Masallah Azad a canim sana da kolay gelsin:))Kızlar azad evi turluyor artık el tutmak istemiyor deli danalar gibi geziniyor evde :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah Azad a canim sana da kolay gelsin:))Kızlar azad evi turluyor artık el tutmak istemiyor deli danalar gibi geziniyor evde :)))
Valla tv izleyenlere hayret esiyom ben mi televizyon izleme ozurluyum acep zaten pek sevmem de ne yalan soyleyim dizim falan da yoktur oylr gumduz de aksam da aramam kizima niloya rafadan tayfa acarim onu izler o kadar bazen kanal gezdiriyim derim benim kiz pur dikkat kesilir hemen kapatirim tv yi zaten nehir dogmadan once de e pek izlemezdim sevmemBen bugün çok mu tv izledim ne sürekli tv deki olaylardan bahseder olmaya başladım sanki:))
Evet canim dogru ssoyluyon benim komsum da derdi bana boseyin adini soylerek ver yada yapma etme derken de oyle soyleri onlar anlar hic kafani takma diye ama nnehir bi attiyi ogrenmis eline lego oyuncak aliyo balkona gidiyo atiyo ban da atti diyo bugun maskarami atmis indim aldim dun de cekmece orkidim vardi cekmecimi tam kapatamadim almis balkon danatacakti yakaldik elaleme iyice rezil olacazCanim bol bol konusun ben herseyin adini soyluyorum defalarca yapiyorum gun icinde biliyorum ki kayit yapiyor soyleyemese bile bir de tavsiyem mumkun oldugunca tv den uzak tutmak ozellikle reklamlar cok zararli ben buyuk oglumda tv izlettim zararini gormedim ama ikinci oglumda zararini gordum psikolog izletmeyin dedi Ece pek sevmiyor tv yi ben aciyorum cok bunalinca ama hic bakmiyor baby tv aciyorum daha cok normal kanallari acmiyorum aksam aciyoruz bakmiyor reklamlar dikkatini cekiyor degistiryoruz hemen
Feketmiyo canim benim oyuncak koydugum saklama kabi vardi almis masanin kenarina koymus ustune cikmis masanin ustune bakiyo bende yemek yapiyom arkam donuk bide cagriyo anne anne diyeBoyları uzadıkça tehlikeli oluyıorlar. Tezgahın, masanın üzerine atmaca gibi dalıyor.
Orkid mi ha ha ha alem bunlar ya bizimki de gecen gun el havlusu almis cekmece den onu atmis taytini atmis islak mendil atmis abileri bikti toplamaktanValla tv izleyenlere hayret esiyom ben mi televizyon izleme ozurluyum acep zaten pek sevmem de ne yalan soyleyim dizim falan da yoktur oylr gumduz de aksam da aramam kizima niloya rafadan tayfa acarim onu izler o kadar bazen kanal gezdiriyim derim benim kiz pur dikkat kesilir hemen kapatirim tv yi zaten nehir dogmadan once de e pek izlemezdim sevmem
Evet canim dogru ssoyluyon benim komsum da derdi bana boseyin adini soylerek ver yada yapma etme derken de oyle soyleri onlar anlar hic kafani takma diye ama nnehir bi attiyi ogrenmis eline lego oyuncak aliyo balkona gidiyo atiyo ban da atti diyo bugun maskarami atmis indim aldim dun de cekmece orkidim vardi cekmecimi tam kapatamadim almis balkon danatacakti yakaldik elaleme iyice rezil olacaz
Feketmiyo canim benim oyuncak koydugum saklama kabi vardi almis masanin kenarina koymus ustune cikmis masanin ustune bakiyo bende yemek yapiyom arkam donuk bide cagriyo anne anne diye
ben de gordum alsam mi diye dusundum yarin bir bakayim ben de eksik kalmayalim baloncuk tabancasini da aldik ondan da eksik kalmadik:))Bugun sok a oyuncak market arabasi gelmis aldim kizim cok sevdi bide icinde mutfak gerecleri vardi hic basindan ayrilmadi alirsaniz eger soylyim dedim
Ben bakamadım daha baloncuk tabancası almak istiyorumOrkid mi ha ha ha alem bunlar ya bizimki de gecen gun el havlusu almis cekmece den onu atmis taytini atmis islak mendil atmis abileri bikti toplamaktan
ben de gordum alsam mi diye dusundum yarin bir bakayim ben de eksik kalmayalim baloncuk tabancasini da aldik ondan da eksik kalmadik:))
Ben de kizima bebek aliyordum orada gordum aldimBen bakamadım daha baloncuk tabancası almak istiyorum
Evet canim odyoloji okuyanlara deniyor odyometrist. Canim mumkunse baban hangi marka isitme cihazi kullandi? Birde konyada iyi bir isitme merkezini ogrenebilir mi? Cok ihtiyacim varBirde bi prof var. Babamın yakın arkadaşı olmasada görüştüğü biri. Erol belgin adı. Odyoloji okuyanlara deniyodu di mi odyometrist? Alanında en iyisi bu adammış türkiyede. babam kulaklarıyla ilgili her konuda mutlaka danışır. Şuan başkent üni. odyoloji bölüm başkanı sanırım.
Ben severim tv izlemeyi aslında ama hiç vaktim olmuyo ancak böyle yemek telaşı falan olmiycakda ev işi az falan ken öyle izleyebiliyorum. Bugunde gercekten ne zamandır izlemedigim kadar tv izledim.:))Valla tv izleyenlere hayret esiyom ben mi televizyon izleme ozurluyum acep zaten pek sevmem de ne yalan soyleyim dizim falan da yoktur oylr gumduz de aksam da aramam kizima niloya rafadan tayfa acarim onu izler o kadar bazen kanal gezdiriyim derim benim kiz pur dikkat kesilir hemen kapatirim tv yi zaten nehir dogmadan once de e pek izlemezdim sevmem
Evet canim dogru ssoyluyon benim komsum da derdi bana boseyin adini soylerek ver yada yapma etme derken de oyle soyleri onlar anlar hic kafani takma diye ama nnehir bi attiyi ogrenmis eline lego oyuncak aliyo balkona gidiyo atiyo ban da atti diyo bugun maskarami atmis indim aldim dun de cekmece orkidim vardi cekmecimi tam kapatamadim almis balkon danatacakti yakaldik elaleme iyice rezil olacaz
Feketmiyo canim benim oyuncak koydugum saklama kabi vardi almis masanin kenarina koymus ustune cikmis masanin ustune bakiyo bende yemek yapiyom arkam donuk bide cagriyo anne anne diye
Ondan da hbaerim var demeyi unuttum.alsam mi almasam mi kararsizimKız anneleri a101 é de temizlik seti geliyor vileda süpürge kürek falan
Benimde mandallarimin hepsi Aşşağıda zeynepde toplayıp getirmektep bıktı.aşağı oynamaya inerken diyoki o gün anne poşet Verde topliyim mandallari yiğit gene atmıştır nasılsa diyo:))Orkid mi ha ha ha alem bunlar ya bizimki de gecen gun el havlusu almis cekmece den onu atmis taytini atmis islak mendil atmis abileri bikti toplamaktan
ben de gordum alsam mi diye dusundum yarin bir bakayim ben de eksik kalmayalim baloncuk tabancasini da aldik ondan da eksik kalmadik:))
Benim de oturup izlemeye zamanim olmuyor ama eski dizilerin tekrarini veriyor ya bazen onlari izlemeyi severim aski memnuyu her koyduklarinda izlerim isimi birakip esimde yine mi aski memnu izliyorsun pes diyorBen severim tv izlemeyi aslında ama hiç vaktim olmuyo ancak böyle yemek telaşı falan olmiycakda ev işi az falan ken öyle izleyebiliyorum. Bugunde gercekten ne zamandır izlemedigim kadar tv izledim.:))
sağol cnm serdar ortaç ilk ogrendginde hastanelik olmuştu psikolojik yatirmis kendini şimdi konser veriyo. Doktor banada ilk tümör dedi ben ona rağmen güçlü Durdum durmak zorundaydım ozman kendmi uzseydm daha çok şimdi ne halde olurdum allah bilir benm yari vucudm uyusmustu ben ynede moralini yuksek tuttum hep . tumorde olsa yenicm dedm. MS oldgnu ogrendm şuan ayni şeyleri yaşamaktan korkuyorum ama yasamicm iyi olucam diyorum hep
Hepinzden allah razi olsun arkadaşlar kizim sayesinde ben iyiym o olmasaydi BN bu kadar dikkat etmezdim kendme bliyorum .. Bide burda içimi döktüm arada sirada paylastm oda iyi geliyodu
çok sağol canm haklisn okdr pismanimki bu yasima kdr kafama taktgim agladigm şeyler için@hiraysen canım benim çok geçmiş olsun.moralini yüksek tut hiç bişey için ve kimse için stres yapmaya değmez. Sağlık herseyden önemli. Tümör olmadigina çok sevindim bu hastalığın içinde doktor olumlu konuşmuş şükür ki tekrar çok geçmiş olsun.
sagll cnm inşallah benmde bidha tekrarlamaz tek istediğim şuan bucanım bence de domatestir mira kesinlikle yiyemiyo hatta salçada aynı etkiyi yapıyo domatesi kesip salçayı minimuma indirerek gözlemlesen salçada yanıltabilir çünkü seni
Canım sonraki mesajında gördüm eşin için geçmiş olsun her şerde bi hayır vardır nasıl bir insan olduğunu eşinde görmüş oldu kesinlikle bahane etmişler kıskançlık iice sarmış demekki üzülmemek zor ama kötü söz sahibinindir bi süre sonra siz normale dönersiniz bakalım para ihtiyacı derdi olduğunda yeğeni napcak
Geçmiş olsun canım tümör olmamasına sevindim MS Arkadaşımın annesi Senelerdir dikkat ederek yaşıyo çok şükür atağı bile olmadı
Yaaa ama çok tatlı ki
Geçmiş olsun canım çabuk iyileşir inşallah ateşsiz sıkıntısız
geçmiş olsn insllh çabucak iyileşirVe mirada hasta oldu kızlarhapşırıyo burun feci hafif hırıltı var peditus başladım yarın dönücez inşallah ateş olmaz ilerlemez bi duanızıda biz alırız
sağol canm
evet ameliyattan çok korkuyodum simdi sevnsemmi uzulsemmi ikilemde kalmadim değil gerçi. Ama kizm benm tek ilacim onu anladm bidhada kimse için uzulmiycm kmseyide takmiycam. inşallah canm sagol@hiraysen cok geçmiş olsun canim ameliyat olmayacak olmana cok.sevindim en büyük korkundu ameliyatta kalirsam kizima ne olacak diyordun cok.sukurki olmana gerek kalmadi ms nasil bir hastalik bilgim yok ama butun hastaliklarda en onemlisi moral ve senin moralinde kizin hira sayesinde sende bu hastaligi biran once atlatirsin inşallah canim