2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ve bir annenin süt ile imtihanında mutlu son.:KK53:
Milkshake yaparak içirebildim sonunda sütü gökçeye.
image.webp

Ben yürüyecek diye beklerken gökçe bu gün emeklemeye başladı:KK70:

Çok güldüm ya:KK70:

Azadın yürüme meselesi de dişine benzedi geç oldu tam oldu, hiç tökrzlemrfen düşmeden her yeri geziyor sanki aylardır yürüyormuş gibi rahat. Ama bu adımlarla beraber oğlumun içinden bir canavar çıktı. Saniye oturmuyor. Mama sandalyesi koltuk hiçbirşeyi istemiyor. Yemeği bile ayakta yemek istiyor. Tırmanma huyu hala devam ediyor :KK43: evde kapısı kapalı yerler (banyo balkon wc) kapılarını yumtuklayıp bağırıyor açmam için :/

Emre de aynen dedgn gibi:(2 sn durmuyo bi yerde odalara girip kapıyı üstüne kapatıyor her yeri kurcaliyo:(dün gece park yatağa tırmanıp içine atamaya calisiyodu:))fazla enerji veriyor biz bu sıpalara sanirm:)))

Ve bir annenin süt ile imtihanında mutlu son.:KK53:
Milkshake yaparak içirebildim sonunda sütü gökçeye. Eki Görüntüle 1611720

Ohh pipetini askılı atletini sevsinler onun:KK68:

Emre de aynen dedgn gibi:KK43:2 sn durmuyo bi yerde odalara girip kapıyı üstüne kapatıyor her yeri kurcaliyo:KK43:dün gece park yatağa tırmanıp içine atamaya calisiyodu:))fazla enerji veriyor biz bu sıpalara sanirm:)))

Bence de fazla enerji veriyoruz sanirim ben yemiyorum Ece nin yediklerini onlarin yaninda bizde mi yesek anca yetisiriz bu yaramazlara :KK48:

Afiyet olsun Gokce ye:)
teşekkür ederizz

Emre de aynen dedgn gibi:KK43:2 sn durmuyo bi yerde odalara girip kapıyı üstüne kapatıyor her yeri kurcaliyo:KK43:dün gece park yatağa tırmanıp içine atamaya calisiyodu:))fazla enerji veriyor biz bu sıpalara sanirm:)))

son moda puantiyeli şortlu tulumumuza atlet diyerek yıktın bizi:KK53:

Kizlar uzun zaman sonra bugun tartiya ciktim 61 kilo geldim 62,5 -63 arasiydim tatil oncesi hosuma gitti kaprim var sıkıyordu yaz basinda simdi hafif bol oluyor ama gobegim var ne yapsam bu gobek icin mekik cekmek gerek o da yoruyor beni
benimde derdim o göbek. Çatlak dolu ( hatta yırtık desek yeridir) sarkık bi göbek. Çok gevşek.
Mekik çekmekte zor gerçekten nasıl gitcek hiç bilmiyorum

teşekkür ederizz

son moda puantiyeli şortlu tulumumuza atlet diyerek yıktın bizi:KK53:

benimde derdim o göbek. Çatlak dolu ( hatta yırtık desek yeridir) sarkık bi göbek. Çok gevşek.
Mekik çekmekte zor gerçekten nasıl gitcek hiç bilmiyorum
Benim de gobegimde catlak var hosuma gitmiyor gorunce Ece de cok olmadi aslinda ilk hamileligimde de olmadi hatta dogum yaptiran ebe hic catlagin yok ne kullandin demisti oyle pek birseyde kullanmamistim ama ikinci hamileligimde oglum 41+5 haftalik dogdu 4,700 du ve karnim hep catladi

Ben biara onunla evlenme hayalleri kuruyodm lise zamanlarimda :-):-) şimdi esimle dinliyoruz:) oda bliyo sevdgimi. en son alacatida konserine gittim 2013tu bidhaada göremedim :KK43:
bizde gitmitik o konsere 3 gunluk evlidik dugun vardi kv yeni evlisiniz siz gidilmez dedi goturmedi bizi bizde konsere gittik :) alacatinin kurtulus konseridi bakalim bu sene kim gelcek :)

Benim de gobegimde catlak var hosuma gitmiyor gorunce Ece de cok olmadi aslinda ilk hamileligimde de olmadi hatta dogum yaptiran ebe hic catlagin yok ne kullandin demisti oyle pek birseyde kullanmamistim ama ikinci hamileligimde oglum 41+5 haftalik dogdu 4,700 du ve karnim hep catladi
maşallah baya iyiymiş kilosu. Benimde son hafta bi anda oldu çatlaklarım. Birde ben 37 haftalıkken yaptım doğumu. 3400 doğdu gökçe. O ara doktor değiştirmiştim yeni gittiğim doktor ikiz mi diye sormuştu. Karnım normalden büyükmüş. Yarım cm genişliğinde bazı çatlaklar. Artık onlara yapacak bişey yok ama göbek bari gitse

Bime basınca ileriye giden arabalar gelmiş. Disney in.
Görünce gökçeye alayım dedim çok hoşuna gitti.
Basmayı beceremedi önce zorla vurdu falan üzerine:)) keşfetmiş şimdi kolay yolunu. Basıp gitmesini izliyo. Hızlı hızlı yanına gidiyo tekrar basıyo. Bi de gülüyo.

Almak isteyen olursa bakın derim

Azad yurumenin tadini cikariyor galiba ama zor hep dikkat gerekiyor Ece disarida alip basini gidiyor elini tutturmuyor kosuyor biz de pesinden geri dondurmek istiyoruz istemiyor kendini yerlere atiyor gitmek icin gecen gun bizim kapi onu yokus hem de dik bir yokus durmuyor cikmak istiyor arkasina gectim ellerinden tuttum tirmandi yokusu bir hirsla ust sokaga ciktik geri getirmekte cok zorlandim ve hep yurudu eve bir geldim ic camasirlarim bile ter olmus Allah onlari korusun bize de guc versin
Ya korkudan daha dışarı çıkaramadım biliyorum başıma gelecekleri çünkü :(

Hele benim azada yaptığım bomba katışımlar :D

maşallah baya iyiymiş kilosu. Benimde son hafta bi anda oldu çatlaklarım. Birde ben 37 haftalıkken yaptım doğumu. 3400 doğdu gökçe. O ara doktor değiştirmiştim yeni gittiğim doktor ikiz mi diye sormuştu. Karnım normalden büyükmüş. Yarım cm genişliğinde bazı çatlaklar. Artık onlara yapacak bişey yok ama göbek bari gitse
Benim de yine ikinci oglumda kocamandi karnim birde hic inmedi asgiya hep yukaridaydi dogmaya niyeti yoktu benim oglanin suni sanci verdiler gunum gecince gerci Ece de oyle tam 40 ta dr gelin dedi hic dogum belirtim yoktu sadece buyuk oglumda nisan geldi sonra kendiliginden sancim basladi annem hep der senin dogumlarin zor oluyor diye oyle benim ki hareketliyimdir aslinda ama olmadi

benm 37 haftada dgm oldu karnim yoktu resmen 9aylik hamileydim herkez 5 6 aylik saniyodu dogmda bile yoktu karnm ynede çatlak içinde berbat görünüyor

bizde gitmitik o konsere 3 gunluk evlidik dugun vardi kv yeni evlisiniz siz gidilmez dedi goturmedi bizi bizde konsere gittik :) alacatinin kurtulus konseridi bakalim bu sene kim gelcek :)
yaaa belkide yanyanaydik :)) alacati belediyesini geri istiyordu ozmanlar :)pankartlar falan vardi

benm 37 haftada dgm oldu karnim yoktu resmen 9aylik hamileydim herkez 5 6 aylik saniyodu dogmda bile yoktu karnm ynede çatlak içinde berbat görünüyor

yaaa belkide yanyanaydik :)) alacati belediyesini geri istiyordu ozmanlar :)pankartlar falan vardi
belkide :) zaten ondan sobra kapandi belediye gecen sene yapmazlar falan dedik ama suzankardes geldi gidemedik ona kalabalikts bidikla zor olcak diye bu sene gideriz biri gelirse atarim sahne

Butun gece atesi dusmedi ilaclarla. Yavrumu oyle birakip ise gidoyorum. Kafam agridan patlamak uzere.

Geçmiş olsun canım. Cidden onu öyle bırakmak çok zor oluyor. Bende salı günü 38 derece ateş ile bırakmıştım .

cok cok gecmıs olsun kızlarrr, bu halde ıse gıtmek cok kotu yaaaa, Allah sabır versın . allahtan bugun cuma yanı.
bende ıse yenı basladıgımda ılk defa ateşlenmkstı o kadar 39 derecydı acıle gıttık serumlar falann. bıde yenı basladım muallak zamanlarım , sürgün edılme aşamasındayım tam , afedersınız ne b.k yerlerse yesınler dedım gıtmedım, haber verdım, refaketcı raporumuda aldım . o kadar psıkoljımıde bozmuslarkı kuzumun o halde resımlerını bıle cektım serumlu, yarın obur gun bır sey olursa delil diye :(:(

Allahım bıdaha dusurme bızı o gunlere :(

ayh ne alaka yaaa, yenı evlısınız dugune gıdılmez dıeee:KK57:o_Oo_O ılk defa duydum vallaa:p:p

Back
X