2014 Kasim Anneleri Dogum Yapanlar/Doguma Gidenler Son Dk

nil şu nada hastanede 2 cm açılma ve 80-100 lere varan kasılmalar ile bekliyor..
tahlil sonuçlarını bekliyor

kızlar ben bugünlerde pasif takipçinizim kısa süreli giriyorum. bebişimle vakit geçiriyoruz. bugün 5 saat beni bırakmak istemedi. kendileri küçük olduğundan byümeye çalışıyo sanırım doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz sağlıkla büyüsünler inş

Hayırlı olsun canım çok güzel olmuş
Eileithyia F _fiona_ var ekleyebileceğim

anladığım kadarıyla küvezde ki yavrucak ta kurtardı .oohhh çok geçmiş olsun korkutmuştu bizi yavrucaklar. Allahım yavrularının ikisinide bir an önce sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.Bu arda sana bir yardımcı kesin lazım biz tek çocuğun hakkından nasıl gelicez diye düşünürken sende iki tane var Allah yardımcın olsun.bende askerlerin şafak saydığı gibi şafak sayıyorum.Annem hafta sonu gelicek artık.o gelince biraz daha rahatlarım sanırım.Çok şükür iyiyim

Küvezdeki ameliyat olucak canım bir de 3-4 kilo olunca..
Aynen annelerimiz olmasa napardık çok şükür..bende eve dönmeyi bekliyorum valla annem yardımcı olur da kvde de öyle olmuyo işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…