2014 Haziran Bebişleri Dogum günü hazırlıklarıı amanın amanın

2014 haziran anneleri bebişlerimiz buyuyor inşallah :emir_bebek::emir_bebek:1 yaşlarına adım atacaklar bu guzel gun hepimiz için önemli ilk dogum gunu gelen misaifrler konseptler yapılacak ikramlar uygun ve güzel butce ile yapalım fikir alısverişinde bulunalım fikirlerinizi bekliyoruz :nazar::KK39::KK39:

arkadaslar biraz bilgi edindim siteler buldum paylasmak fikir alamak istiyorum bana göre önemli
-1 yaş pastası
-bebeğimizin kıyafeti
-konsept ( odanın ve masanın süslenisi )
-ikramlıklar
-istege göre davetlilere verilecek minik hediyeler

Amann çok kötü bi zamana denk geliyo bizimki. Okullar kapanmadığı için annemler gelemiyolar. Yavrumun hem halası hem teyzesi sınava ygsye girecek. Ertesi gün seçim var. Hevesim kaçtı.

Amann çok kötü bi zamana denk geliyo bizimki. Okullar kapanmadığı için annemler gelemiyolar. Yavrumun hem halası hem teyzesi sınava ygsye girecek. Ertesi gün seçim var. Hevesim kaçtı.
diğer hafta kutlayın ama hevesiniz kacmasın ilk yaş günü hatıralarda fotograflarda kalsın

Bizim doğum günümüzde Ramazanın ikinci günü ben bi hafta erken kutluycam.

herkes dogumgunu kutluyor :) neguzel benımkıde 1 yasına gırdı güzel bır doğum gunu yaptık
fakat bır suprızleeee yenıden hamıleyım 8 haftalık:) ŞOKLARDAYIM BASINA GELEN VARMI????????**

X