2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
gittik canım alerji çıktı.ama benim yüzümden olmuş çocuk böyle:cry:bu ara iştahım çok açıktı ozelliklede pasta dondurma kurabiye Tatlı çikolata çok fazla tukettim bide çok tuzlu çekirdek yedim.daha doktor ben söylemeden çok fazla baharatlı ve tatlı şeyler tuketmissin sanırım senin sütünden geçip alerji olmuş dedi.çocuk kendi yedigiyle bu kadar ağır alerji olmaz dedi.sıkı bi diyet yap hiç şekerli baharatlı bi hafta yeme dedi.yigite iki tane iğne yazdı bi alerji şurubu bide losyon.ikinciyi yarın vurdurup kontrole gidicez. çok kötü oldum niye bu kadar çok yediysem pis boğaz gibi:KK42:
canım çok geçmiş olsun nerden bilebilirsin ki bende artık daha rahat tüketiyodum bazı şeyleri demek dikkat etmek gerekli hala bizimde Aklımızda olsun

Oglum yine hasta ve ilaclarla aram hic iyi olmamasina rağmen 5. antibiyotigi :KK43: cok mu sık hastalaniyor acaba
Geçmiş olsun canım çabuk atlatır inşallah
Doktordan geldik. İlk sorduğu soru havuzamı soktunuz oldu. Bende kendi havuzunda giriyor sadece dedim. Başka biri girdimi hiç dedi. Geçen hafta yeğenim bendeydi 1 kere onunla girdiler dedim. Dr yegeninin yarası varmıydı dedi bende küçücük elinde vardı dedim. Ondan bulaşmış dedi. Açık yara suda çok çabuk yayılır dedi. Hiç aklıma gelmezdi. Krem verdi. Geçer inş. bian önce. Bu arada 2 ayda 1 kilo alıp 3cm boyumuz uzamış. Çook sevindim.
S Sevgidili5 içim gitti ya. Çabucak geçer inş.
Yaa çok şaşırdım bende geçmiş olsun ayrıca maşallah arene çok sevindim

Kızlar güneş kremini sordum sebamed dedi. Daha önce hiç kullanmadım. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
Biz sebamed kullandık memnun kaldım canım en ufak bi kızarıklık yanmA yada Alerjik bi reaksiyon olmadı mirada

Canim gecmis olsun tekrar benim yigenimde de boyle alerjik bir durum olmustu kardesim cips cok yer dr cips kesinlikle yeme emzirirken demisti sutten geciyormus ama alerjide ilac cabuk etki ediyor gecer cabuk insallah

Gecmis olsun canim atesimi var ne oldu

@AreN5 sormustu canim sen twigy in kendi sitesinden mi aldin ben de 1v1y den aldim sandim :KK64:
masallah Aren e canim gelisimi iyi olmus ben cok korkmaya basladim tatilde birsey olur mu diye:KK43:

Çook geçmiş olsun canim Allah hemen sifasini versin insallah

canım çok geçmiş olsun nerden bilebilirsin ki bende artık daha rahat tüketiyodum bazı şeyleri demek dikkat etmek gerekli hala bizimde Aklımızda olsun

Biz sebamed kullandık memnun kaldım canım en ufak bi kızarıklık yanmA yada Alerjik bi reaksiyon olmadı mirada
Sagolun kizlar bogaz enfeksiyonu geçiriyor.

Kızlar Abimin yakın bi Arkadaşı vae çocuk doktoru rota sudan bulaşmaz daha çok temas Lazım Demiş biz tatilde mirayı öğle saatlerinde oyun parkına götürmüştük bi sürü çocuk oyuncak hepsiyle temas halindeydi bide mümkünse tatilde Çoklu yapılan yemeklerden yemesin kavanoz mamalar bile onlardan daa sağlıklı bi kaç gün o şekilde beslenmesinden bişi olmaz Demiş aklınızda olsun sizinde
Bugün bi ablama mirayı anlattım. Annesi kendini suçluyor bide dedim. Oda ne alaka söyle arkadaşına Havuzdan bulaşmaz rota dedi. Zaten 5-6 gün kuluçka süresi varmış. Birde aşı olması hastalığı geçirmeyeceği anlamına gelmiyor ki. Aşı olduğu halde hastanede yatanlar varken aşı olmadığı halde çok hafif atlatanlar oluyor. Sen kendini suçlama lütfen.

gittik canım alerji çıktı.ama benim yüzümden olmuş çocuk böyle:cry:bu ara iştahım çok açıktı ozelliklede pasta dondurma kurabiye Tatlı çikolata çok fazla tukettim bide çok tuzlu çekirdek yedim.daha doktor ben söylemeden çok fazla baharatlı ve tatlı şeyler tuketmissin sanırım senin sütünden geçip alerji olmuş dedi.çocuk kendi yedigiyle bu kadar ağır alerji olmaz dedi.sıkı bi diyet yap hiç şekerli baharatlı bi hafta yeme dedi.yigite iki tane iğne yazdı bi alerji şurubu bide losyon.ikinciyi yarın vurdurup kontrole gidicez. çok kötü oldum niye bu kadar çok yediysem pis boğaz gibi:KK42:
ay canım ya çok geçmiş olsun. Kazık kadar oldular diye saldık kendimizi demekki hala dikkat etmek lazım. Bende çok abur cubur yiyorum :(

Oglum yine hasta ve ilaclarla aram hic iyi olmamasina rağmen 5. antibiyotigi :KK43: cok mu sık hastalaniyor acaba
sizede çok geçmiş olsun canım

Doktordan geldik. İlk sorduğu soru havuzamı soktunuz oldu. Bende kendi havuzunda giriyor sadece dedim. Başka biri girdimi hiç dedi. Geçen hafta yeğenim bendeydi 1 kere onunla girdiler dedim. Dr yegeninin yarası varmıydı dedi bende küçücük elinde vardı dedim. Ondan bulaşmış dedi. Açık yara suda çok çabuk yayılır dedi. Hiç aklıma gelmezdi. Krem verdi. Geçer inş. bian önce. Bu arada 2 ayda 1 kilo alıp 3cm boyumuz uzamış. Çook sevindim.
S Sevgidili5 içim gitti ya. Çabucak geçer inş.
bi de çocukları çok sakınmayın derler demekki dikkat etmek gerekiyo cidden. Geçmiş olsun tekrar

Kızlar güneş kremini sordum sebamed dedi. Daha önce hiç kullanmadım. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
aren içinse sebamed yerine mustela ya da babe tavsiye ederim. Biz mustela kullanıyoruz hem bebek markası olduğu için daha uygundur dediler. Kendime de babe hamilton solante kullanırım hep.

Ne baby tv si bebek mi bunlar ya:cool:

Yapanlar var canm nette gordm ben de almayi dusunuyorum

Ben twigy den aldm canm bakabilrsn magazalarina.havainas 20 numara vardi buyuk olur diye almadim

Gecmis olsun canim.nerden bilebilirsn ki buyuduler artk bisey olmaz diye dusunuyorz ama dikkat etmek gerekiyo demekki

Aynen:KK61:
canım sana bişey sorcaktım ben.
Sende tuvaletin birini misafir için kullanmısyodun sanırım. Onu ne sıklıkla temizliyoaun?
Ben misafir gelecekse girip temizliyorum. Gittikten sonra temizliyorum. Hiç gelen giden yoksa hafta da bir aklıma eserse. Ama geçen bi temizleyeyim diye gireyim dedim. ( ki temiz hep zaten giren olmadı ama toz falan oluyo kapı altından) bi baktım yerde minik minik kahve rengi bişeyler yürüyo. Çamaşır suyuyla temizledim her tarafını güzelce. Ertesi gün kontrol etmek için yine girdin yine vardı böcek. Yine temizledim ertesi gün yine çıktı. Hiç görmemiştim daha önce. Sende de oldu mu hiç?

Birde yarın ne yemek yapcaksın:KK53:

ay canım ya çok geçmiş olsun. Kazık kadar oldular diye saldık kendimizi demekki hala dikkat etmek lazım. Bende çok abur cubur yiyorum :KK43:

sizede çok geçmiş olsun canım

bi de çocukları çok sakınmayın derler demekki dikkat etmek gerekiyo cidden. Geçmiş olsun tekrar

aren içinse sebamed yerine mustela ya da babe tavsiye ederim. Biz mustela kullanıyoruz hem bebek markası olduğu için daha uygundur dediler. Kendime de babe hamilton solante kullanırım hep.
bende abur cubur yerim ama bu kadar abartmazdim hiç. bu sefer dusundumde her gün fazla fazla yemisim yani abartmamak gerekiyomus hala sutede geciyomus abartinca onu anladım acısı dayigitten çıktı:(

20150824_202236-1.webp
20150824_202333-1.webp

Umut her yerde yeni tarzı böyle odaları turluyor

Ayyy çok moralim bozuldu umut bisikletinden düştü gözünü çarpmış şişti allah korumuş kırıklarının orda küçücük de kızarmış şükür ki gözünde bişey yok morarmaz inşallah

Bugün bi ablama mirayı anlattım. Annesi kendini suçluyor bide dedim. Oda ne alaka söyle arkadaşına Havuzdan bulaşmaz rota dedi. Zaten 5-6 gün kuluçka süresi varmış. Birde aşı olması hastalığı geçirmeyeceği anlamına gelmiyor ki. Aşı olduğu halde hastanede yatanlar varken aşı olmadığı halde çok hafif atlatanlar oluyor. Sen kendini suçlama lütfen.
Canim minnakkartal in yazisinda asi ile ilgili birsey goremedigim icin ve ben asi ile ilgili fikir yazdigim icin aciklama geregi duydum ben asi olunca hastalik gecirmiyor demedim sadece ben kendi cocuklarim adina tedbirli oldugumu ve oglumun hastalanmasi ve bu hastaligin asisini olmasi dolayisiyla hafif gecirdigini ifade ettim kimi vurdurur kimi vurdurmaz tabi ki herkesin fikri ayri doktorlar bile fikir ayriligi yasiyor

Canim ya kusura bakma simdi gordum minnakkartal asiyla ilgili yazmis ben de gormedim ben yazinca yanlis mi anlasildim diye dusundum aciklayayim dedim ozur dilerim silemedim mesaji da:(

Canim minnakkartal in yazisinda asi ile ilgili birsey goremedigim icin ve ben asi ile ilgili fikir yazdigim icin aciklama geregi duydum ben asi olunca hastalik gecirmiyor demedim sadece ben kendi cocuklarim adina tedbirli oldugumu ve oglumun hastalanmasi ve bu hastaligin asisini olmasi dolayisiyla hafif gecirdigini ifade ettim kimi vurdurur kimi vurdurmaz tabi ki herkesin fikri ayri doktorlar bile fikir ayriligi yasiyor
Canim neden üzerine alındın ki. İnan onu yazarken sen yada burdan bi başkasını düşünerek yazmamıştım. Gerçekten kendimi çok kötü hissettim şuan. İstemeden seni kirdiysam Özür dilerim.

Back
X