2014 kasim anneleri tanisalim mi bn sitye yeni uye oldm :) nasl gdyo hamilelk ???????

Haber vermez miyim veririm tabii nasil bisey icirecekler bende merak ediyorum cunku tatli sekerli seylerden bende hoslanmiyorum pek :))ekleee ekleee konusuruz yeniden :)

Haber vermez miyim veririm tabii nasil bisey icirecekler bende merak ediyorum cunku tatli sekerli seylerden bende hoslanmiyorum pek :))ekleee ekleee konusuruz yeniden :)

Canim.ekledim.seni kabul.edersin..bakalim nasil icicez o sekerli suyu kimi o kadar kotu deil diyor kimi cok zorlandim diyorm.en kotusu ac gitmek olacak ben ac kaldığım an cok.kotu oluyorum.. zaten o yüzden yapalim.dedi doktor ac ciktim mi bir saate bayiliyorum

İnsallah birsey cikmaz canim ikimizde de ben zaten hergun igne vuruluyorum kan sulandirici insallah birde insulin ignesine baslamam gerekmez... Bu arada iyi bayramlar simdiden :)

İnsallah birsey cikmaz canim ikimizde de ben zaten hergun igne vuruluyorum kan sulandirici insallah birde insulin ignesine baslamam gerekmez... Bu arada iyi bayramlar simdiden :)

Snaanda iyi bayramlar canim.sneeye bebisle.kutlariz insallah ayy umarim.gerek..kalmaz iyi sonuç cilar tatlim ama muhakkak ki bana.da haber ver cok.merak.ederim

Snaanda iyi bayramlar canim.sneeye bebisle.kutlariz insallah ayy umarim.gerek..kalmaz iyi sonuç cilar tatlim ama muhakkak ki bana.da haber ver cok.merak.ederim

İnsallahhhhhhh seneye bebislerle kutlariz :)) ben cok panik yasiyorum bu 4. Gebeligim digerleri dusuk oldu maalesef yine birsey olacak diye odum kopuyor birde safra tasi cikti gebelikte o yuzden normalden cok istifra ediyorum hala daha insallah uc bucuk ayida atlatir kavurum yavruma...

Allah korusun canım benim aklınaa hic kotu seyler getirme olur mu lütfen iyi dusun ii olsun kısmetleri yokmuş. Allah bu evladına OMUR versin onu korusun ve sana bagıslasın canım benm bndee cokk kotu donemler geçirdim ilkk 4 aya kadar hergun istifra ettim mahfoldum her gun her saatt oluyordum resmen ne zaman 4 un yarısına geldm Allah a sukur kestiii hayırlısıyla bu uc buçuk ayı atlatırız inşallah canım bnm

İnsallah yaa benim safra tasindan dolayi gecmiyor daha bu sabah lavobadaydim :))) gunler gecse aaahh ahhh :))) agustos bari hizla gecsin. Zaten acayip sicak ben canakkaledeyim bugun 33 dereceydi sen neredesin?

merhaba bayanlar benımde dogumum kasım sonuna inş 23 haftalık bi oğlum var. hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerınızı inş. benim de ilk 4 ayım cok sıkıntılı gecti sabah kustum hep. bir ay idare ederdi şimdi de reflu ve geniz akıntım var. ne yesem yanıo yemek borum bi doğursakta şu sıkıntılar bitse hayırlısıyla dıe gun sayıyorum resmen. zaman geçmio

İnsallah yaa benim safra tasindan dolayi gecmiyor daha bu sabah lavobadaydim :))) gunler gecse aaahh ahhh :))) agustos bari hizla gecsin. Zaten acayip sicak ben canakkaledeyim bugun 33 dereceydi sen neredesin?

Yaa bnde onu düşünüyorum su agustos hizli gecse bariii ayyyy ne guzel olur:) canm ven yurtdisindayim almnyada :) burasi soguk zaten yalanci güneş var birtek ayyyy ne guzel yaa peşpeşe dogum yapacaz hatta velki aynı anda:)

Canim benim ayniyiZ seninle hayirlisiyla kavusursun insallah sende ogluna:) benimde ilk 4 ayim cok kotu gecti hatta usttede yazdim.sabah aksam.kusuyordm cok ama cok berbattı habire doktorlarda hastanelerde dolastik tam 4 bucuk aylik olduk gecti şükür cok iyi anliyorum.seni hergunum aglamakla geçti cocuk gibi olmustum kokular dusmanim olmustu resmen hayirlisiyla doguralim artik

Yaa bnde onu düşünüyorum su agustos hizli gecse bariii ayyyy ne guzel olur:) canm ven yurtdisindayim almnyada :) burasi soguk zaten yalanci güneş var birtek ayyyy ne guzel yaa peşpeşe dogum yapacaz hatta velki aynı anda:)

Yaa evettt pespese dogurucaz insallah :)) bu arada benim ismim damla seninkide sude sanirim degil mi? Memnun oldum :))

Senay canim cok memnun oldum damlacim ne güzel artik birbirimize dert ortagi oluruz beraber asariz bu gunleri♡♡:)

İnsallah senay yaa :)) oglusuna biseyler almaya basladin mi? En guzel kismi su hamileligin hic gormedigim kizima biseyler almak benim İcin :)) o ince olur onla usutur kesin yok bu renk kizima daha cok yakisir bunu alayim diye ona biseyler secmeye bayiliyorum ama daha cok sey almadim son gunlere kalsin diye :)))

Bssladim cano alıyorum birseyler her hafta çıktığımda muhakkak oglusa birseyler alir oldum bnde oyke çok sey almadim ama ne biliyim tutamiyorum kendimi..kesinlikle vve cok dikkatli seciyoruz aman bu olur bu olmaz bu yakışır nasil mutlu oluyoruz ama alırken:)

Senaycim nasilsin iyisindir umarim. Seker yuklememi bugun yaptirdim cok sukur birsey cikmadi. Buradaki uygulamada ac karinla gidiyorsun kan veriyorsun sonra bir saat bekleyip 75 gr glikoz iciyorsun bir saat daha bekleyip ikinci kanini veriyorsun. Sonra yine bir saat bekleyip son kanini veriyorsun. Bir saat sonrada sonucu aliyorsun:)) bunlarin hepsi 3-4 saat suruyor dolayisiyla ac oluyorsun o kadar saat. Senin nezaman olacak yuklemen?

canım benimkide ayın 9 unda gidip yapılacak burdakide aynı umarım bnde hayırsıyla asarım senin adına cok sevindim gozunaydın canm bir sorun daha atlattın

Evet canim tesekkur ederim umarim seninkide sorunsuzca hallolur :) 600 gr olmus kizim :)

inşallah cnaım ya cok sevindim senin adınaa bana en cok ac kalmak koyacak zaten hic sevmiyorum kkahvaltısız dışarı adım atmayı maşallah senin kzıına annesi ne guzell buyumuss Allah esirgesin

Kizlar yarin tetanoz asimin 2. Dozu var... İlkinde iki gun kolumi kaldiramadim bakalim bu sefer durum nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…