Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2014 Haziran Bebişleri Dogum günü hazırlıklarıı amanın amanın
2014 haziran anneleri bebişlerimiz buyuyor inşallah 1 yaşlarına adım atacaklar bu guzel gun hepimiz için önemli ilk dogum gunu gelen misaifrler konseptler yapılacak ikramlar uygun ve güzel butce ile yapalım fikir alısverişinde bulunalım fikirlerinizi bekliyoruz
arkadaslar biraz bilgi edindim siteler buldum paylasmak fikir alamak istiyorum bana göre önemli -1 yaş pastası -bebeğimizin kıyafeti -konsept ( odanın ve masanın süslenisi ) -ikramlıklar -istege göre davetlilere verilecek minik hediyeler
Amann çok kötü bi zamana denk geliyo bizimki. Okullar kapanmadığı için annemler gelemiyolar. Yavrumun hem halası hem teyzesi sınava ygsye girecek. Ertesi gün seçim var. Hevesim kaçtı.
Amann çok kötü bi zamana denk geliyo bizimki. Okullar kapanmadığı için annemler gelemiyolar. Yavrumun hem halası hem teyzesi sınava ygsye girecek. Ertesi gün seçim var. Hevesim kaçtı.
herkes dogumgunu kutluyor :) neguzel benımkıde 1 yasına gırdı güzel bır doğum gunu yaptık fakat bır suprızleeee yenıden hamıleyım 8 haftalık:) ŞOKLARDAYIM BASINA GELEN VARMI????????**