2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ahahahaha çok güldüm :)
Buarada 18 ağustosta da biz 12 yılı devirdik :) 3 yıldır evliyiz ama.
maşallah baya olmuş sizin:)

Umut yürücek diye bekliyorum o kendine yeni yöntemler buluyor önce popo havada dizileri yere değmeden emekliyor du şimdide arabasını sürerek turluyor evde yuruse artık
bizimkide popo ğstünde giderdi oturarak. Şimdi emeklemeye başladı biz yürüyecek diye beklerken. Annem elden ayrıksı diyip duruyo:)

İnşallah hayırlısıyla o günleride görürüz canım. Daha önümüzde bizi bekleyen 2-3 yaş sendromları var onları bir atlatalım :S
onları düşündükçe fenalık geliyo zaten. Şimdi diştir diş diyoruz. Bi sene sonrada 2 yaş 2 yaş diyip dururuz artık:))

Miranın ishali arttı tahlil yaptırdık rotavirüs olmuş :KK43: kendi doktoru ile konuştum kesinlikle antibiyotik verme dedi kültürü bekleyelim dedi ishal için bi çeşit probiyotik verdi bgn yine beslenemezse serum taktırın dedi bi doktorun dediği diğerini tutmuyo kafam allak bullak
Rabbim acik şifa versın sanada güç kuvvet inşaallah aşısını yaptırmışmıydınız yanlış hatırlamıyosam yaptırdın hafıf atlatsın diye yaptırmıştık testlerin sonucu biraz gec çıkmadımı diğer dr idrar yolu demişti ya işte insan kime guvenecek

Umut yürücek diye bekliyorum o kendine yeni yöntemler buluyor önce popo havada dizileri yere değmeden emekliyor du şimdide arabasını sürerek turluyor evde yuruse artık
Popo havada dizleri yere değmeme pozisyonunu gözümün önüne getiremedim L:KK70:
Ayyy buarada gökçe kendi kendine 3-4 adım atmaya başladı :KK59: :rolleyes:

Geçen sene bu zamanlar sancı çekiyordum, hastane koridorunda, bir oraya bir buraya yürüyerek... Bugün tarifsiz duygular içindeyim... Oğlum son saatlerini geçiyordu, ortak paylaştığımız bedenimde, şimdi kocaman oldu, merak ettiğim her şey vücut buldu oğlum da....
Rabbim hayırlı evlat etsın cnm sağlıklı huzurlu guzel ömrü olsun hep birlikte

Miranın ishali arttı tahlil yaptırdık rotavirüs olmuş :KK43: kendi doktoru ile konuştum kesinlikle antibiyotik verme dedi kültürü bekleyelim dedi ishal için bi çeşit probiyotik verdi bgn yine beslenemezse serum taktırın dedi bi doktorun dediği diğerini tutmuyo kafam allak bullak
İnsanın kafasını allak bullak yapıyor bu doktorlar. Çok çok geçmiş olsun.

Evet canim çok faydali uflemeli baloncuk cikaran oyuncak var ya onu duymustim tabi henuz onu yapamazlar deterjan oldugu icin tehlikeli olabilir ama biraz daha buyuyunce yapabilirler
AA bilmiyodm öğrendiğim iyi oldu uflenin iyi olduğu. Biz neydeyse bir aydir BN uffff yapiyorm hirada uufff yapiyo flüt aliym en iyisi Calsn dursun :)

@minnakkartal yigenimde gecen kis olmuştu ama asilarni yaptrmamislardi onlar siz yaptrdinz diye bliyorm ama yaptranlardada olabliyomus tekrardan cok geçmiş olsn

Evet canim çok faydali uflemeli baloncuk cikaran oyuncak var ya onu duymustim tabi henuz onu yapamazlar deterjan oldugu icin tehlikeli olabilir ama biraz daha buyuyunce yapabilirler
Gökçe içinde su yokken onu eline alıp üflüyor :) birde sapini kutuya sokup çıkarıp üflüyor :)

Rota için aşı olmuş muydu canım?
evet canım olmuştu

Canm rotanin tedavide sıvı desteği ve probiyotik var kusmada yapar bi sebeple sıvı desteği damardan verilir çok mu yapıyo kakayi
Teşekkürler canım muhtemel tekrar serum Alcak bişi yemiyo kakada yapıyo çok

Canim ya cabuk atlatir insallah hangisinin tecrubesine daha çok guveniyorsan onu dinle canim
Sağol canım kendi doktorunu dinlicem beklicez en kötü serum takılır

@minnakkartal canım çok geçmiş olsun. Ben senin yerinde olsam doktorumu dinlerim. Çünkü antibiyotiklerin virüslere karşı etkisi yok.
Başka ilaçları vardır mutlaka. Çabuk atlatır inşallah
Sağol canım ilacı yokmuş sadece probiyotik ishal için birde bol beslenme ve sıvı alımı ama mira için imkansız bu o Yüzden serum destekli gidicez

Rabbim acik şifa versın sanada güç kuvvet inşaallah aşısını yaptırmışmıydınız yanlış hatırlamıyosam yaptırdın hafıf atlatsın diye yaptırmıştık testlerin sonucu biraz gec çıkmadımı diğer dr idrar yolu demişti ya işte insan kime guvenecek
Sağol canım yaptırdım bende bu hafif halimi bilmiyorum ki ağır halini düşünemiyorum o zamn diğer doktr idrar tahliline göre enfeksiyon dedi miranın doktoru kültürü Görelim diyo oda üç günden önce çıkmıyormuş
İnsanın kafasını allak bullak yapıyor bu doktorlar. Çok çok geçmiş olsun.
Teşekkürler canım hayır bide kültürde de enfeksiyon çıkarsa geç kalırsam endişem var çocuk hem rotavirüs hem idrar yolu enfeksiyonuyla baş etmeye çalışıyo Da olabilir
@minnakkartal yigenimde gecen kis olmuştu ama asilarni yaptrmamislardi onlar siz yaptrdinz diye bliyorm ama yaptranlardada olabliyomus tekrardan cok geçmiş olsn
Sağol canım evet yaptırmamıza rağmen oldu

evet canım olmuştu

Teşekkürler canım muhtemel tekrar serum Alcak bişi yemiyo kakada yapıyo çok

Sağol canım kendi doktorunu dinlicem beklicez en kötü serum takılır

Sağol canım ilacı yokmuş sadece probiyotik ishal için birde bol beslenme ve sıvı alımı ama mira için imkansız bu o Yüzden serum destekli gidicez

Sağol canım yaptırdım bende bu hafif halimi bilmiyorum ki ağır halini düşünemiyorum o zamn diğer doktr idrar tahliline göre enfeksiyon dedi miranın doktoru kültürü Görelim diyo oda üç günden önce çıkmıyormuş

Teşekkürler canım hayır bide kültürde de enfeksiyon çıkarsa geç kalırsam endişem var çocuk hem rotavirüs hem idrar yolu enfeksiyonuyla baş etmeye çalışıyo Da olabilir
Sağol canım evet yaptırmamıza rağmen oldu
Bencede serum taktırın sende rapor falan al canım hiç olmazsa emer arada

Bizimde 7. Senemiz:)
Şubatın 1 ini ayrı kutlarız o yüzden. Eşim hatta 7 sene önce bana bu gün benim doğum günüm ikinci doğumum oldu şimdide demişti. Evlenene kadar her sene şubatın 1 ini doğum günü diye kutladım.
Tüm arkadaşları falanda bişey demediler hiç. Ay adam meğerse temmuzun 7 sinde doğmuş. Aklına o gün öyle bi söz gelmiş söyleyivermiş.beni kandırınca sonra doğrusunu diyemememiş. Evlenince annesinden öğrenmiştim:KK53:

Cok guldum ya:KK70:

Kızlar şiddetle tavsiye ederim. PiaPolya Oyun ablası feys grubu.

Ben de katldm bugun:21:

Cok gecms olsun canm bnce de rapor alabiliyosan al emer en azindan

Popo havada dizleri yere değmeme pozisyonunu gözümün önüne getiremedim L:KK70:
Ayyy buarada gökçe kendi kendine 3-4 adım atmaya başladı :KK59: :rolleyes:

Emre bayagi zamandir yuruyo ve 2 sn duuyo bir yerde.gunde 100 defa evi turluyoruz:KK53:size de az kalmis:KK66:

Back
X