2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim çoğalıyorsa el ayak ağız hastalığı olabilir cidden. Gökçede çok huysuzdu sürekli ağlıyor ve uyumuyordu. Gökçede ağız dışında çok yara yoktu. Ateşte yaparmış bu hastalık.
Abimin oğlu oldu geçenlerde annem kesinlikle benzemiyor diyo ama tabi doktor daa ii bilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diyorum ama çişi kokmuyo renginde de bi değişiklik yok dün grip gibiydi bgn burun akıntısı hapşırık kesildi şuan ateş ve Huysuzluk en belirgin

Evet Serdar Ortaç'ta da var..bende o hastalığı onunla tanıdım..ama dediğin gibi herkeste farklı belirtiler veriyormuş..Serdar Ortaç'ın ki bazı dönemler (atak zamanı) düzgün yürüyememe,denge kaybı gibi şeyler oluyordu..
Canım çok geçmiş olsun..en azından tümör değilmiş,sevindim..
sağol canm evt benmde belli olucak önümüzdeki günlerde tamamen kaybolucak gbi dedi doktor başka bi norolog arastiryorum bu yüzden bi doktrla kalmak istemiyorum. Sende benm gbi serdar ortaç hayranisin :)) bekarken tüm odam posterleriyle kapliydi

İyi bari canm normal bişey demekki sabah görünce korktm

Emre de babana gege diyo hala bi de ciz diyo:KK43:

Bana da öyle geldi:KK70:

Çok geçmiş olsun canım
bızımkıde de deee, dıyorrr, anaaaa yapıyorrr babaa dıyorrr :):): bıde dıllerı çözulse ya tam :):)

Canim bol bol konusun ben herseyin adini soyluyorum defalarca yapiyorum gun icinde biliyorum ki kayit yapiyor soyleyemese bile bir de tavsiyem mumkun oldugunca tv den uzak tutmak ozellikle reklamlar cok zararli ben buyuk oglumda tv izlettim zararini gormedim ama ikinci oglumda zararini gordum psikolog izletmeyin dedi Ece pek sevmiyor tv yi ben aciyorum cok bunalinca ama hic bakmiyor baby tv aciyorum daha cok normal kanallari acmiyorum aksam aciyoruz bakmiyor reklamlar dikkatini cekiyor degistiryoruz hemen
bızde canım kucuklugunden berı hep kosnuyoruz her seyı anlaıyoruz ama ıste ben ıse baslayınca annemlerde kalıyor, oda napsın ıs guc derken tabı tv yı acıyor oyalansın dıe. bıde yemek yemıyor ya hanım bızde alıstırdık maleseff. ozellıkle reklamda yıyor bı tek o yuzden hep reklam bulup ole yedırıyoruz yemegını :(
@kmltm cilek31 cilek31 sizin oralarda uygunmuş..ist.da fiyatlar havada uçuyo resmen..1700 +ssk isteyeni de duydum..ben çalışmasam daha iyi..bizde zamana bıraktık sigorta işini..hala ikilemdeyim zaten:KK43:(
@minnakkartal çok geçmiş olsun miraya , inş önemli değildir.. Tatilde burnunuzdan geldi :KK43: inş çabucak iyileşir kuzucuk:))
yok canım bende ıst dayım, burdakı fıyaları bılıyorum benı yanlıs kattın sanırım . ama oda yuhh yanı 1700 bıde ssk . benım aldıgım maaasa yakın yanii yuhh. sen nerden bulmustun canım bakıcıyı , sormustum ama unuttun sanırım, sen kaca anlastın pekı ??

bızımkıde de deee, dıyorrr, anaaaa yapıyorrr babaa dıyorrr :):): bıde dıllerı çözulse ya tam :):)

bızde canım kucuklugunden berı hep kosnuyoruz her seyı anlaıyoruz ama ıste ben ıse baslayınca annemlerde kalıyor, oda napsın ıs guc derken tabı tv yı acıyor oyalansın dıe. bıde yemek yemıyor ya hanım bızde alıstırdık maleseff. ozellıkle reklamda yıyor bı tek o yuzden hep reklam bulup ole yedırıyoruz yemegını :KK43:

yok canım bende ıst dayım, burdakı fıyaları bılıyorum benı yanlıs kattın sanırım . ama oda yuhh yanı 1700 bıde ssk . benım aldıgım maaasa yakın yanii yuhh. sen nerden bulmustun canım bakıcıyı , sormustum ama unuttun sanırım, sen kaca anlastın pekı ??
İkinize birden cevap vereyim derkenbecerememişim..@ kmltmın orda uygun muş dedim..sanada daha sigorta yapmadık ama belki ilerde ister dedim bizimki 1100 benim maaşımın yarısı oluyo yaklaşık...internetten teyzesizsiniz diye bi site var oraya üye olup başvurduk aramaya hatta bi kişiyle de görüştük..derken aynı günlerde akrabamızdan haber geldi bakıcımız için..tercihimizi yaptık..annen bakıyor ya süper valla..benim canım çok acıyor..@minnakkartalın bahsettiği gibi kıskanıyorum kadını..hem birbirlerini sevmelerini istiyorum hemde istemiyorum çook sevsin..alışıncaya kadar zorlanıcam sanırım...

İkinize birden cevap vereyim derkenbecerememişim..@ kmltmın orda uygun muş dedim..sanada daha sigorta yapmadık ama belki ilerde ister dedim bizimki 1100 benim maaşımın yarısı oluyo yaklaşık...internetten teyzesizsiniz diye bi site var oraya üye olup başvurduk aramaya hatta bi kişiyle de görüştük..derken aynı günlerde akrabamızdan haber geldi bakıcımız için..tercihimizi yaptık..annen bakıyor ya süper valla..benim canım çok acıyor..@minnakkartalın bahsettiği gibi kıskanıyorum kadını..hem birbirlerini sevmelerini istiyorum hemde istemiyorum çook sevsin..alışıncaya kadar zorlanıcam sanırım...
hee yıne ıyı canım, akraba referansı var. bılıyorum o sıteyı bende uye olmustum ama Allahatn annaem bakabılıyor da gerek kalmadı. ( yaslı bıraz, bakabılırmı dıye tereddut ettık , yoksa bızım hıc cevremızde yok ole bakıcı falan,tanıyan) ben annemı bıle gunde 10 kere arıyorum napıyor bılmem ne dıe, bakıcı olsa 100 kere arardım kesın. bende kısmanma olmuyor ama bakıcı olsaydı kesın kıskanırdım :(

Abimin oğlu oldu geçenlerde annem kesinlikle benzemiyor diyo ama tabi doktor daa ii bilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi diyorum ama çişi kokmuyo renginde de bi değişiklik yok dün grip gibiydi bgn burun akıntısı hapşırık kesildi şuan ateş ve Huysuzluk en belirgin
Gökçenin burun akıntısı ile başlamıştı. Ateşi olmadı ama Huysuzluk tavan yapmıştı. Netten araştırmıştım. El ayak ağız hastalığı ateş de yaparmış. Kedim Kedim sağolsun hastalık hakkında bana çok bilgi vermişti. Birde o hastalık bulaşıcıymış.

@kmltm cilek31 cilek31 sizin oralarda uygunmuş..ist.da fiyatlar havada uçuyo resmen..1700 +ssk isteyeni de duydum..ben çalışmasam daha iyi..bizde zamana bıraktık sigorta işini..hala ikilemdeyim zaten:KK43:(
@minnakkartal çok geçmiş olsun miraya , inş önemli değildir.. Tatilde burnunuzdan geldi :KK43: inş çabucak iyileşir kuzucuk:))

Benm de aklımdan o geçti. O kadar para verecegime evde otururum daha iyi

[QUOTE="kmltm, post: 42243031, member: 4dusunuyorum.Aslinda ben lotam gün iki çocuğa 700 liraya bakyomus.bakalım görüşünce sorcm tam gün olması işime gelir açıkçası ev işlerine de yardımcı olur.

Ben eve alcm canm.senin aynı apartmandaydi değil mi?bizim öyle bi şansımız yok malesef.hem eve kamera da taktırcm ne olur ne olmaz:KK43:
Kamerayi nereden alacaksin cabim ben de dusunuyorum.ABen lojmanda oturuyorum burada kendi evibde bakmak isteyen var ancak ben baskasinin evine guvenemiyorum guveblik acisindan ayrica kadun ev islerini yapayim derken kizinu ihnal eder diye de korkuyorum ayrica her gun hazirla cikar birak ve surejli ayrilik sikintisi oluyor. Bence bi cocuk en iyi kendi evinde bakilir diye dusunuyorum. Uzmanlarda boyle oneriyor.[/QUOTE]

Kamera işiyle eşim ilgileneçek canm bi de onunla uğraşma ama aldgmzda yazar. Bence de evde bakılmali başkasının evine nasıl götüreyim kimin girip çıktığını nerden bilcem:(kendi düzeninde olcak en azindan

Kızlar miranın doktoru erken çıkmış Aradım başka bi doktora götürmek istemiyorum Ateş'i düşer gibi oldu en azından ilaçla kontrol Altında hoş daa çok gece yükseliyo bakalım bu gece napcaz ama hiçbişi yemiyo ve her emmeden sonra feci kusuyo resmen süzüldü yavrum yarına kdr bekleyip kendi doktoruna gideyim diyorum ama kafamda Karışık bide miranın ve benim vücudumda bişiler çıktı benimki acayip kaşınıyo foto ekliyorum fikri olan varmı acaba benim vücudumda mu enfeksiyon var o Yüzden mi emdiğini kusuyo üstteki miranın kolu ve bacağı alttaki benim bacağım başka yerlerde de var Eki Görüntüle 1611106 Eki Görüntüle 1611107 Eki Görüntüle 1611108

Aaay şu 1.resim var yaa,2 gün önce sabah kalktığında Efe'ninde bacağında ve ayak üstünde 2 yerde aynısı vardı..kırmızı etrafı yuvarlak ortası sivri sivilce gibi bişey..şimdi kırmızılık gitti,sivriliği kaldı..her gün inceliyorum bu ne diye..ya sivri,ya bişey ısırdı dedim ben kendi kendime..

sağol canm evt benmde belli olucak önümüzdeki günlerde tamamen kaybolucak gbi dedi doktor başka bi norolog arastiryorum bu yüzden bi doktrla kalmak istemiyorum. Sende benm gbi serdar ortaç hayranisin :)) bekarken tüm odam posterleriyle kapliydi

hehehe evet..hayranıyım denek bile az kalıyor yalnız benim için..baya baya sıkı takipçisiyim..bekarken en sıkı fun üyesiydim,tüm buluşmalara gider organizasyonlara katılırdım..doğum gününde Serdar'a hediye alırdık,o derece..fun club yöneticisi önderliğinde yapılırdı bunlar,o yüzden önemserdi Serdar..hatta 2 kez buluşma oldu Serdar'la ama ben ikisinde de İst dışındaydm,okuyordum ünide gelemedim..ama Serdar'ın davetlisi olarak çıktığı mekana giden 10 kişinin içindeydim..o gün kısmet olmuştu da fotoğraf çekinmiştim..hâlâ da aynı bağlılıkla devam ediyorum takipe,sevmeye..

Butun gece atesi dusmedi ilaclarla. Yavrumu oyle birakip ise gidoyorum. Kafam agridan patlamak uzere.

Aaay şu 1.resim var yaa,2 gün önce sabah kalktığında Efe'ninde bacağında ve ayak üstünde 2 yerde aynısı vardı..kırmızı etrafı yuvarlak ortası sivri sivilce gibi bişey..şimdi kırmızılık gitti,sivriliği kaldı..her gün inceliyorum bu ne diye..ya sivri,ya bişey ısırdı dedim ben kendi kendime..

hehehe evet..hayranıyım denek bile az kalıyor yalnız benim için..baya baya sıkı takipçisiyim..bekarken en sıkı fun üyesiydim,tüm buluşmalara gider organizasyonlara katılırdım..doğum gününde Serdar'a hediye alırdık,o derece..fun club yöneticisi önderliğinde yapılırdı bunlar,o yüzden önemserdi Serdar..hatta 2 kez buluşma oldu Serdar'la ama ben ikisinde de İst dışındaydm,okuyordum ünide gelemedim..ama Serdar'ın davetlisi olarak çıktığı mekana giden 10 kişinin içindeydim..o gün kısmet olmuştu da fotoğraf çekinmiştim..hâlâ da aynı bağlılıkla devam ediyorum takipe,sevmeye..
Ben biara onunla evlenme hayalleri kuruyodm lise zamanlarimda :-):-) şimdi esimle dinliyoruz:) oda bliyo sevdgimi. en son alacatida konserine gittim 2013tu bidhaada göremedim :(

@minnakkartal canm geçmiş olsn elayak hastaligi havuzdan fln bulasabliyomus hotelde enfeksiyon kapmis olablirmisnz. Hira da da buna benzer bisey olmuştu ama göbeğinde de vardi doktor döküntü demişti bu farkli sanirm sivilce gbi olanlar sinek isirigina benziyo yada bocek . bu arada arkadasm tatilde alkol almisti bebeğini emzirdi iki yasinda diye önemsemedi oğlu iki gün her emzirmede kusuyodu alkol fln durumu yok DMİ cnm

Azadın yürüme meselesi de dişine benzedi geç oldu tam oldu, hiç tökrzlemrfen düşmeden her yeri geziyor sanki aylardır yürüyormuş gibi rahat. Ama bu adımlarla beraber oğlumun içinden bir canavar çıktı. Saniye oturmuyor. Mama sandalyesi koltuk hiçbirşeyi istemiyor. Yemeği bile ayakta yemek istiyor. Tırmanma huyu hala devam ediyor :( evde kapısı kapalı yerler (banyo balkon wc) kapılarını yumtuklayıp bağırıyor açmam için :/

Kizim gecenin 4 unde aglayarak kalkti ciglik cigliga ne oldu anlayamadik bir rahatsizligi yok ruya mi gordu acaba meme bile istemedi sabah 7.30 da ayaga dikildi ful enerjiyle bu kiz uykuyu sevmiyor kizlar gunduz de cok uyumuyor ruh gibi oldum sayesinde:(

Ben biara onunla evlenme hayalleri kuruyodm lise zamanlarimda :-):-) şimdi esimle dinliyoruz:) oda bliyo sevdgimi. en son alacatida konserine gittim 2013tu bidhaada göremedim :KK43:

benim hiç öyle evlenme gibi bi hayalim olmadı,öyle konserinde falanda saçma sapan bağıran,ağlayanlara da anlam veremedim hiç :KK53: farklı seviyorum,çok seviyorum..azalmadı hiç..evlenmesini istiyordum hep o oldu,şimdi sıra çocukta inşallah..bende en son eşimle Harbiye açık havada Ebru Gündeş'le ortak konserine gittim,sanırım 2013'tü o da..Efe'yle gitcem artık,ona da aşılıyorum bu sevgiyi :cool:

Azadın yürüme meselesi de dişine benzedi geç oldu tam oldu, hiç tökrzlemrfen düşmeden her yeri geziyor sanki aylardır yürüyormuş gibi rahat. Ama bu adımlarla beraber oğlumun içinden bir canavar çıktı. Saniye oturmuyor. Mama sandalyesi koltuk hiçbirşeyi istemiyor. Yemeği bile ayakta yemek istiyor. Tırmanma huyu hala devam ediyor :KK43: evde kapısı kapalı yerler (banyo balkon wc) kapılarını yumtuklayıp bağırıyor açmam için :/
Azad yurumenin tadini cikariyor galiba ama zor hep dikkat gerekiyor Ece disarida alip basini gidiyor elini tutturmuyor kosuyor biz de pesinden geri dondurmek istiyoruz istemiyor kendini yerlere atiyor gitmek icin gecen gun bizim kapi onu yokus hem de dik bir yokus durmuyor cikmak istiyor arkasina gectim ellerinden tuttum tirmandi yokusu bir hirsla ust sokaga ciktik geri getirmekte cok zorlandim ve hep yurudu eve bir geldim ic camasirlarim bile ter olmus Allah onlari korusun bize de guc versin

Back
X