Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun anne. Allah yardımcısı olsun
aa ciddi mi kaçıncı seneniz? Bizim 2 doluyo
Banada sofra hazırlamaktan başka çare kalmadı. Gökçeyi göndrremem ama 8:30 da uyuduğu için bana çok sorun çıkartmaz yemeği geç yerizvakit bulursam 2 kişilik küçük bi pasta yapayım diyorum bakalım
kusması ondan mış demekki. Gerek kalmaz inşallah bir daha
Rüyamda çocuklar büyümüş okula başlıyolar. Biz hala birbirimize burdn yazıyoruzödevlerini falan paylaşıyoruz
![]()
Bizimde 7. Senemiz:)3. senemiz doluyo bizim de:)7 yildir beraberz amaemre gec uyudugu icin gondrcem mecbur yoksa hicbisey anlamycaz:)
Bizde bu cene oldukca devam edebilirz![]()
Ahahahaha çok güldüm :)Bizimde 7. Senemiz:)
Şubatın 1 ini ayrı kutlarız o yüzden. Eşim hatta 7 sene önce bana bu gün benim doğum günüm ikinci doğumum oldu şimdide demişti. Evlenene kadar her sene şubatın 1 ini doğum günü diye kutladım.
Tüm arkadaşları falanda bişey demediler hiç. Ay adam meğerse temmuzun 7 sinde doğmuş. Aklına o gün öyle bi söz gelmiş söyleyivermiş.beni kandırınca sonra doğrusunu diyemememiş. Evlenince annesinden öğrenmiştim![]()
Diştendir Dişten. Çok yüksek değil ve ara ara çıkıyorsa vede dişi kabarmışsa aklıma bi o geldi.bizimde kopek disleri kabarmis gece 2de uyandi aglayarak ates 38.2 di calpol verdim uyudu bisey yok sabah 10da 37.9 oldu yine bi calpol daha anlamadim niye oluyo ates devamli da degil ara ara cikiyo
İnşallah hayırlısıyla o günleride görürüz canım. Daha önümüzde bizi bekleyen 2-3 yaş sendromları var onları bir atlatalım :SRüyamda çocuklar büyümüş okula başlıyolar. Biz hala birbirimize burdn yazıyoruzödevlerini falan paylaşıyoruz
![]()
En eski biziz o zaman bizde eylülde 14 yılı doldurcaz temmuzda 6 yıl bitti evleneliAhahahaha çok güldüm :)
Buarada 18 ağustosta da biz 12 yılı devirdik :) 3 yıldır evliyiz ama.
Yazmadi sanırım bayagidir girmiyorBu arada azerikızı'nın cinsiyeti belli olmuş mudur? Yazdıysa da görmedim.
Rota için aşı olmuş muydu canım?Miranın ishali arttı tahlil yaptırdık rotavirüs olmuşkendi doktoru ile konuştum kesinlikle antibiyotik verme dedi kültürü bekleyelim dedi ishal için bi çeşit probiyotik verdi bgn yine beslenemezse serum taktırın dedi bi doktorun dediği diğerini tutmuyo kafam allak bullak
Canm rotanin tedavide sıvı desteği ve probiyotik var kusmada yapar bi sebeple sıvı desteği damardan verilir çok mu yapıyo kakayiMiranın ishali arttı tahlil yaptırdık rotavirüs olmuşkendi doktoru ile konuştum kesinlikle antibiyotik verme dedi kültürü bekleyelim dedi ishal için bi çeşit probiyotik verdi bgn yine beslenemezse serum taktırın dedi bi doktorun dediği diğerini tutmuyo kafam allak bullak
Evet canim çok faydali uflemeli baloncuk cikaran oyuncak var ya onu duymustim tabi henuz onu yapamazlar deterjan oldugu icin tehlikeli olabilir ama biraz daha buyuyunce yapabilirlerÜfleme dil gelişimi için çok faydalıymış, o yüzden üflemeli etkinliklere ağırlık veriniz diyor.
Canim ya cabuk atlatir insallah hangisinin tecrubesine daha çok guveniyorsan onu dinle canimMiranın ishali arttı tahlil yaptırdık rotavirüs olmuşkendi doktoru ile konuştum kesinlikle antibiyotik verme dedi kültürü bekleyelim dedi ishal için bi çeşit probiyotik verdi bgn yine beslenemezse serum taktırın dedi bi doktorun dediği diğerini tutmuyo kafam allak bullak