Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben biraz eşimin kuzeninin gazına geldim. O da böyle yapıyomuş. Hatta o benden de rahat. Gece balkonda falan uyuyolardı. Islanırsa falan yine değiştiririm üstünü o hiç umursamaz.Masallah cnm dediklerının tam tersını yapıyorum suyu ılık verırım banyodan sonra kuruturum terını değiştırırım malesef bende öyleyım kendime dikkat ederım hasta olurum iyi beslenmeme rağmen hayırlısı ne desem alıştırmamak lazım işte
Canım sebebini bilmiyorum doktora gitmedik ben doktora gitmeye çekiniyorum açıkcası bi sürü tahlil yapıyorlar her seferinde belki yanlış yapıyorum ama hemen gitmeye içim elvermiyor bu kes çok kustu diye tedirgin oldum gidecektim ama dokturu yoktu dün bgn de baktım daa ii götürmedim@minnakkartal nasıl fıstık iyi mi? Sebebi belli oldu mu?
Öksürükten mi kustu Valla bende dr gıtmeye kırkuyorum hele bızım dr içeri gırer gırmez tahlil yapıyo delik desik ağlatıyo bide gecen hafta yazlıktaki sağlık ocağına götürdüm ilaç verdı kullandım eğer atesı çok yüksek değilse götürmem inş sizde atlatırsınızCanım sebebini bilmiyorum doktora gitmedik ben doktora gitmeye çekiniyorum açıkcası bi sürü tahlil yapıyorlar her seferinde belki yanlış yapıyorum ama hemen gitmeye içim elvermiyor bu kes çok kustu diye tedirgin oldum gidecektim ama dokturu yoktu dün bgn de baktım daa ii götürmedim
Yok canım zaten sadece emiyodu yada su içiyodu onuda çıkarıyordu midesini üşüttü belki bende Ateşi takip ediyorum hep 39 buçuğa kdr ve üç gün süresiyle eer geçerse tabiki tahlilde doktorda Şart ama doktorların anlasa bile tahlil istediği bi gerçek aslında bu sebeple özel muayenehanesi olan hastanede çalışmayan ii doktor bulsam çok mutlu olurum hastanelerde mantık çok farklı helede özel sigortan varsaÖksürükten mi kustu Valla bende dr gıtmeye kırkuyorum hele bızım dr içeri gırer gırmez tahlil yapıyo delik desik ağlatıyo bide gecen hafta yazlıktaki sağlık ocağına götürdüm ilaç verdı kullandım eğer atesı çok yüksek değilse götürmem inş sizde atlatırsınız
Bizim dr baya basarılı uzman tahlilere çok para alıyo üstelik gece yok muayenede öyle hatta her gidişimiz 300 ü buluyo çok şüpheci acaba o mu bumu aslında biliyodur bilmezmi işine gelmiyo baska dr buldum şimdilik yaşlıymış herkes çok memnun akşam 5 ile 10 arası hastanede görev yapıyomuş allah düşürmesin saatlerı de ıygun gibi rabbım iyilerle karşılaştırsınYok canım zaten sadece emiyodu yada su içiyodu onuda çıkarıyordu midesini üşüttü belki bende Ateşi takip ediyorum hep 39 buçuğa kdr ve üç gün süresiyle eer geçerse tabiki tahlilde doktorda Şart ama doktorların anlasa bile tahlil istediği bi gerçek aslında bu sebeple özel muayenehanesi olan hastanede çalışmayan ii doktor bulsam çok mutlu olurum hastanelerde mantık çok farklı helede özel sigortan varsa
Hay Allah canim gecmis olsun insallah duserof ya oykude ateslendi calpol verdim kacti keyfi yatiyo oyle
ben de suluguna soguk su koyup biraz da normal su koyuyorum biraz serin veriyorum cok sicak hava tamamen sicak su vermiyorum ama terine dikkat ederim elimi sokuyorum ter varsa degistiriyorum20 günlüklen doktora gittiğimde adam beni azarladı. Bu havada çocuğu böyle giydirirsen kışın ne giydircen diye. Bende yavaş yavaş açtım. Baktım bişey olmuyo çocuğa iyice rahat hareket ettim. Evde o zaman bile tüm camlar açık yattık. Daha kırkı çıkmadan askılı zıbınlarla falan dolaştırdım hep. Kışında çok kalın giydirmedim.
Banyodan sonra saçlarını kurulamıyorum mesela. Suyu çok soğuk olmasada çok az ılıştırıp serin içiriyorum hep. Annem duysa topa tutar beni. Ama madem bünyesi sağlam iyice alışsın böyle diye düşündüm. Bi kaç kez baktım bişey olmadı bende bi kaç aydır hep öyle yapıyorum.
Terledi diye üst değiştirmedim hiç daha. (Evdeysek tabi)
Bende böyleyim ama tüm sene boyunca yaz kış demeden her sabah duş alıp çıkardım. Hasta falan olmazdım hiç. Doğru düzgün beslenmediğim halde. Bünyem sağlam. Gökçede bana çekmiş sanırım.
Bende aynen senin gibi yaptım şükür sınırlı sayıda hastalandı oysa tüm kişi sabah 8de uykusundan uyanıp dışarı çıkmasına rağmen maşallah diyim biz annemle hala çatışma yaşıyoz ama oda alıştı isteyken de annem bakıyor zaten20 günlüklen doktora gittiğimde adam beni azarladı. Bu havada çocuğu böyle giydirirsen kışın ne giydircen diye. Bende yavaş yavaş açtım. Baktım bişey olmuyo çocuğa iyice rahat hareket ettim. Evde o zaman bile tüm camlar açık yattık. Daha kırkı çıkmadan askılı zıbınlarla falan dolaştırdım hep. Kışında çok kalın giydirmedim.
Banyodan sonra saçlarını kurulamıyorum mesela. Suyu çok soğuk olmasada çok az ılıştırıp serin içiriyorum hep. Annem duysa topa tutar beni. Ama madem bünyesi sağlam iyice alışsın böyle diye düşündüm. Bi kaç kez baktım bişey olmadı bende bi kaç aydır hep öyle yapıyorum.
Terledi diye üst değiştirmedim hiç daha. (Evdeysek tabi)
Bende böyleyim ama tüm sene boyunca yaz kış demeden her sabah duş alıp çıkardım. Hasta falan olmazdım hiç. Doğru düzgün beslenmediğim halde. Bünyem sağlam. Gökçede bana çekmiş sanırım.
Sanki sıraya girdiler biri iyilesiyo diğeri atesleniyo.Ayyy ne oldu bu bebişlere hepsine geçmiş olsun. Yaz böyleyse kışın ne yapıcaz bu bebelerle![]()
Benımde evde ki yatak odasında çekmiyo dıye paketten gırmiştim oda limitliymiş acayip üzüldüm faturayı görünce sanada gecmiş olsun cnmAyy bugün netim yoktu giremedim çatladı resmen hastanede internet paketi sürem bitmiş ve bana bi güzel fatura kitlediler bi Ton![]()
@minnakkartal fotoğraftakilerin aynı tatlden sonra Ata'da da çıkmıştı. sonra geçti. geçmese ben de doktora götürecektim. diğer ptürlükşefe de bolca nemlendirici krem sür canım geçmiş olsunCanım sebebini bilmiyorum doktora gitmedik ben doktora gitmeye çekiniyorum açıkcası bi sürü tahlil yapıyorlar her seferinde belki yanlış yapıyorum ama hemen gitmeye içim elvermiyor bu kes çok kustu diye tedirgin oldum gidecektim ama dokturu yoktu dün bgn de baktım daa ii götürmedim
maşallah canım keyfi yerine gelmişe benziyo. Yarına bişeyi kalmaz inşallahCanım sebebini bilmiyorum doktora gitmedik ben doktora gitmeye çekiniyorum açıkcası bi sürü tahlil yapıyorlar her seferinde belki yanlış yapıyorum ama hemen gitmeye içim elvermiyor bu kes çok kustu diye tedirgin oldum gidecektim ama dokturu yoktu dün bgn de baktım daa ii götürmedim
Hahhaa bendensinBende terleyince hemen değiştirmem. Hatta çoğunlukla değiştirmiyorum alışmasın diye. Ama her çocukta bir değil dediğin gibi.
Ay benim gökçeye ne yaptığımı anlatsam herkes topa tutar heralde. Annemlerle az kavga etmedim. Ama baktılar gökçe cidden hastalanmıyo. Onlarda laf söylemeyi bıraktı artık.