2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@kmltm cilek31 cilek31 sizin oralarda uygunmuş..ist.da fiyatlar havada uçuyo resmen..1700 +ssk isteyeni de duydum..ben çalışmasam daha iyi..bizde zamana bıraktık sigorta işini..hala ikilemdeyim zaten:((
@minnakkartal çok geçmiş olsun miraya , inş önemli değildir.. Tatilde burnunuzdan geldi :( inş çabucak iyileşir kuzucuk:))

İnşallah bişey yoktur canım geçmiş olsun çok
Sağol canım inşallah

Dizi izlemeyi çok severim.. Aay zaten çocuk olmadan yaptıklarımdan devam ettirebildiğim bi dizi var.. O da olmazsa öleyim yani :KK53: tövbe tövbe..
Bizde tivibu var.. Kaçırdığın ya da zamanında izleyemediğin dizi/program herşeyi 10 gün içinde istediğin zaman izleyebiliyorsun..en kötü ihtimal Efe uyuyorken açıp izliyorum..

Şu sıralar : Güneşi beklerken / Kiralık aşk favorim / ara sırada Adı mutluluk'u izliyorum..
Yeni sezonda da : Aşk yeniden / Paramparça :21:

Evet yaaa yaIk.. Çok üzülmüştüm Kenan Işık'a :KK43:

Aaaay noldu kuzuma?
Nazar mı değdi.. Tatilde mi hasta oldu? Geçmiş olsun canım.. İnşallah önemli bişey değildir..
Sizin tatil kısa mıydı? Bitti mi? Mira için mi dönüyorsunuz?
Vallahi değmiş de olabilir benim deli kızım tüm maharetini sergiledi tüm otele kendini sevdirmesi Lazımdı tabi
Mikrobik bişi olmasında evet beş gece altı Gündü hastalık bitimine denk geldi tatilin

Geçmiş olsun canım önemli bişey değildir umarım
Aklıma direk havuz suyunu içmiş olabilir mi o geldi ondan kaynaklı olabilir mi

Bu arada yarın yeni komşuların geliyo 15-20 kişi oluyolar dün gece kurabiye pastanın oandispanyalarını filan yaptım bıgün sil süpür yapacam inşallah altından kalkabilirim benim cadiyla :KK66:
Sağol canım dikkat ettik ama içmişte olabilir dili dışarda Dolandı durdu havuzda hoş çok tutmadık ama
Kolaylıklar olsun canım sanada

Sağol canım

İnsallah onemli birsey degildir canim
kolay gelsin Canim kalabaliklarmis
Inşallah canım Sağol

@kmltm cilek31 cilek31 sizin oralarda uygunmuş..ist.da fiyatlar havada uçuyo resmen..1700 +ssk isteyeni de duydum..ben çalışmasam daha iyi..bizde zamana bıraktık sigorta işini..hala ikilemdeyim zaten:KK43:(
@minnakkartal çok geçmiş olsun miraya , inş önemli değildir.. Tatilde burnunuzdan geldi :KK43: inş çabucak iyileşir kuzucuk:))
Teşekkürler canım kuzular ii olsunda gerisi Mühim değil

Yaa damaklarda bi kabarıklık yok ama deli gibi salya akıtıyo bu kız eli ağızında geçen 39 buçukluk Ateşten sonra azı patlatmıştı inşallah yine diştir

Sağol canım şimdi kv geldi betülü alayım istersen demek için :) o dediki herkese dememişler o kadar kalabalık olmucak inşallah ya ben severim aslında misafiri ama evimde klima yok ve salonuma ikindi güneşi vuruyo sıcak oluyo kalabalık olursa daha da fena olur :)
ne guzel kv nen ilgileniyor canim o betulle ilgilenirken halledersin islerini benim salonuma da oglen de basliyor gunes gelmeye aksama kadar vuruyor sicak oluyor kalabalik olursa zor olur

[QUOTE="kmltm, post: 42243031, member: 4dusunuyorum.Aslinda ben lotam gün iki çocuğa 700 liraya bakyomus.bakalım görüşünce sorcm tam gün olması işime gelir açıkçası ev işlerine de yardımcı olur.

Ben eve alcm canm.senin aynı apartmandaydi değil mi?bizim öyle bi şansımız yok malesef.hem eve kamera da taktırcm ne olur ne olmaz:KK43:[/QUOTE]
Kamerayi nereden alacaksin cabim ben de dusunuyorum.ABen lojmanda oturuyorum burada kendi evibde bakmak isteyen var ancak ben baskasinin evine guvenemiyorum guveblik acisindan ayrica kadun ev islerini yapayim derken kizinu ihnal eder diye de korkuyorum ayrica her gun hazirla cikar birak ve surejli ayrilik sikintisi oluyor. Bence bi cocuk en iyi kendi evinde bakilir diye dusunuyorum. Uzmanlarda boyle oneriyor.

Umutta iki gündür ateşli doktora getirdim bugün tahlil verdik biri çıktı enfeksiyon var kanda bi sonucu daha var çıkacak o nasıl çıkıcak bakalım aynı zamanda da gözde enfeksiyon var:(

Annemle babam bende, Efe'yle oyalanıyorlar.. Bende rahat rahat temizlik yapıyorum.. Süpürgeye salça olan, peşimde dolanıp ayak altında olan, arada bi bacaklarıma yapışan bi bücür yok.. 1 oda ötemde ama özledim uleeeen :KK46:
Ben de kizim uyanikken supurge yaptim uyuttum simdi de vileda yapcam o varken vileda yapamiyorum kovaya elini sokuyor sildigim yerlere basiyor ayagi kayiyor

2,5 kasa domatesten bizim bu kadar çıktı canım.
maşallah baya çok yapmışsınız. Ben 5-6 kilo yaparsam bi başıma şükür

Valla tv izleyenlere hayret esiyom ben mi televizyon izleme ozurluyum acep zaten pek sevmem de ne yalan soyleyim dizim falan da yoktur oylr gumduz de aksam da aramam kizima niloya rafadan tayfa acarim onu izler o kadar bazen kanal gezdiriyim derim benim kiz pur dikkat kesilir hemen kapatirim tv yi zaten nehir dogmadan once de e pek izlemezdim sevmem

Evet canim dogru ssoyluyon benim komsum da derdi bana boseyin adini soylerek ver yada yapma etme derken de oyle soyleri onlar anlar hic kafani takma diye ama nnehir bi attiyi ogrenmis eline lego oyuncak aliyo balkona gidiyo atiyo ban da atti diyo bugun maskarami atmis indim aldim dun de cekmece orkidim vardi cekmecimi tam kapatamadim almis balkon danatacakti yakaldik elaleme iyice rezil olacaz

Feketmiyo canim benim oyuncak koydugum saklama kabi vardi almis masanin kenarina koymus ustune cikmis masanin ustune bakiyo bende yemek yapiyom arkam donuk bide cagriyo anne anne diye
bende hiç izleyemiyorum. Film olursa anca oturuyorum akşam başına. Fündüz sürekli tvden radyo açıyorum ama o da olmazsa artık deliririm heralde
Evet canim odyoloji okuyanlara deniyor odyometrist. Canim mumkunse baban hangi marka isitme cihazi kullandi? Birde konyada iyi bir isitme merkezini ogrenebilir mi? Cok ihtiyacim var

@Akaibu baban hangi dr ameliyat oldu. Bende hacettepedeki bi dr ameliyat olmustum geçici bi iyilesme oldu sadece.
canım babamla konuştum. Ameliyat eden doktoru hatırlamıyo. Zaten çook uzun zaman oldu ben ortaokulda falandım sanırım. Ama odyometrist olarak O da erol belgine gitsin dedi. Konyalıymış zaten adamda. Alanının en iyilerindenmiş. Eğer gidecek olursan babamın ismini vereyim özelden sana. Onun yakınıyım desin dedi. Cihaz olarakta star key kullanıyomuş. Ama erol beyin yanına giderse o cihaz konusunda da ona en uygun olanı seçer yönlendirir dedi. Konyadaki merkezleri hiç bilmiyomuş malesef

Kızlar miranın doktoru erken çıkmış Aradım başka bi doktora götürmek istemiyorum Ateş'i düşer gibi oldu en azından ilaçla kontrol Altında hoş daa çok gece yükseliyo bakalım bu gece napcaz ama hiçbişi yemiyo ve her emmeden sonra feci kusuyo resmen süzüldü yavrum yarına kdr bekleyip kendi doktoruna gideyim diyorum ama kafamda Karışık bide miranın ve benim vücudumda bişiler çıktı benimki acayip kaşınıyo foto ekliyorum fikri olan varmı acaba benim vücudumda mu enfeksiyon var o Yüzden mi emdiğini kusuyo üstteki miranın kolu ve bacağı alttaki benim bacağım başka yerlerde de var
image.webp
image.webp
image.webp

Back
X