2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
bizimde kopek disleri kabarmis gece 2de uyandi aglayarak ates 38.2 di calpol verdim uyudu bisey yok sabah 10da 37.9 oldu yine bi calpol daha anlamadim niye oluyo ates devamli da degil ara ara cikiyo

çok geçmiş olsun anne. Allah yardımcısı olsun

aa ciddi mi kaçıncı seneniz? Bizim 2 doluyo:KK53:
Banada sofra hazırlamaktan başka çare kalmadı. Gökçeyi göndrremem ama 8:30 da uyuduğu için bana çok sorun çıkartmaz yemeği geç yeriz:KK53: vakit bulursam 2 kişilik küçük bi pasta yapayım diyorum bakalım
kusması ondan mış demekki. Gerek kalmaz inşallah bir daha

3. senemiz doluyo bizim de:)7 yildir beraberz ama:KK53:emre gec uyudugu icin gondrcem mecbur yoksa hicbisey anlamycaz:)

Rüyamda çocuklar büyümüş okula başlıyolar. Biz hala birbirimize burdn yazıyoruz:KK53: ödevlerini falan paylaşıyoruz:KK53:

Bizde bu cene oldukca devam edebilirz :KK76:

Kizlar hepinize cok Tesekkur ederim desteginiz icin olmazsa semineri bulundugum yerde yaparim ya daannemin doktoruyla konusup refakat izni alirim cunku normal raporlarimin cogunu kullandim bebek icin.

3. senemiz doluyo bizim de:)7 yildir beraberz ama:KK53:emre gec uyudugu icin gondrcem mecbur yoksa hicbisey anlamycaz:)

Bizde bu cene oldukca devam edebilirz :KK76:
Bizimde 7. Senemiz:)
Şubatın 1 ini ayrı kutlarız o yüzden. Eşim hatta 7 sene önce bana bu gün benim doğum günüm ikinci doğumum oldu şimdide demişti. Evlenene kadar her sene şubatın 1 ini doğum günü diye kutladım.
Tüm arkadaşları falanda bişey demediler hiç. Ay adam meğerse temmuzun 7 sinde doğmuş. Aklına o gün öyle bi söz gelmiş söyleyivermiş.beni kandırınca sonra doğrusunu diyemememiş. Evlenince annesinden öğrenmiştim:KK53:

Bizimde 7. Senemiz:)
Şubatın 1 ini ayrı kutlarız o yüzden. Eşim hatta 7 sene önce bana bu gün benim doğum günüm ikinci doğumum oldu şimdide demişti. Evlenene kadar her sene şubatın 1 ini doğum günü diye kutladım.
Tüm arkadaşları falanda bişey demediler hiç. Ay adam meğerse temmuzun 7 sinde doğmuş. Aklına o gün öyle bi söz gelmiş söyleyivermiş.beni kandırınca sonra doğrusunu diyemememiş. Evlenince annesinden öğrenmiştim:KK53:
Ahahahaha çok güldüm :)
Buarada 18 ağustosta da biz 12 yılı devirdik :) 3 yıldır evliyiz ama.

bizimde kopek disleri kabarmis gece 2de uyandi aglayarak ates 38.2 di calpol verdim uyudu bisey yok sabah 10da 37.9 oldu yine bi calpol daha anlamadim niye oluyo ates devamli da degil ara ara cikiyo
Diştendir Dişten. Çok yüksek değil ve ara ara çıkıyorsa vede dişi kabarmışsa aklıma bi o geldi.

Miranın ishali arttı tahlil yaptırdık rotavirüs olmuş :( kendi doktoru ile konuştum kesinlikle antibiyotik verme dedi kültürü bekleyelim dedi ishal için bi çeşit probiyotik verdi bgn yine beslenemezse serum taktırın dedi bi doktorun dediği diğerini tutmuyo kafam allak bullak

Miranın ishali arttı tahlil yaptırdık rotavirüs olmuş :KK43: kendi doktoru ile konuştum kesinlikle antibiyotik verme dedi kültürü bekleyelim dedi ishal için bi çeşit probiyotik verdi bgn yine beslenemezse serum taktırın dedi bi doktorun dediği diğerini tutmuyo kafam allak bullak
Rota için aşı olmuş muydu canım?

Miranın ishali arttı tahlil yaptırdık rotavirüs olmuş :KK43: kendi doktoru ile konuştum kesinlikle antibiyotik verme dedi kültürü bekleyelim dedi ishal için bi çeşit probiyotik verdi bgn yine beslenemezse serum taktırın dedi bi doktorun dediği diğerini tutmuyo kafam allak bullak
Canm rotanin tedavide sıvı desteği ve probiyotik var kusmada yapar bi sebeple sıvı desteği damardan verilir çok mu yapıyo kakayi

Canim ya cabuk atlatir insallah hangisinin tecrubesine daha çok guveniyorsan onu dinle canim

@minnakkartal canım çok geçmiş olsun. Ben senin yerinde olsam doktorumu dinlerim. Çünkü antibiyotiklerin virüslere karşı etkisi yok.
Başka ilaçları vardır mutlaka. Çabuk atlatır inşallah

Back
X