2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@minnakkartal canım geçmişi şimdi okudum çok geçmiş olsun Mirama.lütfen güçlü olmaya çalıs kendini yipratmaki mirada daha çabuk toparlansin inan senden o pozitif ligi alicaktir. Uzulmemek elde değil biliyorum ama mira için güçlü ol nolur. Serum aldığı içinde daha çabuk toparlanicaktir zaten. Tekrar çok geçmiş olsun kuzuma.

Evet inşallah daa ii olurda yüküm hafifler hoş böyle zamanlarda çalışırkende aklın işinde olmuyo verim en az
Bgn kardeşim geldi mira teyzesini çok sever ondan bana bile gelmek istemez şimdi en fazla on Dakka duruyo sonra beni istiyo anneme hiç gitmiyor salıdan önce Alışsın diye burdalar yemeklerini annem yedirmeye çalışıyo iştahsızlık önemli değil yeterki sağlıklı olsun diyodum ama iştah önemli bişiler yiyebilmesi çok önemliymiş mira az Yediği için hiç yemiyo en azından yiyen az yer bide bizim için verile 1 gr bile o kdr büyük ki zaten sınırın çok Altın'da
Asıl depresyonda plan benim Sanırım içimi buraya döküyorum düşüncelerimden ayıplanmak yargılanmak istemiyorum Çok bunaldım keşke tatile hiç gitmeseydim hasta ettim çocuğumu :KK43:
canım kendini suçluyosun biliyorum ama demekki olacağı varmış. Aşısıda var daha kolay atlatır. Onun için seninde kendine iyi bakman lazım. Hangi anne isterki bebeğinin hasta olmasını ama her zaman engel olamıyoruz işte

Kizlar okuyamadim dünden beri hiç direk resim yolladım bi bakın yigitin her yeri böyle oldu en çok çene kol bacaklarinda var bugün öğle den sonra oldu. Yarın hastaneye gidicez başına gelen varmı böyle bişey alerji mi kizamik mi oldugunu anlamadım. Kendisi çok iyi ne ateş ne başka bişeyi yok gittikçe cogaliyo hızla ama.
canım acaba el ayak ağız hastalığı dediklerinden mi ki? Kızamık geçirdiğimde kazık kadardım ben hatırlıyorum kalem ucu gibi benekler oluyodu küçük küçük. Kızamığa benzemiyo. Tabi kızılcık kızıl var bide onlar nasıl bilmiyorum.

@kmltm in dediği gibi başka bişeyi yoksa ateşten sonraki döküntü olabilir cidden. Önemli bişey değildir inşallah

Yigitin bu çıkardığı şey kasinmiyoda ilginç bişey yaa bi anlam veremedim. Geçen haftaki ateşle alakası olamaz sanırım üstün den bi kaç gün geçti. Yarın doktoru da izinliymis bide başka bi doktor dan randevu aldim artık.

Eki Görüntüle 1613530 Eki Görüntüle 1613533 @kmltm canim biz de Eceye bunu aldik bugun boyner den aldim 54 liraydi ama bizim hopi puanimiz vardi 40 lira oradan dustu 14 liraya aldik 20 numara oldu Eceye cok tesekkur ederim fikir oldu bana nasil birsey alcagimi bilmiyordum
Ay yerim ben onu micik ayaklarına ne güzel olmuş parmak arası:) bizimde seneye ayaklarımız normal boyutlarda olunca alırız inşallah:)
Bayada ucuza gelmiş güle güle giysin fıstık
Esim yazissa bennde merak edip bakardim ama esim hic bakmaz brnim telefonuma burada da cocuklar hakkinda yazistigimizi dusunerek merak etmiyor
aynen benim eşimde burda dertleştiğimizi falan düşünmüyo. Arada diyo bak adres bilgisi falan verme diye. :)) gelen işimdeyimgücümdeyim le faceden arkadaş olduk. Ordan gökçenin fotolarını gösteriyodum. Belki sahtekardırlar belki çocuk kaçırıyolar niye ekliyosun diyo:KK53:

Yigitin bu çıkardığı şey kasinmiyoda ilginç bişey yaa bi anlam veremedim. Geçen haftaki ateşle alakası olamaz sanırım üstün den bi kaç gün geçti. Yarın doktoru da izinliymis bide başka bi doktor dan randevu aldim artık.
Canim benim oglum kucukken atesten birkac gun sonra dokuntu olmustu ama boyle birseymiydi hatirlayamadim ates cok yuksek seyredince oluyor genelde

Ay yerim ben onu micik ayaklarına ne güzel olmuş parmak arası:) bizimde seneye ayaklarımız normal boyutlarda olunca alırız inşallah:)
Bayada ucuza gelmiş güle güle giysin fıstık
aynen benim eşimde burda dertleştiğimizi falan düşünmüyo. Arada diyo bak adres bilgisi falan verme diye. :)) gelen işimdeyimgücümdeyim le faceden arkadaş olduk. Ordan gökçenin fotolarını gösteriyodum. Belki sahtekardırlar belki çocuk kaçırıyolar niye ekliyosun diyo:KK53:
Cok tesekkur ederiz teyzesi alinca hemen giydirdik orada herkes terliklere bakip sevdi Eceyi cok tatli oluyorlar Gokcecigime de cok yakisir eminim bir de benim esim sadece cocuklari konusuyoruz saniyor:)))

Cok tesekkur ederiz teyzesi alinca hemen giydirdik orada herkes terliklere bakip sevdi Eceyi cok tatli oluyorlar Gokcecigime de cok yakisir eminim bir de benim esim sadece cocuklari konusuyoruz saniyor:)))
Bir bilseler buranın bu kadar aktif olduğunu daha çok çalarlar :))

Canm umutun ki de çok kaşınmadi arada kasindi yada umut benekler fark edince kaşık gibi yaptı ama krem bayagi işe yaradı söndürdü

Kizlar az önce çok kotu bisey oldu çok moralim bozuk. Annemdeydik sfrayi hazirladik yemekleri koyuyodm ben tabaklaraa hira uzanmis masadan ekmeği almaya calisirken annem ayagini görmemiş sandalyeyi ayak parmaginin üstüne koymuş bide sandalyeye oturmuş . hira ilk defa bukdr agladi parmagi ezilmisti sok oldum tirnagi morardi buz koydum. Sandalyeler zaten kendiliğinden agir tahta sandalye bide annem 75 kilo. Off çok cnm skldi çok snrlermde bozuldu agladikca içm parçalandı

Kizlar az önce çok kotu bisey oldu çok moralim bozuk. Annemdeydik sfrayi hazirladik yemekleri koyuyodm ben tabaklaraa hira uzanmis masadan ekmeği almaya calisirken annem ayagini görmemiş sandalyeyi ayak parmaginin üstüne koymuş bide sandalyeye oturmuş . hira ilk defa bukdr agladi parmagi ezilmisti sok oldum tirnagi morardi buz koydum. Sandalyeler zaten kendiliğinden agir tahta sandalye bide annem 75 kilo. Off çok cnm skldi çok snrlermde bozuldu agladikca içm parçalandı
Oyy kuzum çok geçmiş olsun kıyamam yaaa

Canım öyle düşünme sen hasta olsun istermisin çoğu bebek hasta biliyosun mira için ne kadar cabaladigini görüyoruz bide böyle düşünüp yıpratma kendini hem şükür ki korkulacak bişi değil bin önce toparlar sen sağlam duran ki kışında senden destek alacak

Geçmiş olsun canım aşısı yapılmış daha hafif atlatacaktır gönlünü ferah tut çalışsanda annen bakacak kardeşinde gelmiş sürekli telefonlaşırsınız miracık da hemen iyi olur inşallah

@minnakkartal canim cok üzüldüm gercekten ama rabbim dermansiz dert vermesin cok zor eminim bebeginin serum almasi falan ama sabir hepsi gecicek inşallah sen güçlü ol bebekler bu aylarda sadece annelerine guvenirlwr diye bi yazi okumustum mirada sadece sana güveniyor sen dik dur oda daha çabuk iyilessin inşallah ayrica biz inanan insanlariz keske gitmeseydim hasta ettim deme o hastalik olacaksa burdaykende olurdu hic uzme kendini sabret dua et hepsi gecicek inşallah

@minnakkartal canim skma kendini sonucta siz oraya rahatlamaya dinlenmeye gittiniz.miraya da cok iyi baktgndan eminiz hepimiz.hava degisimi zaten etkiliyo cocuklari bi de salgin var malum.hemen toparlar umarim.Allah beterinden korusun

Canim kendini suclama nereden bilecektin hasta olacagini biz de bu hafta gitcez korkuyorum salgin var diye dikkat etcez ama Allaha emanet ne kadar dikkat etsekte bir sekilde kapiyorlar mikrobu insallah cabuk iyilesir Mira
canim bilemedim ben de ne oldugunu doktora gitmwkte fayda var

@minnakkartal canım geçmişi şimdi okudum çok geçmiş olsun Mirama.lütfen güçlü olmaya çalıs kendini yipratmaki mirada daha çabuk toparlansin inan senden o pozitif ligi alicaktir. Uzulmemek elde değil biliyorum ama mira için güçlü ol nolur. Serum aldığı içinde daha çabuk toparlanicaktir zaten. Tekrar çok geçmiş olsun kuzuma.

canım kendini suçluyosun biliyorum ama demekki olacağı varmış. Aşısıda var daha kolay atlatır. Onun için seninde kendine iyi bakman lazım. Hangi anne isterki bebeğinin hasta olmasını ama her zaman engel olamıyoruz işte

canım acaba el ayak ağız hastalığı dediklerinden mi ki? Kızamık geçirdiğimde kazık kadardım ben hatırlıyorum kalem ucu gibi benekler oluyodu küçük küçük. Kızamığa benzemiyo. Tabi kızılcık kızıl var bide onlar nasıl bilmiyorum.

@kmltm in dediği gibi başka bişeyi yoksa ateşten sonraki döküntü olabilir cidden. Önemli bişey değildir inşallah
Size ne kadar teşekkür etsem az kızlar ya bi şekilde yolumun buralara düşmesi yollarımızın kesişmesi ne güzel oldu çok şükür Iyiki varsınız inşallah çabuk toparlarız keyifli bişiler paylaşmayı özledim

Oy kıyamam ya. Benim bile burdan okuyunca içim bi tuhaf oldu. Görünmez kaza işte:( çabuk geçer acısı inşallah:(

Canım benim kıyamam ben ona geçmiş olsun inşallah ağlamasıyla geçip gitmiş olsun hemen geçsin

@minnakkartal bu gunlerin gececegini dusun mira iyi olacak b3bekler cabuk iyilesirler neyseki annen yaninda gozun arkada kalmıyor sen guclusun zaten yine pozitif @minnakkartal yorumlarini okuyacagiz.
S Sevgidili5 gecmis olsun dr randevu alman iyi olmus yarin ne oldugunu ogrenecez ins hemencecik gecer.
@hiraysen okurken bile yuzum sekilden sekle girdi yavrum cani nasil acimis ne kadar dikkat etsekde oluyor bunlar Allah beterinden korusun

Oyy kuzum çok geçmiş olsun kıyamam yaaa

Oy kıyamam ya. Benim bile burdan okuyunca içim bi tuhaf oldu. Görünmez kaza işte:KK43: çabuk geçer acısı inşallah:KK43:

Canım benim kıyamam ben ona geçmiş olsun inşallah ağlamasıyla geçip gitmiş olsun hemen geçsin
sagoln kizlar çok agladi yüzü gozyaslariyla doluydu yürümesinde problem yoktu parmagini tuttgmda agliyodu ilk basta snra acisi geçti sanirm biraz parmak ucunda yürüdü genelde öyle yuruyo. Bisey olsa basamazdi DMİ morardi trnagi birazda sisti calpol verdim agri kesici uyudu smdi Allahim korusun evlatlarimizi nekdr kotuydu anlatamam inşallah bisey yoktur çatlak fln

sagoln kizlar çok agladi yüzü gozyaslariyla doluydu yürümesinde problem yoktu parmagini tuttgmda agliyodu ilk basta snra acisi geçti sanirm biraz parmak ucunda yürüdü genelde öyle yuruyo. Bisey olsa basamazdi DMİ morardi trnagi birazda sisti calpol verdim agri kesici uyudu smdi Allahim korusun evlatlarimizi nekdr kotuydu anlatamam inşallah bisey yoktur çatlak fln
Canim catlak falan olsa duramazdi yuruyemezdi icini rahat tut yarin daha iyi olur inşallah

Back
X