2014 ikiz anneleri

Anladım canım sen tecrübelisin tabi:)kurumuş gibi bide uçları,nemlendirici bi krem soruyum doktora kullanmaya başlayım.

ewett ilki tupunu biliyorum benimle ayni vakitte geliyoduu benimkide tutmamistii:-(o gunler gitsin gitsinde bidaa gelmesinn..

cnmm kimyasal dgl degerin cokk guzell benceee ;-);-)
rabbim sonuna kadar bole dewam ettirir insallahh..bizim topigide ozledimm orayada girecem yaxicamdaa benim hamilelikte zor yaa bulantilar var bas agrisi pek girmiyom girip girip cikiyomm;-);-)
durumunu topikten okurumm icini ferah tutt guzel gelcek sonuc

Aman dikkat et canım dinlen bol bol belki de normaldir bu durum ama tedbiri elden bırakmamak lazım ben haftalarınızı göremiyorum telden girdiğim için sen kaçıncı haftadaydin?
Anladım canım sen tecrübelisin tabi:)kurumuş gibi bide uçları,nemlendirici bi krem soruyum doktora kullanmaya başlayım.

Ben şimdiden bebe yagı badem yagı falan sürüyorum karnıma sürerken göğüslerime ve uçlarına..sende surmuş muydun bişiler? Bide göğüslerimin bası cok büyüdü benim zaten eskiden de vardı basları belli olurdu hep ama simdi parmak ucum gibi oldu normaldir heralde dimi?

ahh cnm yaa inşallah birazdan işten çıkıp hastaneye gidicem işte kan testi için bakalım ne çıkıcak sonuc merakla bekliyorummm

kızlar aranızda tüp bebek ile ikiz bebege hamile kalan var mı? eger varsa transfer sonrasında beta hcg değerleriniz 12. günde kaçtı? bilgi verebilirseniz çok sevinirim..

8. Gun 93 -- 11. Gun 426--13.gun 1364 cikti benim simdiden hayirli olsun benim de tup bebek hamile olmana cok sevindim allah hepimize hayirlisiyla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin

Yok canım ben uçlarına bişey sürmüyodum.ama lansinoh marka bi krem varmış göğüs ucu için.dopumdan sonada kullanıyosun emzirirken temizlemene grek kalmıyo çünkü bitkisel bi kremmiş kullananlar çok memnun.ondan alcam...göğüs ucu yara olursa emzirmek tam işkence oluyomuş...büyüsün işte kız bebeler rahat rahat emsin:)benimkilerde büyüse keşke biraz

Merhaba anneler,
3 çocuk annesiyim.2 yaşında oğlum ve 8 aylık ikiz kızlarım var. Çalışamadığım için internet üzerinden uygun fiyata ithal bebek ve çocuk kıyafetleri satıyorum.İnceleyebilmeniz için aşağıda linki yazıyorum.

Adresim Tıklayınız: https://www.facebook.com/foyasithalurunler
Eki Görüntüle 850888

Iyi ileriki zamanda bende alayım ondan ins..benim bebekler anası gibi istahli olacak göğüslere baya erken rezervasyon yaptılar :)

Günaydın kızlar nasılsınız? Biz hala hastanedeyiz. Kanama sancı bitti cok sukur. Ama bebislerden birinin dopler kan akimi doguma az kaldi sinyalleri veriyor. 1-2-3 haftaya kadar doğum olur diyor dr

Flufem ve orkide çok geçmiş olsun kızlar, umarım herşey yolundadır. Ben çok sık giremiyorum ya, o yüzden kusura bakmayın anca şimdi gördüm ama bebekler iyiymiş çok şükür
Jelybonsdf canım ne güzel, bebeklerin sağ salim gelmesi kalmış artık

Hoşbulduk evet öğretmenim,1-2 haftadır eskiye nazaran zorlanmaya başladım,hele duraktan okula yürürken o yokuşu çıkmak veya üst sınıflara çıkmak,Allah'ım nefes nefese kalıyorum,kalbim ağzımdan çıkacak gibi..evet zayıflarda galiba daha çabuk belli oluyor,bir de kiloyu vücuda dağılmış şekilde değil de göbekten alınca ben burdayım diyor:) Amiiiiiiinnn,inşaallah..

Okurken bile çok korktum,Rabbim bebişlerini size bağışlasın,demek hepimizin başına gelebilecek bir durummuş,Allah kimseye yaşatmasın düşünemiyorum ne kadar korktuğunu:26:

Hoşbulduk,inşaallah güzel paylaşımlarımız olur.Hangi bölge hastanesi,maltepe,pendik?? bir arkadaşım maltepe bölgede tekil doğum yaptı,yıllardır göründüğü doktoru orda olduğu için gittiğini söylüyordu,çok da memnun olmadığını,yetersiz olabileceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.Tam olarak hangisi olduğunu yazarsan araştırırım,içime sinerse giderim.teşekkürler

Allah bebişlerini sana bağışlasın,bol bol dinlen,inşaallah bir sıkıntı olmaz.

Doktorun vermedimi canım bşdahaki kontrolde sor bence.erken doğumu önlüyo o iğne.22 haftadan beri 10 güne bi vuruluyorum ben.24 haftadan sonra genelde herkes kullanıyo

Ya benim bilgim yok bu iğne hakkında,yüksek risk taşıyanlara mı herkese mi yapıyorlar?Gidince söyleyeyim doktora,korktum şimdi.

Peki kızlar,ciğer geliştirici iğne hakkında ne düşünüyorsunuz,kimler yaptırdı/yaptırmayı düşünüyor?erken doğumu tetikliyor gibi birşey okumuştum bir yerde,korktum açıkçası..

canım geçmiş olsun neyseki iyisiniz merak etmiştim göremiyince dinlen canım dularımızdasın rabbim hepimize zamanında hayırlı doğum nasip etsin

Kızlar ewiniz asansörlümü?bizimki değil haftada bir mecbur iğne için inip çıkıyorum tedirginim

canım ben okul 4 katlı ben her gün 4 kat çıkıyorum hatta günde 1 kaç defa da oluyor allah korusun bizleri sedefcim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Son düzenleme:

Riskle ilgisi yok diye biliyorum.24 haftadan sonra herkese yapılıyo ikiz gebelikte

kızlar iyi geceler aklıma birşey takılıyor

29.haftada 5 saatlik yolculuk yapmak tehlikeli olurmu kendi aracımızla doktorunuz size kaçıncı haftadan sonra yasakladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…