2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canım eke ekledim, 2 ay- 2 yaş arası net birşey yazmamış. Eşim 5 ml verelim dedi bende fazlası zarar olursa diye korkuyorum.
Canım kardeşimi aradım doktor sisteme girmiştir tcsini versin ordan bakalım demiş. hani burdan vermek istemeyebilirsin verirsen gönderip baktırayım. Ama eğer yakınınızda eczane varsa tlfnla ya da giderektr sorabilirsin istersen için rahat eder en azından

1. köpek dişini üstten patlattı. 2. köpek dişini alttan patlatmaya çalışıyor damağı mahvolmuş ne kadar karışık diş çıkarttı bu çocuk ben hiç birşey anlamadım. Anında boğazlarda eşlik etti.

Canım kardeşimi aradım doktor sisteme girmiştir tcsini versin ordan bakalım demiş. hani burdan vermek istemeyebilirsin verirsen gönderip baktırayım. Ama eğer yakınınızda eczane varsa tlfnla ya da giderektr sorabilirsin istersen için rahat eder en azından
Çok sağol canım yol gösterdiğin için, eczaneyi aradım 5 ml verecekmişiz.

Bugün itibariyle bende regl oldum hemde ilacsiz emziriyorum diye ilaç içmeyi ertelemistim gerek kalmadı :)
Cok sevindim canim o zaman ameliyata falan gerek kalmamistir demi
ayh sınrıımden olucem.
yukardakı gum gum vurup vururp duruyorrr, 15 dk dır, kucum uyuyorr, bende yukarı cıktım guzellıkle 10 dk dır vuruyorsunuz problem mı var nedır dıyee, karı bır cırkeff, ustume yuruduu, rahatsız oluyorsun defolursun, zaten aılem hakkında konusmussun , bı daha skaın kapıma gelmee, defol, ayhn nasıl cırkeff, bende dedım sen ne dıyorsun yaa dedım, sen kımsın aılen kım, ben senı tanımam etmem neyını konuscam ne konusmusum ne dıyorsun sen dedım.. ayh cıngene bır bırımıze gırdık apartmanda. ınadına ses yapıcam goruceksın dıyor.. ayh katil olcam benn
Ay canim Allah sabir versin hic anlayid kalmamis bu insanlarda senin de sansina bu evde de anlayissiz saygisiz insanlarla karsilastin umarim vazgecerler boyle davranmaktan:(
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. İlk defa antibiyotik kullanacağız,. Klamoks BID kullanan var mı? Burdaki 1 ölçek kaç ml 'ye denk geliyor acaba? Gece çok ateşlendiği için herhangi bir doktora götürdük kaç ml vermem gerektiğini sormadım reçetede de doktorunuzun belirttiği ölçüde diyor.
canim biz kullandik bu antibiyotikten bir olcek 5 ml demisti dr hatta receteyi aradim atmisim sanirim bulamadim ama eminim bir olcek kullanmistik

ayh sınrıımden olucem.
yukardakı gum gum vurup vururp duruyorrr, 15 dk dır, kucum uyuyorr, bende yukarı cıktım guzellıkle 10 dk dır vuruyorsunuz problem mı var nedır dıyee, karı bır cırkeff, ustume yuruduu, rahatsız oluyorsun defolursun, zaten aılem hakkında konusmussun , bı daha skaın kapıma gelmee, defol, ayhn nasıl cırkeff, bende dedım sen ne dıyorsun yaa dedım, sen kımsın aılen kım, ben senı tanımam etmem neyını konuscam ne konusmusum ne dıyorsun sen dedım.. ayh cıngene bır bırımıze gırdık apartmanda. ınadına ses yapıcam goruceksın dıyor.. ayh katil olcam benn
Manyak mi bunlar?

Canm bizimki bi hemşirenin ikiz çocuklarına bakyomus ve cok yoruluyomus.700 lira alyomus.ben yemek yapmasını istemiyorum zaten.günlük islere yardimci olsa yeter.500 lira falan verirm büyük ihtimalle. Seninki çokmş ya.bizim. buralarda ucuz demekki @Mor ve mavi
Bizim buralarda da 450 genelde canım. İstanbul çok fena bakıcı konusunda.

Kızlar miranın doktoru erken çıkmış Aradım başka bi doktora götürmek istemiyorum Ateş'i düşer gibi oldu en azından ilaçla kontrol Altında hoş daa çok gece yükseliyo bakalım bu gece napcaz ama hiçbişi yemiyo ve her emmeden sonra feci kusuyo resmen süzüldü yavrum yarına kdr bekleyip kendi doktoruna gideyim diyorum ama kafamda Karışık bide miranın ve benim vücudumda bişiler çıktı benimki acayip kaşınıyo foto ekliyorum fikri olan varmı acaba benim vücudumda mu enfeksiyon var o Yüzden mi emdiğini kusuyo üstteki miranın kolu ve bacağı alttaki benim bacağım başka yerlerde de var Eki Görüntüle 1611106 Eki Görüntüle 1611107 Eki Görüntüle 1611108
Canım bence havuzdan denizden olmuş olabilir. Bizimde olmuştu kerem alp i denize sokmustuk. Döküntüler benziyor baya bi. Doktor herhangi birşey kullanmayacaz döküntüler için demişti . Virütik birşey demişti. Kanda da çıkmıştı enfeksiyon ama bizde ateş olmamıştı. Huysuzluk had safhada. Geçmiş olsun size de çabuk toparlanir.

Herkese günaydın sabah sabah yollara düştük bu sene tatile gidemeyince bari haftasonu değerlendirelim deyip iki günlüğüne safranboluya gidiyoruz betülle iyi geçer umarım
Iyi tatiller canım.

20150808_163517.webp

@minnakkartal Kerem alp in yanağı böyleydi canım. Ilk başta etrafındaki kirmizilik daha koyu ve küçüktü sonra böyle yayıldı. Çok da yoktu vücudunda toplasan 6-7 tane filandi galiba. Geçti gitti şükür. Sizin de buna benziyor sanki

Kizlar kizima tatil icin sandalet tarzi birsey bakcam bugun nasil birsey alsam bilmiyorum pazar gunu bir magaza gordum cok cesit vardi ama acik degildi vitrini gordum o yuzden bugun bakcam pahali birseyde almak istemiyorum yazin bitmesine az kaldi zaten

Ay canim Allah sabir versin hic anlayid kalmamis bu insanlarda senin de sansina bu evde de anlayissiz saygisiz insanlarla karsilastin umarim vazgecerler boyle davranmaktan:KK43:
canim biz kullandik bu antibiyotikten bir olcek 5 ml demisti dr hatta receteyi aradim atmisim sanirim bulamadim ama eminim bir olcek kullanmistik
Biliyorum ki canm haftaiçi tekrar gitcem duruma göre karar verecek ne yapicana

Bugun kizim oglende emmek istedi emzirirken yemegini yemeden uyudu saat 1 civari hala uyuyor gecenin acisini cikariyor galiba ama yemeden uyudu icim rahat degil gerci aksam dugune gitcez uykusunu alsin guzelce

Bugun kizim oglende emmek istedi emzirirken yemegini yemeden uyudu saat 1 civari hala uyuyor gecenin acisini cikariyor galiba ama yemeden uyudu icim rahat degil gerci aksam dugune gitcez uykusunu alsin guzelce
Umutta bugün öğle uykusunu güzel uyudu haftasonları yanındayım diye keyif yapıyo sipa

Hepinize teşekkür ederim kızlar yolda çok iyiydi betüş 3,5 saat ağlamadan durdu bi kısmında uyudu genel olarak iyi geçiyo az önce bi yemek yiyelim dedik delirdi dk durmadı şimdi konaklıcağıöız yere geldik betüşü uyuttuk öyle dinleniyoruz bizde

Ay canim Allah sabir versin hic anlayid kalmamis bu insanlarda senin de sansina bu evde de anlayissiz saygisiz insanlarla karsilastin umarim vazgecerler boyle davranmaktan:KK43:

Manyak mi bunlar?
Ya kesinlikle bi olay var ben anlamadım bu işi.çingenenin teki kadin.ben şok geçirdim zaten konuşmasına şeyin.resmen bi saç saça görmediğimiz kaldiki bende çingene olsaydım oda olacaktı kesin.ben indim senin gibi cirkefle konuşulmaz dedim,karida sevinmırtir.ağzının payını verdim yolladım diye.napcam ben yaa:((

Back
X