2014 kasim anneleri hangi ilaclari kullaniyoruz paylasalim

katina11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
327
28
53
Kizlar hangi ilaclari kullanıyoruz' ben. DEVİT dekavit. Magnirm gyno ferro' pihtilasmam old için iğne ve coraspin ayrica'

elevit pronatal,gynoferon ve tsh ı ddüşürmek içinde euthyrox kullanıyorum benn.. ilaç alımı konusunda ilk defa bu kadar düzenliyim :)

deccavıt bı tane
maltofer bı tane

bıde agrım olursa magnorm

eutyrox 50 mg 1,5 tane (tıroıt ılacım)

[QUOGoggiii, post: 37130143, member: 455596"]B12
Elevit
Adalat
Kan pihtilasmasi icin ie[/QUOT
B12
Elevit
Adalat
Kan pihtilasmasi icin igne

Googgi arkadasim clexene mi kullaniyosun coraspin kullaniyomusun ve ne zamana. Kadar bi bilgin var mi

Goggi

[QUOGoggiii, post: 37130143, member: 455596"]B12
Elevit
Adalat
Kan pihtilasmasi icin ie[/QUOT

Googgi arkadasim clexene mi kullaniyosun coraspin kullaniyomusun ve ne zamana. Kadar bi bilgin var mi

Evet cnim cleaxan kullaniyorum 0.4 mg doguma 3gun klaa kesilcek corasprin de kulllandim 5.ayda kestik ssdece igne kullaniyorum suanda 7 kasimda sezeryan olcam cnim 3gun oncesinde igneyi kesicek doktorum igne kesildikten sonra bebek strese girmemesi icin sezeryana alicak normal dogum onermiyo doktorum

Goggi

Goggi

Arkadasim hayirlisiyla inşallah kucagimiza aliriz hepimiz' ben 32 deyim aynen iğne kullanıyorum ama coraspini kesmedi daha. Neye gore kesiyorlar ki coraspini

Goggi

Arkadasim hayirlisiyla inşallah kucagimiza aliriz hepimiz' ben 32 deyim aynen iğne kullanıyorum ama coraspini kesmedi daha. Neye gore kesiyorlar ki coraspini

Bulemiyorum cnm bana igne yeterli sadece dedi ozaman kesti ibsallah kucagimiza saglikla aliriz cnimm

Decavit
Ferrum fort(bi ara gyno ferro kullandm)
Magvital
Zade vital omega3

Kan pihtilasmasi olan arkdaslar doktorunuz ne zaman birakacaginizi soyluyor igneyi

Doğuma kafa="gogii, post: 37177398, member: 455596"]Kan pihtilasmasi olan arkdaslar doktorunuz ne zaman birakacaginizi soyluyor igneyi[/QUOTE]
Doguma. Kadar

Doğuma kafa="gogii, post: 37177398, member: 455596"]Kan pihtilasmasi olan arkdaslar doktorunuz ne zaman birakacaginizi soyluyor igneyi
Doguma. Kadar[/QUOTE]

Dogum.yapicagin gunndahil kullancaksin sanirim her doktor bu konuda farkli 2hafta 1hafta 3gun onceden birakan arkdaslar var benim doktorumun demeside 36.haftadan sonra ignenin etkisi azaliyormus benin37-38.haftada dogum olcaak ona gore biraktircak bakalim

Dogum.yapicagin gunndahil kullancaksin sanirim her doktor bu konuda farkli 2hafta 1hafta 3gun onceden birakan arkdaslar var benim doktorumun demeside 36.haftadan sonra ignenin etkisi azaliyormus benin37-38.haftada dogum olcaak ona gore biraktircak bakalim[/QUOTE]

Coraspine devam mi canim hala

deccavıt bı tane
maltofer bı tane

bıde agrım olursa magnorm

eutyrox 50 mg 1,5 tane (tıroıt ılacım)
Lilipit mrhaba. Bende ayni senin ilaclarindan aliyorum. Troid ilacimizla miline kadar ayni. Troid degerin nasil? Ve hamileliginin kacinci haftasinda basladin? Ogrenbilir miyim

Dogum.yapicagin gunndahil kullancaksin sanirim her doktor bu konuda farkli 2hafta 1hafta 3gun onceden birakan arkdaslar var benim doktorumun demeside 36.haftadan sonra ignenin etkisi azaliyormus benin37-38.haftada dogum olcaak ona gore biraktircak bakalim

Coraspine devam mi canim hala[/QUOTE]

Hayr cnim 5 aylikken biraktim ben asprini

Back
X