2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar alintilayamadim ama çok Üzgünüm bu konuda bu ilk değil bunun gibi tavırları çok oldu ama eşim alttan aldı bu güne kadar.bugunki söyledikleri yenilir yutulur gibi değil. Daha evine gdince yine aramış eşim akşam anlattı o evden ölün çıkar inşallah beş kuruş verdiğin parayla kizimi sahiplendigini mi sandın falan demiş. Bu kadar kötü konuşacak bi konuda yok ortada indan dusmanina söylemez.sanırım kiskanclikta var çünki bu kadar kötü knusacak bi durum yok.tabi senin işlerin yolunda hayatın iyi falan diyodu. dediğiniz gibi bu dünyanın oteki dunyasida var allaha havale ettik.eşimin canı da çok sıkkın eşimde bağırsak larinda ulseratif kolit var 10senrdir antibiyotik kullaniyo tedavisi yok stresli olduğu zamanlar atak yapıyo kanaması oluyo çok tehlikeli allah korusun biz kansere çevirmek üzereyken farkettik teşhis kondu.stres olmaması lazım.nasıl kafasından aticak bu günü bilmiyorum. Çok uzun yazdım ama kusura bakmayın.

evde var aslında ama benimki faranjit değil etki etmez sanırım. Bildiğin bademciklerim balon gibi olmuş. Olmadı pastil alıcam. Gökçede zaten bişey yemiyo. Birde emziremezsem canıma okur

Canım eğer bademciklerin şişmişse ben turşu suyu içiyorum. Sirke içiyorum azıcık. Mikrobunu kırıyo.Bitki çayları içiyorum. Sürekli. Hamileyken yine şişmişti böyle atlatmıştım. Ama faranjit falansa turşu suyu daha kötü edebilir
yok canım dondurma sevmem. Dişlerim ağrıyo diye soğuk su bile içemiyorum.ama şişti işte.
tursu yok kı sımdı canım :KK43::KK43: salgam suyu var hafıf acılı onu ıcıyım barıı :KK43:
faranjıt cok kotu zatenn, aman allahım ben yatak dosek olurum hep :KK43::KK43:

cilek31 cilek31 otaci bitkisel pastili kullan canm çok iyi hamileyken kullanmistm bide doğumdan snra
aa evet canım vardı bende ama tasınma dolayısıyla her sey hala kolılerde bı turlu acamadık :KK43::KK43: alıyım eczaneden ) sağol canım :)
Hayır canım. 16 haftalik doğum izni bitince başlıyor

Ben de 657 liyim devletin verdiği doğum izni 20 Eylül 2014 te bitti o tarihten sonra 1 yıl süt iznin oluyor. Senin Ocak'ta bitiyor olmasına şaşırdım. Muhtemelen hata yapmışlar ama boşver şanslısın hiç sorma

Gerçekten sinir bozucu bir durum. Anlayissiz insanlar acaba aynı durumda o olsa ne yapardı. Boşver canım çok şükür gökçe daha iyiymiş. Hemen toparlar inşallah.

Canım barbunya ben verdim kerem alp e kimyon katiyordum bol bol. Bir sorun olmadı. Ama aklıma yumurta geliyor sicaklardan ağır gelmiştir belki hergün yiyordu sanırım Ece. Tabi domateste olabilir. Sen tek tek dene ancak öyle tepit edebilirsin.

Geçmiş olsun canım.

Süt izni yasal hakkımız olan 16 haftalik izin bittiğinde başlıyor canım. Ilk 6 ay 3 saat, ikinci 6 ay 1,5 saat.

Ne desem bilemedim gerçekten.Gorumcenin kardeşine çok rahat bela okuması gerçekten icimi daraltti.Ayni kandan aynı candan nasıl dili dönüyor da beddua edebiliyor.Senin eşin yapması gereken herseyi yapmis. Kıymet bilmeyen bir insana (kardeş bile diyesim gelmiyor çünkü bendeki kardeş kavramı çok farklı ) ne yapsan boş. Ama Allahtan gerçek yuzlerini görmussunuz. Allah herseyin hayirlisini versin.
benmı yanlıs hesap yapıyorum kızlar. dogum oldu 2 ay dogum sonrası , artı 12 ayda sut ıznı deıl mı?? yanı kuzular 14 aylık oluyor . ( burda hangı arkadastı ole soylemıstı ıse basladıktan sonra 12 baslıyor dogumdan ıtıbaren deıl dıye- bende cok sasırmıstım nasıl yanı memurun cocugu cocukta bızımkı cocuk deılmı dıee :):) yazmıstım hatta buraya ) normalde ssk da cocuk 12 aya gelınce bıtıyor sut ıznı ( degısmedıyse halaa )
benım sut ıznım 18 ay , o yuzden ocakta bıtıyor. yoksa .. banka hıc yanlıs hesaplar mıı ??? :KK43::KK43: onlara kalsa bana 1 saat dıyorlarr yok dedım yanı ne 1 saatı uckagıtçılar. bu 18 ay kanunuda bızım bankada sendıka cıkardı, kırk yılın bası ıse yarar bır sey yaptılar; 2015 yılbasında yenı kanunla cıkardılar ,bende hemen ıse baslamadan sendıkaya uye oldum:KK58::KK58:
(dogumun ardından hemen 18 ay, ıse basladıktan sonra 18 ay deıl )

[QUOTE="ayferzey, post: 42224991, member: 652710doner.O yuzdenr alintilayamadim ama çok Üzgünüm bu konuda bu ilk değil bunun gibi tavırları çok oldu ama eşim alttan aldı bu güne kadar.bugunki söyledikleri yenilir yutulur gibi değil. Daha evine gdince yine aramış eşim akşam anlattı o evden ölün çıkar inşallah beş kuruş verdiğin parayla kizimi sahiplendigini mi sandın falan demiş. Bu kadar kötü konuşacak bi konuda yok ortada indan dusmanina söylemez.sanırım kiskanclikta var çünki bu kadar kötü knusacak bi durum yok.tabi senin işlerin yolunda hayatın iyi falan diyodu. dediğiniz gibi bu dünyanın oteki dunyasida var allaha havale ettik.eşimin canı da çok sıkkın eşimde bağırsak larinda ulseratif kolit var 10senrdir antibiyotik kullaniyo tedavisi yok stresli olduğu zamanlar atak yapıyo kanaması oluyo çok tehlikeli allah korusun biz kansere çevirmek üzereyken farkettik teşhis kondu.stres olmaması lazım.nasıl kafasından aticak bu günü bilmiyorum. Çok uzun yazdım ama kusura bakmayın.[/QUOTE]
Terbiyesiz kadin bedualar bumerang gibi kendine doner.OBu gorumceler cins oluyor bizimde bi kez edim kizkardesiyl e tel.de konusurken yaramaz yegenim ne yapiyor demis vay bunu diyen sen misin o hafta sobuda onlara gidecektik hatta cocuklarina hediye filan aldik elimiz bos gitmemek icin.Hanim efendi esime msj atmis biz evde olmayacagiz bosuna gelmeyin diye.Olay sonradan ortaya cikti megersem ogluna yaramaz dedi diye alinmis hanfendi o gun bugundur esim arayip sormaz ve evine gitmeyiz.Bosuna gitmeyelim de mi ama:)

Bugün daha iyi şükür ki 37den yukarı cikmiyo atesi. Biraz daha keyfi yerinde hemde. Ama hiç bişey yemiyo ne yazikki sadece emiyo.
emsın canım boşver , ıyı olsunda kuzu emsın. ısallah sımdı daha ıyıdırr
Gorumcem geldi ne kadar bela varsa okudu eşime telefon açıp inşallah geber dedi çocuklarından çıksın dedi hemde niye biliyomusunuz kızına butunlemeye kqldinmi sen diye sordu diye. Gorumcemin kızı üniversite okuyo bi dersten kalmış fakat kalmadığını söylüyo esimde kaldığını duymuş olabilir kalabilirsiniz calirsin verirsin çok normal dedi o gün. Buda annesine anlatmış dayım bana böyle diyo diye. Durumları çok iyi değil ama bir çocuk zqten. Eşim bir senedir okula gidiş ankara ya donus biletlerini aldı dayicim harcligim bitti bi para atarmisin diye 15 günde bir mesaj attı hiç yok demedi.ama iyilik kimseye yaramiyo yaptığı iyiliklerin karşılığında geberirsin inşallah diye bela okuyan çocuklarına bela okuyan bi abla buldu karşısında. Allah ıslah etsin ettiği belalar kendisine dönsün bile demiycem allah nası biliyosa öyle yapsın çünki onlara karşı bi art niyeti yoktu eşimin de benimde.böyle insanların şerrinden korusun herkesi.daha geçen pazartesi para istedi de eşime dedimki şimdi tatil okulda yok babasının maaşı yetiyo bu ne harçlığı evde akşam a kadar oturuyo acaba çokmu yüz veriyosun dedim sonra pişman olursun dedim bundan önceki olaylardanda yola çıkarak eşim yok Hayır demekki ihtiyacı var dedi.biz nasıl ayağımı zi yorganimiza göre uzatiyoruz herkes öyle yapsin dedim.beni dinlemedi verdi.şimdi çok pişman telefonda ne kadar hakliymissin diyo.
ayh bu ne terbıyesız yaaa, eg kocanda bır cvp verememıs mıı, lafa bak, harclık verıyorsun dıe kızmımı sahıplendın. o ne demek yaaa. menepoza mı gırmıs neee ??? umarım kocan agzının payını vermıstır, ben bıle sınır oldum burdann:(

cilek31 cilek31 tatile nereye gidecegimizi sormussun canim marmaris park otel e gitcez eylul ayinda marmarisin denizi sicak oluyor ama kum yok sen kumlu olsun demistin sanirim ben marmarisi tercih ediyorum yakin olmasi acisindan ama kizim biraz daha buyuyunce ölüdenize gitmek istiyorum simdi uzak geliyor bize ölüdenizin suyu da sicak oluyormus esim gitmis oraya
marmarıste kum dıyorlar canım , sızın gıttıgınız oteldemı kum yok acaba yoksa hıc bır yerınde mı marmarısın?? bız hala bır yer bulamadık daha dogrusu kuzudan bakamıyoruz kı, 12-1 den asagıya uyumuyor , o saatten sonra bızde bayılıyoruz yatıyoruz :( ılk def bı haftadır bugun 10 :30 da uyudu :nazar::nazar:
Kizlar ben mr cektrmistim 4 ay önce tumorden suphelenmisti doktor geçen gün yine e cektrdim MS hastaligi cikti bende ameliyat olmama gerek kalmadi ama bu hastalık nasıl bisey bilmiyorum kişiden kişiye değişiyor muş serdar ortacda yakalanmisti buna
gecmıs olsun canım , hastalıkla ılgılı bır sey bılmıyorum ama serdar ortacı goruyoruz en azından ekranlardan tabı ama bır sey yok gıbı cok cok.

Ben 2 yada 3 haziranda izne ayrıldım 24 haziranda dogum yaptim canım. Keşke öğretmen olsaydım bende. Çok ozeniyorum size valla :)
ahh ahh bende sormaaa, buyuk sozu dınlemessek sımdı kafayı vururuz bölee :(
biz çok gec oturmuştuk belki hatırlarsınız gecenlerde emekledi şimdide salonun bir ucundan bir ucuna yürüyor ama dengesini tam sağlayamıyo koltuklara tırmanıyor yerden kendi kalmaya çalışıyo düşüyo desteksız yürüsün inşaalh
[/QUOTE]
canım senınkı ne kadarlıkken oturmustu ?? benımkı en gec oturdu dıye aklımda kalmıs , hatta bız cocuk norologuna bıle goturmustuk . ama hala sımdı yurumuyor, tutunup kalkıyor, ellerınden tuttumu 3-5 adım atıyor ama kendı hıc bır sekılde yurumuyor.

s

ayh bu ne terbıyesız yaaa, eg kocanda bır cvp verememıs mıı, lafa bak, harclık verıyorsun dıe kızmımı sahıplendın. o ne demek yaaa. menepoza mı gırmıs neee ??? umarım kocan agzının payını vermıstır, ben bıle sınır oldum burdann:KK43:

marmarıste kum dıyorlar canım , sızın gıttıgınız oteldemı kum yok acaba yoksa hıc bır yerınde mı marmarısın?? bız hala bır yer bulamadık daha dogrusu kuzudan bakamıyoruz kı, 12-1 den asagıya uyumuyor , o saatten sonra bızde bayılıyoruz yatıyoruz :KK43: ılk def bı haftadır bugun 10 :30 da uyudu :nazar::nazar:

gecmıs olsun canım , hastalıkla ılgılı bır sey bılmıyorum ama serdar ortacı goruyoruz en azından ekranlardan tabı ama bır sey yok gıbı cok cok.

ahh ahh bende sormaaa, buyuk sozu dınlemessek sımdı kafayı vururuz bölee :KK43:
canım senınkı ne kadarlıkken oturmustu ?? benımkı en gec oturdu dıye aklımda kalmıs , hatta bız cocuk norologuna bıle goturmustuk . ama hala sımdı yurumuyor, tutunup kalkıyor, ellerınden tuttumu 3-5 adım atıyor ama kendı hıc bır sekılde yurumuyor.[/QUOTE]
canım senın dr gıttığını biliyorum bende korkmuştum ama dr gıtmedım sizden de sonra oturduk çünkü sen dr dan hemen sonra oturdu demiştin bizdaha sonraydı sanırım 10 aylık desteksız ama gecen 20 gün önce emekledi bu haftada baya gidiyo 10 adımı gecıyo sabit duruyo baya ayakta viraj bile alıyo ani dönüşler çok istekli koşacak sanırım ama ben kucaktan bıktığım için çok uğraştım hep yürüttüm hatta eşim kim yürütürse ödül verıcem dedi tüm aile uğraştık

Canim dun yumurtasini yemedi annem gelmisti sen yedir dedim yemek istememis Ece gecen gun yine olmustu ruseymden oldugunu dusundum vermedim gecti tek tek deneyecegim bakalim alerji yaptiginda gece kasinmaktan uyuyamiyor:KK43:
Cnm inşallah bulursun alerjı yapanı şimdiden çok güzel bir tatil gecirirsınız inşaallah

ayh bu ne terbıyesız yaaa, eg kocanda bır cvp verememıs mıı, lafa bak, harclık verıyorsun dıe kızmımı sahıplendın. o ne demek yaaa. menepoza mı gırmıs neee ??? umarım kocan agzının payını vermıstır, ben bıle sınır oldum burdann:KK43:

marmarıste kum dıyorlar canım , sızın gıttıgınız oteldemı kum yok acaba yoksa hıc bır yerınde mı marmarısın?? bız hala bır yer bulamadık daha dogrusu kuzudan bakamıyoruz kı, 12-1 den asagıya uyumuyor , o saatten sonra bızde bayılıyoruz yatıyoruz :KK43: ılk def bı haftadır bugun 10 :30 da uyudu :nazar::nazar:

canım senınkı ne kadarlıkken oturmustu ?? benımkı en gec oturdu dıye aklımda kalmıs , hatta bız cocuk norologuna bıle goturmustuk . ama hala sımdı yurumuyor, tutunup kalkıyor, ellerınden tuttumu 3-5 adım atıyor ama kendı hıc bır sekılde yurumuyor.[/QUOTE]
İyi niyetle söylediğim bi söz için insanın düşmanına bile etmeyecegi beddualari ettin benim için yoksunuz kzinda sende inceldigi yerden kopsun deyip teli yüzüne kapadim diyo.ondan sonrada bidaha aramamis zaten.

s

canım senınkı ne kadarlıkken oturmustu ?? benımkı en gec oturdu dıye aklımda kalmıs , hatta bız cocuk norologuna bıle goturmustuk . ama hala sımdı yurumuyor, tutunup kalkıyor, ellerınden tuttumu 3-5 adım atıyor ama kendı hıc bır sekılde yurumuyor.
canım senın dr gıttığını biliyorum bende korkmuştum ama dr gıtmedım sizden de sonra oturduk çünkü sen dr dan hemen sonra oturdu demiştin bizdaha sonraydı sanırım 10 aylık desteksız ama gecen 20 gün önce emekledi bu haftada baya gidiyo 10 adımı gecıyo sabit duruyo baya ayakta viraj bile alıyo ani dönüşler çok istekli koşacak sanırım ama ben kucaktan bıktığım için çok uğraştım hep yürüttüm hatta eşim kim yürütürse ödül verıcem dedi tüm aile uğraştık[/QUOTE]
hımm ben benımkı dıye aklımda kalmıs canım, herkez kendını sanır ya o mısal :)
evet aslında ugrasmak gerek bayagg ama bızımkıısı bu ara yıne kucakcı olduu hep kucagıma gelıyor bende dayanamıyorum alıyorum hep :(

benım kı 1-2 aydır emeklıyor onda bır sorun yoktu ama yurumuyor. bız 2 ay once yurutecte aldık, (her ne kadar karsı olsam da.)ama sımdı hanım bınmıyor zorla bındırıyoruz cıkmak ıstıyor yurtecten. elımızle tuturuyoz yurtmek ıcın hemen oturuyor , eserse 2-3 adım atıyor. bu sefer beklıycem dr vs goturmıycem 18 aya kadar yolu var nasıl olsa. gecen sefer oturmuyor dıe gıttık onlarca tup kan alındı nasıl aglamıştı yavrum , sonrada hemen oturmustu desteksız. o yuzden beklıycem

darısı basımaaa, senınkı aman yavas gırsın vırajlaraaaa kuzuuuu:KK49::KK49: maşallahh:nazar::nazar:

yazyagmuru yazyagmuru bana da domates gbi geldi.ben de bi ara ust uste domates veya bize yaptgm salcali yemeklerden verdm pisik oldu poposu:(onlari kesnce gecti.az az koyuyorum artk yemeklerine

İyi niyetle söylediğim bi söz için insanın düşmanına bile etmeyecegi beddualari ettin benim için yoksunuz kzinda sende inceldigi yerden kopsun deyip teli yüzüne kapadim diyo.ondan sonrada bidaha aramamis zaten.[/QUOTE]
ıyı yapmıs vallaaa, az bıle yapmıss. dıyorum ya ben bıle burda kıl oldum kadınaa. kesın menepoz :KK53::KK53:

İyi niyetle söylediğim bi söz için insanın düşmanına bile etmeyecegi beddualari ettin benim için yoksunuz kzinda sende inceldigi yerden kopsun deyip teli yüzüne kapadim diyo.ondan sonrada bidaha aramamis zaten.[/QUOTE]

Cok ayip etmis gorumcen.iliskiyi kesmek en iyisi bence de canm.uzak durun onlardan

canım senın dr gıttığını biliyorum bende korkmuştum ama dr gıtmedım sizden de sonra oturduk çünkü sen dr dan hemen sonra oturdu demiştin bizdaha sonraydı sanırım 10 aylık desteksız ama gecen 20 gün önce emekledi bu haftada baya gidiyo 10 adımı gecıyo sabit duruyo baya ayakta viraj bile alıyo ani dönüşler çok istekli koşacak sanırım ama ben kucaktan bıktığım için çok uğraştım hep yürüttüm hatta eşim kim yürütürse ödül verıcem dedi tüm aile uğraştık
evet aslında ugrasmak gerek bayagg ama bızımkıısı bu ara yıne kucakcı olduu hep kucagıma gelıyor bende dayanamıyorum alıyorum hep :KK43:

benım kı 1-2 aydır emeklıyor onda bır sorun yoktu ama yurumuyor. bız 2 ay once yurutecte aldık, (her ne kadar karsı olsam da.)ama sımdı hanım bınmıyor zorla bındırıyoruz cıkmak ıstıyor yurtecten. elımızle tuturuyoz yurtmek ıcın hemen oturuyor , eserse 2-3 adım atıyor. bu sefer beklıycem dr vs goturmıycem 18 aya kadar yolu var nasıl olsa. gecen sefer oturmuyor dıe gıttık onlarca tup kan alındı nasıl aglamıştı yavrum , sonrada hemen oturmustu desteksız. o yuzden beklıycem

darısı basımaaa, senınkı aman yavas gırsın vırajlaraaaa kuzuuuu:KK49::KK49: maşallahh:nazar::nazar:[/QUOTE]

Emre de gec 9. ayin sonlarina dogru emekledi.15 aylik yurudu.28 agustosta 16 aylik olcz ve son 1 haftadir tam olarak geziyo tin tin:KK68:ben de kasmadm hic 18 aya kadar yolu var diye.ilk zamanlar oturuyodu hemen smdi elimi bile tutmak istemiyo geziyo odalari:-)

İyi niyetle söylediğim bi söz için insanın düşmanına bile etmeyecegi beddualari ettin benim için yoksunuz kzinda sende inceldigi yerden kopsun deyip teli yüzüne kapadim diyo.ondan sonrada bidaha aramamis zaten.

Cok ayip etmis gorumcen.iliskiyi kesmek en iyisi bence de canm.uzak durun onlardan

evet aslında ugrasmak gerek bayagg ama bızımkıısı bu ara yıne kucakcı olduu hep kucagıma gelıyor bende dayanamıyorum alıyorum hep :KK43:

darısı basımaaa, senınkı aman yavas gırsın vırajlaraaaa kuzuuuu:KK49::KK49: maşallahh:nazar::nazar:[/QUOTE]

Emre de gec 9. ayin sonlarina dogru emekledi.15 aylik yurudu.28 agustosta 16 aylik olcz ve son 1 haftadir tam olarak geziyo tin tin:KK68:ben de kasmadm hic 18 aya kadar yolu var diye.ilk zamanlar oturuyodu hemen smdi elimi bile tutmak istemiyo geziyo odalari:-)[/QUOTE]ayy maşallahh:nazar::nazar: eg tabı ozgurlugun tadına vardı paşam , senı napsın :p:p eylulde 15 aylık olcaz bakalım kısmet, bende beklıycem bı daha goturmem dr a, 18 aya kadar yolu var :)

canim bizim gittigimiz otelinki oyle ama digerlerini pek bilmiyorum bir De marmariste turunc otel var Ben gitmedim bu otele resimlerini gordum çok begendim otel in denizi koy dogayla ic ice Ben oraya gitmek çok istedim ama birkac sene once fiyat almistik biz kalabalik aile oldugumuz icin biraz pahali geldi bize gitmedik bir bak internetten istersen begenirsen fiyatta sorarsin
Cnm inşallah bulursun alerjı yapanı şimdiden çok güzel bir tatil gecirirsınız inşaallah
canim Benim insallah bu sene gercekten yoruldum dinlenmeye çok ihtiyacim var

Zor bir gece geçiriyoruz, Arda sürekli ağlıyor. Çocuğa birden bir şey oldu yürümeye bile hali yok. Ateşi yok. Sabah olsun inşallah kendi doktorundan randevu alabiliriz. Bizim içinde dua eder misiniz?

Back
X