2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
kizlar merhaba,kizim 17 aylik olmak üzere. ama öyle inatçı, oyke di kafali ki,dedigi olsun diye ağlama krizine giriyor. bu arada hala bana çok düşkün. bu arada aylard u r yazamiyordum. aramizda hamileler var mi

Selam hatunlar:KK54:cok ozledim sizi:KK200:sabah 6.30 da dersim basliyo ve emre hala 40 kere uyaniyo geceleri:KK61:azi disleri cikti cok zorladi bu defa:KK43:o kadar yorulmusm ki cuma gunu okuldan gelir gelmez kiyafetmi cikarmadan uzanip kalmisim dusunun halimi. Bakicimiz 15.30 da cikiyo dinleneyim diyorm ama sipa beni gorunce inmiyo ustumden:KK43:arada okuyup cikiyorum yazmaya firsatm olmuyo cok opuyorum hepinizi:KK15:
Allah kolaylık versin canim dersin çok erken basliyormus dişler tamamlanınca daha rahat olur inşallah
kizlar merhaba,kizim 17 aylik olmak üzere. ama öyle inatçı, oyke di kafali ki,dedigi olsun diye ağlama krizine giriyor. bu arada hala bana çok düşkün. bu arada aylard u r yazamiyordum. aramizda hamileler var mi
benim kizimda sinirlenince vuruyor canim erken 2 yaş sendromu sanırım mahtuana doğum yaptı haberin varmı bilmiyorum azerikizi hamile

Ayyy bide büyük kızım lise sınavına girecek oda ayrı bi stres yasiyo. Çok yoruluyo sabah 6.5da okula çıkıyo hiç eve gelmeden direk etude gidiyo. Arada iki saat bosluk da geliyo akşam altİda tekrar etüd. 9 da eve giriyo gece 12 ye kadar ders yapıyo. Mahvoldu cocugum sınava 10 gün mü kaldı ne. olsada bitse bu çocukları iyice yarış ati yaptılar. Bu ne biçim sistemse üniversite sınavına hazırlık gibi liseye hazirlaniyoruz:KK43:
Benimde kardeşim gircek. Pek çalışmıyo ama ders çalışmayı hiç sevmiyo:( zar zor yaptırıyoruz. Bakalım ne olacak.
Kızın çalışıyo baya anlaşılan. İnşallah emeğinin karşılığını alır

Benimde kardeşim gircek. Pek çalışmıyo ama ders çalışmayı hiç sevmiyo:KK43: zar zor yaptırıyoruz. Bakalım ne olacak.
Kızın çalışıyo baya anlaşılan. İnşallah emeğinin karşılığını alır
Kardeşin erkek mi canim genelde erkekler böyle oluyor benim oğlum çok hirsliydi 95 e ağlayan kendi kendini cezalandıran bir çocuktu ama ergenliğe girdiğinden beri o hırsı git gide azaldı ben çalışmadan da yaparım psikolojisinde esasen sıkılıyor çalışırken çok çalışmıyor bilmiyorum artık hepimiz için hayirlisi olsun

Kardeşin erkek mi canim genelde erkekler böyle oluyor benim oğlum çok hirsliydi 95 e ağlayan kendi kendini cezalandıran bir çocuktu ama ergenliğe girdiğinden beri o hırsı git gide azaldı ben çalışmadan da yaparım psikolojisinde esasen sıkılıyor çalışırken çok çalışmıyor bilmiyorum artık hepimiz için hayirlisi olsun
Evet canım erkek. Bide 4 çocuğun en küçüğü olunca azıcık herkese nazı geçiyo evde duygu sömürüsüyle kandırıyo. Bi bana pek nazlanmaz. Bende o küçükken üni ye gittiğim için çok görmedi beni ondan. Evde olduğum sene iyi çalıştırmıştım dersleri gayet güzel olmuştu. Ben evlendim konyaya geldim yine bozuldu:(
Artık hayırlısı olsun demekten başka bişey yapamıyoruz

isimdeyimgucumdeyim isimdeyimgucumdeyim çook geçmiş olsn cnm.
@Akaibu bence fazla bile yapmışsın.. Ben hep 2 tuzlu 1 tatlı kurabiye 1 salata 1 tanede pasta tarzı bişey yaparım.. Bu arada arkadaşının verdigi tarifi denemek istiyorum. Çok lezzetli gibi :)
@mahtuana bebek doğdu demek çok sevindim. Hamile olduğun ilk zamanları hatırladım resmen. Zaman nede çabuk geçiyor.. Rabbim kızlarını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Sağol canım.
Bayadir yoktum canım. Gökçede istediği olmayınca ağlıyo yada elindekileri atıyo bana vuruyo :)

Bunu kaç dk ve derecede pişiriyoruz
bn hic dakika tutmuyorm cnm kurabiye beyaz oluyo renk degistrmye yakin kapatiyorm parmagmla kontrol ediyorm sertlesmisse tamamdir. 170derece. Malzemelerin hepsni karistriyosn toplanan bi hamur olmuyo elinle parcalar alip sıkip topluyosn yuvarliyosn

düştü çenesini vurdu yere sıpam. Kan geldi ağzından. Ne kadar sert vurduysa diş eti kanamış. Ağlaya ağlaya bi hal oldu. Sakinleşsin diye emziriyim dedim uyudu bu saatte
geçmiş olsun fıstığa bende sakinleştirmek için emzirmeyi deniyorum sonuç hep başarılı :)

Kızlar Eceye kalem verdim ben sağ eline veriyorum o hep sol eline alıp solla karalama yapıyor sanırım solak olacak babası da solak ona mi benzedi i acaba
benim eşimde solak mira ilk başlarda daha çok sol kullanıyodu şimdi sağada yöneldi ama ben sol elinede veriyorum ikisini de kullansın :))

Yigitin üstten sağ sol iki azı dışı de çıkmıştı ama çok zorlanmadı. Geçen hafta sağ alt azı da çıktı. Ama sol taraf şiş çıkaramadı bi türlü ve okadar zorlaniyoruzki dün gece hiç durmaksizin 1.5 saat agladi.aşağıdan kayinvalde çıktı geldi gecenin 1 inde ağlama sesine.noluyo hastami diye.aksama kadar çok huysuzdu sürekli paçamda dolandı yemek de yemiyo.allahım çıksa da çocuk rahatlasa diye dua ediyorum sürekli.
bizde de aynı 3 azı dişi peş peşe çıkardı sorun yaşamadık sağ alt şişti ucu beyaz ama çıkamadı bi türlü gece inleyerek uyanıyo çıkartsalarda onlarda bizde rahatlasak

hemen hemen çoğu öyle 2 yaş sendromu yavaştan yükleniyo sanırım :)

Gökçe uyuyodu bende iş yapıyodum akşam misafirim var diye.
Birden gökçenin uzaktan kumandalı arabası geçti korifordan. Aklım çıktı resmen. Koridora geçtim bi baktım gökçe elinde kumandayla sırıtıyo.
Bu sıpa park yataktan nasıl çıktı. Boyu bile yetişmez. Basacağı bi yerde yok. Ya düşseydi. Halı bile yok yatağının önünde.
Uyurkende rahat yok artık. Ben nasıl engellicem bu çocuğun ordan inmesini:(

Kendm gbi birisini buldm:) ben bir kisi bile gelse yapiyorm birsuru sey snra esmle oturp yiyoruz:)) pogca yapma bnce borek yeterli okdr kolay bi kurabiye tarifi bliyormki acil durumda yapiyorm hep.

Bir paket krem santi toz bir su bardagi svi yag uc su bardagi un
Agizda dagiliyo cok begeniliyo herkes tarif istiyo hazir un kurabiyeleri gbiymis bnde utaniyorm valla bukdr kolay seyi sylemeye:)
canım bi paket demişsin ya pek anlamadığımdan soruyorum kutudan iki tane çıkıyo bi kutu mu yoksa o iki taneden birini mi kullancaz ay inşallah anlarsın beni mutfak dilinden çok uzağım :P

Birden gökçenin uzaktan kumandalı arabası geçti korifordan. Aklım çıktı resmen. Koridora geçtim bi baktım gökçe elinde kumandayla sırıtıyo.
Bu sıpa park yataktan nasıl çıktı. Boyu bile yetişmez. Basacağı bi yerde yok. Ya düşseydi. Halı bile yok yatağının önünde.
Uyurkende rahat yok artık. Ben nasıl engellicem bu çocuğun ordan inmesini:KK43:
Cok basit engelleyemicen ben besigin etrafına neler koydum düşerse yine diye umutta beni korkutuyor mutfağa arkamdan sessizce geliyo arkami bi dönüyorum ki ordan siritiyor:)

Park yatak çok derin aslında nasıl çıktı acaba :KK57:

Gece Ece uyurken yatakta sürekli dönmeye başladı bir sure sonra ağlayarak kalktı elini kasiyordu lambayı açtım yatağının içinde sivri sinek öldürdüm sineği elini ve yüzünü isirmis birkaç gün önce de burnunun üstünü isirmisti gece yatirmadan bakıyorum eve yok sinek gece lambayı kapatınca çıkıyor nereden giriyor sinek eve anlamıyorum evi havalandiriyorum hergun ama sineklik var her yerde yazın bile bu kadar sinek yoktu kuzum aciyor diyor:KK43:

Cok basit engelleyemicen ben besigin etrafına neler koydum düşerse yine diye umutta beni korkutuyor mutfağa arkamdan sessizce geliyo arkami bi dönüyorum ki ordan siritiyor:)
keşke alan biraz geniş olsa kenardaki fermuarını açarım. Ama duvarla dolap arasında yatak. Bende bişeyler döşeyim artık

Park yatak çok derin aslında nasıl çıktı acaba :KK57:
Koltuğa çıkacam diye halden hale giriyo nasıl çıktı aklım almıyo. Tekrar yatağa koydum apriori gibi izleyim dedim. Ama şımardı yatıp kalkıp durdu.
Hala şoktayım yatağa bakıp bakıp yol düşünüyorum hala. Hiç olmadı uyurken artık yatağı yan değilde dikine çevirip kenardaki fermuarını açarım en azından ordan çıksın

keşke alan biraz geniş olsa kenardaki fermuarını açarım. Ama duvarla dolap arasında yatak. Bende bişeyler döşeyim artık

Koltuğa çıkacam diye halden hale giriyo nasıl çıktı aklım almıyo. Tekrar yatağa koydum apriori gibi izleyim dedim. Ama şımardı yatıp kalkıp durdu.
Hala şoktayım yatağa bakıp bakıp yol düşünüyorum hala. Hiç olmadı uyurken artık yatağı yan değilde dikine çevirip kenardaki fermuarını açarım en azından ordan çıksın
En azından dusme riski olmaz fermuari acarsan oradan çıkar

hay allahım ya şunların aklından bi tutam rica edicem

Paketten ikitane cikiyo ya sn birtanesini koycaksn cnm
sağol canım

Back
X