2014 Kasım Anneleri Şafak Saymaya Ne Dersiniz?

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.841
248
Herkesin imzasinda kalan gunler yazıyor ama hem kalan gunumuzu yazabilecegimiz, hem de o gun ki hislerimizi günlük gibi paylaşabilecegimiz topic olsun istedim.. :) Haydı bakalım.. :KK19::KK23:

Güzel kızım ,seni kucagıma almaya 97 gün kaldı. Hayatımda ben heyecanlandıran en büyük olay senin varlıgın, açlıktanmıdır yoksa uyuyomusun bilmiyorum. Suan hissedemiyorum cunku..
Bu haftalar hareketlerinin en sert oldugu haftalarmış, artik gözlerinde kapali degil, kırpıp duruyorsun, bu haftalar hissettirebildigim kadar babişine hissettircem seni, şimdiye kadar 2 kez hissetti, gözlernin içi parladi, sonra sarıldı ikimize öptü bize.. ikimize de aşık bir baban var :)

Biz de sana aşıgız. Seni seviyorum Melegim.:KK15:

kızımm canım 76 gün kaldı bugün seni nasıl doğuracağımı izledim normalde izlemeyecektim ama merak ettim nasıl banyo yaptıracağımızı izledik babanla sana bakamamktan korkuyorum sanırım ama sen bana yardımcı olursun biliyorum hatta baban videoları izlerken ağlayacak vıyak vıyak dedi ama 1 ay sonra gülecek dedim nasıl sevindi canım kocam yaa ayrıca baban bana gıcıklık yapıyo ben öpüyom kızımı sen öpemiyon sen kızını sevmiyon diyo sakın ona inanma olur mu bende seviyorum hemde çok güzel kızım çirkinim

96 gün kaldı sana kavuşmamıza kızım, kıpır kıpır oldugun gunler daha da neşeli oluyorum. :) Babacıgın sabahtan uyandı öpücügünü verdi, cok heyecanlıyız, dün sana cicikler aldik :) eksiklerimiz hala var, bizi böyle kabul edecegini biliyoruz. Bugun Anneannenle çarsıya gidip sana yine ciciler alacaz, kıyafetler alacz, nevresim carsaflik alacaz, anneannen elleriyle dikecek..
Biliyosun çalişmiyorum, dun baban kendi babasina annem bakar bebege ise girer annesi de de, hayret ettim ki deden de hemen girmesin, bebek biraz emsin öyle hemen olmaz dedi, keske durumlar musait olsa melegim , hep sana ben baksam, ilk cikardigin sesleri,ilk yuruyusune ben şahit olmak istiyorum melegim.. :) sen bize ugur getireceksin eminim, sen heyecanla bekliyoruz güzel kızım..

Bu arada hala ismine karar veremedik.
Baban Öykü istiyor, belki de Öykü Olacak..

95 gún sonra kucagımdasın, tabii sabirsizlanıp ta erken gelmeye kalkmazsan, uykumuzu aldik ve huzurluyuz bugun, sabah babaya ben bay bay yaparken attin tekmeyi, kızımızda gule gule diyor deyince ben, baban cok sevindi..
Kocaman bir öpücük kondurdu, sen de karsiligini verdin. Güzel kızım benim. Ayın 2nde kontrolumuz var,seni gorecegim için cok heyecanliyim. Bu sefer videoya cektirecem. :) Minik Kelebegim Seni Seviyorum..

93 Gün sonra kokun burnumda. :)
Melegim ,güzel kızım, az önce cicilerini makinaya attık, Anneannenle..
Şansımıza bugun güneş yok, ama olsun, güzelce kurutup, yerlestirecez.. Cok özledim seni kızım, Salı günü görüşecez. SENI SEVIYORUZ :)

76 gün sonra kucagımdasın canım oğlum biz bütün hazırlıklarını tamamladık bi kaç sene sonra bile giyeceklerin hazır dayanamayıp alıyoruz işte babanda bende çok heyecanlıyız ilk başlarda senin sorumluluğunu alabilecek miyiz sana yetebilecek miyiz kaygısını yaşasakta artık içimizdesin şimdiden sensiz bir hayat düşünemez olduk gelmeni sabırsızlıkla bekliyoruz. Seni çok seviyoruz

Oğluşummmmmmmmmmmmmmmmm... Yaklaşık 73 gün sonra Rabbimin de izniyle inşallah bizimlesin.... Gün gün saymak ne zor geliyor günler geçmek bilmiyor... Çok özlüyorum seni... Bir an önce o tekmelediğin ayaklarını, o annenin karnını okşadığım yumuk ellerini sevmek koklamak görmek istiyoruz... :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46:

Guzel olmus bu tpik cnim ellerine saglik beni 38.haftda olcak dogum oyuden buradaki gune cok takilmiyorum kalan 9 haftamizvar bizim oglanbugun durgun ben cok yorgunum sanirim o yuzden temizlik pazar falan derken yoruldumdun cok hareektoiydi fakat basen dikkat ediyorum birgu hareektoi birgun durgun okuyoaz vuruyo

90 gun Melegim, Tam tamina 90..
Senin yanimda olacagini dusunmenin verdigi huzur, mutluluk bambaska.
Saglikla gel insallah.. dün sacimi kestirdim. :)
Su saçma inancin uzerine saç kestirmek iyi oldu, benim sacimla senin ömrunun dogru orantili oldugunu dusunenler var.
Sacim kesilrse òmrun kisalirmis.
Tövbe Yarabbim, bu insanlar garip..
Aslnda babana sinirlndim azicik saclarim kut gibi oldu, cok kestirdim. Ama napalim olsun :)
Seninle uzar saclarim :) seni seviyorum,
Yarin doktorla buluşacz annem..

pamuk helvamm,uğur böceğimm, bugün 28+2'yiz minnik oğluşum benimm. :KK68:
evimin ışığııı, ay parçammm... <3

Her gün bu tarz sözlerle sahip olduğu güzelliğe ''günaydın'' diyen bir anne olarak isteğim,
ilk heyecanım'ın OĞLUM'UN sayesinde öğrendiklerimi, şaşkınlıklarımı, ilklerimi ve hatta üzüntülerimi sizlerle paylaşmak..
Bebeğmzle tanıştığım ilk günlerde endişelerimden, sizler ve diiğer annelerin tecrübelerini paylaşmaları sayesinde kurtulduğumu hatırlamak..
Ben de bir kişiyi bile olsa mutlu edip, sohbet etme firsatı olarak gördüğüm bu platformda anlaşılır şekilde yazmaya gayret edeceğim. :D
Birlikte paylaşarak ve eğlenerek hatırlamak istediğim her gün için şimdiden OĞLUMA, eşime,sevdiklerime ve sizlere teşekkür ediyorum.

Melegimin bana gelmesine 89 gun kaldi.. Yaklasık 1.5 saat sonra buluşacaz kızım :)
Çok özledim seni annem :)
Umarim şekerimiz yoktur, anneannene çekmemişizdir..
Seni seviyorum melegim.

Pamuk prensesim, 88 gün kaldi,
Dün gece baban sen ve ben iyi sohbet ettik,
Bize karslık verdin tekmelerle, harikaydi. Ben konustkca tekme attin.
Baban ultrasyon resmine bakip, gözlerinin ela oldugunu iddaa ediyor.
:) bana farketmez, seni seviyoruz kızım
.

tam 74 gün kaldı oğluşuma kavuşmaya...Bu minik içimde ne zaman canlandı ne zaman büyüdü bana tepki veriyo hiç anlamadık hızla geçti zaman...sen olmadan önce hiç aklıma gelirmiydi hiç sevmediğim pekmez bal ceviz üçlüsünü her sabah yiyip devamında da yine hiç sevmediğim gıdalarla beslenmek...sen olmadan bilirmiydim gece bi kerede bile tuvalete kalkmaya erinen ben şimdi beş kere kalkmayı...bilirmiydim en komedi filminde bile bir bebek sahnesinde gözlerimin dolu dolu olmasını, hıçkırarak ağlamayı...hayatımda hiç görmediğim tartının ibresinin 70i göstermesine rağmen kendimi ne kadar güzel hissettiğimi..daha bir çok şeyi bilemezdim canım yavrum...şimdi ise 30. haftayı ortaladığımız bugünlerde şişen bacaklar kasılmalar kabızlıklar sırt ağrıları uyuyamama şikayetlerine rağmen senin bir kıpırdaman hepsine bedel meleğim...çabuk gel demiyorum zamanında gel anneciğim sağlıkla gel seni çok seviyorum benim minik meleğim...

Güzel yavrum, 86 gün sonra beraberiz.. Çok huzurlu ve mutluyum.. seni hissedince, varolan tum dertleri unutuyorum, hep varlıgı hissettir melegim, Rabbim tam gònlüme göre verdi seni, saglikla doğ bebegim.

78 gün :)
Su gibi akip gidecek kızım eminim..
Çok uzgunum bugun, çok öksuruyorum,
Emınim sen korkuyorsun ordaa..
Korkma ,baana skıca saril, emin ellerdesin, elimden geleni yapacam iyilesmek icin.

76 gün sonra yanımdasın, canım kızım, dün gittik, pijemamı aldık, artk hazır sayılırız doguma :)
Rabbim zamaninda séni kucagımıza almayı nasip etsin..
Yine rahatsizim cok öksuruyorum, ayrica sirtimda batiyor,ama varlıgın bana herşeyi unutturuyor, seninle gecirecegimiz o nese dolu anlar beni huzurlu yapıyorr :)
Rabbim seni bize saglikla göndersin güzel annemm :)

Back
X