2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Selam hatunlar:KK54:cok ozledim sizi:KK200:sabah 6.30 da dersim basliyo ve emre hala 40 kere uyaniyo geceleri:KK61:azi disleri cikti cok zorladi bu defa:KK43:o kadar yorulmusm ki cuma gunu okuldan gelir gelmez kiyafetmi cikarmadan uzanip kalmisim dusunun halimi. Bakicimiz 15.30 da cikiyo dinleneyim diyorm ama sipa beni gorunce inmiyo ustumden:KK43:arada okuyup cikiyorum yazmaya firsatm olmuyo cok opuyorum hepinizi:KK15:

Kızlar bana akıl verin yine elim ayağıma dolandı.
Yarın misafirim var.
Portakallı muffin
Peynirli baharatlı tuzlu kurabiye
Bide rulo börek
Bunları yaptım buzlukta(böreği yarın dilimleyip pişircem)

Yanınada makarna salatası , rulo pasta
Bi tane tatlı kurabiye (ne yapcam bilmiyorum bakıyorum)

Olur mu bunlar? Yoksa hem muffin hem pasta hem börek saçma mı olur? Pasta yerine başka bi tatlı mı yapsam ki?
Bi de poğaça yapcaktım vazgeçtim yapsam mı ki?

Yarın misafirim var.
Portakallı muffin
Bide rulo börek

Olur mu bunlar? Yoksa hem muffin hem pasta hem börek saçma mı olur? Pasta yerine başka bi tatlı mı yapsam ki?
Ordu mu gelcek ne bu :)
Ben en fazla iki bilemedin üç çeşit yaparım tamam yeter
Makarna salatası yap bi de yanına istiyosan başka bişey yapma

Ordu mu gelcek ne bu :)
Ben en fazla iki bilemedin üç çeşit yaparım tamam yeter
Makarna salatası yap bi de yanına istiyosan başka bişey yapma
En fazla beş kişi aslında da ne biliyim ilk defa geliyolar evime eşleriyle. Çokta sevdiğim arkadaşlarım. Bizim orda böyle yapılır annemde bir sürü çeşit yapar hep az geliyo gözüme.
O zaman uğraşmayım bi tatlı yapıyım yeter heralde

En fazla beş kişi aslında da ne biliyim ilk defa geliyolar evime eşleriyle. Çokta sevdiğim arkadaşlarım. Bizim orda böyle yapılır annemde bir sürü çeşit yapar hep az geliyo gözüme.
O zaman uğraşmayım bi tatlı yapıyım yeter heralde
Bence yeter çeşit çok kalır rulo pasta yerine tatlı kurabiye olabilir mesala

Bence yeter çeşit çok kalır rulo pasta yerine tatlı kurabiye olabilir mesala
Arkadaşıma sormuştum o da yeni cevap vermiş daçmalama diye. Tatlı topları var basit onlardan yapcam bi de salata. Muffin bi kurabiye börek yeter dedi.
Kendi kendime düşününce fazla abartıyorum durumu

Yarın misafirim var.
Portakallı muffin
Bide rulo börek

Kendm gbi birisini buldm:) ben bir kisi bile gelse yapiyorm birsuru sey snra esmle oturp yiyoruz:)) pogca yapma bnce borek yeterli okdr kolay bi kurabiye tarifi bliyormki acil durumda yapiyorm hep.

Bir paket krem santi toz bir su bardagi svi yag uc su bardagi un
Agizda dagiliyo cok begeniliyo herkes tarif istiyo hazir un kurabiyeleri gbiymis bnde utaniyorm valla bukdr kolay seyi sylemeye:)

Kendm gbi birisini buldm:) ben bir kisi bile gelse yapiyorm birsuru sey snra esmle oturp yiyoruz:)) pogca yapma bnce borek yeterli okdr kolay bi kurabiye tarifi bliyormki acil durumda yapiyorm hep.

Agizda dagiliyo cok begeniliyo herkes tarif istiyo hazir un kurabiyeleri gbiymis bnde utaniyorm valla bukdr kolay seyi sylemeye:)
işte bende böyleyim. Ne biliyim az gibi geliyo iyi ağırlamamışım gibi hissediyorum. Gittiğim yerde de hiç takılmam aslında ne yapmışlar etmişler diye ama kendime engel olamıyorum. O yüzden soruyorum mutlaka birine
Evet biliyorum bunu sahi bunu.
Arkadaşımın yapmam için söz verdirdiği tatlı daha basit. 2 paket petibör 1 çay bardağı soğuk süt 2 tane muzu hamur gibi olacak şekilde yoğurup ceviz büyüklüğünde top yapıp erimiş çikolataya buluyosun sadece :KK53:
Kız bide söz verdirdi bunu yapcam uğraşma başka bişeye senin çocuğun var diye

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim çook geçmiş olsn cnm.
@Akaibu bence fazla bile yapmışsın.. Ben hep 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye 1 salata 1 tanede pasta tarzı bişey yaparım.. Bu arada arkadaşının verdigi tarifi denemek istiyorum. Çok lezzetli gibi :)
mahtuana mahtuana bebek doğdu demek çok sevindim. Hamile olduğun ilk zamanları hatırladım resmen. Zaman nede çabuk geçiyor.. Rabbim kızlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim çook geçmiş olsn cnm.
@Akaibu bence fazla bile yapmışsın.. Ben hep 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye 1 salata 1 tanede pasta tarzı bişey yaparım.. Bu arada arkadaşının verdigi tarifi denemek istiyorum. Çok lezzetli gibi :)
mahtuana mahtuana bebek doğdu demek çok sevindim. Hamile olduğun ilk zamanları hatırladım resmen. Zaman nede çabuk geçiyor.. Rabbim kızlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Güzel oluyo canım. Çokta pratik. Ben yapnıştım ona bana geldiğinde. Oda herkese yapıyorum seviyolar diyo.
Üstünüde glazürle ya da renkli şekerlerle süslüyorum çok hoş görünüyo

Kızlar Eceye kalem verdim ben sağ eline veriyorum o hep sol eline alıp solla karalama yapıyor sanırım solak olacak babası da solak ona mi benzedi i acaba

Bunu kaç dk ve derecede pişiriyoruz

Kızlar Eceye kalem verdim ben sağ eline veriyorum o hep sol eline alıp solla karalama yapıyor sanırım solak olacak babası da solak ona mi benzedi i acaba
Yigitte solu çok kullaniyodu ama son zamanlarda sağida kullaniyo kolaylıkla.

Yigitin üstten sağ sol iki azı dışı de çıkmıştı ama çok zorlanmadı. Geçen hafta sağ alt azı da çıktı. Ama sol taraf şiş çıkaramadı bi türlü ve okadar zorlaniyoruzki dün gece hiç durmaksizin 1.5 saat agladi.aşağıdan kayinvalde çıktı geldi gecenin 1 inde ağlama sesine.noluyo hastami diye.aksama kadar çok huysuzdu sürekli paçamda dolandı yemek de yemiyo.allahım çıksa da çocuk rahatlasa diye dua ediyorum sürekli.

Ayyy bide büyük kızım lise sınavına girecek oda ayrı bi stres yasiyo. Çok yoruluyo sabah 6.5da okula çıkıyo hiç eve gelmeden direk etude gidiyo. Arada iki saat bosluk da geliyo akşam altİda tekrar etüd. 9 da eve giriyo gece 12 ye kadar ders yapıyo. Mahvoldu cocugum sınava 10 gün mü kaldı ne. olsada bitse bu çocukları iyice yarış ati yaptılar. Bu ne biçim sistemse üniversite sınavına hazırlık gibi liseye hazirlaniyoruz:(

Yigitin üstten sağ sol iki azı dışı de çıkmıştı ama çok zorlanmadı. Geçen hafta sağ alt azı da çıktı. Ama sol taraf şiş çıkaramadı bi türlü ve okadar zorlaniyoruzki dün gece hiç durmaksizin 1.5 saat agladi.aşağıdan kayinvalde çıktı geldi gecenin 1 inde ağlama sesine.noluyo hastami diye.aksama kadar çok huysuzdu sürekli paçamda dolandı yemek de yemiyo.allahım çıksa da çocuk rahatlasa diye dua ediyorum sürekli.
Bizim de ust azılar çıktı grip eşliğinde oldu geçen 37 civarı ateş oldu alt azılar çok kabardi ben çıkacak dedim ama çıkmadı henüz geçen gece sebepsiz ağlama krizine girdi yiğit gibi şurup verdim duyan çocuğa birşey yaptım sanır 3 te uyudu geri gerçekten aylardır cekiyoruz diş sıkıntısını tamamlansa onlarda bizde rahat etcez
Ayyy bide büyük kızım lise sınavına girecek oda ayrı bi stres yasiyo. Çok yoruluyo sabah 6.5da okula çıkıyo hiç eve gelmeden direk etude gidiyo. Arada iki saat bosluk da geliyo akşam altİda tekrar etüd. 9 da eve giriyo gece 12 ye kadar ders yapıyo. Mahvoldu cocugum sınava 10 gün mü kaldı ne. olsada bitse bu çocukları iyice yarış ati yaptılar. Bu ne biçim sistemse üniversite sınavına hazırlık gibi liseye hazirlaniyoruz:KK43:
Allah zihin açıklığı versin çocuklarımıza inşallah emekleri boşa gitmez ama benim oğlum yeterince çalışmıyor okuldan geliyor dershaneye gidiyor gelince çalışmıyor sıkılıyor ders çalışınca beyefendi babası da ben de kiziyoruz ama sonuç aynı telefonunu aldı babası elinden sınava kadar yasakladı dershane öğretmeniyle konuştuk sinav olmuşlardı genel olarak iyi ama daha iyisi olabilir dedi teog kolay bir sınav dedi bende hocam işte bunu çocuklara soyluyorsunuz benim oğlum teog kolay diye hafife alıyor dedim tamam ben konuscam oglunuzla dedi off bilmiyorum canim ergenlik bir yandan sınav bir yandan nasıl davrancagimizi sasirdik artık okul öğretmeni üstüne gitmeyin diyor gitmesende olmuyor hakkımızda hayırlısı artık

Back
X