2014 Haziran Gelinleri

Bizimde tam 1. Ay 7 haziraaan :)

Yaa sosyolog nerde aklım onda kaldı kötüydü en son

Bu arada hala doğalgaz yok sadce kahvaltı yapıyoruz evde her akşam bi annedeyiz işime geliyo valla yemek yapmamak evi otel gibi kullanıyoruz

bugün evliliğimiizzin 1.ayııı

evlilik nasıl gidiyo kızlaaaaar:52:

başlarda çok zorluk cekip depresyona girsem de, antidepresanlar saolsun eve de evliliğe de alışma konusunda baya yol katettim :) ama hem çalışmak hem eve bakmak zor, hem erkek hem kadın gibiyim. eşim yardım etse bile evdeki toz, çöp her zaman kadının gözüne batıyor. ona yap demeden yapmıyor. sorumlulukları dışında fena gitmiyor :)

Merhaba :) nasıl gidiyor evlilik??

Kimse evli olduğuma inanmıyor benim 18 falan gösteriyorum ve alyansımı takmayı sürekli unutuyorum. Yok canım sen mi evlisin diyor her tanıştığım :)

Merhaba :) nasıl gidiyor evlilik??

Kimse evli olduğuma inanmıyor benim 18 falan gösteriyorum ve alyansımı takmayı sürekli unutuyorum. Yok canım sen mi evlisin diyor her tanıştığım :)

Haha süpermiş bir bayan daha ne ister kiiii aman kısmet çıkmasın :P

kızlarrrrr ne yapıonuzzzzzzzzzz:52:

ev işleri falan nasıl gidiyor nası bi düzen izliyorsunuzz

evlenince kilo alan var mıı
ben aldım sanki yaaaaa

Hehrheh hiç şaşırmam çıksa da :p

Merhaba canım :) alışamadım ben daha hele yemek yapmayı hiç sevmiyorum -.-

Bi de işe girersem napıcam bilmiyorum :|

kızlarrrrr ne yapıonuzzzzzzzzzz:52:

ev işleri falan nasıl gidiyor nası bi düzen izliyorsunuzz

evlenince kilo alan var mıı
ben aldım sanki yaaaaa

Ya biz çift olarak aldık bile :(
Ev işleri giç bitmiyor çalışmadığım halde yetişmiyor çalışanlara Allah yardım etsin

ayyy benim kocis maşallah yemeye pek düşkün
öyle olunca yemekten sonra bi de tv karsısında bişeler yiyoruz :56::56::56::56:

ben calısıyorum
işten eve gidince yemek yapıyorum
en gec 19:30 da sofradan kalkmıs oluyoruz
ama işleri yaparsam dinlenemiyorum dinlenirsem iş yapamıyorum :D

Gerçekten allah çalışan hanımlara kolaylık versin:/

İş bakıyorum ama şimdilik çok gönüllü değilim :) bi kaç yere cv bıraktım dönecekler mi bakalım...

Biz çift olarak kilo verdik. Sevglim m bedenden s bedene düştü ben de 36dan 34 bedene :( :(

Gerçekten allah çalışan hanımlara kolaylık versin:/

İş bakıyorum ama şimdilik çok gönüllü değilim :) bi kaç yere cv bıraktım dönecekler mi bakalım...

Biz çift olarak kilo verdik. Sevglim m bedenden s bedene düştü ben de 36dan 34 bedene :( :(

Biz de baskül ailesine döncez ya 2 ayda bu kadarsa bir senede obez oluruz böö :P

Back
X