- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle bi manzarayı göremem hiç heralde. Gökçe yatapından başka yerde uyumaz. Uyusada yanında ben yatcam mutlaka.Buda bugünden.:)
Gökçeyi uyutmanin yolunu buldun. Yere yastık koyuyorum uykusu gelince kendi kendine uyuyor iki gündür :)
amin canim sağol esim de özür diledi baristik bende uzatmadim@yaz yagmuru nasil oldunuz canim esinle baristin mi?
Abinin cocugunada cok gecmis olsun ALlah sifa versin
Ayyy darısı biZe bende azaltmaya çalışıyorum gecelerimiz işkenceye döndüEcede 4 gecedir maşallah sabaha kadar uyuyor eskisi kadar meme aklına gelmiyor genelde akşamları istiyor gün içinde istemiyor öğlen uyuturken emziriyorum bir daha akşam emziriyorum gecede uyuduğu için emmiyor sabah emiyor böylesi daha rahat oldu
İnşallah azaltabilirsin canim geceleri zor oluyorAyyy darısı biZe bende azaltmaya çalışıyorum gecelerimiz işkenceye döndü
Sefilligi seviyorlar :)Hepsi yerde yatsın bayılıyo bıu çocukların :)
Gökçeyi yerine yatırmak için kucağıma alınca ağlayıp uyanmıştı dün. Bugunde ağlar gibi olunca bıraktım orda uyudu :/ neyseki akşam yerine götürünce aglamıyo.böyle bi manzarayı göremem hiç heralde. Gökçe yatapından başka yerde uyumaz. Uyusada yanında ben yatcam mutlaka.
Ben hala yastığa da alıştıramadım. Hemen iniyo yastıktan. Bi zararı yoktur inşallah araştırayım diyorum unutuyorum hep
Ne biliyim hani yastıksız yatınca boyun eğik duruyoya ağrıtırmı ki diye düşündümSefilligi seviyorlar :)
Gökçeyi yerine yatırmak için kucağıma alınca ağlayıp uyanmıştı dün. Bugunde ağlar gibi olunca bıraktım orda uyudu :/ neyseki akşam yerine götürünce aglamıyo.
Yastık ben baştan beri kullanıyorum ama incecik bişeydi ilk yastığımız. Şimdide yastığa sarılıyor uyurken :) ama ben sevmem yastık gece yastığı attığım çok olurdu eskiden. Bi zararı neden olsun ki.
Benim agrimiyo :)Ne biliyim hani yastıksız yatınca boyun eğik duruyoya ağrıtırmı ki diye düşündüm
bizde bugün aldık bundan canım. Sanırım pazartesi gelir artık. Sizinki geldimi nasıl iyi bişeymi. Sen resmini atınca buraya ben çok beğendim tam yigitin ilgi duyacağı bi oyuncak hemen aldık bizde.Tam onun aynısı olmasada gitti gidiyorda buldum canım. Sağolasın.
Bugün ilk günümüz bakalım nasıl olacak yazarım tabi HaZir evdeyken ayirayimA Ayseguel1981 bende bugünlerde düşünüyorum yigitin odasını ayırmayı ama cesaret edemedim daha. Bizi bilgilendir canım umutun odasını ayirirsan bende o zaman belki cesaret ederim.
Sağol canim inşallah@yaz yagmuru canım allah şifa versin bebisinize zor bi durum gerçekten.
Canım pazartesi sipariş vereceğiz henüz vermedik, benimde çok hoşuma gitti. Gelince yorum yazar mısın canım?bizde bugün aldık bundan canım. Sanırım pazartesi gelir artık. Sizinki geldimi nasıl iyi bişeymi. Sen resmini atınca buraya ben çok beğendim tam yigitin ilgi duyacağı bi oyuncak hemen aldık bizde.