoookben her gittiğinde hayır dedim geri dönüyor o zaman
Kizlar 2 gundur okuyamiyorum hasta olan bebislere gecmis olsun dogum gunu olan bebislerin dogum gunleri kutlu olsun
Lokumdan seker hamuru yapmistim ya evde pek seker hamurunun yerini tutmuyo kimse yapmasin tavsiye etmiyorum hazir alin valla yogurmak ayri dert sekil verememek ayri dert
@Akaibu @yazyagmuru lokumdan ayicikda anca bu kadar oldu
Eki Görüntüle 1551010
@Akaibu maşallah maşallah maşallah gokceye ne kadarda yakismis elbisesi bayildim cokta mutlu allah mutlulugunuzu daim etsin
çok sağol canım. Bence şekli güzel olmuş. Eğer gerçek şeker hamuruyla yaparsan bence çok daha güzelini yaparsın. Marsmelovdan yapmayı düşünüyodum bende. Deneyenleri okudum internetten zor oluyo ilk kez deneyneler için yazmışlar.Cok güzel olmus canim ellerine saglik tadida guzelfir eminim disi bu kadar guzel olduguna göre![]()
Ben çocuk uyurken yaptım canım hep. Onun göZü önünde mümkün değil zaten. Annemde en son kaplamak kısmına yardım etti sağolsun gece 4 te gelmesiine rağmen hallettik.Cok Guzel olmus bende ogrenmek istiyorum ama kizimdan zaman bulamam
bence gayet güzel olmuş canım :)Eki Görüntüle 1551015
Kızlar son hali bu nedersiniz oldu mu yahu
@minnakkartal video yu actim öykü sesini duydu hemen geldi yanima izliyo guluy yandik :)
@oslew cim keşke izletmeseydin bu zilli yine kötü bişiler bıtbıtlıyıdur A apriori11 katılıyorum valla video yüklediğimden beri bebişlerin iştahı kaçtı sadece siz izleyinde şu dili çözelim beraber :))Sağol canım sanırım benim sonum da aynı olacak
Sağol canım muhtemelen azad da sevmeyecek yarın sabah deneyeceğim ben de
İçmezse brn de muhallebide denerim artık
Ne ayıp ya, eşine de bravo :))
Ayyy izletme canım ya mira cadısı yine ne talimatlar veriyordur bizimkilere kim bilir :)))))
Doğum günü kutlu olsun keremin sağlıklı mutlu Yaşları olsun yorgunsunuz eve kapandınız yoğun geçen günler senin Sürecin hepimizden bi tık zor oldu inşallah seneye herşey çok daa farklı olur sen hepimizden daa fazla şey yapıp hevesli hevesli anlatırsın Bugünler geçecek yapamadığın yapmadığın Herşeyin daa iisini yapacaksın ben inanıyorumoğlumun doğum günüydü,hiçbişey yapmadık pasta bile kesmedik doğum günü için papyonlu gömlekli bi takım almıştım giydirmedim bile,dolapta asılı,neden böyleyiz bilmiyorum eşim de ben de mutsuz ve depresyondayız oğlumuzla
Azadı uyuttuktan sonra ikinci bebeğimle hayatım başlıyor benim :))) akşamları ve haftasonları eşimle geç saatlere kadar oturuyoruz :) bünye alıştı benim zatrn 4 saat uyku yetiyor bana :)
Ben eneklediğinden beri hayır diyorum prize ve tek hayırı, başka şeylerde kısıtlamıyorum zatrn, tek hayırı var onu da anlıyor benimkibizim ulasabilcegi yerde yok. annemde var hic hayir dinlemiyo ama hep gitmek istiyo
Üzüldüm seni anlamakla beraber üzüldüm. Hayatınızın en güzel şeyi tüm zorluklara rağmen ama tüm enerjinizi çekmişoğlumun doğum günüydü,hiçbişey yapmadık pasta bile kesmedik doğum günü için papyonlu gömlekli bi takım almıştım giydirmedim bile,dolapta asılı,neden böyleyiz bilmiyorum eşim de ben de mutsuz ve depresyondayız oğlumuzla
böyle düşündüğün için teşekkür ederim gerçektenDoğum günü kutlu olsun keremin sağlıklı mutlu Yaşları olsun yorgunsunuz eve kapandınız yoğun geçen günler senin Sürecin hepimizden bi tık zor oldu inşallah seneye herşey çok daa farklı olur sen hepimizden daa fazla şey yapıp hevesli hevesli anlatırsın Bugünler geçecek yapamadığın yapmadığın Herşeyin daa iisini yapacaksın ben inanıyorum
teşekkürler ona haksızlık ettim belki de ama o da azıcık normal olsun iki koca insanı ve kendi minik vücudunu bu kadar yormasınAzadı uyuttuktan sonra ikinci bebeğimle hayatım başlıyor benim :))) akşamları ve haftasonları eşimle geç saatlere kadar oturuyoruz :) bünye alıştı benim zatrn 4 saat uyku yetiyor bana :)
Ben eneklediğinden beri hayır diyorum prize ve tek hayırı, başka şeylerde kısıtlamıyorum zatrn, tek hayırı var onu da anlıyor benimki
Üzüldüm seni anlamakla beraber üzüldüm. Hayatınızın en güzel şeyi tüm zorluklara rağmen ama tüm enerjinizi çekmişinşallah yakın zamanda toparlarsınız. Doğumgünü olması şart değil, umarım sen eşin ve oğlun çok güzel vakit geçirecek duruma gelirsiniz :) ayrıca keremciğin doğum günü kutlu olsun :)
mutlu saglikli uzun yaslai olsunkeremim iyi ki dogmus her ne kadar zor olsada icinden bunu soyluyosundur ins hepsini biran once atlatir huzurlu mutlu gunlerinize donersinizoğlumun doğum günüydü,hiçbişey yapmadık pasta bile kesmedik doğum günü için papyonlu gömlekli bi takım almıştım giydirmedim bile,dolapta asılı,neden böyleyiz bilmiyorum eşim de ben de mutsuz ve depresyondayız oğlumuzla