2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sağolun kızlar çok fena öksürüyoe yavrum hırıl hırıl içi, olmayan iştah hepten gitti :KK43: @yaz yagmuru Allah korusun minik yavruyu inşallah test hatalı sonuç vermiştir
Canım daha önce hırıltılı öksürüğümüz olmuştu bizşmde şurup kullanırken azalmayı bırak artmıştı. Korkup tekrar götürmüştüm hastaneye ciğerlerine indi diye. Ama öksürüğü arttırır balgamı atmak için normal dedi. Ne yese emse bile kusuyodu. O şekilde çıkarıyodu balgamı

Kizlar abim aradi simdi cok moralim bozuldu bebegin topuk kani degeri yuksek cikmis o malum hastaligin degeri onun da morali cok bozuk kimseye soylememis anneme kardesime fakan beni aradi simdi tekrar kan vereceklermis ellerim titriyor yazarken ne olur bu mubarek gunde dua istiyorum sizlerden yanlis olsun normal ciksin
İnşallah düşük çıkar bu defa..bizim doktorumuz sağlık bakanlığı uygulamasının yanlış olduğunu erkenden baktıkları için hep yüksek değerler çıktığını söylüyodu..bebek kaç günlük acaba zamansal yanlışlık olabilir mi diye aklıma geldi..Rabbim korusun ...

Veren varms da ben cesaret edemedim canim baska yollarla gecirmeye calstm:)

Insallah yanlistir canim normal cikar dua edicem ben de

Emre cogunlukla agizdan cikariyodu canm.hatta dr muz kussa rahatlar korkmayin demsti.biraz fazla oksurunce kusuyodu zaten cikiyodu balgami

Canim Ece kakasiyla atti kusarakta atabilir Ece pek kusmadi o yuzden kakasi balgamliydi

canım mira da kusarak atmıştı ki malum en sevdiği eylem

Canım daha önce hırıltılı öksürüğümüz olmuştu bizşmde şurup kullanırken azalmayı bırak artmıştı. Korkup tekrar götürmüştüm hastaneye ciğerlerine indi diye. Ama öksürüğü arttırır balgamı atmak için normal dedi. Ne yese emse bile kusuyodu. O şekilde çıkarıyodu balgamı
Sağolun kızlar ya zaten iştahsız ben de Orluyorum yemek için normalde on kere kusan adam kusmuyor o kadar zorlamaya :KK43: kaka da bi kere yaptı biraz atmıştı ama belki de akaibu nun dediği gibi şurup arttırmıştır. Benimki de miranın erkek versiyonu aslında ama kusmayacağı tuttu çocuğun :( Valla kussun diye zorlayacağım aklıma gelmezdi

Sağolun kızlar çok fena öksürüyoe yavrum hırıl hırıl içi, olmayan iştah hepten gitti :KK43: @yaz yagmuru Allah korusun minik yavruyu inşallah test hatalı sonuç vermiştir

cnm mutlaka ihlamur bal limon elma kabugu yap... icir surekli... ben bir yil ilac frlan hicbisi kullanmadim. sadece bunlarla.iyi olduk.. birde sakin terlemrsin cnm gidisi terleyincr oksuruk.basliyo. bu da gececk cnm

Ne biçim hastalıkmış su çiçeği ya. Bide hafif geçiriyo dedi doktor. Çocuğun ayağının altında parmağının arasında bile çıkmış.5-10 gün arası sürüyomuş bide. Daha 3 gün oldu. :KK11:

Ne biçim hastalıkmış su çiçeği ya. Bide hafif geçiriyo dedi doktor. Çocuğun ayağının altında parmağının arasında bile çıkmış.5-10 gün arası sürüyomuş bide. Daha 3 gün oldu. :KK11:

cnm asidan sonrami oldu su cicegi?

bizde. ugun asi olduk 3 igne.. cok sukur ki ates huysuzluk vs. yapmadi. bakalim boule devM ederse iyi. de su cicegi asisi ya cok korkuyorum.ondan

cnm asidan sonrami oldu su cicegi?

bizde. ugun asi olduk 3 igne.. cok sukur ki ates huysuzluk vs. yapmadi. bakalim boule devM ederse iyi. de su cicegi asisi ya cok korkuyorum.ondan
Evet canım aşıdan oldu bir hafta sonra başladı. İnşallah olmaz ya.
Bi de yavrumun kirpik diplerinden bile çıkmış. Kaşımasın diye dikkat ediyorum. Uykusunda bile kaşıyo

cnm mutlaka ihlamur bal limon elma kabugu yap... icir surekli... ben bir yil ilac frlan hicbisi kullanmadim. sadece bunlarla.iyi olduk.. birde sakin terlemrsin cnm gidisi terleyincr oksuruk.basliyo. bu da gececk cnm
Benimki normalde ıhlamur içerdi sabah kahvaltıda bugün ne içine bişeyler katılmış halini ne sadesini içmedi. Sürekli kıyafet değiştiriyorum zaten. Geçicek ama o her öksürsüpğnde benim içimden bişey kopuyor :(
Oyyy beterin beteti var ya nedir bu hastalıklar :( çok geçmiş olsun

İnşallah düşük çıkar bu defa..bizim doktorumuz sağlık bakanlığı uygulamasının yanlış olduğunu erkenden baktıkları için hep yüksek değerler çıktığını söylüyodu..bebek kaç günlük acaba zamansal yanlışlık olabilir mi diye aklıma geldi..Rabbim korusun ...

@yaz yagmuru. cnm bi haber var mi cok grcmis olsun. trkrar trkrar baksinlar. bu hastanelre hic guven olmaz cnm
Sagolun kizlar insallah normal cikar bur hafta icinde belli olurmus bir de hemsire bebeklerin karacigeri tam faaliyete gecmedigi icin yuksek cikabiliyor demis normal cikabilir yipratmayin kendinizi demis insallah oyle olur

Masallah canim ogluna, benim hayailimdi esimle namaz kildigimiz da bir gun onunda yanimizda durdugunu hayal ederdik kucuk seccadesi bile hazir.
İnsallah canim oglunda size eslik eder cok guzel birsey aksamlari da kardesiyle mahalleden arkadaslariyla teraviye gidiyorlar cami yakin komsular da var kalabalik oluyor cikista dondurma yiyiyorlar cok guzel ani oluyor onlara bugunler hem de aliskanlik kazaniyorlar ben de kucukken hep annemin yaninda kilardim heveslenirdim

Benimki normalde ıhlamur içerdi sabah kahvaltıda bugün ne içine bişeyler katılmış halini ne sadesini içmedi. Sürekli kıyafet değiştiriyorum zaten. Geçicek ama o her öksürsüpğnde benim içimden bişey kopuyor :KK43:

Oyyy beterin beteti var ya nedir bu hastalıklar :KK43: çok geçmiş olsun

A apriori11 . cnm ben birde ne yapmistim biliyormusun bu siyah turp varya icini oydum bal koydum. bi gun bekledi ondan bardaga akan suyu da icirdim vak oda iyi gelmisti. ya oksuruk cok kotu iste aklima ne gelsiyse yapmistim valla cnm.

@Akaibu. cnm evet cok gecmis olsun en korktugum hastaliklardan biri bu su cicegi. bi de o kasinti varya.. kasimamasina nasil engel olucaz :( bi de iz kaliyo diyorlar

A apriori11 . cnm ben birde ne yapmistim biliyormusun bu siyah turp varya icini oydum bal koydum. bi gun bekledi ondan bardaga akan suyu da icirdim vak oda iyi gelmisti. ya oksuruk cok kotu iste aklima ne gelsiyse yapmistim valla cnm.
Ben kendime yapıyordum onu burda azerikızı vermişti tarifi işe yaramıştı da bebeğe olur mu diye düşünmedim hiç ama deneyeyim zararı olmaz heralde.

@Akaibu. cnm evet cok gecmis olsun en korktugum hastaliklardan biri bu su cicegi. bi de o kasinti varya.. kasimamasina nasil engel olucaz :KK43: bi de iz kaliyo diyorlar
Ya benim de kabusum bu

@yaz yagmuru inş. yanlış çıkmıştır sonuç. Bazen bu testlere güven olmuyo. Bi ark. görümcesinin anne karnındaki bütün tesleri yüksek çıkmıştı ama çocuk bi doğdu herşeyi normal. Umarım sizinde yanlıştır.

Bizde aşıdan geldik çoook ağladı. Bakalım bizim gecemizde nasıl geçecek.

@Akaibu. cnm evet cok gecmis olsun en korktugum hastaliklardan biri bu su cicegi. bi de o kasinti varya.. kasimamasina nasil engel olucaz :KK43: bi de iz kaliyo diyorlar
Jel var kaşıntı önleyici ama ne kadar önlüyo tartışılır. Uykusunda bile kaşıyo kafasında ensesinde olanlardan yoldu bi kaç tane. Yüzündekilere bişey olmaz inşallah.
Benim kardeşim çok ağır geçirmişti boşluk yoktu nerdeyse çocuğun vücudunda. Hiç iz yok.
Bi arkadaşımında kirpiğinin dibinde çıkmış. Onuda yolmuş. Oyulmuş mu artık ne olduysa yarım santimlik bi yerde hiç kirpik yok.
Birazda tene göre heralde ya. İnşallah kalmaz iz

Jel var kaşıntı önleyici ama ne kadar önlüyo tartışılır. Uykusunda bile kaşıyo kafasında ensesinde olanlardan yoldu bi kaç tane. Yüzündekilere bişey olmaz inşallah.
Benim kardeşim çok ağır geçirmişti boşluk yoktu nerdeyse çocuğun vücudunda. Hiç iz yok.
Bi arkadaşımında kirpiğinin dibinde çıkmış. Onuda yolmuş. Oyulmuş mu artık ne olduysa yarım santimlik bi yerde hiç kirpik yok.
Birazda tene göre heralde ya. İnşallah kalmaz iz
Geçmiş olsun canım :/
@yaz yagmuru canım inşallah ikinci sonuç temiz çıkar. Eminim beklemek çok zordur :(

Back
X