2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
:) bende bunu görmeden yazdım.
Canim ben de sonradan fark ettim inanin burada hicbir arkadasimi kirmak istemem ben yanlis mi anlasildim dedim sonradan fark ettim cok uzuldum uzerime alinmisim moralim de bozuktu bugun biraz o yuzden kafam da daginikti cok cok ozur dilerim kirdiysam sizleri ve bebislerinizi cok seviyorum asla yanlis birsey soylemek istemem Hoppa

Ayyy çok moralim bozuldu umut bisikletinden düştü gözünü çarpmış şişti allah korumuş kırıklarının orda küçücük de kızarmış şükür ki gözünde bişey yok morarmaz inşallah
bu kuzuların üzerinde kara bulutlar var resmen. Her gün birine bişey oluyo:( allahım korumuş gözünün içine falan denk gelmemiş iyiki. Geçmiş olaun sizede:(

Ben de dun Eceye kavanoz mamalari almistim meyve ve muhallebi aldim sebzeleri hic vermedim onlardan da alayim madem[/

Betül yemedi hiç onlardan kabızlık sorunu yoksa onların yerine muz yedir bence ben öyle yapıyorum

Emzirmekle ilgisi var o zaman kesin..bizde emme durumu olmadığı için :KK43:

Bencede öyle mesela betül sabah güzel kahvaltı yaptı sonra biraz üzün yedik 1 buçuk gibi çorba içti ekmekli sonra 5 de bulgur pilavı taze fasülye verdim az yedi sonra bi tane hurma yedi 7.30 da da uyudu eğer uyanmazsa hiç bişey yemşcek sabaha kadar sadece su içet süt de içmiyo çünkü 7 de filan da uyanır
Bazı günler çok yiyo bazende böyle az ben de zorlamıyorum hiç

Kızlar güneş kremini sordum sebamed dedi. Daha önce hiç kullanmadım. Sizler hangi markayı kullanıyorsunuz?
Biz tatilde sabamed kullandık. Doğduğunda şampuanını kullandığımızda alerji yapmıştı, mustellaya geçmiştik. Şimdide güneş kremi yüzünde benek benek kırmızılıklar yaptı. Ama koruma olarak çok etkili.

Canim ben de sonradan fark ettim inanin burada hicbir arkadasimi kirmak istemem ben yanlis mi anlasildim dedim sonradan fark ettim cok uzuldum uzerime alinmisim moralim de bozuktu bugun biraz o yuzden kafam da daginikti cok cok ozur dilerim kirdiysam sizleri ve bebislerinizi cok seviyorum asla yanlis birsey soylemek istemem Hoppa
Olur böyle şeyler ;) ben yanlış anlasildim ve seni kırdım diye kendimi Bian kötü hissetmiştim.

:) bende bunu görmeden yazdım.

burayı bu yüzden seviyorum işte empatik hatunlarsınız hepiniz:cool:

Oglum yine hasta ve ilaclarla aram hic iyi olmamasina rağmen 5. antibiyotigi :KK43: cok mu sık hastalaniyor acaba
Doktor hemen abtibiyotik mi veriyo yoksa önce başka bi ilaç deneyip işe yaramayınca mı veriyo
Betül geçen baya hastaydı sesi filan değişmişti hatta sesi çıkmıyodu sağlık ocağına götürdüm mukotik verdi bununla geçmezse antibiyotik verecem demişti de ondan sordum antibiyotik kullanmadan geçti

Sagol canim. Atesi bayagi direncli dusa ilaca ragmen yarim saati bulmadan tekrar yukseliyor ne yapacagimi sasirdim
Çok geçmiş olsun. Bizimki şurupla düşmemişti, fitil yapmak zorunda kaldık 3 fitille sabahı ettik. Fitil aklında olsun canım.

Ne baby tv si bebek mi bunlar ya:cool:

Yapanlar var canm nette gordm ben de almayi dusunuyorum

Ben twigy den aldm canm bakabilrsn magazalarina.havainas 20 numara vardi buyuk olur diye almadim

Gecmis olsun canim.nerden bilebilirsn ki buyuduler artk bisey olmaz diye dusunuyorz ama dikkat etmek gerekiyo demekki

Aynen:KK61:
Haklisn dizi izlicz oturp beraber :KK48::KK51::KK48:

Sagol canim. Atesi bayagi direncli dusa ilaca ragmen yarim saati bulmadan tekrar yukseliyor ne yapacagimi sasirdim

Gökçenin de bu sefer ateşi çok dirençliydi. Fitil yaptım 39.5 dan 40 a çıktı. Hemen acile gittik. Orda dolven verdiler. 15 dk ılık duşa soktular. 38.6 a anca düştü. Sonrası 10 iğne :( biz atlattık şimdilik. İnşallah sizde biran önce iyileşirsiniz.

Slm kızlar. Uzun zamandır giremedim arada okuyabildim. Arende bi anda böyle şeyler çıkmaya başladı. Bi taneydi küçücüktü sonra büyüyerek yayılıyorlar. Doktorundan randv. aldm götürücez bugün. Eki Görüntüle 1613910
Bu arada @minnakkartal çok geçmiş olsn cnm. Sonuçlarınıza çok sevindim. En yakın zamanda toparlar inş mira.
@ayferzey sizede çook geçmiş olsn.
@hiraysen geçmiş olsn cnm. Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek. Annende çok üzülmüştür şimdi. Çocukların teni hassas olduğu kadar iyileşme süreçleride çabuk oluyor. Geçer inş hemen.
Geçmiş olsun canım. Hiç ummadigimiz bir yerden birşey cikabiliyor. Allahtan sebebi belli ve umarım çabucak iyileşir döküntüleri

yuh yani nasıl o kadar saat durabiliyo ki. Gökçe uykudan uyanınca öyle bi bağırıyo ki. Üzerimi çekiştiriyo açayım emzireyim diye. Vuruyo bana.
Karnı doyunca gülücükler saçıyo sanki hiç bişey olmamış gibi
Yemek için yapmaz tabi bunu. Sadece emzirmem ve su için yapıyo.
Kerem Alp de uyanınca emmek için can atıyor. Ama yemek konusunda hiç istek yok.

gittik canım alerji çıktı.ama benim yüzümden olmuş çocuk böyle:cry:bu ara iştahım çok açıktı ozelliklede pasta dondurma kurabiye Tatlı çikolata çok fazla tukettim bide çok tuzlu çekirdek yedim.daha doktor ben söylemeden çok fazla baharatlı ve tatlı şeyler tuketmissin sanırım senin sütünden geçip alerji olmuş dedi.çocuk kendi yedigiyle bu kadar ağır alerji olmaz dedi.sıkı bi diyet yap hiç şekerli baharatlı bi hafta yeme dedi.yigite iki tane iğne yazdı bi alerji şurubu bide losyon.ikinciyi yarın vurdurup kontrole gidicez. çok kötü oldum niye bu kadar çok yediysem pis boğaz gibi:KK42:
Geçmiş olsun canım. Artık buyuduler diye onemsemiyoruz hiç. Ben de önüme geleni yiyorum. Dikkat etsem iyi olacak gibi

Ayyy çok moralim bozuldu umut bisikletinden düştü gözünü çarpmış şişti allah korumuş kırıklarının orda küçücük de kızarmış şükür ki gözünde bişey yok morarmaz inşallah
Allah korumuş canım. Nazar degdi kuzuya. Maşallah diyelim bol bol.

Kızlar kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz? Aramızda kullanan var mı acaba? Ben denemek istiyorum sanki.

canım sana bişey sorcaktım ben.
Sende tuvaletin birini misafir için kullanmısyodun sanırım. Onu ne sıklıkla temizliyoaun?
Ben misafir gelecekse girip temizliyorum. Gittikten sonra temizliyorum. Hiç gelen giden yoksa hafta da bir aklıma eserse. Ama geçen bi temizleyeyim diye gireyim dedim. ( ki temiz hep zaten giren olmadı ama toz falan oluyo kapı altından) bi baktım yerde minik minik kahve rengi bişeyler yürüyo. Çamaşır suyuyla temizledim her tarafını güzelce. Ertesi gün kontrol etmek için yine girdin yine vardı böcek. Yine temizledim ertesi gün yine çıktı. Hiç görmemiştim daha önce. Sende de oldu mu hiç?

Birde yarın ne yemek yapcaksın:KK53:
ayy sonuna nasıl güldüm anlatamam

Eki Görüntüle 1614247 Eki Görüntüle 1614248
Umut her yerde yeni tarzı böyle odaları turluyor
Yaa o toto yenirki bide geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Canim ya kusura bakma simdi gordum minnakkartal asiyla ilgili yazmis ben de gormedim ben yazinca yanlis mi anlasildim diye dusundum aciklayayim dedim ozur dilerim silemedim mesaji da:KK43:

Canim neden üzerine alındın ki. İnan onu yazarken sen yada burdan bi başkasını düşünerek yazmamıştım. Gerçekten kendimi çok kötü hissettim şuan. İstemeden seni kirdiysam Özür dilerim.

Ayy kızlar çok tatlısınız yerim ki sizi

Eşim gündüz istanbula gitti cenaze vardı hala gelmedi betülde erken uyudu patladım sıkıntıdan ne bulduysam yedim hala daha yiyesim var çok sıkıldım ya salak saçma bi dizi izliyorum tv de de bişey yok
Bende şehrin meleklerine takıldım hem Saçma geliyo hem izliyom :))

Back
X