Hayırlı olsun canım çok güzel olmuşMerhaba arkadaslar,
Bol bebisli gunlerimiz basladi, son dk haberleri icin bu konuyu aciyorum.
Guzel ve kolay dogumlarimiz olsun insallah,
Dogum yapanlar,
@tugcetgc
zeyy88 @demekoyle_19
@tikita
narinnazenin
@uludur
@Rosebek88
@carputi
@isisya
@icmimarmelike
@leylakxx
@Peysmeyker
@kubbaa
@efsunkarr
Daha cok var aklima gelmeyenleri siz ekleyin lutfen :)
28 ekim gelismeleri
@kubbaa dogum yapti@nlyvz hastanede dr bekliyor-2cm acilma ve 80-100 sancisi var@Rosebek88 bebegi sarilik olmus@carputi iyi, bebegini emziriyor, pek giremiyor zeyy88 esma ile istanbulda beyzaya sut veriyor, kvde kaliyor
Perşemmelikli23 var doğumacak bir kişi daha var hatirlayamadim cumartesi de nasipse ben varmi doğum yapacak
zeyy88 yavucaklar nasıl anneliğe alıştın mıBu topik süper olmuş
Aaa ey gidi ya nasilda unuttum onlari :) cok sgl cnm senide eklicez az kaldi :)
Ayy inş canımAaa ey gidi ya nasilda unuttum onlari :) cok sgl cnm senide eklicez az kaldi :)
duygum17 yarin sezeryan olacak
İdare ediyoruz canım..günde 10 kere biberon ve süt sağma makinesi yıkama faslı olmasa herşey daha güzel olucakzeyy88 yavucaklar nasıl anneliğe alıştın mı
İdare ediyoruz canım..günde 10 kere biberon ve süt sağma makinesi yıkama faslı olmasa herşey daha güzel olucak
Küvezdeki kızımın çıkmasını ve yanımdaki kızımın da emmeye alışmasını bekliyorum..
Sen nasılsın canım??
Küvezdeki ameliyat olucak canım bir de 3-4 kilo olunca..anladığım kadarıyla küvezde ki yavrucak ta kurtardı .oohhh çok geçmiş olsun korkutmuştu bizi yavrucaklar. Allahım yavrularının ikisinide bir an önce sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.Bu arda sana bir yardımcı kesin lazım biz tek çocuğun hakkından nasıl gelicez diye düşünürken sende iki tane var Allah yardımcın olsun.bende askerlerin şafak saydığı gibi şafak sayıyorum.Annem hafta sonu gelicek artık.o gelince biraz daha rahatlarım sanırım.Çok şükür iyiyim
kayın valide miiiKüvezdeki ameliyat olucak canım bir de 3-4 kilo olunca..
Aynen annelerimiz olmasa napardık çok şükür..bende eve dönmeyi bekliyorum valla annem yardımcı olur da kvde de öyle olmuyo işte...
eline sağlık canımGuncellemeler burada :) hadi kizlar kolay dogumlarrr mutlu bebekleeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?