- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Çok komik sıpa. Uykusu gelince kendini böyle uyutuyor :)isimdeyimgucumdeyim ne tatli yatis o öyle tam isirmalik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok komik sıpa. Uykusu gelince kendini böyle uyutuyor :)isimdeyimgucumdeyim ne tatli yatis o öyle tam isirmalik
Geçmiş olsun canm çabuk toparlar inşallah geçen hafta da umut iyleydi üzülme annesi mira desteğine ihtiyacı varKızlar biz hAstanedeyiz miraya serum Takacaklar canım sıkkın yavrum öyle halsizki dua istiyorum sizden
Kızlar biz hAstanedeyiz miraya serum Takacaklar canım sıkkın yavrum öyle halsizki dua istiyorum sizden
Geçmiş olsun serum miranin hemen toparlanmasini saglar sen iyi ol ki mira da iyi olsun.Kızlar biz hAstanedeyiz miraya serum Takacaklar canım sıkkın yavrum öyle halsizki dua istiyorum sizden
kuzum ya. Rahatlar ama serumla baya daha çabuk iyileşirKızlar biz hAstanedeyiz miraya serum Takacaklar canım sıkkın yavrum öyle halsizki dua istiyorum sizden
olabilir ya. Anlatamıyolar ki dertlerinidw böyle belirsiz oluncada insan ne düşünceğibi bilmiyo. Tekrarlamaz inşallahŞimdi yapti ama ishal değil bagirsaklari gürül gürül ama . bugün kusmasi korkuttu beni . keyfide yerinde kosturp duruyo anlamadm gitti. Neden kusarki sanirm bisey dokundu manti yedi bugün ondan oldu galiba yada midesini usuttu .
Allah yardimcinz olsn canm skma canini senden etkilenmesin mira. Acil şifalar dliyorum yarina biseyi kalmaz inşallahKızlar biz hAstanedeyiz miraya serum Takacaklar canım sıkkın yavrum öyle halsizki dua istiyorum sizden
Allah'ım acil şifalar versin. Hemencecik iyileşsin mira kız.Kızlar biz hAstanedeyiz miraya serum Takacaklar canım sıkkın yavrum öyle halsizki dua istiyorum sizden
Canim benim gecmis olsun.Elif eceye de dsha kirk gunlukken serum takilmiati elinin uzerinden bulamadilar bacagindan takmislardi cok uzulmustu m o haline daha kucucuktu insallah Mirada sifa bulur bi an once Rabbim Safi ismibin hurmetine sifa verdin tum hastalara ve bebislereminnakkartaolsun.Elif ece: 42285160 .!.:Kızlar biz hAstanedeyiz miraya serum Takacaklar canım sıkkın yavrum öyle halsizki dua istiyorum sizden
Kizlar kizima tatil icin sandalet tarzi birsey bakcam bugun nasil birsey alsam bilmiyorum pazar gunu bir magaza gordum cok cesit vardi ama acik degildi vitrini gordum o yuzden bugun bakcam pahali birseyde almak istemiyorum yazin bitmesine az kaldi zaten
Ayın 25 i evlilik yıldönümümüzdü ve ben unutmuşum resmen
eşim unutsa burnundan getiririm. Bişeyler yapmam lazım
Cok gecms olsun canm.biz de hastanede yattgmz 3 gun boyunca serum takiliydi.ama kendini toparlamasi icin gerekli uzme kendini.Doktordan geldik kızlar mira çok kustu o kdr halsiz ki doktor Salgın var dedi idrar verdik kusması için ilaç verdi bağırsakları çok hareketli ishal olabilir dedi onun içinde düzenleyici verdi eve de gelince sulu kaka yaptı ki mirayı biliyorsunuz zorlanarak yapar sanırım ishal belirtisi ilaca başlıcam eer üç dört tane yaparsa dışkı testi de yaparız dedi bide bgn bi daa kusarsa gelin serum takalım dedi
Canim gecmis olsun Mira kiz cabuk iyilessin insallah ama serum cok iyi geliyor cabuk toparliyorlar uzulmeKızlar biz hAstanedeyiz miraya serum Takacaklar canım sıkkın yavrum öyle halsizki dua istiyorum sizden
Allah sifa versin canim uzuldumKizlar benim canimda cok sikkin gecen yil annem mesane tumorunden ameliyat olmustu ve sonucu kotu gelmisti tadavi uygulamislardi ve iyiydi maslesef tumor tekrarladi ve tekrar ameliyat oldu bugun pataloji sonucu geldi dr aradi tekrar ilac tedavisi uygulicaz dedi tamda okulun acilisina denk geliyor ama ben bu surecte annemin yaninda olmak istiyorum cubku ilaclar onu halsiz yapiyor ve yardima ihtiyaci oluyor ne yapacagimi sasirdim.Rabbim sifa veirir insallah an once
guzelmis canim tesekkur ederim ben de bakayim intetnetten magazasina da bakarim kac numara siparis verdinyazyagmuru bzmki bunun ayicikli olani
Canim cok gecmis olsun rabbim sana guc versin sen herseye yetebil annenede saglik versin inşallah hemencecik toparlansinKizlar benim canimda cok sikkin gecen yil annem mesane tumorunden ameliyat olmustu ve sonucu kotu gelmisti tadavi uygulamislardi ve iyiydi maslesef tumor tekrarladi ve tekrar ameliyat oldu bugun pataloji sonucu geldi dr aradi tekrar ilac tedavisi uygulicaz dedi tamda okulun acilisina denk geliyor ama ben bu surecte annemin yaninda olmak istiyorum cubku ilaclar onu halsiz yapiyor ve yardima ihtiyaci oluyor ne yapacagimi sasirdim.Rabbim sifa veirir insallah an once
Ama bu cok tatliymiski bayıldım ama gec kaldimyazyagmuru bzmki bunun ayicikli olani
Geçmiş olsun canm çabuk toparlar inşallah geçen hafta da umut iyleydi üzülme annesi mira desteğine ihtiyacı var
geçmeyen veya sürekli tekrarlayan hastalığın sonu serum oluyor malesef..çocuklara,bebeklere hiç dayanamıyorum serum olayındageçmiş olsun canım benim..
Geçmiş olsun serum miranin hemen toparlanmasini saglar sen iyi ol ki mira da iyi olsun.
kuzum ya. Rahatlar ama serumla baya daha çabuk iyileşir
olabilir ya. Anlatamıyolar ki dertlerinidw böyle belirsiz oluncada insan ne düşünceğibi bilmiyo. Tekrarlamaz inşallah
Allah yardimcinz olsn canm skma canini senden etkilenmesin mira. Acil şifalar dliyorum yarina biseyi kalmaz inşallah
Allah'ım acil şifalar versin. Hemencecik iyileşsin mira kız.
Canim benim gecmis olsun.Elif eceye de dsha kirk gunlukken serum takilmiati elinin uzerinden bulamadilar bacagindan takmislardi cok uzulmustu m o haline daha kucucuktu insallah Mirada sifa bulur bi an once Rabbim Safi ismibin hurmetine sifa verdin tum hastalara ve bebislere
Ben internetten aldm canm twigy den.30 liraydi ama daha gelmedi umarm olur.sizn orda magazasi vardr muhtemelen bakabilirsn
Bizim de 25 agustos:))bi masa hazirlayip emreyi de anneme postalycam insallah
Cok gecms olsun canm.biz de hastanede yattgmz 3 gun boyunca serum takiliydi.ama kendini toparlamasi icin gerekli uzme kendini.
@hiraysen gecms olsun canm nasl bi salgin bu ya
@minnakkartal mira ins daha iyidir simdi bir an once toparlar ins uzme annesi sende kendini korkmasin kuzu
@minnakkartal canim cok üzüldüm ama serum daha cabuk iyilesmesini saglar yarina biseyi kalmamis olarak uyanir inşallah
hepinize tek tek teşekkür ederim canlarım moral oldunuz bana mira çok ağladı sonunda uyuyakaldı serum bitti eve geçices idrar yolu enfeksiyonu olmuş antibiyotik başlıcaz Dedi miranın doktoru kültürü bekleyelim Demişti nası yapsam bilemedim bide yine kusarsa gecede olsa gelin serum takılsın dediCanim gecmis olsun Mira kiz cabuk iyilessin insallah ama serum cok iyi geliyor cabuk toparliyorlar uzulme
Allah sifa versin canim uzuldum
guzelmis canim tesekkur ederim ben de bakayim intetnetten magazasina da bakarim kac numara siparis verdin