- 20 Ocak 2013
- 27
- 19
- 88
sağlık, mutluluk ve huzurla büyütün.. tebrikler..Ben doğurdummmm Oğlumu Perşembe günü
allah yardımcınız olsun...sona kalan dona kalan kulübü
xilerixx
beyazinci
yirmisekizonbirdoksan
Dilakzn
Oo_piti_piti
_swift_
scheker
elfkkk
chatlakanne-çarşamba suni sancı denemesi vardı-haber yok
okaplan-24 kasım sezeryan
dualarımız sona kalanlarla....
sağlık,mutluluk ve huzurla büyütün yavrunuzu inşallah..40+0 da 17 kasım pazartesi günü suni sancıyla epidural normal doğumla oğlum saat 16:30 da dünyaya geldi
Gözün aydın
analı babalı büyüsün inş
Lierac klllandim catlagim olmadiKARIN ÇATLAĞINA NE İYİ GELİR HANIMLAR
Canim senin bugun kontrolun vardi sanki nasil gecti..dilakzn da gitti edi budu kaldik burda...beyazinci
yirmisekizonbirdoksan
Dilakzn
Oo_piti_piti
_swift_
scheker
elfkkk
Ahan da bu kadar kaldık. olmazsa ufaktan ufaktan Aralık Anneleri topiğine mi yuvarlansak kızlar he
Yok canım ben 2güne bir gidiyor. Dün sabah gittim. Yarın da akşam üzeri gidicem. Evet, pek kimse kalmadı artık. Aralık annesi olma ihtimalim bile var yani.Canim senin bugun kontrolun vardi sanki nasil gecti..dilakzn da gitti edi budu kaldik burda...
Yok canım ben 2güne bir gidiyor. Dün sabah gittim. Yarın da akşam üzeri gidicem. Evet, pek kimse kalmadı artık. Aralık annesi olma ihtimalim bile var yani.
çok duygulandımmmmmmmm
<Allah hepiizden ayrı ayrı razı olsun tüm sancılarım boyunca sizi dualarımdan eksik etmedim inanın sizi seviyorum yaaaaaaaaaaa
Ablacım Gözünaydın" Rabbim analı babalı büyütmenizi nasip etsin. Benim de 25 kasım Salı günü Oğlum genel anestezi sezeryanla Dünya'ya geldi. Talihsizlikler peşimizi bırakmadı. Yüksek sarılıktan 2 gece hastanede yattık, hala tam olarak iyileşmedi oğlum. Benim göğüs uçlarım resmen kanıyor.. Uykusuzluk, yorgunluk sizlerden haber almamı engelledi malesef. Inşallah herkes çok iyidir.
Biz sona kalanların bugün kontrolü var. Bakalım yatış yapan, doğuma giden olacak mı :)
Merhaba. Yeni gordum bu mesaji ya. Hayatimin en güzel anini tekrar hatrladim. Cok tesekkur ederim merak ettignz icin.allahim zana2cok şükür bebeklermzi bize sagsalim verdin.genel anestezi altnda sezeryan oldum ve poyraz a kavuştum :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?