Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadasim sende coraspin kullaniyosun kan pihtilasman var miSantafer ford ,magnorm,coraspirin
B12
Elevit
Adalat
Kan pihtilasmasi icin igne
[QUOGoggiii, post: 37130143, member: 455596"]B12
Elevit
Adalat
Kan pihtilasmasi icin ie[/QUOT
Googgi arkadasim clexene mi kullaniyosun coraspin kullaniyomusun ve ne zamana. Kadar bi bilgin var mi
Evet cnim cleaxan kullaniyorum 0.4 mg doguma 3gun klaa kesilcek corasprin de kulllandim 5.ayda kestik ssdece igne kullaniyorum suanda 7 kasimda sezeryan olcam cnim 3gun oncesinde igneyi kesicek doktorum igne kesildikten sonra bebek strese girmemesi icin sezeryana alicak normal dogum onermiyo doktorum
Goggi
Goggi
Arkadasim hayirlisiyla inşallah kucagimiza aliriz hepimiz' ben 32 deyim aynen iğne kullanıyorum ama coraspini kesmedi daha. Neye gore kesiyorlar ki coraspini
Hayır yok pıhtılaşmam ama doktorum verdi 34 . Hafta bırakacağımArkadasim sende coraspin kullaniyosun kan pihtilasman var mi
Doguma. Kadar[/QUOTE]Doğuma kafa="gogii, post: 37177398, member: 455596"]Kan pihtilasmasi olan arkdaslar doktorunuz ne zaman birakacaginizi soyluyor igneyi
Doguma. Kadar
Lilipit mrhaba. Bende ayni senin ilaclarindan aliyorum. Troid ilacimizla miline kadar ayni. Troid degerin nasil? Ve hamileliginin kacinci haftasinda basladin? Ogrenbilir miyimdeccavıt bı tane
maltofer bı tane
bıde agrım olursa magnorm
eutyrox 50 mg 1,5 tane (tıroıt ılacım)
Dogum.yapicagin gunndahil kullancaksin sanirim her doktor bu konuda farkli 2hafta 1hafta 3gun onceden birakan arkdaslar var benim doktorumun demeside 36.haftadan sonra ignenin etkisi azaliyormus benin37-38.haftada dogum olcaak ona gore biraktircak bakalim