2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@yaz yagmuru canım çok geçmiş olsun. Senin için çok zor olacak ama eceyle oğlanı ayrı tutacaksın heralde bi aüre, inşallah eceye bulaşmaz.
@keremalpim çok geçmiş olsun canım da ben tetanos yaptırmamıştım. Sağlık o ağına hiç gitmedim ben hastane drum da gerek yok diyince yaptırmadım. Şimdi senin kazayı okuyunca korktum açıkçası
Sagol canim evet ayri tutacagim oglum zaten odssinda vakit geciriyor daha cok tv var odasinda tekefonla ugrasiyor internette falan ders calisiyor tembihledim zaten opmek yaklasmak yok diye insallah bulasmaz

Ohh afiyet olsun:)nasl hafifledi mi su cicegi?

Gecmis olsun canim insallah bulasmaz kucuklere

Ben de yaptirmadm dr um gerek yok demisti.

Ne guzel iste canim.benm kv olsa asiya gidecegmi bilse beraber gidelm derdi.emrenin agladgni duysa yukari cikardi noluyo diye.her gun ya da gun asiri mutlaka ugrardi emreyi gormek icin.dedesine gotureyim diye tuttururdu.seninki bunlari yapmyo anlasilan sansli gelinlerdensin:)
Sagol canim insallah

Ya bilmem hatırlar mısınız ben kv nin üst katına taşındım korka korka daha bikaç hafta oldu ama valla krndi tarafımdan görmediğim yardımı gördüm görüyorumda dün mesela betülle çıldırdım o durup durup ağladı bende bağırdım bugün de aşıdan dönüşe uğradım altkata dedim sesimi duydunuz mu niye getirmedin dedi öyle bunalınca işin olunca getir dedi hatta süt almış banada ben evde yokum diye onu aldım mayaladım evi topladım sağolsunlar baktırlar betüle inşalah senindr iyi geçer
Kv kp iyi de evde bi bosanmis gorumcemiz var allah dusman basina vermesin cinsden o doldurmasa kv kp iyi insanlar gorumce mikser gibi ortaligi karistiriyim derdinde onla tartisyim bunla tartisiyim zaten esimde su bi haftayi atlataydik diyo oda biliyo ablasinin ortaligi karistirdigini

Ne güzel canım sen de nefes alırsın biraz. Yalnizken zor bazen saatlerce tuvalete gitmeyi bile erteliyorum :KK43: Inşallah hep iyi bir iletişim içerisinde olursunuz.

Ohh afiyet olsun:)nasl hafifledi mi su cicegi?

Gecmis olsun canim insallah bulasmaz kucuklere

Ben de yaptirmadm dr um gerek yok demisti.

Ne guzel iste canim.benm kv olsa asiya gidecegmi bilse beraber gidelm derdi.emrenin agladgni duysa yukari cikardi noluyo diye.her gun ya da gun asiri mutlaka ugrardi emreyi gormek icin.dedesine gotureyim diye tuttururdu.seninki bunlari yapmyo anlasilan sansli gelinlerdensin:)

Aşıya giderken uğradım hatta gidebilirmisin tek başına dedi biraz ara var betülde kucağımdaydı gidemem desem kp i yollardı ben gidetim deyince tamam dedi sağolsunlar betül hakkında be desem tmm derler hatta betüle ben çikolata veririm babaannesi çok yemesin filan der bırakınca güzel bakarlar gelincede rapor verir şunu yedi şöyle yaptı filan diye

Kv kp iyi de evde bi bosanmis gorumcemiz var allah dusman basina vermesin cinsden o doldurmasa kv kp iyi insanlar gorumce mikser gibi ortaligi karistiriyim derdinde onla tartisyim bunla tartisiyim zaten esimde su bi haftayi atlataydik diyo oda biliyo ablasinin ortaligi karistirdigini

Canım benim bi de şansım eşim tek çocuk

canım bizim sorunumuz kusma azına pirinç tanesi gelsin kusuyor tükürse falan yine iyi ama doktor kussada alıştır diyo yine de eşim anne konuştuk akşam gün içinde aralarda denicez baktık çok kusuyo bi süre daha ertelicez çünkü çok üst üste kusarsa huy haline getiriyor
bence normal canım bizimkide öyle olmuştu şimdi üstler çıkalı 2 hafta oldu yeni yeni belli olmaya başladı ki altlar daha uzun sürmüştü
yok canım bılıyorum kuzunun kusma problemınıde hanı alıstırma anlamında dedım , kendı belkı elıne alırsa ole haıften ısırırr yada sadece emerse ole ole belkı alısır hanı puturlu seyler yemeye dıe dedım canım . (hanı sen vermeden kendı ole elıne alıp bakıcak ıncelıycek vs vs )

tesekkur ederim kizlar savahtab beri bir iki satir okuyup cikmak zorunda kaliyorum oglumu babasi cocuk dr na goturdu akciger rontgeni cekildi kan tahlili yapildi oglum malesef zature olmus mikrobik ve bulasiciymis dr kardeslerinden uzak olsun evi surekli havalandirin demis zaten hep acik camlar ilac tedavisi vermis kullandiktan sonra kontrole gidecek iyilesir ilaclarla buyuk ihtimal drmis iyilesmesse hastaneye yatirilir demis cok moralim bozuk nerden nasil kapti anlamiyorum Allah beterinden korusun sifa versin insallah:KK43:
cok gecmıs olsun canım işallah eceye gecmezz, nasıl oldu bu yaz vaktı zaturreee yavrum yaa, soguk su falan mı ıctı terlı terlıı. işallah hastaneye yatmaz, her anlamda senın ıcın cok zor olur canım acıl sıfalar

A apriori11 yazyagmuru yazyagmuru engellendi canim 24 saat doluncaya kadar giremeyecek konyalilar icin yazdigundan dolayi sanirsam:KK9:
yok canım konyalılar ıcın banlanacagını sanmam. her yazdıgımızı kelıme kelıme ınceleyecek zamanları dahası personellerı mı var bu k.k nun. hıc sanmam. ( he bırısı gorup sıkayet ettıyse o baska ) kaldıkı ole hakaret vs falan etmemıskı

Bana da kolaycı diyorlar ne varmış memede aç ver :KK43: 9. Aydan beri bıraktır diyorlar. Ki bu aralar zorla da olsa devam ediyorum ve çok üzülüyorum bırakıyor istemiyor diye :KK43: reflü çıktı bizde ee tabi anne sütünden başka bişey görmedi ki diyorlar. Ya ben ilk 6 ayda 3 çocuk besleyecek süte sahiptim bana aptamil ver diyip durdular. Gerçekten kafam almıyor takmayayım diyorum ama aklıma geldikçe ben de delleniuorum

Ben de kaç kez ellerinden lokum kek salçalı yemek suyu vs aldım ki kuzum daha 5 aylıktı :KK43: bana da sakınan göze çöp batar sen bu kadar özenmeseydin daha sağlıklı olurdu dediler. Hatta ben eski mahallemde organik pazar vardı sebze meyveyi de ordan alırdım, şimdi de zor da olsa bulmaya çalışıyorum, dalga geçiyorlar organik pazarda dolaşmamla. Kaldı ki oğlum ilk kez geçen hafta uzun ve ateşli hastalık geçirdi, 1 yıldır sapasağlamdı. Beslenmeye ilgisi yok ama en ufak hastalığı da oraya vuruyorlar. Calla 2 haftam kaldığı için yavruma sürekli sırnaşık haldeyiz ki bana iyice yapışsın orda da benden ayrılmasın diye dipsibeyim :)))
Offff ben uyuz oldum seni düşünemiyorum. Keşke benimde sütüm olsaydı gökçede emebilseydi. O ne Yediği belirsiz mamaları vermek zorunda kalmasaydım :(

Merhaba arkadaslar hayirli ramazanlar hepinize oruc tutanlarin allah kabul etsin tuttgu oruclari ben tutamiyorm bu sene cok bas donmem var bir haftadr gzlerm karariyo surekli. Buarada hira emmiyo demistm iki gn boynca istemedi sonra emdi anlamadm sebebini. Birakmadi memeyi birakcak gbi yapti

yok canım bılıyorum kuzunun kusma problemınıde hanı alıstırma anlamında dedım , kendı belkı elıne alırsa ole haıften ısırırr yada sadece emerse ole ole belkı alısır hanı puturlu seyler yemeye dıe dedım canım . (hanı sen vermeden kendı ole elıne alıp bakıcak ıncelıycek vs vs )

cok gecmıs olsun canım işallah eceye gecmezz, nasıl oldu bu yaz vaktı zaturreee yavrum yaa, soguk su falan mı ıctı terlı terlıı. işallah hastaneye yatmaz, her anlamda senın ıcın cok zor olur canım acıl sıfalar

yok canım konyalılar ıcın banlanacagını sanmam. her yazdıgımızı kelıme kelıme ınceleyecek zamanları dahası personellerı mı var bu k.k nun. hıc sanmam. ( he bırısı gorup sıkayet ettıyse o baska ) kaldıkı ole hakaret vs falan etmemıskı
Sagol canim insallah gecmez Ece yede soguk su icmisti ama dr mikrobik ve bulasici demis muhtemelen baska bir yerden aldi mikrobu camiye gidiyordu orasi kalabalik klimalar acik oluyor oradan biridinden gecmis olabiilir baska bir kalabaliga falan girmedi akaibu konusunda bence de hakaret etmemis ki genelleme bile yapmak istemiyorum demis sadece katsilastigi insanlardan soz etmis neyse insallah kisa zamanda tekrar katilir buraya
Merhaba arkadaslar hayirli ramazanlar hepinize oruc tutanlarin allah kabul etsin tuttgu oruclari ben tutamiyorm bu sene cok bas donmem var bir haftadr gzlerm karariyo surekli. Buarada hira emmiyo demistm iki gn boynca istemedi sonra emdi anlamadm sebebini. Birakmadi memeyi birakcak gbi yapti
sana da hayirli ramazanlar canim Hira nin emmeyi birakmamasina sevindim

Sagol canim insallah gecmez Ece yede soguk su icmisti ama dr mikrobik ve bulasici demis muhtemelen baska bir yerden aldi mikrobu camiye gidiyordu orasi kalabalik klimalar acik oluyor oradan biridinden gecmis olabiilir baska bir kalabaliga falan girmedi akaibu konusunda bence de hakaret etmemis ki genelleme bile yapmak istemiyorum demis sadece katsilastigi insanlardan soz etmis neyse insallah kisa zamanda tekrar katilir buraya
sana da hayirli ramazanlar canim Hira nin emmeyi birakmamasina sevindim
hımm olabılır canımmm, klımadan carpmıs olabılır, oncekı senelerde bende gıttıgımde acayıp klıma vuruyordu. işallah en kısa zamanda acıl sıfalar canım . @Akaibu yu ogrenırız bakalım canım , bencede konya olayı falan deıldır. 24 saat demısler yaa, eger oleyse yarına gelır herhalde ona sorarız bakalım :)

tesekkur ederim kizlar savahtab beri bir iki satir okuyup cikmak zorunda kaliyorum oglumu babasi cocuk dr na goturdu akciger rontgeni cekildi kan tahlili yapildi oglum malesef zature olmus mikrobik ve bulasiciymis dr kardeslerinden uzak olsun evi surekli havalandirin demis zaten hep acik camlar ilac tedavisi vermis kullandiktan sonra kontrole gidecek iyilesir ilaclarla buyuk ihtimal drmis iyilesmesse hastaneye yatirilir demis cok moralim bozuk nerden nasil kapti anlamiyorum Allah beterinden korusun sifa versin insallah:KK43:
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce atlatır ilaçları iyi gelirde hastaneye yatmaz. Ve inşallah sizlere Geçmez.

Back
X