2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Gökçe uyumaya çalışırken :)

Eklentiler

• IMG_0000.webp
    IMG_0000.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 85
Ya kesinlikle bi olay var ben anlamadım bu işi.çingenenin teki kadin.ben şok geçirdim zaten konuşmasına şeyin.resmen bi saç saça görmediğimiz kaldiki bende çingene olsaydım oda olacaktı kesin.ben indim senin gibi cirkefle konuşulmaz dedim,karida sevinmırtir.ağzının payını verdim yolladım diye.napcam ben yaa:KK43:(
Canim hiç orali olma. Sen kizdikça o zevk alıp daha çok yapacak. Belki diğer Suriyeli komşularinin tanıdığıdır aklıma bi o geldi.

Bende umarım o imtihanı seveceği bi şekil bularak geçiririm :110: afiyet olsun tatlişe..

Bende mavisini aldım..bide pipetli suluk vardı ondan aldım..Efe pipetle içmeye bayılıyor :21:

Bende dün izleyemedim ama bugün izleyeceğim

Hepinize iyi gelir inşallah.. İyi tatiller :KK39:

2 hafta yaptım o yoğurt kürünü ama hiç bi işe yaramadı bende..zoraki yedim zaten hiiiiiiiç sevmedim tadını da..yok anacım kolay kilo vermek bana haram :KK12::KK11:
Ben tam izlerm bugün dedm eşim izleyemezsn mac var dedi :(, bn hamileligmde 19 kilo almistm hepsni verdm ama sarkik göbeğin var bide daha fazladan kilom var kilolu hamile kalmistm zaten iyice skldm bu goruntumden gydgim yakismiyo. Allahtan hamilelik kilolarim gitti

Canim ben kullandim icinden siringa cikiyor kilosuna gore kullaniyorsun eger ayni.ilacsa oyle kullanmistik siringanin ustunde kilo yaziyordu
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. İlk defa antibiyotik kullanacağız,. Klamoks BID kullanan var mı? Burdaki 1 ölçek kaç ml 'ye denk geliyor acaba? Gece çok ateşlendiği için herhangi bir doktora götürdük kaç ml vermem gerektiğini sormadım reçetede de doktorunuzun belirttiği ölçüde diyor.

Bugün itibariyle bende regl oldum hemde ilacsiz emziriyorum diye ilaç içmeyi ertelemistim gerek kalmadı :)
gözünaydın o zamn canım

Acaba regl olmayan bi ben mi kaldım forumda kızlar lütfen olmayan ses etsin

@minnakkartal duyyy sesimiii:) yoğurt kuru yapiyodun biara memnun kaldinmi? Ben uç gündür yapiyorm ama normal yemekte yiyorm sanki göbeğinde bi degisim hissediyorum sertleşmeye başladı gbi yksa pskolojikmi bilemedim :)
Canım ben az Yaptım ama eşim düzenli yaptı faydasını gördü

Eki Görüntüle 1612681
@minnakkartal Kerem alp in yanağı böyleydi canım. Ilk başta etrafındaki kirmizilik daha koyu ve küçüktü sonra böyle yayıldı. Çok da yoktu vücudunda toplasan 6-7 tane filandi galiba. Geçti gitti şükür. Sizin de buna benziyor sanki
Evet canım benziyorlar miranında üç beş tane çok şükür geçmiş bizimkiler de sönüyo bakalım

Doktordan geldik kızlar mira çok kustu o kdr halsiz ki doktor Salgın var dedi idrar verdik kusması için ilaç verdi bağırsakları çok hareketli ishal olabilir dedi onun içinde düzenleyici verdi eve de gelince sulu kaka yaptı ki mirayı biliyorsunuz zorlanarak yapar sanırım ishal belirtisi ilaca başlıcam eer üç dört tane yaparsa dışkı testi de yaparız dedi bide bgn bi daa kusarsa gelin serum takalım dedi

Doktordan geldik kızlar mira çok kustu o kdr halsiz ki doktor Salgın var dedi idrar verdik kusması için ilaç verdi bağırsakları çok hareketli ishal olabilir dedi onun içinde düzenleyici verdi eve de gelince sulu kaka yaptı ki mirayı biliyorsunuz zorlanarak yapar sanırım ishal belirtisi ilaca başlıcam eer üç dört tane yaparsa dışkı testi de yaparız dedi bide bgn bi daa kusarsa gelin serum takalım dedi
Gecmis olsun canim cabuk iyilesir insallah Mira

çok geçmiş olsun canm hira kusmuyo normalde bugün durup dururken kustu dun parka goturmustm usuttu yada mikrop kapti sürekli de gaz ishalde olucak sanki havalar birden serinledi benmde esiminde midemiz bulaniyo sürekli salgin var ailecek yakalandik doktoru aradim ishal olursa reflor ver dedi. günde 5i geçerse tahlilde getir dedi. Takipteyim bende :(

Sen yine önce hatirlamisin ben geçtikten 20 gün sonra hatırladım :)
ay seninki daha fenaymış cidden:))

Hepinize teşekkür ederim kızlar yolda çok iyiydi betüş 3,5 saat ağlamadan durdu bi kısmında uyudu genel olarak iyi geçiyo az önce bi yemek yiyelim dedik delirdi dk durmadı şimdi konaklıcağıöız yere geldik betüşü uyuttuk öyle dinleniyoruz bizde
ohh iyi tatiller. Bundan sonra yormaz inşallah betüş sizi. Sizde tatilin keyfini daha çok çıkarırsınız

Gökçe uyumaya çalışırken :)
allahım ya aşmış kendini resmen ::KK53:
Totosunu havaya dikeni gördüm de bu kadar dikeni görmemiştim:KK53: tam ısırmalık

çok geçmiş olsun canm hira kusmuyo normalde bugün durup dururken kustu dun parka goturmustm usuttu yada mikrop kapti sürekli de gaz ishalde olucak sanki havalar birden serinledi benmde esiminde midemiz bulaniyo sürekli salgin var ailecek yakalandik doktoru aradim ishal olursa reflor ver dedi. günde 5i geçerse tahlilde getir dedi. Takipteyim bende :KK43:
miraya da hirayada geçmiş olsun. İnşallah tahlili gerektirecek kadar ilerlemez

ohh iyi tatiller. Bundan sonra yormaz inşallah betüş sizi. Sizde tatilin keyfini daha çok çıkarırsınız

Totosunu havaya dikeni gördüm de bu kadar dikeni görmemiştim:KK53: tam ısırmalık

Şimdi yapti ama ishal değil bagirsaklari gürül gürül ama . bugün kusmasi korkuttu beni . keyfide yerinde kosturp duruyo anlamadm gitti. Neden kusarki sanirm bisey dokundu manti yedi bugün ondan oldu galiba yada midesini usuttu .

Geçmiş olsun miraya ve biran önce iyileşsin. İnşallah idrarda temiz çıkar.

Ama yerim ki ben bunu :KK66: maşallah sana

Ayyy bayılıyorum gökçenin uyumasina
Teşekkür ederiz teyzoşları.
Uykusu gelince hep böyle popo havaya dikiliyor :) çok tatlı sıpa yaaa.

Şimdi yapti ama ishal değil bagirsaklari gürül gürül ama . bugün kusmasi korkuttu beni . keyfide yerinde kosturp duruyo anlamadm gitti. Neden kusarki sanirm bisey dokundu manti yedi bugün ondan oldu galiba yada midesini usuttu .
Canim şimdi arkadaşımdan geldim. Onun oğluda durup durup kusmuş bugün. Hatta bide benim yanımda kustu. Mideside bulanmıyor . Sadece kusuyor. Salgın var herhalde.

Canim şimdi arkadaşımdan geldim. Onun oğluda durup durup kusmuş bugün. Hatta bide benim yanımda kustu. Mideside bulanmıyor . Sadece kusuyor. Salgın var herhalde.
Evt instagramda takip ettiğim bi anne bebek var onunda bebeği ayni şekilde kusmus . bidha tekrarlamadi ama bikere kustu. Smdide uyudu inşallah tekrarlamaz geçer gider keyfide yerindeydi hcbi hastalık belirtisi de yok sasirdm kaldm en son 6aymi neydi kustugunda hatirlamiyrm bile

Evt instagramda takip ettiğim bi anne bebek var onunda bebeği ayni şekilde kusmus . bidha tekrarlamadi ama bikere kustu. Smdide uyudu inşallah tekrarlamaz geçer gider keyfide yerindeydi hcbi hastalık belirtisi de yok sasirdm kaldm en son 6aymi neydi kustugunda hatirlamiyrm bile
Aynen çocuk da bişey yok. Parkta oynarken kusuverdi

Back
X