Kızlar alintilayamadim ama çok Üzgünüm bu konuda bu ilk değil bunun gibi tavırları çok oldu ama eşim alttan aldı bu güne kadar.bugunki söyledikleri yenilir yutulur gibi değil. Daha evine gdince yine aramış eşim akşam anlattı o evden ölün çıkar inşallah beş kuruş verdiğin parayla kizimi sahiplendigini mi sandın falan demiş. Bu kadar kötü konuşacak bi konuda yok ortada indan dusmanina söylemez.sanırım kiskanclikta var çünki bu kadar kötü knusacak bi durum yok.tabi senin işlerin yolunda hayatın iyi falan diyodu. dediğiniz gibi bu dünyanın oteki dunyasida var allaha havale ettik.eşimin canı da çok sıkkın eşimde bağırsak larinda ulseratif kolit var 10senrdir antibiyotik kullaniyo tedavisi yok stresli olduğu zamanlar atak yapıyo kanaması oluyo çok tehlikeli allah korusun biz kansere çevirmek üzereyken farkettik teşhis kondu.stres olmaması lazım.nasıl kafasından aticak bu günü bilmiyorum. Çok uzun yazdım ama kusura bakmayın.
Ya biz üniversitr okurken babamın arkadaşı bi abi vardı dalga geçirdi aaa sen yaz okulunu da mı kazandın diye ne varki bunda ben 4 senede bitirdim keşke kalıp bi kaç sene uzatsaymışım okulu öğrencilik gibisi var mı :)) boşverin canım yaa takmayın kafanıza eşinde sebeple gerçek yüzlerini görmüş olsun insan zır yabancıya demez o lafları o kalkmış kardeşine demiş bunların hepsi aşağılık kompleksinden canım hem adamı tırtıkla para al hem adam şaka yapınca kırk tane laf say evlatlarına harca güle oynaya o parayı hatta ben olsam bi yerde lafı olsa iyi oldu ona vereceği harçlıkla kızıma oğluma bunu aldım diye konuşurum herkes haddini bilecek
hımm ben benımkı dıye aklımda kalmıs canım, herkez kendını sanır ya o mısal :)canım senın dr gıttığını biliyorum bende korkmuştum ama dr gıtmedım sizden de sonra oturduk çünkü sen dr dan hemen sonra oturdu demiştin bizdaha sonraydı sanırım 10 aylık desteksız ama gecen 20 gün önce emekledi bu haftada baya gidiyo 10 adımı gecıyo sabit duruyo baya ayakta viraj bile alıyo ani dönüşler çok istekli koşacak sanırım ama ben kucaktan bıktığım için çok uğraştım hep yürüttüm hatta eşim kim yürütürse ödül verıcem dedi tüm aile uğraştık
evet aslında ugrasmak gerek bayagg ama bızımkıısı bu ara yıne kucakcı olduu hep kucagıma gelıyor bende dayanamıyorum alıyorum hep

benım kı 1-2 aydır emeklıyor onda bır sorun yoktu ama yurumuyor. bız 2 ay once yurutecte aldık, (her ne kadar karsı olsam da.)ama sımdı hanım bınmıyor zorla bındırıyoruz cıkmak ıstıyor yurtecten. elımızle tuturuyoz yurtmek ıcın hemen oturuyor , eserse 2-3 adım atıyor. bu sefer beklıycem dr vs goturmıycem 18 aya kadar yolu var nasıl olsa. gecen sefer oturmuyor dıe gıttık onlarca tup kan alındı nasıl aglamıştı yavrum , sonrada hemen oturmustu desteksız. o yuzden beklıycem
darısı basımaaa, senınkı aman yavas gırsın vırajlaraaaa kuzuuuu

Daha dün komşum geldi betül maşallah 11 aylıktan beri yürüyo o da dediki oğlumda böyle erken yürümüştü ama kızım 1,5 yaşında anca yürüdü bence dert etme hepsinin zamanı var her çocukta aynı değil