2014 ilkbaharında sivri burun ayakkabı modası

ee şimdi 40 numara bir ayak var ortada
bunun bır de sıvrı uc kısmını hesaba kat.. bence de buyuk numara gıyenler tercıh etmemeli

Korkunç görünüyor ya 37 numaraya kadar gideri var bence ama 38den sonrası felaket duruyor,hele benimki gibi 40 ise ayakkabının burnunun bir yere takılması ve akabinde düşmeniz an meselesi

35 numarayım. sanırım giyerim bunlarrın benzerini. ama spor ayakkabı gibisi yok

Ayyy ne güzel minnacık ayaklarınız var

Ben de spor ayakkabıdan vazgeçemiyorum,topuklu özel günlerde ancak zaten...

teşekkürler. ama işte istediğim ayakkabıyı alamıyorum. maaleseg genelde 36 tan sonra çalışanlar çok. keşke 36 olsaydı en azından..

Son düzenleyen: Moderatör:
Korkunç görünüyor ya 37 numaraya kadar gideri var bence ama 38den sonrası felaket duruyor,hele benimki gibi 40 ise ayakkabının burnunun bir yere takılması ve akabinde düşmeniz an meselesi

ayak aten buyuk, bir de sıvrı gıyınce daha buyuk gözüküyordur
38 den sonrası sanırım yürüyen kayıga benzıyordur

ayak aten buyuk, bir de sıvrı gıyınce daha buyuk gözüküyordur
38 den sonrası sanırım yürüyen kayıga benzıyordur

Aynen öyle duruyor

Büyük ayakları küçük göstermenin tek yolu zarif topuklu ayakkabılar,ama zaten ayağı büyük olan bir insanın boyu da ortalamanın üstünde olduğundan topuklu da giyemiyor rahat rahat,zürafa gibi oluyor :18:

Tek çözüm spor ayakkabılar

bence de en rahatı spor ayakkabılar.

Ayyy ne güzel minnacık ayaklarınız var

Ben de spor ayakkabıdan vazgeçemiyorum,topuklu özel günlerde ancak zaten...

.

teşekkürler. ama işte istediğim ayakkabıyı alamıyorum. maalesef genelde 36 dan sonra çalışanlar çok. keşke 36 olsaydı en azından.

Son düzenleme:

Bu arada bu modeli sevdim,çok şıkmış

teşekkürler. ama işte istediğim ayakkabıyı alamıyorum. maalesef genelde 36 dan sonra çalışanlar çok. keşke 36 olsaydı en azından.

Ayaklarını istersen çıplak ayakla düz bir yüzeye sürekli vura vurabüyütebilirsin.

Eskiden Osmanlı'da bazı askerlerin elleri vura vura büyütülürmüş çünkü,bence mümkün.

Sorun büyük olması,ayaklar küçültülemiyor.Belki yarım numara küçültebiliyor doktorlar ama 6 ay üzerine basamıyorsun ayaklarının,yarım numara için değmez hiç o acıya

yok yok. aman. canım k ıymetlidir. acıya gelemem.
alıştık bu minik ayaklara:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…