2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar bebislerin boy kilo durumu nasil. İyice duraklama donemine girdiler sanırım.
Bizim doğum gününden sonra kilo alımı durdu uzun sure almadı kilo ben sıcak diş ve hareketli olmasından almadığını düşünüyorum sıcak bitti Ece kilo almaya başladı derken diş dönemine girdi birşey yemedi pek şimdi biraz yemeye başladı 11.300 geliyor evde doktora gitmedik uzun zamandır boyunu da olcmedim çoktandır babası gelince olceyim ben de merak ettim ama bana uzamış geliyor zaten 2 aralıkta 18 ay asilarimiz var sağlık ocağında bakarlar ama orada boyu doktordan iki üç santim az olcuyorlar

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim pek ugramiyorsun buraya nasil oldunuz canim
@kmltm gece serifi derken gece degil gunduz bile ugramaz oldun hayat nasil?
cilek31 cilek31 terfi sinavindan dolayi ugrayamaz oldun sanırım.
pufpuff pufpuff sende bikac gundur yoksun sanki

aaay canımmmmm :KK19: sağolasın..Dedemin vefatı sonrası 7 gün boyunca dua okundu,her gün babaanneme gittik geldik..Evde pek bulunamadım,olduğum zamanlarda da Efe uyudu mu bende uyudum dinlendim..Sonra temizliği,yemeği derken zaman bugüne geldi..Arada girdim baktım ama hep üstten okudum nadir yazdım ve çıktım..Artık evimdeyim aktifliğime dönücem inşallah..

böyle bir şey buldum..
doğruluğu,yanlışlığı tartışılır ama.. çünkü her iki taraftanda zaman zaman yaptıklarım var benim..

image.webp

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim pek ugramiyorsun buraya nasil oldunuz canim
@kmltm gece serifi derken gece degil gunduz bile ugramaz oldun hayat nasil?
cilek31 cilek31 terfi sinavindan dolayi ugrayamaz oldun sanırım.
pufpuff pufpuff sende bikac gundur yoksun sanki
Eskiye göre daha iyiyiz ama hala tam olarak eskisi gibi değiliz ama biraz zamana ihtiyacımız var. İnşallah herşey düzelecek. Siz Nasılsıniz?
Ben saat 5 de işten çıkıyorum hava erken karariyor. Yemek yapayım gökçe ile oynayalım derken giremiyorum. Eşim gelincede film falan izliyoruz girmiyorum :);

Bu sabah Eceyle fırına ekmek almaya gittik ekmeği alırken Ece simit gordu parmağıyla göstererek anne anne dedi simit istedi aldım biraz yedi daha önce disaridayken almıştık küçük parça vermiştim unutmamış ilk defa kızım dışarıdan yiyecek istedi:))
ay çok tatlııı benim oğlum da bugün ilk kez salata yedi katur kutur çok mutluyum farklı dokudaki şeyleri birarada yiyemiyordu parçalı şeyleri çıkarıyordu umarım devamı gelir
:]

Eskiye göre daha iyiyiz ama hala tam olarak eskisi gibi değiliz ama biraz zamana ihtiyacımız var. İnşallah herşey düzelecek. Siz Nasılsıniz?
Ben saat 5 de işten çıkıyorum hava erken karariyor. Yemek yapayım gökçe ile oynayalım derken giremiyorum. Eşim gelincede film falan izliyoruz girmiyorum :);
Daha iyi olmaniza sevindim aslında bu bile olumlu zaman ve sabir her seyin ilaci.
Canim benim kirginligim gecmedi. O ise gönlümü almak yerine hic bi sey yokmus gibi davraniyor. Bende konusmuyorum. :KK62:

Kizlar gecen hafta erkek kardesim evlendi simdi konyaya el öpmeye geldiler hediye olarak ne verebilirim.onerilerinizi bekliyorum. Kucuk bi ev esyasi mi alsam yoksa gelinimize kucuk bi taki gibi bisey mi alsam ne dersiniz

Bulasik makinasinda butun bulasiklar buzlanmis gibi cikmis parlak degil. Makina bozulmuş olabilir mi
Bardaklari nasil parlatabilirim elimle yikadim yine parlamadi

ay çok tatlııı benim oğlum da bugün ilk kez salata yedi katur kutur çok mutluyum farklı dokudaki şeyleri birarada yiyemiyordu parçalı şeyleri çıkarıyordu umarım devamı gelir
:]
Maşallah canim inşallah devamı gelir
Kizlar gecen hafta erkek kardesim evlendi simdi konyaya el öpmeye geldiler hediye olarak ne verebilirim.onerilerinizi bekliyorum. Kucuk bi ev esyasi mi alsam yoksa gelinimize kucuk bi taki gibi bisey mi alsam ne dersiniz
Aslında küçük bir taki hoş olur ama evine ufak bir aksesuar kalıcı bir eşya da güzel olur canim ikisiyle de çok mutlu olur bence
Bulasik makinasinda butun bulasiklar buzlanmis gibi cikmis parlak degil. Makina bozulmuş olabilir mi
Bardaklari nasil parlatabilirim elimle yikadim yine parlamadi
canim benimde bir kere öyle olmuştu bütün bardaklar bembeyazdi tuz kutusu var ya makinanın o delinmiş servis gelip değiştirdi o kutuyu servis çağır bence yine devam eder aynısı birde o beyazlıklar çizik oluyor tuzdan benim bütün bardaklarim çizilmişti çıkmadı yikamakla yeni bardak almıştım:KK43:

Maşallah canim inşallah devamı gelir

Aslında küçük bir taki hoş olur ama evine ufak bir aksesuar kalıcı bir eşya da güzel olur canim ikisiyle de çok mutlu olur bence
canim benimde bir kere öyle olmuştu bütün bardaklar bembeyazdi tuz kutusu var ya makinanın o delinmiş servis gelip değiştirdi o kutuyu servis çağır bence yine devam eder aynısı birde o beyazlıklar çizik oluyor tuzdan benim bütün bardaklarim çizilmişti çıkmadı yikamakla yeni bardak almıştım:KK43:
Ayy bende tuzu bitmistir insallah diyordum bikac ay once yine bi kere daha olmustu epwydir olmuyordu yine olmus butun kasik bardak hepsi bembeyaz once tuz ekleyeyim bi daha yikayim yine beyaz olursa servis cagirayim.
Tuz eksikliginden olabilir mi canim

Ayy bende tuzu bitmistir insallah diyordum bikac ay once yine bi kere daha olmustu epwydir olmuyordu yine olmus butun kasik bardak hepsi bembeyaz once tuz ekleyeyim bi daha yikayim yine beyaz olursa servis cagirayim.
Tuz eksikliginden olabilir mi canim
Benim tuz kutusu delinmişti canim tuzlar makinanın içine boşalmış o yüzden bulasiklar beyazdı eğer çok beyazsa mesela benimkiler ayran bulaşigi gibiydi seninde öyleyse tuz kutusunda bir problem olabilir

Benim tuz kutusu delinmişti canim tuzlar makinanın içine boşalmış o yüzden bulasiklar beyazdı eğer çok beyazsa mesela benimkiler ayran bulaşigi gibiydi seninde öyleyse tuz kutusunda bir problem olabilir
Benimki buzlanmis gibi ayran degil ama ona yakin. Elimle ace dokup yikadim yine gecmedi kalıcı olacak sanki bardak degisirde tencere falan napcam simdi off durduk yere is çıktı

Takı olabilir ya da eşya olarak ne var ne yok bilemezsen bi markanın hediye çekini verebilirsin ihtiyaç eksik neyse onu alırlar. Hayırlı olsun bu arada:)

Back
X