2014 Kasım Bebekleri Cinsiyet Anketi ve Düşünceleriniz

Bebeğizin Cinsiyeti Nedir?

• Ankete Katılan
    72
  • Anket Kapalı .

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.841
248
Anketimizin olmadıgını farkettim.. Umarım iyi yapmışımdır Anket Açarak..

Bakalım kimlerin cinsiyetleri belli, isimleri ne olacak, ne kadar zamanda hamile kaldınız, ilk ögrendiginiz de tepkiniz ne oldu, eşinizin tepkisi neydi.
Ailelere ne zaman söylediniz, kaçınçı ayda cinsiyetler belli oldu, gönlünüzden geçen kız/erkek hangisiydi?

Anlatmak istediklerinizi anlatabilirsin..

Bakalım kimlerin cinsiyetleri belli, isimleri ne olacak, ne kadar zamanda hamile kaldınız, ilk ögrendiginiz de tepkiniz ne oldu, eşinizin tepkisi neydi.
Ailelere ne zaman söylediniz, kaçınçı ayda cinsiyetler belli oldu, gönlünüzden geçen kız/erkek hangisiydi?

İlk ben başlayım :)

26.03.2014 de ögrendim..
Bebek düsündügüm ay hamile kaldım.
Gözlerim doldu ögrendigimde, eşime pasta ve konfetili bir surpriz yaptık arkadaşlarla.. O bende fazla heyecanlandı..
O gün ailelere söyledik. :)
Kızım olsun cok istiyordum, Rabbim gönlüme göre verdi, Kızımın adı Almila Olacak. :)

Simdi gelecegı günü sabırla beklıyorum.
Rabbim herkese saglikli ve hayirli evlat versin. :)

Oğlum olacak Allah kısmet ederse. İsmi de Alperen olacak :)
biraz bekledim bebeğime kavuşmak için ama olsun.
Allah tam zamanında gönderdi O' nu bana.
Eşim salya sümük ağlamıştı duyduğunda. Hele de bir tartışmamızın üstüne alınca haberi.. Sanırım pişman olmuştu söylediklerine....
tüm sülale hemencik öğrendi :D
14. haftada belli olmuştu cinsiyeti, kesin olmamakla birlikte.
bir kızım olacağını düşünürdüm hep, alışmam zor oldu erkek olmasın... Ama olsun yakışıklı oğlum O benim :) annesinin koruyucusu olacakk!

Allah'ın izniyle bir oğlum olacak..
Bir bebeğimiz olsun istedik çok ve tam 11 ay sonra 2.aşılama denemem ile hamile kalabildim,çok şükür.(Allah'ım isteyen herkese nasip etsin)
17 Şubat 2014 de idrar testiyle öğrenmiştim gebe olduğumu hayali bir çizgi vardı,adetime daha 6 gün vardı ama o meşhur 2.ci çizgi ordaydı işte ..eşimde evdeydi hatta raporluydu burun ameliyatı olmuştu yeni.Eşim belirsiz çizgiyi görünce inanmadı,çünkü o ana kadar kaç tane negatif test görmüştük beraber,ertesi günü kan verdiğimde pozitifi görünce çok mutlu olduk ikimiz,o günü asla unutmicam yarı ağlamaklı yarı gülmeli geçti bütün günüm,ve tabii aynı gün bütün sülale öğrendi :)
16cı haftamda öğrendim erkek olacağını...2 tane isim değişikliğinden sonra nihayet bebeğimize koyacağımız isim de belli oldu,Allah'ım yeter ki sağlıkla kavuştursun bizi,ve Allah'ın izniyle oğlumun adı Arda olucak...eşimin gönlünden geçen her zaman kız bebekti,ben hamile olduğumu öğrendiğim gün daha oğlum olacak dedim nitekim de öyle oldu,hislerimde yanılmadım...

Allah'ım hepimize yavrularımızı bağışlasın...sağlıkla kucağımıza alalım inşallah....

Allah'ın izniyle bir oğlum olacak..
Bir bebeğimiz olsun istedik çok ve tam 11 ay sonra 2.aşılama denemem ile hamile kalabildim,çok şükür.(Allah'ım isteyen herkese nasip etsin)
17 Şubat 2014 de idrar testiyle öğrenmiştim gebe olduğumu hayali bir çizgi vardı,adetime daha 6 gün vardı ama o meşhur 2.ci çizgi ordaydı işte ..eşimde evdeydi hatta raporluydu burun ameliyatı olmuştu yeni.Eşim belirsiz çizgiyi görünce inanmadı,çünkü o ana kadar kaç tane negatif test görmüştük beraber,ertesi günü kan verdiğimde pozitifi görünce çok mutlu olduk ikimiz,o günü asla unutmicam yarı ağlamaklı yarı gülmeli geçti bütün günüm,ve tabii aynı gün bütün sülale öğrendi :)
16cı haftamda öğrendim erkek olacağını...2 tane isim değişikliğinden sonra nihayet bebeğimize koyacağımız isim de belli oldu,Allah'ım yeter ki sağlıkla kavuştursun bizi,ve Allah'ın izniyle oğlumun adı Arda olucak...eşimin gönlünden geçen her zaman kız bebekti,ben hamile olduğumu öğrendiğim gün daha oğlum olacak dedim nitekim de öyle oldu,hislerimde yanılmadım...

Allah'ım hepimize yavrularımızı bağışlasın...sağlıkla kucağımıza alalım inşallah....

bizde eşşimin burun ameliyatı olduğu gün hamile olduğumu öğrendik..tesadüfe bak..
benimde adetime 4 gün vardı..

inşallah oğlumuz olacak,cinsiyetini neredeyse 5.aya girerken öğrendik ben kz bekliyordm ve herkese benimsetmistm kız olack dye.eşim en başından beri erkek doğuyor içime dyordu ve doğruymuş :)
ismni Allah'n izniyle Abdullah Talha koyacğz sağlıkla gelr inşallah.
bebek düşüncemz olduğu ay hamle kaldım.Öğrendğmz tarih 31 MART tı ve oğlumz henüz 2 ay 1 günlükmş öğrendğmz de.eşimle test yaptm çift çizgiyi görünce çığlık atp sevnçten ağlamya başladm eşmn boynuna attm kendimi oda heyecanmdan etkilenmş olsa gerek gülerken ağlamaya başladı sevncinden :)
ailelermze hemen o an haber verdk hayırlı dualarını aldık.
Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini yaşatsın.
kimseye de evlat acısı yaşatmasın.AMİNNN

benimde bir oğluşum olacak teyzeleri minik bir prens ben tam 2 sene bekledim bebeğim olsun diye iki aşılamam tutmadı ilk tüp bebek denememde tuttu 18 martta sonucu öğrendim ertesi gün evlilik yıldönümümüzdü çok güzel bir hediye oldu bize tabi aynı gün herkes öğrendi hamile olduğumu :) bebişimin cinsiyetinide 12. haftalıkken öğrendik. ismi ise henüz belli değil

ben de 7 martta öğrendim hamile olduğumu. bi kaç gün önce idrar testi yapmıştım.adetime de 1 haftaya yakın vardı. çok silik bi çizgi vardı. hatta eşim göremedi bile çizgiyi. ama arkadaşlarım gördü ve onlardan da cesaret alarak kan verdim ve 7martta öğrendim. ikinciye hamile kalmıştım ve ilk çocuğum daha 3 yaşındaydı. o yüzden bizimkiler birazcık tepki gösterdiler malesef ve o dönem baya moralimi bozdular. allah izin verirse 2 kız annesi olucam. ama isim bulamadık henüz. ekin, hayat, beril, öykü, güneş. şimdilik aklıma gelenler bunlar.:KK45:

Cook uzun yollardan gecip gelen beebegim 19 martta 5 gunluk adet gecikmesi ile ogrendim ancak hic ihtimal vermiyodum 3 senen boyunca 2 asilama 2tup bebk denemistim son yup bebek denememizden tam bir ay sonra asiri kasik agrisi ve gogusagris ici sokturucu aliyimda rahatliyim diye dr gitmistim iyiki gitmisim birgun once evimde buyuk bir temizlik vardiben hali silkeledim koltuk cektim neelr neelr yapti kasik agrisina daynaamiyip dr gittgimde hamile oldgumu ogrendim dr kesemizi gormustu bebek gorunmuyordu tabi okadar mucadelenin arkasindan dr beni sevindirmedi 1 hafta sonra gel kalp atislarini gorelim dedi mucizem diyoru bebegime cok sukur bugunlere geldik allah tum istyenlere nasip etsin hamile oldugumu ogrendigimden berioglum olcak dedimhissetmisi yanilmadim oglum olcak insallah adimizda Aren dsunuyoruz ilk bastan beri allah hepimizn evlatlarina saglik versin insallah

bir kızım olacak inşallah, ismimiz henüz netleşmedi, 2-3 mart gibi regl olmam gerekiyordu, hatta olduğumu da sanmıştım, başladı, ama 1-2 gün belli belirsiz gelip bitti, 5 martta çok ağır grip oldum, heralde vücudum zayıf düştü diye düşündüm, doktora gittim , bayaa bi antibiyotik verince birşey beni dürttü, evde test vardı yaptım çok silik 2. çizgi çıkmıştı ama saatler sonra, her gün bir sürü test yaptım, 2. çizgi çoğunda çıkmadı, hiçbir belirtim de yoktu ama içimden bir ses o ilaçları kullanma dedi, kullanmadım, 11 martta da gidip kan testi yaptırdım, sonucu beklerken saatlerce arabada dolaştık, sonuç pozitifti:KK68::KK68: o anı asla unutamam ama doktora gidene kadar inanamamıştım,13 martta da doktora gittim keseyi gördük, bugünlere geldik çok şükür:nazar::nazar:karar verdikten sonra 3. ayda olmuştu şükürler olsun:KK46::KK46: cinsiyet hiç düşünmedik ama eşim daha evlenmeden bile hep bir kız çocuğu hayal edermiş, benim için evladın cinsiyeti hiç fark etmez:KK66::KK66: anneme hemen söyledim, ailenin devamına da ilk arayışlarında, söylemek için özel birşey planlamadık ama beklemedik de:KK56::KK56: allahım hepimize hayırlı sağlıklı, kolay doğumlar nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

Merhabalar... Çok güzel olmuş 2014 Kasım Anneleri olarak her topiğimiz...
Benim ikinci gebeliğim ama ilk bebeğim olacak paşam Allah'ın da izniyle... İlk bebeğimi 2 aralıkta kürtajla aldırmak zorunda kaldık.. Kalp atışı yoktu, eşimle sarılıp ağlamalarımız aklımdan hala daha çıkmaz... Bu yüzden bu gebeliğim planlı oldu.. 2 ay korunmadan sonra şükürler olsun Rabbim aratmadı gebe kaldım... Adetime 1 gün kala
7 Martta test yaptım koyu ikinci çizgiyi görünce çok mutlu oldum ama tedirginlik de vardı ilki gibi olur mu diye... Sonra eşime bir kağıda mektup yazarak haber verdim o zamanlar okula gidiyordum o eve erken geliyordu... Eve geldiğimde de sarılıp kutladık bu haberi.. 13 Martta(5+2) kesemizi, 20 Martta (6+2) kalp atışımızı duyduk; ama biliyordum ikimizde ilk 3 ay her kontrole elimiz yüreğimizde gittik.. Veee şükürler olsun bugünlerdeyiz... Şimdi ilk bebeğimin o 4 mm 'lik büyüdüğü ultrason kağıdı herşeyini saklıyorum.. Bu bebeğimin abisi ya da ablasıydı ilk göz ağrımızdı... İnşallah oğlumuzun adını değiştirmezsek Umut Aras koyacağız...

hehe bende detaylı yazmamıştım yazayım..
inş oğluşum olacak ismi mustafa.. (eşimin babasının ismi..eşim 7 yaşında iken vefat etmiş babası ve ben koyak istedim bu ismi..eşimi mutlu etmek içinki o da cidden mutlu oldu).
benimde adet günüm 5 marttı..hiç unutmam 1 martta benden pembe bir akıntı geldi..aha dedim adet oldum..
ertesi gün cumartesi yengemlere gittik bir sürü misafir var ve ben boş adet ağrısı çekiyorum ama berbat fakat gelen gidende yok..
pazar sabahı eşimin turnuvası vardı (satranç hakemi) oraya gitti erkenden..c.tesi gece rüyamda küçük kuzular ve birde kurt yavrusu gördüm..sabah uyanınca tabirlee baktım bebek falan yazıodu...evdede önceden kalma bir test vardı ve adet ağrım hala devam ediodu..
aldım testi yaptım yatağa yattım testide komidine koydum..müzik dinliyordum bir baktım 2. çizgi inanamadım..kalktım perdeleri açtım oda daha aydınlık olsun benmi yalnış görüyorum diye :p:p
ardından hemen komşum ayriyeten liseden arkadaşımı aradım sabah daha 08/15 ve pazar günü..ayşe ben test yaptım 2.çizgi var dedim..hemen testi al bana gel dedi..gösterdim ikimizde olduğumuz yerde zıplıoz edioz..o bana kızıo dur bebek düşecek manyak diyeee :KK70::KK70:
sonra hemen annemlere gittim saat 09 suları..annemi uyandırdım beni öyle ağlamış görünce eşimle kavga ettin sandılar..ben testi gösterdim annem babamı çağırdı doğru isyanı hastaneye götür dedi..
babamla gittik kanı verdik ve 1 saat sonra sonuç çıktı değerim 17 idi düşüktü ama adetime daha 3 gün vardı..
2 gün sorna doktorumda gittim usg ile bakmadı direk kan istedi..değerim 60 tı...
2 gün sonra tekrar yapıcaz dedi ve o gün eşim ameliyat olacaktı burundan..o amliyata gitti ben kan vermeye...değerim 240 tı ve doktorum artık hamilesin kesin dedi..
eşim ameliyattan çıkıncada bebebeğimiz olacak dedim ve böyle oldu...

Ay ne güzel bir topic olmuş. Aklına sağlık canım. Ben de yazayım. Umarım okursunuz :KK25::KK25::KK25:

Eşimle ikimiz bebekleri her zaman çok sevmişizdir fakat evliliğimizin 4.yılını doldurduğumuzda karar verdik bebek sahibi olmaya. Çünkü beraber eğlenmeyi,evliliğimizi yaşamayı,seyahet etmeyi ve hem psikolojik hem de maddi olarak kendimizi hazırlamayı düşündük.

13 Mart Pazar günü eşimle şarap&kırmızı et keyfi yapmaya gittik. En sevdiğim iki şey olmasına rağmen ağzıma bile süremedim,midem bulandı.
Oradan çıkıp markete gittik ve karşıma mis kokulu çilekler çıktı. Gözlerimin fal taşı gibi açıldığını gören eşim 2 kg çilek aldı ve evimizin yolunu tuttuk. Eve gittiğimizde çileklerin hepsini güzelce yıkadım ve başladım yemeye. Yarım kilosunu yedikten sonra eşim "aşkım hepsi senin ye ama akşamın şu saatinde yediğin meyvenin şeker olduğunu unutma emi." dedi. Ben de "hmm evet doğru söylüyorsun" deyip mutfağa geçtim dolaba koyuyormuş gibi ama oturdum hepsini oracıkta yedim :p:p:p Kocacım anlamış o gün bir şeyler olduğunu.
Ertesi gün yani 14 Mart Pazartesi günü test yapmam için yalvardı eşim. Benim nedense hiç umudum yoktu o yüzden hep ertelemeye çalışıyordum, iş arkadaşım da hadi yap deyince dayanamadım,yaptım ve anında çift çizgi oldu.
Ben tam manasıyla ŞOK :KK57::KK57::KK57:
Nasıl yani? Hadi canım? Hamile miyim ben şimdi? Allah'ım bizim bebeğimiz mi olacak? Ya iyi bir anne olamazsam? diye saniyeler içinde ardı ardına sorular sordum kendime elimdeki teste bakarak.
Bebek planladığımız dönemde neredeyse her gün hamile kalırsam bunu sevgilime,canım kocama nasıl söylerim diye programlar yapıyordum kafamda ama o an o kadar karışıktım ki , programı uygulayacak sabrı göremedim kendimde. İş arkadaşımla ağlayıp sarılmalardan sonra sevgilimi aradım ve testin negatif olduğunu söyledim. Kadife bir ses tonuyla "sağlık olsun bebeğim, olur elbet." dedi.
Üzüldün mü diye sorduğumda "tabi ki bebeğimiz olsun çok istiyorum ama demek ki doğru zamanı değilmiş,üzme kendini" dedi.
Bu sözlerden sonra akmak için savaş veren gözyaşlarımı daha fazla tutamadım ve "bebeğim ben hamileyim" diye ağlamaya başladım. Bundan sonrası biraz komedi. Sevgilim o an büyük bir yapı markette evimiz için alışveriş yapıyormuş ve ben hamileyim dediğim an kısa süreli bir şok geçirip elindeki ağır şeyleri paldır küldür yere düşürmüş. Personelden özür dileyip arabaya koşmuş, orada sevinç çığlıkları atmış,sevinmiş,ağlamış ve tekrar markete dönmüş. Bu seferde yanlış malzemeler alıp uzayıp giden kasa sırasında kimseyi görmeyip en öne geçmiş, insanlar uyarınca "özür dilerim biraz önce karımdan çok güzel bir haber aldım." demiş, tabi insanlar anlamış hayırlı olsun demiş,gülmüşler en ön sırayı ona vermişler. Tabi ben hamileyim dedikten sonra karşıdan bir tepki bekliyordum ama sadece titrek bir sesle "aşkım ben seni arayım mı 5 dkya?" cevabını aldım. Sonrası malum...
Marketten çıkar çıkmaz bütün toplantılarını,görüşmelerini iptal edip iş yerime geldi. Yanıma geldiğinde gözleri kıpkırmızıydı ve sımsıkı sarıldı bana. Sonra da bebeğe zarar verdiğini düşünerek geri çekti kendini. Korkma o daha mercimek kadar :KK48::KK48::KK48: Öpüşüp,koklaştıktan sonra ne yapmamız gerektiğini konuştuk. Hemen özel hastanede kan testi yaptırdık ve 5 haftalık olduğunu öğrendik. Eşimin ailesine aynı gün, kendi aileme de ertesi gün söyledik. Yüz yüze söylemek istedik çünkü. İki tarafta inanılmaz mutlu oldu. Ağlaşmalar,gülüşmeler falan..
Hamile olduğumu kendime kabul ettirmem çok uzun zaman aldı. Yani içimde bizden bir parça olduğuna hala inanamıyordum. Sanki anne olmak bana hiç nasip olmayacak gibi hissederdim. Nedenini bilmiyorum. Adet düzensizliğimden dolayı yaşlı teyzelerin "çocuğun olmaz senin." tacizlerine maruz kaldığım için de olabilir.
Kalp atışlarını duyduğum gün "evet ben anne oluyorum." diyebildim kendime.. O günden sonra da her gün şükrettim Rabbime!
Dualarıma önce bebek sahibi olmak isteyenleri kattım, hala da öyle..

Bebeğimizin cinsiyetinin kız olduğunu 27 Mayıs Salı günü öğrendik. Allah biliyor ya flört dönemimizden beri biz hep kız çocuğu hayali kuruyorduk, Allah da çok şükür nasip etti.
Şimdi dört gözle Mina Hanımı bekliyoruz. Belki bu kadar istendiğini bilseydi o da bizi birkaç aycık da olsa bekletmezdi.
Ama ben her şeyin doğru zamanda hayırlısıyla geldiğini düşünüyorum. Hiçbir şey sebepsiz değil.
İnsanlar senelerce bekliyor, bir de tedavi oluyor. Biz sadece 2-3 ay negatif çizgiler gördük. Bu da gayet doğal bir süreç.

Allah isteyen,bekleyen,özlem çeken herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın!
Biz hamilelere de sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin! :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Umarım keyifle okumuşsunuzdur...
Ben anlatırken tekrar o güne döndüm. :KK60::KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
bütün hikayeleri okudum.Hepsinide okurken gözüzmde canlandırdım ne güzel supriz lutuflar değilmi ? Rabbim bu sevinci herkese yaşatsın inş.Benim kızım olacak ama hala isme karar veremedim.Eşime bebeğimizin ağzından mektup yazarak supriz yaptım.gözleri doldu sevindi ama öyle filmlerdeki gibi bi tepki olmadı tabi :) .eşimde bende oğlumuz olsun çok çok istiyorduk.Demekki hakkımızda böylesi hayırlıymış.Bal kızımızı çok severiz bizde :)

Ay ne güzel bir topic olmuş. Aklına sağlık canım. Ben de yazayım. Umarım okursunuz :KK25::KK25::KK25:

Eşimle ikimiz bebekleri her zaman çok sevmişizdir fakat evliliğimizin 4.yılını doldurduğumuzda karar verdik bebek sahibi olmaya. Çünkü beraber eğlenmeyi,evliliğimizi yaşamayı,seyahet etmeyi ve hem psikolojik hem de maddi olarak kendimizi hazırlamayı düşündük.

13 Mart Pazar günü eşimle şarap&kırmızı et keyfi yapmaya gittik. En sevdiğim iki şey olmasına rağmen ağzıma bile süremedim,midem bulandı.
Oradan çıkıp markete gittik ve karşıma mis kokulu çilekler çıktı. Gözlerimin fal taşı gibi açıldığını gören eşim 2 kg çilek aldı ve evimizin yolunu tuttuk. Eve gittiğimizde çileklerin hepsini güzelce yıkadım ve başladım yemeye. Yarım kilosunu yedikten sonra eşim "aşkım hepsi senin ye ama akşamın şu saatinde yediğin meyvenin şeker olduğunu unutma emi." dedi. Ben de "hmm evet doğru söylüyorsun" deyip mutfağa geçtim dolaba koyuyormuş gibi ama oturdum hepsini oracıkta yedim :p:p:p Kocacım anlamış o gün bir şeyler olduğunu.
Ertesi gün yani 14 Mart Pazartesi günü test yapmam için yalvardı eşim. Benim nedense hiç umudum yoktu o yüzden hep ertelemeye çalışıyordum, iş arkadaşım da hadi yap deyince dayanamadım,yaptım ve anında çift çizgi oldu.
Ben tam manasıyla ŞOK :KK57::KK57::KK57:
Nasıl yani? Hadi canım? Hamile miyim ben şimdi? Allah'ım bizim bebeğimiz mi olacak? Ya iyi bir anne olamazsam? diye saniyeler içinde ardı ardına sorular sordum kendime elimdeki teste bakarak.
Bebek planladığımız dönemde neredeyse her gün hamile kalırsam bunu sevgilime,canım kocama nasıl söylerim diye programlar yapıyordum kafamda ama o an o kadar karışıktım ki , programı uygulayacak sabrı göremedim kendimde. İş arkadaşımla ağlayıp sarılmalardan sonra sevgilimi aradım ve testin negatif olduğunu söyledim. Kadife bir ses tonuyla "sağlık olsun bebeğim, olur elbet." dedi.
Üzüldün mü diye sorduğumda "tabi ki bebeğimiz olsun çok istiyorum ama demek ki doğru zamanı değilmiş,üzme kendini" dedi.
Bu sözlerden sonra akmak için savaş veren gözyaşlarımı daha fazla tutamadım ve "bebeğim ben hamileyim" diye ağlamaya başladım. Bundan sonrası biraz komedi. Sevgilim o an büyük bir yapı markette evimiz için alışveriş yapıyormuş ve ben hamileyim dediğim an kısa süreli bir şok geçirip elindeki ağır şeyleri paldır küldür yere düşürmüş. Personelden özür dileyip arabaya koşmuş, orada sevinç çığlıkları atmış,sevinmiş,ağlamış ve tekrar markete dönmüş. Bu seferde yanlış malzemeler alıp uzayıp giden kasa sırasında kimseyi görmeyip en öne geçmiş, insanlar uyarınca "özür dilerim biraz önce karımdan çok güzel bir haber aldım." demiş, tabi insanlar anlamış hayırlı olsun demiş,gülmüşler en ön sırayı ona vermişler. Tabi ben hamileyim dedikten sonra karşıdan bir tepki bekliyordum ama sadece titrek bir sesle "aşkım ben seni arayım mı 5 dkya?" cevabını aldım. Sonrası malum...
Marketten çıkar çıkmaz bütün toplantılarını,görüşmelerini iptal edip iş yerime geldi. Yanıma geldiğinde gözleri kıpkırmızıydı ve sımsıkı sarıldı bana. Sonra da bebeğe zarar verdiğini düşünerek geri çekti kendini. Korkma o daha mercimek kadar :KK48::KK48::KK48: Öpüşüp,koklaştıktan sonra ne yapmamız gerektiğini konuştuk. Hemen özel hastanede kan testi yaptırdık ve 5 haftalık olduğunu öğrendik. Eşimin ailesine aynı gün, kendi aileme de ertesi gün söyledik. Yüz yüze söylemek istedik çünkü. İki tarafta inanılmaz mutlu oldu. Ağlaşmalar,gülüşmeler falan..
Hamile olduğumu kendime kabul ettirmem çok uzun zaman aldı. Yani içimde bizden bir parça olduğuna hala inanamıyordum. Sanki anne olmak bana hiç nasip olmayacak gibi hissederdim. Nedenini bilmiyorum. Adet düzensizliğimden dolayı yaşlı teyzelerin "çocuğun olmaz senin." tacizlerine maruz kaldığım için de olabilir.
Kalp atışlarını duyduğum gün "evet ben anne oluyorum." diyebildim kendime.. O günden sonra da her gün şükrettim Rabbime!
Dualarıma önce bebek sahibi olmak isteyenleri kattım, hala da öyle..

Bebeğimizin cinsiyetinin kız olduğunu 27 Mayıs Salı günü öğrendik. Allah biliyor ya flört dönemimizden beri biz hep kız çocuğu hayali kuruyorduk, Allah da çok şükür nasip etti.
Şimdi dört gözle Mina Hanımı bekliyoruz. Belki bu kadar istendiğini bilseydi o da bizi birkaç aycık da olsa bekletmezdi.
Ama ben her şeyin doğru zamanda hayırlısıyla geldiğini düşünüyorum. Hiçbir şey sebepsiz değil.
İnsanlar senelerce bekliyor, bir de tedavi oluyor. Biz sadece 2-3 ay negatif çizgiler gördük. Bu da gayet doğal bir süreç.

Allah isteyen,bekleyen,özlem çeken herkese bu muhteşem duyguyu yaşatsın!
Biz hamilelere de sağlıkla ve kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin! :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Umarım keyifle okumuşsunuzdur...
Ben anlatırken tekrar o güne döndüm. :KK60::KK60::KK60::KK60:

Harikaydı :)

Anketimiz olmayinca, bi anket olusturayim dedim, anket olmuşken tek seferde tum sorulara cevap verelim dedim, iyi ki açmisim, begenmenize sevindim :)

benim ilk gebeliğim de kontrolde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendik doktordan çıkıp parkta oturup ağlamıştık sonrasında kürtaj falan Allah kimseye yaşatmasın yıpratıcı bir süreç... 4 ay sonra adetim gecikince test alıp yaptım eşim telefonla aradı ne çıktı sonuç diye negatif dedim eve gelince biraz üzgündü ben de testi alıp yanına gittim bak işte tek çizgi iki tane olması lazımdı dedim.. ama burda iki çizgi var dedi eveeet çünkü hamileyim dedim o kadar mutlu oldu ki sarıldı bana.. şimdi Allah nasip ederse bi oğlumuz olacak ismi Yaman şimdiden aşkımız o bizim canım oğlumuz Rabbim isteyen tüm kadınlara annelik duygusunu tattırsın bize de hayırlı doğumlar versin inşallah

Back
X