2014 Haziran Gelinleri

Girerim tabi inş güzel anılarımızı paylaşırız düğünün ertesi günü kahvaltıya geliriz diye takılıyorum annemlere zaten doğalgazım yetişmedi nasıl kahvaltı hazırlıyım diye ;) böyle planlarla rahatlıyor insan sonra odamı kıyafet odasına dönüştürme planları, ayakkabılarımda gidince yer açılcakmış iyice hüzüne yer bırakmıyoruz

Havalar güzel gitmiyor dış çekimi çarşamba yapıcaktık üf hava durumu da pek içaçıcı şeyler söylemiyor

Girerim tabi inş güzel anılarımızı paylaşırız düğünün ertesi günü kahvaltıya geliriz diye takılıyorum annemlere zaten doğalgazım yetişmedi nasıl kahvaltı hazırlıyım diye ;) böyle planlarla rahatlıyor insan sonra odamı kıyafet odasına dönüştürme planları, ayakkabılarımda gidince yer açılcakmış iyice hüzüne yer bırakmıyoruz

Havalar güzel gitmiyor dış çekimi çarşamba yapıcaktık üf hava durumu da pek içaçıcı şeyler söylemiyor

inşallah cnm ya mutlu oluruz ve bir an önce alışırız umarım. ben de arada eşim gelmese bile annemlere kaçamak yapmayı düşünüyorum kalmaya giderim :)) aynen benim de odam boşalıyor eşyalarım kapışıldı hehe :D sen hangi şehirdesin cnm

Kocaelideyim canım
Eşim haftasonları çalışırken annemlerle gezerim diyorum şimdiden
Zaman geçsin hazırlıklar bitince zamanda geçmiyor düşüncelerle kalıyorsun başbaşa

Kocaelideyim canım
Eşim haftasonları çalışırken annemlerle gezerim diyorum şimdiden
Zaman geçsin hazırlıklar bitince zamanda geçmiyor düşüncelerle kalıyorsun başbaşa

evet biraz da ondan oluyor hiç böyle düşünmemiştim :) bi de benim muhabbet kuşum var yanımda götürücem onu da moral olcak bana. eğer hayvanları seviyosan sen de bunu deneyebilirsin. insana destek oluyolar gerçekten.

Çok severim hayvanları ama o kadar çok öldürdüm ki:S artık almak istemiyorum bak şimdi hikayelere resmen katilim

Hamsterlarım vardı doğum yaptırdım sonra annesiyle yavrusu çiftleşti bebişler kolsuz , ayaksız doğdu yarısını annesi yedi son doğumda kendi öldü

Kaplumbağam kış uykusundan uyansın diye azıcık ısıtıyım diye lambaya koymuştum ders çalışırken unutmuşum pişirmişim hayvanı :(

Köpek almıştık ertesi gün hastalandı veteriner bir daha geri veremedi aldığımızda mikrop kapmış

Hint bülbülerim balkonda sıcaktan öldü doğumgünümdr arkadaşlarım mıncıklamıştı onlardan kaçırcam diye balkona koymuştum

Muhabbet kuşum ayağını kırdı iyileşemedi veteriner soğuk kompleks yapın demişti ishal oldu bu sefer

İkinci kaplumbağamın gözü mikrop kaptı yaşamadı

Tavşanımı yazlıkta tilki kaptı en üzüldüğüm buydu

Balıklarımızı yazlığa giderken bırakmak zorunda kaldık filtre tıkandığı için havasız kalmışlar uzunda kalmamıştık

Kılıç balıklarım vardı akvaryumdan atlayıp durdular hepsine yetişemedim

Çok severim hayvanları ama o kadar çok öldürdüm ki:S artık almak istemiyorum bak şimdi hikayelere resmen katilim

Hamsterlarım vardı doğum yaptırdım sonra annesiyle yavrusu çiftleşti bebişler kolsuz , ayaksız doğdu yarısını annesi yedi son doğumda kendi öldü

Kaplumbağam kış uykusundan uyansın diye azıcık ısıtıyım diye lambaya koymuştum ders çalışırken unutmuşum pişirmişim hayvanı :(

Köpek almıştık ertesi gün hastalandı veteriner bir daha geri veremedi aldığımızda mikrop kapmış

Hint bülbülerim balkonda sıcaktan öldü doğumgünümdr arkadaşlarım mıncıklamıştı onlardan kaçırcam diye balkona koymuştum

Muhabbet kuşum ayağını kırdı iyileşemedi veteriner soğuk kompleks yapın demişti ishal oldu bu sefer

İkinci kaplumbağamın gözü mikrop kaptı yaşamadı

Tavşanımı yazlıkta tilki kaptı en üzüldüğüm buydu

Balıklarımızı yazlığa giderken bırakmak zorunda kaldık filtre tıkandığı için havasız kalmışlar uzunda kalmamıştık

Kılıç balıklarım vardı akvaryumdan atlayıp durdular hepsine yetişemedim

inanmıyorum ya hepsi ne kadar acı hikayeler :( çok şanssızmışsın cnm, özellikle o ilk ve ikinci hikayede gözlerim doldu. bizim de ispenç tavuklarımız var. benim çok sevdiğim bi civciv vardı hep bana koşar gelirdi. annesi ayağıyla ezerek öldürmüştü kıskançlığından. kendimi suçlu hissetmiştim. hayvanların ölmesi çok acı veriyor. ben de maşallah diyim hep kuş baktım. uzun da yaşıyorlar ama Allah bilir tabii, birşey olsa çok etkilenirim ben de. ama gene de hayat veriyolar insana :)

Çoğunda çok küçüktüm en son hemişlerim vardı geçen sene onlardada akraba evliliği varmış demekki ilk bebişler çok sağlıklıydı 9 tane büyütüp sattım bile ilk paramı kazanmıştım

Allah seninkine uzun ömürler versin :)

Çoğunda çok küçüktüm en son hemişlerim vardı geçen sene onlardada akraba evliliği varmış demekki ilk bebişler çok sağlıklıydı 9 tane büyütüp sattım bile ilk paramı kazanmıştım

Allah seninkine uzun ömürler versin :)

amin ya :) bi de küfür öğrenmiş rezil edicek misafirlere bizi :))
hamsterlar da çok sevimli oluyor biraz huylanıyorum ama gene de izlemeye bayılıyorum gördüğümde :)

5 gün kaldıııı heyecan acayip ve umarım hava güzel olur dış çekimler için ev herşey hazır ama heyecan cokkkk:9:

Konvoy havluları da alındıı
Kızlar yağmur duasına başlayalım
YAĞMAAAA :D

kızlaaaaaar
bugünü saymazsak son 4 güüüüüün
heyecanlıyıımm hem de cooooooook:52::52::52::52:
Allah yardımcımız olsun
inşallah yagmur yagmaz
ama yagarsa da kısmet moralleri bozmayalımmm her işte vardır bi hayırr

günaydın kızlaaaaaar

bugünü saymazsak son 3 gün

ne var ne yok hazırlıklar ne alemdee bitti miii?

bakalım yagmur yagcak mı inşallah yagmazzz:2:

günaydın kızlar şafaklar iyiden iyiye azaldı ben antalyadayım bir damla yağmur yok valla yanıyoruz burda umarım sizin bulunduğunuz illerdede biter yağmurlar biran önce canınızı sıkmayın yağmur berekettir :34: benim yarın çeyizim çıkcak evden heyecanlıyım sonunda evime aldığım herşey yarın yerini bulcak:16:

Her şey gönlünüzce olasın kızlar ben evimi yerleştirdim çeyiz gidince benim evim diyorsunuz çook zevkli yerleştirmek ama çok yorucu
Bende çeyiz alma olmadı merasimler vs. Çeyiz yerleştirmede olmadı annemle ikimiz yaptık her şeyi kayınvalide uğraştırmayın beni dedi benim açımdan böyle daha iyi oldu karışan eden yok diye ama annelm üzüldü baya

günaydın kızlar şafaklar iyiden iyiye azaldı ben antalyadayım bir damla yağmur yok valla yanıyoruz burda umarım sizin bulunduğunuz illerdede biter yağmurlar biran önce canınızı sıkmayın yağmur berekettir :34: benim yarın çeyizim çıkcak evden heyecanlıyım sonunda evime aldığım herşey yarın yerini bulcak:16:

iyi bari balayına antalya ya gelcez :D

Back
X