2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ne çingen çıktı bunlar ya azad da oyuncakçılarun önünde kıyamet koparıyor eve eli boş dönemiyoruz :KK70:
ay cidden. Oyuncak istese içim yanmıcak bişeyler alır döneriz. Yapıştı cama ağladı öyle:KK53:
Tuttuğunu atıyo yere falan. Canım çıktı resmen

gaddar anne cocuk orda ağlıyo anası foto çekiyo
ay napıyım o kadar komikti ki.resmen yapıştı cama. Başka bişeye ağlasa neyse ben nasıl vereyim o koca şeyi:KK53: etraf balon dolu sıpa tutturdu onu istiyprum diye. Bende anı kalsın dedim:KK53:

Ne çisterngen çıktı bunlar ya azad da oyuncakçılarun önünde kıyamet koparıyor eve eli boş dönemiyoruz :KK70:
Benin kizda tam cingen rezil efiyor her yerde bizi top Ister balin ister araba ister hatta avm.lerdeki akulu arabalara oturup saatlerce kalkmaz beter oldu iyice.Bebden baskasina gitmez bakici adaylarina aaaaaaa diyw bagieir yenek yemez.Ama hepsi bi yana cok tatli bi tek oradan kurtariyor zilli:)

Aksam acile gittik serum vurulduk atesi 39 a yulselmisti beklemeden gittim esim gelince serum bittikten sonra nehir hemen kendine geldi eve gelince keyfi yerindeydi kac gundur sarhos gibi geziyodu ortada insallah bidaha ates falan yukselmez
Iti bari kontrol altına almışsınız inşallah tekrarlamaz

Sevdiklerinle nice seneler görürsün inşallah doğum günün kutlu olsun:)

pufpuff pufpuff sizede nice mutlu seneler dilerim:)
hepinize teker teker teşekkür ederim iyiki varsinz.

pufpuff pufpuff nice mutlu yillariniz olsun inşallah canm oglusunla birlikte bide kardeşiyle:))

Mutlu yıllar :) @pıfpuff size de mutlu seneler

Nice yillara canim:)

mutlu sağlıklı uzun yıllar inş doğum günün kutlu olsun canım

Canıııımmmmm :KK200: Doğum günün kutlu olsun..Sağlık,huzur,mutluluk ve gönlünden geçen herşey istediğin gibi olsun inşallah..Ailen ve tüm sevdiklerinle beraber nice güzel yıllara..

@hiraysen mutlu yillar canim
@delimavi35 canim cok gecmis olsun cok uzuldum umarim biran once atlatir nehir

Nice güzel yıllara :)

Değişik bi alinti yapmisim kizlar anlayin siz beni :)) hira dan basim dondu mağazaya grdik bugün Ayakkabi bakiyodm ona o alms ayakkbiyi gdiyo mağazadan ckiyodu çok koşturdu peşinde. İlk defa bebek aarabasiz gttik AVM ye ama oldukk

Neden icine sinmedi
saglik ocaginin hemsiresiyle yazistigimda bana adagidaki yaniti verdi. zaten bu asilar var neden var olanin icerigini degistirmeyip ayrica bir asi cikiyor ortaya.amac sadece maddiyart mi diye dusunmeden edemiyorum.

Eklentiler

• SC20150919-234045.webp
    SC20150919-234045.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 74
Aksam acile gittik serum vurulduk atesi 39 a yulselmisti beklemeden gittim esim gelince serum bittikten sonra nehir hemen kendine geldi eve gelince keyfi yerindeydi kac gundur sarhos gibi geziyodu ortada insallah bidaha ates falan yukselmez

Çok geçmiş olsun canım..
Keyfi hep iyi olur inşallah,bidaha da yükselmez umarım..

saglik ocaginin hemsiresiyle yazistigimda bana adagidaki yaniti verdi. zaten bu asilar var neden var olanin icerigini degistirmeyip ayrica bir asi cikiyor ortaya.amac sadece maddiyart mi diye dusunmeden edemiyorum.
ben aşıtı yaptırmaya gittiğimde hemşirede bu doktorlar hep acele ediyo falan filan dedi ona sorsam belkide yaptırma derdi bilmiyorum sormadım
Burda konuşulan bütün o yan etkileri olasılıkları doktoruma sordum yaptırdığın bütün aşılarda bu olasılık var dedi istemezsen yaptırmayabilirsin dedi siz ne derseniz onu yapıcam dedim güveniyorum ben doktorumuza ben bütün çocuklarıma yaptırıyorum dedi bende yaptırdım
Yaptırsakta yaptırmasakta allaha emanetler allah korusun bütün bebeleri

Bizim tuzla marinaya 10 dakika yürüme yolu canım. Sahile yakınız.
Bayılıyorum ordaki evlere :) hatta sanırım medcezirin çekimide tuzlada olmuştu.

Bugün benim doğum gunuuuummmmmm:21::KK14::KK25:
Mutlu yıllar.. Eşinle çocuklarınla nice senelere :) Ay sizin bide bugün evlilik yıldönümünüzdü dimi ?

Çok sevindim düzelmesine. İnş. yükselmez bidaha.

Bugün areni babasına bırakıp kuaföre gittim. İşim 4 saate yakın sürdü. Sizde viaporta (avm) takılın dedim. Arada da mutlaka meyvesini yedir dedim. Tek bi kaşık bile yedirememiş. Zaten döndügümde babasının yorgunlugunu anlatamam. İlk söyledigi şey çocuk bakmak ne kadar zormuş..

Bayılıyorum ordaki evlere :) hatta sanırım medcezirin çekimide tuzlada olmuştu.

Mutlu yıllar.. Eşinle çocuklarınla nice senelere :) Ay sizin bide bugün evlilik yıldönümünüzdü dimi ?

Çok sevindim düzelmesine. İnş. yükselmez bidaha.
Tesekurederm canm evlilik yldonumumuz de bu hafta ama ayni gün değil. Buarada cocuklarinla derken allahmi soyletti acaba :))

Merhaba musmutlu bi pazar olur inş
Buarada nice güzel yaşlara @hiraysen, dün unutmuşum yazmayı
Bende rotavirüs de menenjiti de yaptırmadum, kendi çocuklarıma yapmadım dediğinden..Allaha emanetler aşılı da aşısızda..bilgi kirliliği var ve hangisi doğru bilmiyoruz maalesef

Ay kizlar yoneticilik hic bana gore degil 4. kata birisi tasiniyor ust katimdaki aradi asansoru kullanacaklar kapat diye kapattim tasinacak olanlar kapiya geldi üc kisi hafif esyalari koycaz acarmisiniz diye yasak biliyorsunuz dedim biz adam tuttuk zaten agir olanlari tasiyacaklar oyleydi boyleydi ben de actim en sonunda yok ya benim gibi net tavrini koyamayan bir insan yonetici olmamali birakcam aryik zaten kizima hamileligimden beri yapiyorum bikkinlik geldi insanlarla ugrasmak zor kurallari hatirlattiginda hemen kotu komsu oluyorsun asansorcusu gelir yok bakimi yok odemesi temizlikcisi gelir detetjani odemesi ilaclama olur memnun olmazlar bir daha gelsin derler yani 3 cocukla evimle ugrasmam yetiyor bana zaten bir de birakcam diyorum apartmandakiler biz memnunuz senden birakma kim yapacak yoneticilik diyorlar ben de siz yapcaniz diyorum gonullu olmadim zaten kura cekilmisti apartmanin talihlisi biz olduk

Ay kizlar yoneticilik hic bana gore degil 4. kata birisi tasiniyor ust katimdaki aradi asansoru kullanacaklar kapat diye kapattim tasinacak olanlar kapiya geldi üc kisi hafif esyalari koycaz acarmisiniz diye yasak biliyorsunuz dedim biz adam tuttuk zaten agir olanlari tasiyacaklar oyleydi boyleydi ben de actim en sonunda yok ya benim gibi net tavrini koyamayan bir insan yonetici olmamali birakcam aryik zaten kizima hamileligimden beri yapiyorum bikkinlik geldi insanlarla ugrasmak zor kurallari hatirlattiginda hemen kotu komsu oluyorsun asansorcusu gelir yok bakimi yok odemesi temizlikcisi gelir detetjani odemesi ilaclama olur memnun olmazlar bir daha gelsin derler yani 3 cocukla evimle ugrasmam yetiyor bana zaten bir de birakcam diyorum apartmandakiler biz memnunuz senden birakma kim yapacak yoneticilik diyorlar ben de siz yapcaniz diyorum gonullu olmadim zaten kura cekilmisti apartmanin talihlisi biz olduk
Bulmuşlar hazır yapanı devam et derler tabi yap hemen bi toplantı çek kuranı ver gitsin boşver :)

Back
X