Bebeğin hayırlı olsun canım Allah analı babalı bğyütsün..Kizlar oncelikle sunu soyliyim gercekten kimsenin kotu dogum hikayesinden etkilenmeyin ve gercekten dinlemeyin
Hep derlerdi ama gercekten oyleymis
Doguma oyle bi korkuyla gittimki bu hikayelerden dolayi
Hkiayemi anlatiyim
Son alisverislerim kalmisti tamamlamak icin carsiya ciktim asiri derecede yoruldum o gun
Aksam tam rahatladim uzaniyim artik derken baktim tutamadigim bisey akti aha dedim suyum geldi esime
Basladim tirtir titremeye korkudan cunku hayatimda en cok korkutugum sey dogum yapmakti her nekadar korksamda normal olsun istiyodum herzaman
Sagolsun etrafin anlattiklariylada iyice korkuyodum
Neyse hastaneye gitmeden biraz toparlanmaya calistim evimize yakin olan hastaneyi secmistik zaten bebegimizin valizini alip yola ciktik dua ede ede
Doktor suyum geldigi icin hemen suni sanci verin dedi buarada bebege bakti 26002700 arasi dedi kilosuna 3000 kg dogdu neyseki sukur
Tabi suni sancidan etraf oyle bir bahsediyoduki ben hemen vermeseniz olmazmi kendi sancimi beklesem falan dedim doktor bekleyemeyiz dedi
Lavman falan yapildi ondanda cok cekiniyodum sukur oda hic kotu degilmis
Bana 02:10 da sanciyi bagladilar Allah im stresi cok zordu acaba kac saat surucekti acilmam bu arada ilk hastaneye gittigimde 1 -1,5 arasiydi acilmam
En son dogum yapan arkadasim suniyle 20 saat cekmisti hep onu dusunuyodum acaba oylemi ilucakti benimde
Ebeye surekli soruyorum epidural yaptirsam varmi gece yapan diye falan okadar kitlenmisimki cok cekicem uzun surucek diye Rabbime yuzbinlerce kez sukurler olsun 2:10 da sancim verildi 3:37 de dogumum oldu
Sancilar arada bir nefes aldiriyo ama geldigi zamanda cekilmiycek kadar degil oyle olsa kimse kaldiramaz zaten
Neyseki uzun surmedi belkide uzun surse sancilarim sezeryan istiycektim sabredemeyip
Yarin oburgun cocuguma karsi sucluluk duymamak icin suni sanciyi denemek istedim iykide denemisim
Acilmam hizli bi sekilde oldu ve bebisim geldi
İnanamadim o an sok oldum Allahim yarabbim bu kadarmiydi dedim anlatilanlar konusulanlar hepsi copmus
Herkesin kendine gore vicuduna gore degisiyomus gercekten Rabbime yuzbinlerce kez sukrediyorum guzeldi dogumum kisa surdu en azindan
Dikislerde olmasa daha guzel olurdu ama artik kesmeden dogurtucak doktor bulmak zordur heralde
Normal dogum yaptiracak bile bulunmazken ...
Boyle iste arkadaslar dogum bekleyenlere rahat kolay bir nefeste dogumlar diliyorum Allah yardimciniz olsun hepimizin kimseleri dinlemeyin bol bol dua edin insallah
Aynen canim denemeden bilemeyiz vucudumuzun nAsil tepki verecegini ben arkadaslara onu anlatmak istedimBebeğin hayırlı olsun canım Allah analı babalı bğyütsün..
Bu sancı kişiden kişiye değişiyor kimine bu kadar mı dedirtiyor kimine Allah dedirtiyor ben son dediklerimdendi 10 saat sancı çektim yaklaşık açılmam anca 5 cm oldu ve artık öleceğim diye düşündüm sen şanslıymışsın Rabbim herkese senin gibi doğum kolaylığı versin
Kızlar meraba bende 22 ekimde yaptım doğumu yazmıştım diğer topiğe ama gözden kaçmış.. Çok giremiyorum kzım biraz yaramaz ...3 haftadır gece uykumuz yok gündüz misafirden ben uyuyamıyorum akşam da kız uyumuyo hortlak gibi geziylrum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?